Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Мале....филмите са нещото без което не мога дълго време. Все зяпам нещо..не може без тях.

Но напоследък не ми остава много време да гледам филми.

та последния филм, който гледах преди седмица някъде беше Imagine you and me. Странен филм, но много добра и професионална игра. Наистина ме плени с принципите, самото действие играта. Но има и неща, които не ми харесаха:)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Wild Things 3 - луд, вдигащ адреналинчето филм, но определено не е за хора с еднообразно виждане за нещата. Иначе в един момент си мислиш, че знаеш какво ще се случи, но в следващия представите ти отиват "на кино" :P

филма се казваше "Те"(They)..Доста напрегнат филм,за хора,обичащи хорорите.

She`s the man ...жестока комедия :baby: и The Da Vinci Code...не ми хареса честно казано :)

Преди ден гледах Островът. Хареса ми. Напомня ми на Матрицата.

• Автор
She`s the man ...жестока комедия :) и The Da Vinci Code...не ми хареса честно казано :)

Първия го гледах вчера и съм съгласен. Втория ми стои на харда от две седмици и все ще го гледам, ама май ме е страх, за да не се разочаровам...

Prison Break - хареса ми определено

Mean Girls :blink:

Редактирано от TaRantuJ|kA (преглед на промените)

Първия го гледах вчера и съм съгласен. Втория ми стои на харда от две седмици и все ще го гледам, ама май ме е страх, за да не се разочаровам...
С право се страхуваш, има от какво да се разочароваш в него.
Преди ден гледах Островът. Хареса ми. Напомня ми на Матрицата.

Какво съвпадение-точно това е последния филм, който съм гледала тия дни(вчера)-супер як е и ако трябва да съм честна по-ме радва от Матрицата :yanim:

Една от сериите на един от сезоните на Стар трек. Ентърпрайс всъщност.

ами.....края на епизода наБригада, сега се прибирам и го хващам накрая и ще се изям с парцалите :angry:

за последно гледах днес "Gladiator" с Ръсел Кроу филма е изключителен, а вече го гледам за втори път след премиерата му в кината ... когато го гледах през 2000-ната година.Определено ако има такива, които са го пропуснали трябва да го видят :help:

What We Do In Life Echoes In Eternity.

"Игра за двама" - много се смях, комедийно-романтично филмче, изключително забавно и неангажиращо! cool.gif

Ами,гледах Final destination 3 и не беше нищо особенно sad.gif

• 1 месец по-късно...

Преди малко гледах "Дънди Крокодила". Много се смях. biggrin.gif Бях ги позабравила тези филми. Сега ще се поразровя за нещо с Бъд Спенсър и Терънс.

"Семейна ваканция" посмях се от сърце със Робин Уилямс.

Ако 3-4 минути се броят за гледане, значи последно глеедах "Хари Потър" по Канал 1, филмче за улигофрени и малки деца :)

Бързи и яростни 3 гледах,но не може да мине по успех първите 2 части :)

Ако 3-4 минути се броят за гледане, значи последно глеедах "Хари Потър" по Канал 1, филмче за улигофрени и малки деца :baby:

Ми аз нито съм Олигофрен нито съм малко дете, ама ми харесва филма... нещо против?

Иначе аз вчера гледах - Take the lead с Антонио Бандерас.... много хуваво филмче

Ми аз нито съм Олигофрен нито съм малко дете, ама ми харесва филма... нещо против?

Съгласен съм с твоето мнение и аз гледах 10-тина минутки филма вчера, не е зле но съм го гледал вече (е аз може да се каже че не съм нито малък нито голям 14г).Абе и аз не съм съгласен с Ralna. :P .

Та филма който гледах е "Дънди Крокодила",а на компа "Wrong Turn"(Грешен завои) филм с ужаси горе-долу го бива.

А е сега ще гледам "Ghost Ship"(Призрачният кораб)отново ужаси ще видим дали го бива :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.