Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очакваме Call Of Duty 5

Featured Replies

Очаквам с нетърпение CoD5.Поне на пръв поглед от трейлъра изглежда добре.Това с катеренето по дърветата също може да се окаже интересно.Колкото до CoD4...на мен лично ми харесва. С доста превъзхожда CS да кажем.Единственото, което понякога ме дразни е Air Strike(за Multiplayer говоря).Има някои,които може да изкарат цяла игра като само пускат Air Strike без изобщо да играят(освен в началото докато направят 5 фрага).

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 239
  • Прегледи 26,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък реших все пак да играя с този псевдоним $$$, копирах си сейфовете в неговата папка и като вляза помпя само Cancel, докато не влезе в менюто и ми ги има сейфовете... Поне друг начин не намерих,

• Пробвай да си я изтеглиш на RIP. При мене само така се оправи...

• И така става. Правил съм го - работи. Ако не ти се спира нета всеки път: Отиваш в C:\Windows\System32\drivers\etc. Намираш файла "hosts" и го отваряш с notepad. Вътре, на нов ред пишеш следното:

Публикувани изображения

Предполагам, че ТоВа ще Ви заинтересува. cool.gif

оЩе НеЩо о И тУк

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Не ми харесва това,че като има яко меле ти си на открито и секи те дъни,екрана ти е постоянно червен а в същото време не умираш!Докато при CoD1 си варвяха нещата по-тактично.Там на Veteran при 1 удър и си мъртъв,ако и тука има такава сложност на играта незнам как би минал някое ниво.Същото се отнася и за Modern Warfare и там седиш посредата на бойното поле и секи в теб се цели!

То се разработва и CoD 6, която ще е някъде за Виетнам\Корея.

Не, 7 ще е за Виетнам wink.gif После 8 отново WW2. Девет ще е за "Пустинна буря", десет - WW2, единадесет вече ще е sci-fi, а дванадесет... WW2
. Те просто не могат да си намерят мястото дали към WW2 или към модерна война....
Не ми харесва това,че като има яко меле ти си на открито и секи те дъни,екрана ти е постоянно червен а в същото време не умираш!Докато при CoD1 си варвяха нещата по-тактично.Там на Veteran при 1 удър и си мъртъв,ако и тука има такава сложност на играта незнам как би минал някое ниво.Същото се отнася и за Modern Warfare и там седиш посредата на бойното поле и секи в теб се цели!

Споко бе пич, този дето показа геймплея вероятно просто не може да играе cool.gif . Но за Modern Warfare не съм съгласен. Аз не я превъртях на ветеран, защото компа ми е слаб и леко ми забиваше, но това да седиш посредата на бойното поле и секи в теб се цели не е тично така. Поне аз като я изиграх не беше така.

То се разработва и CoD 6, която ще е някъде за Виетнам\Корея.

Те просто не могат да си намерят мястото дали към WW2 или към модерна война....

Значи COD6 - Виетнам\Корея. Яко!!! Едва ли се знае коя страна ще вземем ние играчите щом още се разработва, но си има време и за това. А имаш ли точен източник на информацията???

От Gamespot четох. Е как от кой, естествено от пръдливите американци. Винаги с тях играем и винаги спасяваме света.... stupid.

• Автор
От Gamespot четох. Е как от кой, естествено от пръдливите американци. Винаги с тях играем и винаги спасяваме света.... stupid.

Искам да играя от японците и да пердаша тея скапани американци!Аман.Крайно време е да направят да си избираш дали кампанията да е японска или американска.

Aз не обръщам толкова внимание на това ТОЧНО с кои играя важното е фъна

Искам да играя от японците и да пердаша тея скапани американци!Аман.Крайно време е да направят да си избираш дали кампанията да е японска или американска.

Ако искаш да си избереш кампания, то трябва да направят два отделни пасажа, за двете отделни наций. Това го има предимно по стратегийте (Suden Strike 3 може да играеш със Германия, СССР, Япония, Америка и мисля Британия). Общо взето в сингълплеяра сигурно сме избили половината население на Германия. Искаме малко да погледнем и от другата страна на барикадата. И да подобрят деталността на униформите!!

ами и в BF 1942 можеш да си избираш biggrin.gif но на мулти плеър е много по-яко щото хем си избираш с кой да а играеш хем играеш с реални хора

Ето и изискванията на играта.

System Requirements :

Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better

Memory: 8 GB free hard drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (VISTA)

Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better

СоD4 не развали поредицата,да се надяваме че и CoD5 ще е уникална !

Редактирано от dimitar1992 (преглед на промените)

Ето и изискванията на играта.

System Requirements :

Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better

Memory: 8 GB free hard drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (VISTA)

Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better

СоD4 не развали поредицата,да се надяваме че и CoD5 ще е уникална !

Лол!!! Как се радвам че си взимам ново РС biggrin.gif

Като гледам изискванията има две възможности

1)Добре оптимизирана

2)Същата като 4, но в стил Втора Световна Война.

(CPU: Intel® Pentium® 4 2.4 GHz or AMD® Athlon 64 2800+

RAM: 512MB RAM

VIDEO CARD: NVIDIA® Geforce 6600 or better or ATI® Radeon® 9800Pro or better)-> Част от Изискванията се препокриват

не мисля, че ще останем разочаровани... въпреки че няма да е на Активижън, пак мисля, че ще е страхотна. Бях скептик относно четворката, ама направо ме грабна тази игра. С нетърпение очаквам и петичката :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Само дето тва май са минилните изисквания,които не ме греят.Мене ме интересува дали ще я подкарам на манкс при 1280x1024,което едва ли ще е проблем при COD4.

Дано поне изискванията да са колкото CoD 4 , че иначе sad.gifsad.gifsad.gif

ех, добре са изискванията за игра от таква класа :P

Здравейте!Виждам,че сте пного добри в областта на игрите.Тъй като аз съм начинаещ искам да ви помоля за малко помощ.Въпросът ми към вас е:откъде да си сваля игрите-?Call of Duty 3 и Саll of Duty 4 и как да ги инсталирам.Благодаря предварително.Skype за вразка:veisal-muhammed

За компютър НЯМА Call of Duty 3 а има Call of Duty,Call of Duty:United Offensivev,Call of Duty 2 и Call of Duty 4 който можеш да свалиш от zamunda,инсталират се с daemon tools

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

вече е излязла аз я имам и е много готина но 4 е по готина

Имал я е... Ей, лапе, недей да се правиш на интересен, ставаш много смешен!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.