Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Секс на живо в пловдивска дискотека

Featured Replies

Секс на живо в пловдивска дискотека, прокуратурата разтури оргиите

14.11.2008 22:55 /dnes.bg

0000060897-article.jpg

Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство срещу четири лица, които са предоставяли заведение за организиране на „секс на живо“.

Те са обвинени в това, че „в съучастие са предоставяли системно помещение на различни лица за полови сношения и блудствени действия“.

„Сексът на живо“ или парти „ХХL“ се е предлагало през последните четири месеца като част от вечерната програма на заведението "Енджой 69" в район "Централен".

Всеки четвъртък в заведението е била обявявана програма, при която танцьорка излизала под звуците на музика, избирала произволен мъж от публиката и го разсъбличала.

Когато и двамата вече били голи, танцьорката започвала да симулира орална любов, а и показно поставяла на мъжа презерватив.

В някои от случаите двамата просто симулирали полов акт, но в други сексът бил съвсем реален.

Според прокуратурата за посоченото престъпление, законът предвижда наказание "лишаване от свобода" до пет години и глоба от 1000 до 5000 лева.

• Отговори 108
  • Прегледи 30,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Имайки предвид, че 90% в тая дискотека са 14 годишни пубери, си правете сметката каква ни е държавата и образованието и възпитанието. Сигурно ще ги оправдаят накрая...

Явно са искали да привлекат по платежоспособна публика.... cool.gif

Имайки предвид, че 90% в тая дискотека са 14 годишни пубери, си правете сметката каква ни е държавата и образованието и възпитанието...

и става все по-зле...

и става все по-зле...

И още по-зле ще става от това cool.gif Това е България все пак sad.gif (който има кинти за него няма закони)

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Имайки предвид, че 90% в тая дискотека са 14 годишни пубери, си правете сметката каква ни е държавата и образованието и възпитанието. Сигурно ще ги оправдаят накрая...

Келеши абсолютни

Нямат вечерен час,нямат контрол отникъде-пълна анархия

sad.gif

Според прокуратурата за посоченото престъпление, законът предвижда наказание "лишаване от свобода" до пет години и глоба от 1000 до 5000 лева.

Глобата е малко!

Държавата ни е супер и образованието и то, пък за възпитанието направо няма смисъл да говорим!!!!! :offtopic_s:

Келеши абсолютни

Нямат вечерен час,нямат контрол отникъде-пълна анархия

sad.gif

Татко им, не ги бие сигурно затова така се получава! :offtopic_s:

Честно казано, като прочетох това изобщо не се учудих, ама на нито една дума!

Какво може да се очаква от подобно общество като нашето, в което е нещо напълно нормално 14 годишните да говорят за сексуален опит и минало?!

Глоба, лишаване от свобода - всичко това е бош-лаф работа!

Аз пък не виждам к'во лошо има в публичния секс. Явно в бг-то. И някой може ли да ми обясни какво толкова може да им стане на "младежта", ако гледа секс на живо? Дали ще правиш секс на 14 или на 18 - еми това реално са си 4 години загуба. По-добре по-рано от колкото по-късно. И без това светът отива по дяволите по-бързо, от колкото бе очаквано.

В тея дискотеки всичко може да се види, това, което прочетох въобще не ме изненадва! И пак..българаскто общество, възпитанието..бла-бла, не защитавам такива действия, но това го има навсякъде, въпроса е къде се парадира и къде не..

Е то верно, че неможе да обвиняваме само. Грешката си е в нас. Само че думата възпитание в днешно време си е изкривила доста значението явно... аз на 14 години все още си пищех домашните и ходих да спортувам. Явно е по-лесно да се напиеш като свиня и да си начешеш п.....та, дето незнаеш даже дали те сърби още (с извинение за дамите).

Явно и за това са виновни родителите,както са виновни и за пласьорите на дрога...чалгата....полицейското безхаберие относно дискотеките...ниските заплати( и неграмотността) на учителите..............................както и за втората Голяма Депресия в САЩ...............

........Е виновни сме...........че изобщо сме решили да станем родители в ТАЗИ държава......

В Испания има нещо подобно...веднъж - отидох на дискотека,а то какво се оказа,че съм отишла да гледам и стиприйз...

Един по един изкарваха хората на нещо като сцена - мъже,дори и деца.Направи ми впечатление че някои се дърпат,но няма как - избрали са си го вече...събличаха си го като нищо.На толкова гъзове се нагледах... biggrin.gif

Имаше едно момче на около 14-15 - много жал ми стана,милото умря от срам.Приятелите му много му се смяха...

Не е нормално това,уж на базик,но на човек му става много неприятно.

Колкото до секса не мисля че трябва да се позволява такова нещо.Направо си е срамота...

В Испания има нещо подобно...веднъж - отидох на дискотека,а то какво се оказа,че съм отишла да гледам и стиприйз...

Един по един изкарваха хората на нещо като сцена - мъже,дори и деца.Направи ми впечатление че някои се дърпат,но няма как - избрали са си го вече...събличаха си го като нищо.На толкова гъзове се нагледах... biggrin.gif

Имаше едно момче на около 14-15 - много жал ми стана,милото умря от срам.Приятелите му много му се смяха...

Не е нормално това,уж на базик,но на човек му става много неприятно.

Колкото до секса не мисля че трябва да се позволява такова нещо.Направо си е срамота...

И аз съм чувал за това. cool.gif

Добър Вечер! На 15 години съм и никога не съм ходел на дискотека. Наистина децата са виновни, наистина те нямат никакво "държание на улицата". Наистина, така е. Но Ако се замисли човек и родителите са виновни, учителите по-малко. Ако Родителите са, такива, че въобще не им дреме за детето им, то е логично и децата да са такива-никакви задръжки. Учителите вече се имат за по-нисши от учениците, децата си правят "пишка" с тях, а те дори не знаят как да реагират. А това, че ще пуснат педофил, убиец или бандит то това вече си е традиция- плащаш и си свободен....Цялата държава е такава. А това, че децата си правят секс на публично място е само отражение на нацията.... Пишете, ако сте на друго мнение. Все пак всеки си има мнение, стига да го аргументира.

Възможно е да се учат от от британците:

Image_00032.jpg

А сега де?Не е само в България!

Защо повечето си мислите ,че все в България стават такива неща?

Простотията е навсякъде!

А сега де?Не е само в България!

Защо повечето си мислите ,че все в България стават такива неща?

Простотията е навсякъде!

Хората са си хора, независимо къде са... простотията си е в кръвта им, а и не само простотията ;-)

И аз се чудя защо сами си лепим етикета на простаци, на неграмотници и т.н. Ние сами не уважаваме себе си, пък се сърдим, когато другите не ни уважават...

Поредната българска простотия.

Та толко ли неможе да излезете с гаджето от дискотеката и да отидете на някое самотно местенце и там да го правите?...Незнам кво да кажа друго....

Всеки четвъртък в заведението е била обявявана програма, при която танцьорка излизала под звуците на музика, избирала произволен мъж от публиката и го разсъбличала.

Когато и двамата вече били голи, танцьорката започвала да симулира орална любов, а и показно поставяла на мъжа презерватив.

В някои от случаите двамата просто симулирали полов акт, но в други сексът бил съвсем реален.

Айде, сега ми кажи къде пише за гадженца и тем подобни?! Ей, поне четете какво пише в поста, а не само заглавието!

Това е простотия, с рогата напред, без да знаеш за какво говориш...

Айде, сега ми кажи къде пише за гадженца и тем подобни?! Ей, поне четете какво пише в поста, а не само заглавието!

Това е простотия, с рогата напред, без да знаеш за какво говориш...

Да бе поправих го.

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)

Дали пък не стигаме до въпроса Свобода или Слободия?

Поредната българска простотия.

Ето още един.Защо си мислиш че само в България го има това?

ohmy.gif

Ето още един.Защо си мислиш че само в България го има това?

ohmy.gif

Е кой пък ти каза,че си мисля,че само у нас стават такива неща?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.