Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Колко е голям като мегабайти...

432 МБ

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

432 МБ

Нищо не е като големина...

Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа...

Поне връзката ми е пърфектли като скорости и на даун и на ъп...

Нищо не е като големина...

Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа...

Поне връзката ми е пърфектли като скорости и на даун и на ъп...

Требва първо да се свържа с нея, пък ако има усложнения ще се обърнем към Ваша Милост :rolleyes:

Мерси за идеята!

Стопаджията - 2007г. след това се почувствах длъжна да си припомня Стопаджията 1986г.....Удивително как в киното също има copy и paste. Мен ако питате ако решите да го гледате, гледайте оригинала - филмчето е по - добро и е класика в жанра.

За довечера съм си запазила The Hitcher 2 - I've Been Waiting ще го видим и него....

Ааааааааа преди да попадна под манията си, гледах туй....

vakancipostersh9.jpg

Хареса ми идеята, ама нещо му липсва -можеха да пооправят сценария...

Снощи гледах Where is the friends home?.

Филма е ирански и е от 87'ма. Много простичък и спокоен - припомни ми травмиращи случки от моето детство (по-скоро от училище - какво става, когато си си забравил тетрадката по краснопис например). :P

Общо взето филма беше много истински и пренасяше истински и реални емоции - земен филм. Хареса ми.

Но това, което ме изуми във филма беше актьорската игра от страна на децата - особено ме впечатли, когато малкия Мохамед се разплака в класната стая, защото учителя скъса домашото му. Много талантливи деца.

Филма си беше сериозен, но с брат ми го обърнахме на лиготия по едно време (ако не знаете какво е offside, ще ви обясня - извън сайда е тва :wors:).

DEJA VU

Хубав ли е? Аз все се каня да го гледам, ама само заради Дензъл Уашингтън.

Познайте... :) не познахте. Последно гледах "Ali G in da House" голем идиот е тоя. Направо ме разбива от смях biggrin.gif

Хубав ли е? Аз все се каня да го гледам, ама само заради Дензъл Уашингтън.
И аз заради Дензъл го гледах, а и Джери Брукхаймър е продуцент, но не ме впечатли много, на повечето ми приятели им е харесал, ама на мене не. Все пак го гледай

Току що гледах Добрият пастир - режисьорски опит на Робърт де Ниро. Интересен филм.

И аз заради Дензъл го гледах, а и Джери Брукхаймър е продуцент, но не ме впечатли много, на повечето ми приятели им е харесал, ама на мене не. Все пак го гледай

А то Джери Брукхаймер инвестира само в блокбастъри, а на всеки 10 блокбастъра 1 става за гледане, тъй че не е кой знае какъв + за филма това (поне за мен). Макар Джери да има един много добър филм, който беше правил с Джоел Шумахер на времето - биографичен на живота на Вероника Герен. Беше фраш с ирландци, а Кейт Бланшет беше издокарала до съвършенство ирландксия акцент.

Иначе филмчето ще го гледам. Мисля, че е плъзнало по видеотеките и тея дни ще си го взема на DVD.

mrfixit.jpg

Ако искате да убиете 1 час и 32 минути, това е един от начините :-) напомня на Хич, но е и по-различно ...

Току що гледах Добрият пастир - режисьорски опит на Робърт де Ниро. Интересен филм.

Миналата седмица гледах за 3-ти път Дежа ву. На мен определено ми харесва ;)

А последния е: The Guardian, отдавна му се каних.

841247~Before-Sunset-Posters.jpg

Един от най-красивите и смислени филми, които съм гледала някога :)

Вчера гледахме "Хич" - бях го гледала поне 2 пъти преди това, филмчето е страхотно :clap:

• 2 седмици по-късно...

clickus7.jpg

CLICK

Хмм...на мен лично много, много ми хареса ;)И бая си поплаках и посмях с него... :)

Sleeping%20With%20The%20Enemy%20(1991).jpg

Хубав филм, поне три пъти съм го гледала...

Хари Потър 2, 4, 5 и Виж кой говори.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.