Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ми е ровил в профила ? И защо ?

Featured Replies

45 548 ... ohmy.gif ... недостижим си Док. № 1 аз с мойте 7 442 каде отивам ...

Водя те,приятелю - 10 195 biggrin.gif Ама док не моем го стигнем... :)

• Отговори 193
  • Прегледи 14,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• като можеш, вземи накажи тоя капут, който ми цъка минусите, че за два дни от +26 станах -2. мога да ти дам четири от никовете му даже. подвизава се като fuckoff, raketata2, net3.0, aw4 и т.н.

• Идвайки тук почти не бях писала във форуми и постоянно щъках от профил в профил от чисто любопитство .Струваше ми се най-естественото нещо на света.Прочитах нечий коментар ,ако ми направи някакво впе

• ! ! ! П Р О М О Ц И Я ! ! ! Само днес всеки 5-ти посетител на профила ми получава подарък - кофичка кисело мляко.

Та ако си отваряш профила брояча отчита ли влизане

Отговора е кратък и прост - да.

Сигурен ли си ? След колко време става отчитането ?

Сигурен ли си ? След колко време става отчитането ?

Щом го казвам - сигурен съм. Правил съм експерименти за да го знам.. :)

Иначе - трябва да е след час :)

Отваряш си профила и аааа ohmy.gif ! Някой непознат го е разглеждал ! Почваш да си мислиш " Защо , за какво и т.н и т.н "

На всеки се е случвало . Какво си мислите тогава . Споделете ?

Ако е жена знчи ме е харесала и иска да се вози на джипа

Ако е мъж си викам: "Тоя па цървул кво иска от мене"

Отговора е кратък и прост - да.

Знаех си,мда

То просто няма логика

Айде Док си пише всеки ден-ама някой къде влиза на върба у сряда да напише някой спам...

biggrin.gif

Благодаря ти за отговора

cool.gif

P.S.Трябва да ме е ударило НЛО - та да щракам профила си за бройка

Че си нямам друга работа

Някакво малоумие абсолютно

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Аз имам само 5 142, но не ме интересува защо са ми ровили...

А иначе съм получавал ЛС-та с питания, защо съм гледал нечий профил. biggrin.gif

Шо висял у мой профило бе, а?

Искаш ли да ти набием матрицата у дупарата 0287.gif

Аз влизам единствено в профилите на умни и забавни хора с които обичам да си приказвам, затова влизам само в моя си. :) Ако съм посетила нечий чужд, приемете моите най-дълбоки извинения, съжаления и разкаяния. :lol6: Било е непредумилено, незлонамерено, съвсем случайно и по погрешка. ;) Особено, ако се е повторило два или три дена подред. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

опцията "Кой ми е разглеждал профила" може да бъде деактивирана, но не виждам с както ви дразни -

80% от потребители не са посочили нито име, нито възраст, нито град, нито пол, so what is the problem ?

Редактирано от fate_ (преглед на промените)

Не е въпроса за разкриване на лични данни, а и мен нищо не ме дразни, ако някой ми е "зяпал" профилът. За к'во сме ги писали всички тези простотии в "За Мен", ако никой не влиза да ги чете и да тъпее laugh.gif Само не мога да разбера това, защо някой ги е страх да си дадат истинското име, от къде са и т.н. За снимка вече да, не всеки иска да се показва, ама чак да се крием под клавиатурата от страх някой да не ни дойде на гости, е малко прекалено biggrin.gif Главно става въпрос за тази тема, но реших че тук че е по-подходящо да засегна въпроса.

А относно самото разглеждане, аз обикновено посещавам профилите на тези, които са гледали моят, с идеята че щом са се заинтересували от мен, значи са прочели някой мой коментар, тема и т.н. и са видели нещо вярно за тях или пък учудващо и затова са надникнали да видят кой е тоя айдук, дето ги е писал тези простотии ... Но това само когато имам повече време. През останалата част - nvm ..

Ровят безделници , обикновенно тия дето са опозиция ровят по профилите на опонента си ( така ми се е сторило по моя)

Абсолютно на никой във форума не съм му се ровил в профила с изключение на не повече от 20 потребители когато не ми беше настроен как да ми излизат последните мнения и ми излизаха дървовидно и а да прочета мнение и съм в профила на тоя дето го е писал. Много се ядосвах , ще си каже човек а"тоя какво се е заинтерисувал"

Аз пък си разглеждам профилите редовно и не виждам нищо лощо в това :)

Както каза FEarBG кои ще чете информацията която всеки е оставил за него...пък и от един профил може да разбереш много за дадения потребител.

Вчера получих едно ЛС от pe6o_CSara,в което беше написано всичко от профила ми ohmy.gif

Странно защо ми го праща?

Аз пък си разглеждам профилите редовно и не виждам нищо лощо в това :)

Както каза FEarBG кои ще чете информацията която всеки е оставил за него...пък и от един профил може да разбереш много за дадения потребител.

Вчера получих едно ЛС от pe6o_CSara,в което беше написано всичко от профила ми ohmy.gif

Странно защо ми го праща?

може да сверява информацията хахахахахахахах ;) ;) ;)

Ровят безделници , обикновенно тия дето са опозиция ровят по профилите на опонента си ( така ми се е сторило по моя)

Абсолютно на никой във форума не съм му се ровил в профила с изключение на не повече от 20 потребители когато не ми беше настроен как да ми излизат последните мнения и ми излизаха дървовидно и а да прочета мнение и съм в профила на тоя дето го е писал. Много се ядосвах , ще си каже човек а"тоя какво се е заинтерисувал"

НЕ МИСЛЯ,ЧЕ СЪМ БЕЗДЕЛНИК!Ровя си всеки ден,в профила на точно определени хора,където намирам интересни неща!От профила на Трихо намерих неговия блог-супер е!Честичко го препрочитам(надявам се няма нищо против).

Много странна логика-все едно да си купиш телевизор марка.............,а пък неговия производител да се чувства виновен!

• Автор
може да сверява информацията хахахахахахахах :wors: :wors: :wors:

Честичко навестявам твоя ... да проверя как си . Да не си отвита нещо , че с тези боси нозе , ще ми настинеш :P !

навестявайте ме бе! Аз се кефя на гости biggrin.gif

2 103 преглеждания - малко са бре!

2 103 преглеждания - малко са бре!

ето - навестих те. :rolleyes:

навестявайте ме бе! Аз се кефя на гости biggrin.gif

Ще дойдем бре-с кво черпиш

;)

Аз пък се ровя в чужди профили анонимно, да ви е яд :wors:

Аз ей сега ще се разровя във всички профили, ще ви прочета всички постове и ще прегледам всичките ви теми, ще вляза на всички места, на които може да се влезе във вашия профил. Дали да не взема да пусна и по един - два - три коментара в профила на всеки един потребител от любимите ми подфоруми?!

Някой хора много се сърдят, че им гледат профилите. Един Пиърс Броснън преди много време даже ме пита на ЛС що му влизам в профила - веднъж му влязох в профила два пъти за един ден и той се стресирал горкия. Ей сега един пак ми вика: "Стига зяпа бе!" Ми ше зяпам - профилите са за това. Ти се радвай, че изобщо някой е благоволил да ти влиза в профила.

Ще дойдем бре-с кво черпиш

:ph34r:

споко гладни и жадни няма да умрете biggrin.gif

Аз съм на последно място - 2 522*

Ужас, ама к'во да се прави!

EDIT: Между другото, и по-точно по темата, ако някой непознат "пойтърбиитъл" ми рови профила, пиша някое ЛС, да му видя характера и ако не ми харесва - ИГНОРИРАМ, ако ми харесва, не игнорирам и го оста'ям на мира човека! biggrin.gif

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.