Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Оня ден гледах "Карибски пирати 3" мноо як филм направо кърти и пробива :wow::jumping11:

много е добър като сюжет е по -готин от 1 и 2 (да не повярваш) но свършва много гадно

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Ти метни един поглед на филмографията на тоя психопат, пък виж дали има филм дето не е излязъл от фантазията на някой шизофреник :)

Аз още не съм го гледлаа, не можах да го намеря с хубаво качество - имаш ли да ме черпиш с един линк? обещавам, че ще се реванширам ;)

Гледах предпремиерата на филма на кино и за съжаление не зная място, от което е възможно да се дръпне филма в добро качество.

Гледах предпремиерата на филма на кино и за съжаление не зная място, от което е възможно да се дръпне филма в добро качество.

Ще го дебна на кино в Плевен:grimace:

Като хоодих да гледам "Карибски пирати" и видях, че има плакат, тъй че няма да пропусна да го посетя този филм.

Само ти (1994) - За n-ти път :clap:

Последно снощи гледах SUNSHINE

sunshineposter.jpg

И какво да кажа.....абе не правят хубави космически фантастики...става да се гледа филма при липса на по-хубава фантастика....

Последно в събота вечер гледах Смъртоносно влияние. Въпреки че вече съм го гледала, отново ми представляваше удоволствие да го гледам.

Макар да няма общо с филма от предишния пост - Sunshine, искам да споделя, че е мноооого по-добър от него. Вкусове всякакви, но все пак в Слънчева светлина липсваше съвсем човешкият елемент. Имаше някакви хора, които измряха в космическия кораб, което изобщо не ме разтърси, трогна или нещо друго там. Умря капитанът, мацката и ми беше все тази кой е, т.к. изобщо нямаше характери, всички ми бяха еднакви. Интересно ми е, че в коментарите към филма, преди да го гледам, се казваше, че било обърнато внимание точно на психологията на героите :) Как бе? Аз къде бях? Някой друг да е гледал филма?

Смъртоносно влияние ме разчувства толкова пъти. Има недоизкусурени моменти и в него, но като цяло въздейства доста.

Oceans%20Thirteen%20Poster%2012%2018%2006.jpg

ocean-s-thirteen-0.jpg

"Night Skies"

http://######/details.php?id=78447

Разказва се за извънземни и НЛО

Направен е по действителен случай,станал на 13 март 1997 в щата Аризона,САЩ

:yanim:

The Prestige (2006) -съжалявам, че чак сега изгледах този филм - трябваше да сторя това много по-рано.

Да. Аз имах предрасъдъци към него, но ме изкефи. Даже повече от "The illusionist" - него май само заради Нортън го гледах.

Иначе много искам да изгледам Sunshine - на Дани Бойл е, а досега не съм гледала нещо слабо от този режисьор.

И Ocean's 13 - дано да не са се изложили, като във 2-рата част.

Иначе аз последно...нямах време да гледам филми:)

Next или Goal 2

goal_iiiiiiiiiiiiiiiii.jpgnextnx5.jpg

Goal 2-попринцип си падам по-такъв жанр филми...интересувам се от футбол и филма ми хареса..въпреки леко претрупания край !

Next-Една мн добра роля на Nicolas Cage,а също мога да ви препоръчам Цар на войната(пак с Кейдж)

AF_Poster4_72DPI.jpg

Обичам добре направената фантастика. Препоръчвам го на любителите на този жанр.

Аеоn Flux съм гледала аниметата, но и игралния ставаше - особено Чарлийз Терон.

П.П: proletsearch, забеляза ли в The Prestige, кой играе Никола Тесла? (Дейвид Бауи :baby: )

Иначе последно гледах един прекрасен документален филм за Иранското кино - така и не намерих името на филма (само режисьора, но странно, защо този филм не го открих в imdb) - за хората, които не са гледали ирански филми е прекрасно въведение (yvsot, препоръчвам ти го, режисьора е Mark Cousins - ако все пак не намериш филма, а искаш да го гледаш трябва да измъдрим начин как да ти го пратя :hush: ).

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Хм...Току-що гледах "Хари Потър И Затворникът От Азкабан"...Не знам за кой път, но го обожавам този филм и не само него, а и цялата поредица "Хари Потър" vacation1.gif:baby:

Вече освен за Властелина, си имаме и представител на поредицата Хари Потър, който да ни напомня колко "великолепен" филм е laugh.gif . (колкото до споменатия от теб филм - никога няма да простя на Куарон, че се изложи да се навие да снима филм по ХАри Потър - добре, че успя да измие срама с Children of men тази година /поне за мен де/).

Остава някой да се присъедини и към Х-Мен и Спайдърмен и идилията ще е пълна :baby:

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

shooter-poster-0.jpg

Не е лош. За мен беше под средното ниво за този жанр, но все пак става за гледане. Любителите на екшъни и почитатели на Марк няма да се разочароват. За всички останали е под въпрос. ;)

Иначе последно гледах един прекрасен документален филм за Иранското кино - така и не намерих името на филма (само режисьора, но странно, защо този филм не го открих в imdb) - за хората, които не са гледали ирански филми е прекрасно въведение (yvsot, препоръчвам ти го, режисьора е Mark Cousins - ако все пак не намериш филма, а искаш да го гледаш трябва да измъдрим начин как да ти го пратя ;) ).
Ам, не разбрах за кой документален филм става на въпрос т.е. няма как да го потърся в нета. Остава варианта да ми го upload-неш някъде. Вчера black_hawk ми качи един филм в bgshare.com.
Ам, не разбрах за кой документален филм става на въпрос т.е. няма как да го потърся в нета. Остава варианта да ми го upload-неш някъде. Вчера black_hawk ми качи един филм в bgshare.com.

Еми значи освен от там да ти го uploadna и тъкмо ще го пратя и на Любо - знам, че ще го оцените :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.