Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен Кaspersky (Active Virus Shield) Боже,дано не е сън

Featured Replies

Изглежда истина...... http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp

AOL пуска безплатен антивирус :);):clap:;) Powered by Kaspersky Lab, one of the largest anti-virus providers, worldwide.

Както казал българинът-йес бе да го ...йееееес!

Ха да видим сега ;)cool.gif

Даунлоднах го.....Довечера го слагам на другия Win и ще рапортувам!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 94
  • Прегледи 22,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Изглежда истина........http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp

AOL пуска безплатен антивирус :);):);) Powered by Kaspersky Lab, one of the largest anti-virus providers, worldwide.

Ха да видим сега :)cool.gif

То това е старо....

Първото съобщение за него в наш форум срещнах още на 08 август. Даже мислех, че и тук е имало инфо, но не търсих тогава, мислех, че съм го пропуснал. Дръпнах го тоя софт, но при мен след инсталация пак поиска някаква регистрация и го зарязах, щото не съм привърженик на Касперски. cool.gif

Но пишат, че работи... :)

• Автор
То това е старо....

Първото съобщение за него в наш форум срещнах още на 08 август. Даже мислех, че и тук е имало инфо, но не търсих тогава, мислех, че съм го пропуснал. Дръпнах го тоя софт, но при мен след инсталация пак поиска някаква регистрация и го зарязах, щото не съм привърженик на Касперски. cool.gif

Но пишат, че работи... :)

Нека да е старо.Голям кеф бе! :)

Изглежда истина........http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp

AOL пуска безплатен антивирус :);):);) Powered by Kaspersky Lab, one of the largest anti-virus providers, worldwide.

Ха да видим сега :)cool.gif

Даунлоднах го.....Довечера го слагам на другия Win и ще рапортувам!

Мога да рапортувам още сега:

Scanned-1888

Detected-706

Untreated-0

Въпросният архив олекна с 1Mb.

Всичко открито е изтрито или дезинфекцирано за 00:02:01.Изглежда добро.За сведение,BitDefender изобщо не допуска изтеглянето на този,толкова спорен архив! :)

• Автор

Четох за правото му на използване,има някои леко обезпокоителни неща. :)

Каква точно регистрация поиска?

Само кода изпратен на mail,който си дал.Какво толкова те безпокои?

Иска да имаш e-mail в AOL.com. След инсталацията използваш ключ, който са ти го пратили на посочения адрес. Ключа е за една година. В момента съм с нея и работи много добре. Леко орязана версия на Kaspersky, но пък безплатна. Не натоварва компа.

• Автор
Само кода изпратен на mail,който си дал.Какво толкова те безпокои?

Споменават нещо за събиране на информация и възможното и използване от трети лица?

Като се почне от кредитната ми карта дето я нямам и се завърши откъде е прихванат евентуален вирус?

с безплатните неща идват безплатни проблеми :)

Много добре казано !

Ако си въобразявате, че платения Kaspersky или някоя от другите комерсиални програми не събират информация, то малко се лъжете :rolleyes:

Блажени са вярващите, както се казва.

:)

NOD32 RulZzZ тази програма при добри настройки е трепач, не казвам че предлага непробиваема защита, но сигурно 98% от вирусите в интернет ги унищожава, меко казано.

Разгледах туй-онуй,но не разбрах,за какъв Касперски говориш !?

NOD32 RulZzZ тази програма при добри настройки е трепач, не казвам че предлага непробиваема защита, но сигурно 98% от вирусите в интернет ги унищожава, меко казано.

Темата е за Kaspersky, внимавай с офтопика. А и изрази от рода на "еди какво си RULEZ" са доста глупави.

randb,наистина не виждам някъде да става въпрос за Касперски-AOL-това ли е,кое ?

mitaka33,изчакваш малко-на мен ми даде .ехе-то,и парола на имейла !

Не мисля да го инсталирам,но ей,така,от любопитство !

Инсталирал съм го на единия от компютрите ми. Държи се точно като Касперски от по старите версии. (Преди 6). Доста тормози това компютърче - Celeron 800. Но иначе върши работа. Редовно се обновява. Сканира си и т.н.

На който му трябва безплатен антивирус, то може спокойно да го инсталира.

:yanim:

Инсталирал съм го на единия от компютрите ми. Държи се точно като Касперски от по старите версии. (Преди 6). Доста тормози това компютърче - Celeron 800. Но иначе върши работа. Редовно се обновява. Сканира си и т.н.

:bye1:

Да, нормално е да тормози компютъра. Това реално е преработена версия на Касперски 5 с интерфейса на Касперски 6. Махнати са някои функции и настройки, но пък е пуснато безплатно :)

:bye1:

При мене тормози толкова:цък

Сега я инсталнах да я видя, любопитството ми надделя. Ако сте инсталирали версия 6.0 на Касперски антивирус, ще видите същия интерфейс но в различна кожа. Името на програмата е друго- AOL Active Virus Shield. Има File (вкл. spyware и др.) and Mail защита. Ключа за ъпдейтите важи до 24.08.2007г.. (т.е. за 1 г. от датата на инсталиране). В тази версия няма възможност за добавяне на ключ, а само copy $ paste на изпратения код като текст и цифри. Така че, ако искате да си продължите лиценза за по-голям период, трябва пак за 1 мин да се регнете на горния сайт и да paste-нете новополучения активационен код.

Kaspersky%20free1.JPG

Редактирано от svetliof (преглед на промените)

Случайно на някой да му дава следната грешка:

"Sending HTTP request error"

при опит да го активира?

преинсталирах я, изключих Виндолс стената и пак същата грешка. :bye1:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.