Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Много яко почна да се развива сериала. Бабата днеска каза на Явор, че с Елица са брат и сестра. Иначе актрисата наистина малко кофти играе, изкуствено е едно такова, не мога да го определя. А тоз Мартин много радва кефи ме. И актьора много добре го играе, супер е. Също много ме кефят баща му и майка му, и двамата актьори играят много добре. Единственото, което имам като забележка е, че майката трябва според мен да е една идея по-лоша, но това явно е заложено по сценарий. :wors:

• Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Публикувано изображение Въобще не очаквах да им кажат толкова рано, направо разбиха всякакви мои представи...Обаче, както обикновено, Яворчо не можа да изиграе учудването добре, сега остава да видим Елица как ще се представи (аз си знам, че няма да ми хареса). А Мартин си е пич :) За майка му и баща му нямам думи- те са ми любимците от сериала ;)
  • Автор

Обаче, както обикновено, Яворчо не можа да изиграе учудването добре, сега остава да видим Елица как ще се представи (аз си знам, че няма да ми хареса).

Ми как-ще се постарае да си направи още по-големи очите

:)

Манекенките трябва да го могат мда

Като кукла на конци е милата,направо ми е жал да я гледам как се напъва

Фахредин и той още много трябва да учи

Школата си е школа-вижте само как играе Елен Колева-страхотно

:)

в епизодът от четвъртък(30/10) дадоха един актьор, учител по биология на Нора(ако не греша)...,та знаете ли как се казва-не във филма, а в действителност

сериозно, адски съм любопитна как се казва актьорът, ролята му е на учител Васил Николов и сега май е гадже на майката на Нора и Крис; моля, помагайте, кажете как се казва

Някой ще каже ли на две-на три какво стана в сериите от Понеделник и Вторник, че нямах възможност да ги гледам? Публикувано изображение

Някой ще каже ли на две-на три какво стана в сериите от Понеделник и Вторник, че нямах възможност да ги гледам? Публикувано изображение

Мишленце, този път и аз пропуснах. От петък не съм го гледала. Публикувано изображение

Ще се радвам и аз на малко инфо...

Какво стана..... Явор отиде при майка си в офиса и я попита как е могла да остави детето си. След като тя се направи на крайно изненадана, той увъртя бързо нещата затова, че е изгонила Елица от дома им. тя го изгони от офиса. Отиде майката при Елица и я прибра, поизвини й се и т.н. Нора се оказва влюбена в даскала си по биология и затова се нерви на майка си, че има връзка с него. Бащата на Явор взе да разбира какво всъщност се е случило с въпросното убийство, за което аз не зная много, т.к. гледам от 10-на епизода насам. Преди това сериала ми се струваше ужасен заради изкуствената игра на всички. Но в един момент се загледах и сега си следя с интерес. Както и да е....това е по-интересното. А, Явор като че ли позаряза Елица. Каза й, че не трябва да е с него никога.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Мерси, Габи :P Ще видим довечера какво ще стане. А Елица не се ли чуди защо Явор на иска да се виждат :)

Ами чуди се момичето, ама той като й каза това, си тръгна веднага и тя не можа дума да пророни. Но, когато се прибра тя при родителите си, им каза, че вече знае какво ще прави с живота си и какво иска. Те я попитаха "Какво?" и тя каза доволно "Искам Стефан.". ;)

На някой направи ли му впечатление,че в началота докато тече саундтрака на филма има кадри,които не са снимани в БГ?

Абре, действието се развива прекалено бързо за обявените брой серии. Едва ли ще са чак толкова много...Вчерашната серия много ме изкефи Публикувано изображение Само че ме хвана яд за проваления пикник, а тая Елица въобще не я бива да се прави на съблазнителка, тук наистина не прилича и грам на майка си Публикувано изображение

Абре, действието се развива прекалено бързо за обявените брой серии. Едва ли ще са чак толкова много...Вчерашната серия много ме изкефи Публикувано изображение Само че ме хвана яд за проваления пикник, а тая Елица въобще не я бива да се прави на съблазнителка, тук наистина не прилича и грам на майка си Публикувано изображение

Интересно беше. Ама сцените с ченгетата дето искаха да нахлуят в апартамента при Андрей бяха яко смях. Аз се насрах, просто беше много смешно - Андрей дръжи гаджето му за "заложник" и е "въоръжен", ченгетата си говорят с него, а малкия легнал на стълбището и вика "убиец, освободи сестра ми". Много смях от сърце.

Иначе колко епизода казвате, че ще е сериала?

Интересно беше. Ама сцените с ченгетата дето искаха да нахлуят в апартамента при Андрей бяха яко смях. Аз се насрах, просто беше много смешно - Андрей дръжи гаджето му за "заложник" и е "въоръжен", ченгетата си говорят с него, а малкия легнал на стълбището и вика "убиец, освободи сестра ми". Много смях от сърце.

Иначе колко епизода казвате, че ще е сериала?

О,да, особено, когато малкият беше паднал на стълбите, ама как фалшиво го бутнаха :P

Аз четох май в тази тема (мързи ме да ровя), че щял да бъде 333 серии, дано не е така, че много време, пък не виждам какво толкова има д асе разтакава Публикувано изображение

• Автор

сериозно, адски съм любопитна как се казва актьорът, ролята му е на учител Васил Николов и сега май е гадже на майката на Нора и Крис; моля, помагайте, кажете как се казва

Пенко Господинов

"Щастлив съм от актьорската си съдба."

Публикувано изображение

Пенко Господинов е роден на 9 октомври 1970 г. в Стара Загора. Като малък се увлича по театъра и футбола, а после и от киното, но дълго не може да реши кое от двете да избере. Играе в младежка трупа заедно със Стефан Вълдобрев, после две години учи Педагогика в Пловдивския университет, за да отърве казармата и след толкова лутания най-накрая решава, че ще се занимава с актьорство.

Кандидатства в НАТФИЗ, приет е Актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф. Димитрина Гюрова и проф. Пламен Марков. Завършва през 1995 г. и веднага след това започва работа в плевенския театър. Последователно сменя сцените на театрите в Пловдив, Ловеч, Варна, две години е в Малък градски театър ”Зад канала”, а отскоро се присъедини към трупата на частния ”Модерен театър” на Ивайло Христов.

2005 г. носи на Пенко Господинов две признания. На фестивала на малките театрални форми във Враца печели наградата за мъжка роля за Катурян в Пухеният, постановка на Явор Гърдев. През същата година получава и номинация за ”Аскеер” за главна мъжка роля за същата постановка.

Телевизионните зрители познават Пенко Господинов с ролята на заекващия Митко в комедийния сериал Морска сол. През 2006 г. той получава главната роля във филма на режисьора Denis Cote Our Private Lives. През 2008 г. в рамките на 12-тото издание на София Филм Фест е показан и следващия му филм, Военен кореспондент, биографичен разказа за големия български писател Йордан Йовков.

Филмография:

1. Военен кореспондент (2008)

2. Our Private Lives (2007)

3. Морска сол (2005) – телевизионен сериал

4. Тя (2001)

5. Години на бяс (1996)

източник:movie.pop.bg

Абе, ква съм шматка... Много ми беше познат Пенко Господинов и не спрях да се чудя от къде. Прехвърлих всички български филми, ама за Морска сол, хептен бях забравила. :speak: А пък тия в Забранена любов, почват да ме кефят все повече и повече :huh:

Влюбен съм в София, няма по-сладко момиче. Страхотна е. :inlove1:

Публикувано изображение Майтапиш се, нали? Не стига, че не ми е сладка, ами е толкова лигава, че... :scared:

А пък тия в Забранена любов, почват да ме кефят все повече и повече ;)

Нали, нали и аз съм така Публикувано изображение

Обаче пак ще ми се съберат няколко вечери, в които няма да мога да го гледам Публикувано изображение

Публикувано изображение Майтапиш се, нали? Не стига, че не ми е сладка, ами е толкова лигава, че... :)

Олее ти добре ли си. Толкова е сладкаааааа. Особено вчера пък когато Елица отиде при нея да си говорят за Явор в кафенето - беше страхотна, ще я схрускам. А вчерашният епизод не ме зарадва. Не се случи нищо съществено и беше яко ала "Дързост и красота".

Олее ти добре ли си. Толкова е сладкаааааа. Особено вчера пък когато Елица отиде при нея да си говорят за Явор в кафенето - беше страхотна, ще я схрускам. А вчерашният епизод не ме зарадва. Не се случи нищо съществено и беше яко ала "Дързост и красота".

:) :)

оф, аз съм недоразбрала. Ти си говорел за София, а аз останах с впечатление, че за Елица. София е сладурка наистина ;)

аз не го гледах вчера, ама двечера ще наваксвам Публикувано изображение

Добре, че този път не аз съм недоразбралата :) Ееее, Рефрешчо, ти какво искаш, нали е сапунка. Трябва и пяна да има от време на време. И как така нищо да не е станало - ония двамата малките забегнаха, уж / Филип и Яна /

:lol6::rolleyes:

оф, аз съм недоразбрала. Ти си говорел за София, а аз останах с впечатление, че за Елица. София е сладурка наистина ;)

аз не го гледах вчера, ама двечера ще наваксвам Публикувано изображение

На този пост мога да кажа само хахахаха. Сега вече сме на едно мнение.

Добре, че този път не аз съм недоразбралата :P

Ееее, Рефрешчо, ти какво искаш, нали е сапунка. Трябва и пяна да има от време на време.

И как така нищо да не е станало - ония двамата малките забегнаха, уж / Филип и Яна /

Абе май си права, нямам опит със сапунки, ама тая не знам защо обаче ми привлече вниманието. А тва за тия малките не го броя, за мен те са мижитурки, най-важни са Явор, София и Елица. :)

Дразни ме това, че някои епизоди се развиват малко бързичко за сапунка, а в други (като вчерашия) направо да ти умре коня от скука.

Пенко Господинов

"Щастлив съм от актьорската си съдба."

Публикувано изображение

Пенко Господинов е роден на 9 октомври 1970 г. в Стара Загора. Като малък се увлича по театъра и футбола, а после и от киното, но дълго не може да реши кое от двете да избере. Играе в младежка трупа заедно със Стефан Вълдобрев, после две години учи Педагогика в Пловдивския университет, за да отърве казармата и след толкова лутания най-накрая решава, че ще се занимава с актьорство.

Кандидатства в НАТФИЗ, приет е Актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф. Димитрина Гюрова и проф. Пламен Марков. Завършва през 1995 г. и веднага след това започва работа в плевенския театър. Последователно сменя сцените на театрите в Пловдив, Ловеч, Варна, две години е в Малък градски театър ”Зад канала”, а отскоро се присъедини към трупата на частния ”Модерен театър” на Ивайло Христов.

2005 г. носи на Пенко Господинов две признания. На фестивала на малките театрални форми във Враца печели наградата за мъжка роля за Катурян в Пухеният, постановка на Явор Гърдев. През същата година получава и номинация за ”Аскеер” за главна мъжка роля за същата постановка.

Телевизионните зрители познават Пенко Господинов с ролята на заекващия Митко в комедийния сериал Морска сол. През 2006 г. той получава главната роля във филма на режисьора Denis Cote Our Private Lives. През 2008 г. в рамките на 12-тото издание на София Филм Фест е показан и следващия му филм, Военен кореспондент, биографичен разказа за големия български писател Йордан Йовков.

Филмография:

1. Военен кореспондент (2008)

2. Our Private Lives (2007)

3. Морска сол (2005) – телевизионен сериал

4. Тя (2001)

5. Години на бяс (1996)

източник:movie.pop.bg

благодаря за инфото и за името

Абре, тия от Нова се гаврят с нас. Една вечер почне в 21:30, една в 21:20,а вчера сигурно в 21:00ч е почнал :newspaper: Точно 10 минути гледах, защото го пуснах в 21:20...

Абре, тия от Нова се гаврят с нас. Една вечер почне в 21:30, една в 21:20,а вчера сигурно в 21:00ч е почнал :P Точно 10 минути гледах, защото го пуснах в 21:20...

Това е заради Big Brother - всеки път с различен час

Това е заради Big Brother - всеки път с различен час

:P То ясно, че е заради него, ама аз, като не го гледам, откъде да знам кога свършва. Да измислят един твърд час и ако свършва по-рано ББ, да си пълнят времето я с реклами, я с нещо друго, ама така не става, трябва да щракам постоянно, че да не би, аджеба, въпросната вечер да почне по-рано...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.