Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

20060319_061351karaula.jpg

Ето това е последното дето го гледах - буквално преди 10 мин се прибрах и реших да ви информирам за него. По принцип не харесвам филмидето почнат така пък свършат иначе абе хубав е няма сега да ви го разказвам. На някои от вас може да се стори глуповат и наивен ам все тая :shake_puter: който има желание да го изгледа

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...
Art.School.Confidential...
Някакъв коментар? Заслужава ли си? Гледам John Malkovich играе, а и Sophia Myles също :help:

"Илюзионистът" и "Shinobi" - и двата бяха много добри, откъснаха ме от реалността за по час и половина.

shinobi-01.jpg

Кървав диамант.

Доста добре направен и интересен филм,а Ди Каприо пак умря накрая,като в Титаник... biggrin.gif

Ама на Арена ли го гледа или у вас?

Тази седмица кой филм би ми препоръчал на Арена да гледам? cool.gifbiggrin.gif

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Аз също гледах последно "Кървавият диамант" и много ми хареса.В него има доста насилие и фрапиращи сцени,но самата история е много завладяваща.

BDPoster.jpg

Редактирано от djidjito (преглед на промените)

Rocky Balboa

Когато 60-годишният Силвестър Сталоун със старческото си твърдоглавие решава да направи шести, последен филм за добродушния боксьор Роки, всеки си мисли, че екшън героят ще стане за смях. Той също го осъзнава прекрасно, но е готов да рискува и освен в главната роля влиза в ролите на сценарист, продуцент и режисьор, за да поеме цялата вина за каприза си. А когато филмът се оказва безкомпромисен успех, всеки иска да знае как е успял Слай отново да изплува като героя си Роки. Просто е – той Е Роки!

Taxi 4 cool.gif

Кръв и шоколад. Щях да заспя от скука... Има някакъв замисъл, но нищо не е направено както трябва, никакви ефекти, ударението е изцяло върху любовната история (все пак говорим за филм с върколаци). Главната героиня (Agnes Bruckner) е много красива :clap:

Ваканцията. The Holiday.

Камерън Диаз, Кейт Уинслет, Джъд Лоу.

Романтичен, забавен, топъл. Хареса ни.

И на мен ми хареса

First born в началото е малко скучноват,но иначе става

• 2 седмици по-късно...

88minutes.jpg

За мен това беше един от най-добрите трилъри, които съм гледал. През цялото време ме държеше в напрежение и караше сивото вещество да работи за да разбера кой е убиеца. С две думи ми хареса филма, а и е с Ал Пачино!

Гледах "300" и ме накефи.

Филмът определено си заслужава, особено ако е на голям екран :angry:

Гледах Epic Movie и съжалявам за изгубеното време, просто такава велика простотия не бях гледал от много време

Такси 4 - хареса ми.

Последно гледах и аз 300-Хареса ми,но не покри очакванията ми sad.gif

Гледах филма 300 - много яко филмче

Е Евти най-накрая. :wors: Много е як заеби. Много ме кефи и мене - 2 пъти го гледах един след друг! :clap:

Аз също гледах последно "Кървавият диамант" и много ми хареса.В него има доста насилие и фрапиращи сцени,но самата история е много завладяваща.

BDPoster.jpg

Сега и аз ще го гледам дано да ми хареса :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.