Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Последно гледах 1990: The Bronx Warriors - класически, американски пост-апокалиптичен екшън от 82-ра година... каквото и да се говори не ги правят вече филмите като едно време...

B0000B1A0W.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Аз последно гледах " Мила от Марс" , "Посейдон", "Sillent Hill", "Шифърът на Леонардо"! Препоръчвам "Шифърът на Леонардо" много е добър, провокативен трилър!

.....което беше снощи - Тристан и Изолда -доста хубаво филмче,заслужаваше си 2-та часа гледане

Тристан и Изолда е наистина добро филмче ;)

Иначе аз гледах "Running Scared" или "Бягащ от страх" с Пол Уолкър. Добро филмче, но не за всеки :)

Гледах Момиче за милиони. Много добър филм. Реката на тайните ми хареса повече, но и този си заслужава гледането. Доказва, че на Клинт Истууд мястото му е не пред камерата, а зад нея.

:) "Hostel",,интересен,поне за мен,обичам хорор филмите
"Изоставените осем"-досега го гледах.Като приказка е... :help:

и аз го гледах и много ми хареса.тези кучета как се разбираха помежду си...

Снощи гладах "В като Вендета" с Натали Портман. Това наистина е много добър филм. Стори ми се доста реален, макар действието да се развива в бъдещето. Пресъздадените мисли,чувства и емоции на героите са ни доста близки. Темата е добре позната и трябва да бъде припомняна. Историята нетрябва да се забравя, защото има лошия навик да се повтаря.

Също така гледах и един по-стар пак с нейно участие "Където е сърцето". Трогателен и искрен.

Гледах Момиче за милиони. Много добър филм. Реката на тайните ми хареса повече, но и този си заслужава гледането. Доказва, че на Клинт Истууд мястото му е не пред камерата, а зад нея.

Два от любимите ми филми.

А аз последно гледах едно романтично филмче "Tha Family Stone" с Даян Кийтън, Сара Джесика Паркър и Dermot Mulroney (май така се пише). Биваше го филма, приятен е.

Току ще се връщам от кино салона,където гледах Доказателството.Много хубав и смислен филм.Разказва се за луд математик-гений и неговата дъщеря.След смъртта му негов ученик намира след вещите на учителя си тетрадка,съдържаща доказателство на важен математически проблем/не зная и аз самата как да го нарека/.Абе,филма е много смислен и хубав,гледайте го и няма да съжелявате :)

• Автор

Вчера гледах "Хаос" и съм доволен, но едва ли ще го гледам пак. Иначе е интригуващ, аз лично обичам сюжети с неочакван край, а и Джейсън определено е голям симпатяга...

Последният филм,които гледах беше "Карибски пирати 2" и "Тя е пич" много хубави филми :)

• Автор
Последният филм,които гледах беше "Карибски пирати 2" и "Тя е пич" много хубави филми :)

Интересно, къде успя да гледаш филм, чиято премиера е на 7 юли 2006

Бих искал и аз така да ги гледам филмите

Последните два филма, които гледах са: Спасяването на Редник Райън - невероятен филм. Вторият е Хакери - също много интересен ;)

За последно гледах "Шифърът на Леонардо" ама не беше кой знае колко добро за целия този шум.

Редактирано от mclaren (преглед на промените)

Последния филм които гледах беше Шифъра на Леонардо, но доста е спестено ине може да се разбере цялостната картина като в книгата.Довечера ще гледам Триъгилника ще видим дали си струва.?

Charlie and the Chocolate Factory

невероятна фаназия :))

И аз това гледах последно в 5 часа тази сутрин но да си кажа ме разочарова.Очаквах нещо повече.

*Мъглата* - супер трилър :help:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.