Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Новият Кинг Конг,гледах до средата и го изтрих.Глупости..

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Гледах 10 минути и от Нощна стража и го спрях. Какво беше това? Може и да е много добър филм, ама не мисля да го гледам някога.

Иначе после си пуснах Imposter /Фалшива самоличност/-той ми хареса.

Първичен инстинкт 2

Много ми хареса

И на мен много ми допадна! Страшно интересен сюжет, а актьорската игра е просто перфектна, особено от страна на Шарън Стоун! :down:

• Автор

Снощи - Uptown Girls - готин, много готин. Дакота както винаги...

Започнала съм една документална поредица на ББС за планетите - 8 филма са. Ще ги гледам сигурно до края на седмицата.

• Автор

Снощи - Дон Хуан ДеМарко. Класика - Марлон Брандо, Джони Деп, Фей Дънауей, хубава музика, лек сюжет - какво повече му трябва на един филм...

Dirty Dansing страшно много ми хареса, а и саундтрака също laugh.giflaugh.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• Автор

Снощи гледах Old School и съм сравнително доволен - лека непретенциозна комедия, не е шедьовър, но си заслужава.

Последно съм гледал "Корави момчета" (Knockaround guys). Добро филмче от 2001 година. Справка. Като изгледам нещо ново ще ви се похваля biggrin.gif . Поздрави!

Аз последно гледах Hoodwinked и много ми хареса. Струва си гледането определено. Да живее бабата <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_speak.gif' alt=':speak:'> Справки тук - Hoodwinked

Редактирано от flare (преглед на промените)

Преди малко гледах Edison. Започва добре и бързо набира скорост, но в един момент скоростта пада главоломно и филма става леко скучен и изсмукан от пръстите. На Морган Фрийман и Кевин Спейси е отредено обидно малко екранно време. Джъстин Тимбърлейк се справяше добре в началото на филма, но после и неговата игра взе да издиша сериозно.

Като цяло не бих го препоръчал, просто не си струва.

• Автор

Снощи гледах Агент XXL 2 с Мартин Лоурънс. Честно казано очаквах да се посмея повечко, но и така става...

Снощи гледах Една Одисея в космоса 2010. Тази вечер ще гледам 2001. Малко наопаки, ама първо първо намерих единия, след това другия. 2010 доста ми харесаха, да видим другия. :speak:

"Майстора и Маргарита" страшно много ме впечатли, макар и на руски. Сега мисля да прочета и книгата.

снощи изгледах Cry Wolf ,,много добро хорор филмче

Ами последно гледах втората част на Знам какво направи миналото лято - Все още знам какво направи миналото лято. Не беше лош филма. Даже съм доста доволна. Повечето филми на ужасите сега са пълни идиотщини, а този ми хареса :)

• Автор

Снощи се помъчих с Мизъри. Освен Кати Бейтс май друго няма в тоя филм...

Отново гледах "Taking Lives" :offtopic_s: Харесва ми филма, доста добър трилър е :yanim:

• Автор

Снощи гледах The New World. Препоръчвам го горещо на любителите на поетични приказки...

Последния филм , който гледах беше : "Мемоарите на една гейша" и бях очарован :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.