Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Нито метакафе ,нито dailymotion se otvarq . Благодаря Topper

Редактирано от didkata272 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте от известно време микрофона ми не работи, но само в скайп, като звънна на някой и ми вдигне спира да работи, като му затворя отново продължава да работи. Бихте ли ми казали защо прави така ще ви бъда много благодарен. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=89369

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, в момента не мога да се сетя как се затваря прозорчето долу вляво, че при Win 7 не иска да се затваря. Преди го оправях, но не мога да се сетя как точно, хайде подсетете ме.

Здравейте,

в момента не мога да се сетя как се затваря прозорчето долу вляво, че при Win 7 не иска да се затваря.

Преди го оправях, но не мога да се сетя как точно, хайде подсетете ме.

За кое прозорче говориш, че не мога да се сетя. Дай един Screen да видим за какво става на въпрос.

П.П. Не каза със коя версия на Skype си ?

П.П. Да не е че не иска да се махне от лентата а седи все там ? Ако за това питаш десен бутон на иконката на Skype

Свойства -> Съвместимост -> И я направи да се стартира в режим на Windows XP SP2. Рестартираш Skype-то и си готов. ;)

Редактирано от Nikievroto (преглед на промените)

Ето това прозорче не може да се затвори. С 4.2 версия съм.

Ето това прозорче не може да се затвори.

С 4.2 версия съм.

Десен бутон на иконката на Skype

Свойства -> Съвместимост -> И я направи да се стартира в режим на Windows XP SP2. Рестартираш Skype-то и си готов.

:lol6:

• 4 седмици по-късно...

Има ли начин да си видя цялата хронология. Смисъл от когато за пръв път съм го инстал и направил ацц.

Не, защото при всяко преинсталиране на програмата ти се изтрива хронологията. Можеш да си видиш хронологията от последното инсталиране на програмата

Искам да си махна профила от скайп, но не мога да го направя, как да го направя?

1.Ползваш търсачката

2.Ползваш търсачката

3.Пишеш в Run (WinXP) или Search (на виста и 7-ца)

%appdata%/Skype/

Намираш папката с профила, който искаш да премахнеш и натискаш Shift+DEL

ПП:Ползваш търсачката, дали казах ?

Ах Еличке, Еличке, пак ли ти рожбице :lol6:

Ха, тоя Скайп магии прави. Днес пускам компютъра и що да видя - няма я иконката на десктопа. :speak: Е, върнах си я, ама защо така изчезнала в небитието? :baby:

Ацц - Акаунт - Account

Беше иронично Публикувано изображение

Имам следния проблем- ползвам новия скайп и Windows 7.Всеки път след като се включи, иконката на скайпа си седи долу в таскбара и дори да и дам close продължава да седи там,при положение че когато скайп е изключен не е там (т.е. не съм дал pin to taskbar)???!!Как да я разкарам,защото ме дразни?

Имам следния проблем- ползвам новия скайп и Windows 7.Всеки път след като се включи, иконката на скайпа си седи долу в таскбара и дори да и дам close продължава да седи там,при положение че когато скайп е изключен не е там (т.е. не съм дал pin to taskbar)???!!Как да я разкарам,защото ме дразни?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=89369&st=780&p=1678200&#entry1678200

Кликаш на иконката свойства --> Съвместимост от падащото меню избираш Win XP

Благодаря много,оправи се,жалко че прозорците не са аеро но така е по-добре :D

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, искам да попитам, защо понякога скайп товари толкова много процесора, като нито провеждам разговор, нито си пиша с някого ? Използвам портабъл версия 4.1.0.179.

Ето и един шот: Публикувано изображение

Още един шот: Публикувано изображение

Редактирано от tNDrRr (преглед на промените)

Защото през това време се изпълнява онази част от EULA с която си се съгласил при инсталацията, а именно - съгласен съм моето процесорно време, дисково пространство и връзката ми се интернет да се ползва от компанията за предоставяне на услуги на трети лица (цитирам по памет). С две думи, обслужваш някакви други потребители из мрежата им.

Искам да попитам какъв е проблемът и как може да се оправи .. Таа влизам си в скайп и съм си на линия (или отпочиващ) и след някакво време един приятел ми казва, че съм му инкогнито тоест пишем си, но не ме вижда... Не знам дали е само при него, но май се е случвало и при друга моя приятелка. Без да съм избрала "инкогнито" пред него (или тях) съм така. Като цъкна примерно инкогнито и след това на линия или отпочиващ и хоп ми се оправя. Не че чак толкова ме притеснява, ама не могат все да ми казват другите дали съм зелена или сива - искам да си ме виждат, както съм си избрала http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif А, и проблемът се появи след като си преинсталирах Windowsa ... Мерсии предварително.

Наскоро си изгубих контактите на скайп. Не ам как стана. Сигурно съм си забравил някъде скайпа и са ми ги изтрили . Въпросът ми е дали мога да си ги взема от някъде?

Наскоро си изгубих контактите на скайп. Не ам как стана. Сигурно съм си забравил някъде скайпа и са ми ги изтрили . Въпросът ми е дали мога да си ги взема от някъде?

Питай твой приятели за абонатите и ги събери отново, или 1 по 1 си ги питаш как са им скайповете.

А, бе хора един бърз въпрос "Защо като дам отметка на брояч на абонатите, те пак се виждат? Посочвам "обнови", но уви пак се посочват в профила ми, а аз не искам да се виждат?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.