Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Снощи гледах 2001: Една Одисея в космоса. Определено ми хареса, ама на места са толкова подробни, че чак писва.

Довечера ще гледам Близки срещи от третия вид. Сигурно е хубав.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Man who knew too little(човекът, който знаеше твърде малко) - малко стар филм от `97, но много хубава комедийка с Bill Murray (http://www.imdb.com/name/nm0000195/), познат ни още от Ловци на духове 1 и 2 (Ghost Busters), Тутси (Tootsie), Денят на мармота (Groundhog Day), Лудото куче и Глория (Mad Dog and Glory), от по-новите Загубен при превода (Lost in Translation) и гласът на Гарфийлд (Garfield) във филма от 2004 и още много други. Голям комик, а във филма става дума за това, как отива при брат си за рожденият си ден, а той го праща в едно реалити шоу, за жалост обаче приема грешно телефонно обаждане и се превръща в суперагент, без дори да подозира..

• Автор

Man who knew too little - Страшно готин филм вярно! Сега като ми напомни ще трябва да си го намеря и да го гледам отново...

• 2 седмици по-късно...

последният,който гледах е "Американско сватбено одеало"доста стар филм,което обаче не може да отрече достойнствата му.хареса ми эамисълът-представянето и навърэването на съдбите на няколко поколения жени-интересен режисьорски похват-абе оригинално ми се стори :clap: освен това Уинона Райдър е страшна.. :wors:

"Шифърът на Леонардо".Впечатлена съм.Неочаквах научно-популярен филм/не бях чела книгата...

Заслужава си да се види

"You got served" - модерни/улични танци, романтичен, малко напрежение.. типичен тинейджърски филм. Добро попадение е и заслужава да се види след някой натоварен ден ;)

Мизъри е велик филм!!!

последното, което гледах - lost... Голяма психария, с нетърпение чакам да свърши...

Последният ... "Тексаско клане" - определено смотан психарски филм ...

• Автор
Underworld 2 много е зле тоя филм.

Няколко пъти го заглеждам и все не мога да стигна поне до средата.

Снощи най-после гледах Fever Pitch - супер е. Братята Фарели определено вървят нагоре.

Аз гледах "V For Vendetta" и ми хареса :)

Ами аз гледах: Get Rish Or Die Tryin (50-Cent).Не е лош става .

Последния филм , който гледах беше : "Мемоарите на една гейша" и бях очарован ;)

Аз също бях очарована от филма. Единственото което ме смути, че идеята на филма съвпада с идеята вложена в "Съдба на куртизантка".

Последно гледах: Боговете сигурно са полудели(The gods must be crazy 3 )

Много добра комедия!!!

cool.gif

Одеве гледах "She's the man" и много ми хареса. Добра комедия е! Направо по едно време се побърках да се смея biggrin.gif

Хммм аз пък последно гледах "Мръсни танци" старичак но е върховен!

• Автор

Преди малко изгледах Date Movie ... Незнам как да се изразя - иде ми да изкрещя с всичка сила "НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..."

В момента гледам "Стар Трек"

великолепен филм laugh.gif

ще е довечера като се прибера от работа - 'шифърът на леонардо'

Беше снощи - "Тhe River wild" - с Кевин Бейкън и Мерил Стрийп

"Шифърът на Леонардо"...Определено филмът ми допадна.... :wors: Аз бях малко предубедена,заради цялата дандания,която се вдигна покрай него,но определено не останах разочарована... biggrin.gif

А какво ще кажете за American History X !

Вярно ще кажете че е стар филма но доста ми въздейства :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.