Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Снощи гледах Бандитки и съм доволен, че го направих. Скоро не бях гледал хубав детски филм. Освен това Пенелопе и Салма определено се вместват в един екран и въобще не си пречат. Може би трябва да се поработи още по диалога, но нейсе...

Редактирано от yvsot
Променено заглавие, допълнено (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Ми последния филм който гледах (снощи) беше Шиноби - японски исторически филм-приказка.

А бандитки го гледах преди 1-2 седмици и ми хареса. Направо удоволствието е двойно като ги гледаш 2те заедно. Сюжета като за латино-уестърн беше даже доста добре! :wors:

Редактирано от stegeo (преглед на промените)

• Автор

Снощи за пореден тристачетиридесетинезнамсикой път гледах Groundhog Day - е няма такава комедия...

Последния филм, които гледах е Кинг Конг, ама нещо ме разочарова :whist:

*Светлина в мрака*-най-новият филм с Деми Мур ;) И не защото ми е любимата актриса,но както винаги е невероятна в ролята си :)

А пък края се оказа голяма изненада :eek:

Последния който гледах е Първичен инстинкт 2 - много добър филм (препорачвам ви го ) :bye: а иначе токущо изгледах 19 серия на изгубени

Редактирано от fivi (преглед на промените)

Последния който гледах е Първичен инстинкт 2 - много добър филм (препорачвам ви го )

И аз току що го изгледах. За мен лично тоя филм си е същински оргазъм cool.gif Може би мнението ми е пристрастно, тъй като си имам слабост към ролята на главнате героиня, още от първия филм :) Само мога да кажа, гледайте го...

Аз наскоро гледах Ледена епоха 2 и ми хареса, но според мен единицата беше по-хубава.

Аз наскоро гледах Ледена епоха 2 и ми хареса, но според мен единицата беше по-хубава.

и аз съм на това мнение

последния филм които гледах беше "The Pink Panther " и него си го бива но чесно казано виждал съм и по-хубави :clap: :bye:

• Автор
последния филм които гледах беше "The Pink Panther " и него си го бива но чесно казано виждал съм и по-хубави

Вярно ли е, че бил голям провал?

Вярно ли е, че бил голям провал?

И аз съм го гледал, но не бих казал че е голям провал - спорез мен става.

Последният филм, който гледах беше преди малко и той е "Final Destination 3", интересен е, както предните части и си пролича, че ще има 4-та част, поради края.. доста объркващ беше :)

До колкото си спомням май последния беше.....ммммм.А да Библеотекаря.Небеше лош Advencher,обаче не му знам истинското име.Ама е нов...

Ice Age 2. Направо ме разби.

В момента гледам / вече трети ден / Тристан и Изолда, ма все заспивам. Но до момента е доста обещаващ!!!

• Автор

Уау! Току що се връщам от Арена. Заведох сина на Ice Age 2 и май се изкефих повече от него... В момента дори си слушам саундтрака (на слушалки да не събудя някого) - върхът е!

"В за Вендета"

Много добър филм,екшън-фантастика,граничеща с реалността.Много се изкефих на филма.

Редактирано от randb (преглед на промените)

• Автор
Девета Рота - Страхотен Руски Филм !

Брат ми каза, че бил много тежък и даже си поплакал накрая. По тази причина все го отбягвам, въпреки че го имамам на ДВД - все не ми остава време за тежки филми, нещо ме влече към комедията напоследък...

последния филм които гледах беше "разходка из европа"(euro trip). препорачвам на хората който не са го гледали и да го гледат филмът е върха стар е но много як филм аз го гледах за 8 пат cool.gif :bye:

Брат ми каза, че бил много тежък и даже си поплакал накрая. По тази причина все го отбягвам, въпреки че го имамам на ДВД - все не ми остава време за тежки филми, нещо ме влече към комедията напоследък...

OffTopic: “Девета рота” не е пищен и постановъчно бляскав, той е суров, мъжествен и витален спектакъл (сценарист Юрий Воротков), потресаващо въздействащ с натуралистичните си батални сцени и с безпримерното себеотрицание на младите си герои-войници (изиграни от амбициозни актьори като Алексей Чадов - Врабецът и самия Фьодор Бондарчук-Хохола), отбранявали до последна капка кръв заветната висота № 3234 и така и не получили заповедта на командването за своето оттегляне...

pic3638_1t.jpg

Уау! Току що се връщам от Арена. Заведох сина на Ice Age 2 и май се изкефих повече от него... В момента дори си слушам саундтрака (на слушалки да не събудя някого) - върхът е!

И при мен с мойта племенница така се получи. И не е за сефте :wors: А филмчето е много готино наистина...Гледайте го!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.