Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

• Администратор

Здравейте,

Представяме ви най - новата ни услуга: VIP Потребители.

Бъди специален, вземи своя VIP Абонамент

Със своя VIP Абонамент получаваш:

check.png Форум без никакви реклами.

check.png 5 пъти повече точки репутация, с които да гласуваш.

check.png Табелка Специален потребител под аватара си.

check.png Възможност да съхраняваш до 1000 лични съобщения в пощата си.

check.png Специален различен цвят на ника ти, който те отличава от останалите.

check.png До 10 мегабайта пространство за прикачване на файлове.

check.png Използваш търсачката без да чакаш между честите търсения.

check.png Възможност да отваряш и затваряш своите теми.

check.png Възможност да създаваш теми с Анкети в тях.

check.png Възможност да прикачваш файлове към личните си съобщения.

check.png Не чакаш между честите изпращания на лични съобщения.

check.png Достъп до специален VIP форум, в който можеш да се включиш в дискусии с администрацията на форума относно нововъведения и нови услуги касаещи целия сайт и форум.

Поръчай сега!",

Наличните Абонаменти ще откриете във вашия Контролен Панел в менюто Платени Абонаменти или директно на адрес: http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...&CODE=index

За въпроси и коментари не се колебайте да се свържете с нас.

Поздрави от целия екип.

• Отговори 279
  • Прегледи 36,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

<!--quoteo--><div class='quotetop'>ЦИТАТ</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Табелка Специален потребител под аватара си.

Специален различен цвят на ника ти, който те отличава от останалите.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ще има ли възможност потребителя да решава за горните неща ?

Дали да ги има или не.

• Автор
  • Администратор
Ще има ли възможност потребителя да решава за горните неща ?

Дали да ги има или не.

Привет,

За съжаление не, потребителят минава в специална група "VIP потребители" и екстрите са за цялата група, а не за всеки персонално.

Поздрави.

В случай, че потребител използва гореспоменатата опция, за да си прави каквото иска (да речем, пуска теми против правилата, те биват затваряни от член на екипа, а той пак си ги отваря), какво ще следва? Ще бъде ли наказан или VIP правата му отнети?

В случай, че потребител използва гореспоменатата опция, за да си прави каквото иска (да речем, пуска теми против правилата, те биват затваряни от член на екипа, а той пак си ги отваря), какво ще следва? Ще бъде ли наказан или VIP правата му отнети?

Мисля, че щом темата бъде преместена в "Затворени теми" и да си я отваря/затваря, пак няма да може да се пише в нея :P Не пише нищо за местене на собствените теми, което значи, че няма да може да ги изкарва от кошчето.

И все пак идеята не ми допада. Е, това е лично мнение, разбира се.

Табелка Специален потребител под аватара си.

Табелката не ми харесва особено, излишен кич.

Възможност да съхраняваш до 1000 лични съобщения в пощата си.

Смятам, че за повечето потребители това би било просто ненужно. А съобщенията мога и в текстов файл да си ги съхранявам, безплатно при това.

Специален различен цвят на ника ти, който те отличава от останалите.

Пак е кич.

До 10 мегабайта пространство за прикачване на файлове.

При положение, че файловете мога да си ги хоствам и външно, защо?

Използваш търсачката без да чакаш между честите търсения.

Надали някой търси чак толкова често. Десет секунди ли беше паузата?

Възможност да отваряш и затваряш своите теми.

Вече го коментирах това.

Възможност да изтриваш темите си.

Глупаво. Така потребителя няма да изтрие само собствения си коментар, а и чуждите, които биха могли да съдържат и смислена информация.

Възможност да създаваш теми с Анкети в тях.

И сега можем да попитаме модератор да ни добави анкета, нали? Или вече ще отказват и ще ни дават линк към страницата с абонаментите?

Възможност да прикачваш файлове към личните си съобщения.

При положение, че файловете мога да си ги хоствам и външно, защо?

Не чакаш между честите изпращания на лични съобщения.

Това не е особен проблем за повечето потребители, нали?

Предложение: специалните потребители да могат да си изключат показването на реклами. (не че сега не могат да се изключат с подходящ софтуер). Може и да им дадете достъп до допълнителни bbcode-ове, например такъв за вмъкване на видео клипове от YouTube, както други сайтове за споделяне на видео. Или други такива дребни неща.

Хахах, отначало като го видях си помислих, че ще се плаща чрез смс и ще бъде на познатата ни цена от 2.40лв, но след като видях това 10лв... Кой луд ще кихне 10лв за едните шаренийки...

Елемнтарно е. Не те кефи, не плащаш. Съответно си нямаш шаренийки и се подираваш на другите, които имат.

• Автор
  • Администратор

Здравейте,

Услугата е пожелание и не е задължителна :)

Добавихме и месечен абонамент на цена 2.40 лв.

Поздрави.

Елемнтарно е. Не те кефи, не плащаш. Съответно си нямаш шаренийки и се подираваш на другите, които имат.

Така е. Някой да е спорил, че е обратното? Просто изказвам гледна точка. (:

Здравейте,

Услугата е пожелание и не е задължителна :rolleyes:

Добавихме и месечен абонамент на цена 2.40 лв.

Поздрави.

А щом 2.40 е за месец, то 10лв за колко време е?

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Значи за тези дето дето ви пълнят гушите с пари ще може да пращат лични съобщения без да чакат а за тези дето не ви се връзват на номера ще чакат под предтекст спам контрол.

Може би аз съм човека който най-много настоява да се махне този спам контрол.Да не пиша настоявам, но вече прекалявате да опъвате нервите на хората да чакат измислените ви спамове.Който има проблем с спам по ЛС си го решава с блокиране на даден потребител, а не всички да 150 000 човека може и повече да се ядосваме заради един двама спамери.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Спам контрола дразнеше като беше 5 минути, сега го намалиха на 1 минута, не знам на теб какво ти пречи... На теб докато ти върнат отговор, та да го прочетеш и да напишеш ново ЛС времето ще е минало...

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Спам контрола дразнеше като беше 5 минути, сега го намалиха на 1 минута, не знам на теб какво ти пречи... На теб докато ти върнат отговор, та да го прочетеш и да напишеш ново ЛС времето ще е минало...

Ами като имам по 2-3 лични може и повече всеки ден на куп и да отговоря на трите бързо едно след друго без бавене и много пречи.Ети ситуацията по обстойно.Чета първото, отговарям му.После чета второто за 30 секунди може и по-малко, и не мога да отговоря.Трябва да чакам за глупости.След секунди вече ми се отваря за писане.Отговарям му и се налага пак да ми се късат нервите за да мога да дочакам да отговоря на третото и така нататък.Преди оправях по 5-6 ЛС за 2 минути, а сега дори не мога да си помисля за такава скорост.Много пречи наистина.Защо не го направите на 20-30 секунди докато прочета съобщението и тогава да си минава времето без да се усети.Щом пиша и се възмощавам значи пречи, а и не само на мен предполагам.И да искате пари за нещо което навсякъде е безплатно си е живо нахалство.

Ми то така утре ще поискате и за регистрация да се плаща и да се пише в форум апак да се плаща.Тука малко да не стане като в download.bg дето го направиха да се плаща.

Извинявам се че пиша в тази тема но не ми се пуска нова само заради това а и искам администратора добре да види какво е сътворил и да се осети ако иска.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

ей, ама как не се намери никой друг да роптае срещу спам контрола, само ти... мен лично не ми пречи, напълно в рамките на нормалното е. като толкова искаш, значи вероятно имаш изгода от търговия по ЛС. щом имаш изгода, значи имаш и възможността за vip абонамент. елементарно, уотсън.

• Автор
  • Администратор
А щом 2.40 е за месец, то 10лв за колко време е?

Привет

На страницата с абонаментите ясно е упоменато всяка услуга за какъв период е http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...&CODE=index

2.40 е за 1 месец

10лв е за 1 година

Поздрави и спокойна вечер.

Екипа събира парички, какво лошо има? Таксата е по желание. Плащаш и получаваш, не разбирам недоволството...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Какво толкова недоволствате? Човека си е направил труда не Ви кара на сила просто му е дошло на ум и това е. Какво толкова 10 лева пари ли са ? Толкова информация има, която лесно може да намериш, че 10 лева да се подпомогне на сайта малко, какво толкова :handshake:

Редактирано от d1dcho (преглед на промените)

Кой луд ще кихне 10лв за едните шаренийки...

В цял свят за такива "шаренийки" (тоест привилегии) се плаща. Не виждам защо тук да е по-различно и си мисля, че е крайно време българите да се научим, че за удоволствията се заплаща.

Иначе както бе казано по-горе, всичко е доброволно.

Плащаш - получаваш.

Който не иска продължава така и това е.

Простичко.

• Автор
  • Администратор
с SMS ще бъде ли възможно в бъдеще плащането ?

Здравейте,

На този етап е възможно само плащане чрез кредитна карта или ако имате регистрация в PayPal.

Тепърва ще водим преговори за въвеждане на разплащане чрез SMS, но едва ли ще приключи всичко скоро.

Поздрави.

Дам...с SMS и на мен щеше ми е по-удобно. Не ми е за ранг и прочие, но бих го направил за каузата...

PS: Като гледам табелката на Censored...не са се променили от едно време => back to old school biggrin.gif

t8ysm4oroyrsczstx3nxnnod82drx7w6avyxwqyf.jpg

Ако някой си е платил за цяла година да е ВИП, какво става, ако получи бан? Ще връщате парите или за платилите ще са малко по-други правилата? Заради тези и други причини съм против подобни нововъведения, нищо че не смятам да плащам и т.н. Вярно, всеки си харчи парите както иска, но тези ВИП разграничения на потребителите не са от положителните промени. Много хора са допринесли за посещаемостта на сайта с мненията които дават напълно безплатно и ако трябва да има ВИП, то тези потребители трябваше да са ВИП

Аз лично не виждам кое точно ви притеснява. Ако не платите, не се променя нищо за вас - тоест, не сте ощетени. Ако си платите, ще имате малко повече привилегии. Просто едно платено нововъведение, което не ощетява никой, който не го харесва. И извинявайте, но по страницата и форума се влага доста труд, който по един или друг начин трябва да бъде възнаграден. В случая всичко е доброволно! Не си мислете, че тези пари отиват за модераторите - ние правим всичко доброволно и без заплащане. Повечето от нас имат добре платена работа и са тук за удоволствие. Дори забелязвам, че някои от привилегиите далеч надминават тези на модераторите (лични съобщения, количество файлове и т.н.).

И е крайно време да престанете да си мислите, че всичко трябва да е безплатно и на добра воля. Комунизмът отдавна си отиде!

не са се променили от едно време => back to old school

И преди ли е имало подобно нещо? Защо е било премахнато?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.