Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво би Ви накарало да напуснете България ?

Featured Replies

Защо толкова хора напускат родината си...?

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

• Отговори 444
  • Прегледи 94,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

лично аз бих напуснал България защото си имам достатъчно проблеми и всичко някак си ми е доста еднакво ("безцветно") искам ако не завинаги то поне за извесно време да отида някъде далеч от тук... :)

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

Защо толкова хора напускат родината си...?

Че и питаш!!!??? Пределно ясно е за Всички, защо много млади и не само млади хора напускат страната ни...

И аз бих признавам си...колкото и да съм Родолюб, пак не искам да живея без да мога да се развивам по начина, по който аз искам...

Надеждата за по-добро бъдеще за мен и моето семейство. Много хора "избягаха" в чужбина и потърсиха щастието си там. Мнозина и успяха. Аз бих опитала. Обичам много България, но взех все по-малко да вярвам, че нашата държава ще се "оправи". Виждам хаоса, корупцията, мръсотията и пълното безхаберие на нашите управляващи и управлявани. А няма нищо по-лошо от слепец, който не иска да прогледне.

Никой не може да ме изкара от Родината. Въпреки желанието ми да живея, умра и бъда погребана тук, единствения начин да ме изнесат е в ковчег. Аз обичам България, тук е моето място и нека не ми разправят, че нямало работа и образованието било зле, не е така! Просто тези хора са достатъчно ограничени за да не могат да намерят своята ниша и своето призвание. Те са бездарни и обезнадеждени, да не кажем отчая от своята глупост... Затова, смятам и че не заслужават да живеят в този наш малък, но прекрасен Рай-България!

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Еми защо! Ще ти кажа моят случай. След като смених няколко работи в фирми от световна величина, някой от които въртят толкова пари в световен мащаб, че държавата въобще не може да се мери с тяк и да иска, и реално видях, че тук това са само имена, големи приказки и нищо повече, даващи ти заплата ( колкото на един хамалин без образование по строежите- буквално, в което не влизат нервите и лудницата ) за работа за, която в някой други държави щях да се чудя какво да си правя парите, и разни други "красоти" от какво ли не естество...абе в момента цялата ми ценностна система за това как нормално и естествено би трябвало да седят нещата в нашата държава по пътя на логиката, вече не съществува и в момента си изграждам нова. Да видиме само какво ще изградя. Всъщност някои знае ли какво е положението в момента с имиграционните процеси?

Редактирано от скитник (преглед на промените)

Трябва да съм много отчаян за да предприема такава стъпка.Винаги мисля,че мога да се докажа и в България

• Автор

Лелеее хора да си кажа че хич не ми се седи тука вече, доста места съм обиколил в България и освен природата нищо друго не ми харесва, чакам с нетърпение да мине още една година за да отида в чужбина. Не казвам че навън ще ми е по-добре, но ако има надежда е някъде там... Публикувано изображение

Като се замисля, ако нямам човек който да ме чака там и при който да ида, не бих напуснала България. Може би защото съм малко или много страхлива от неизвестното. Но ако има при кого да ида, мисля че няма да му мисля много много. Но ще се върна в България - тук е моят дом, тук е семейството ми, тук са приятелите ми.

Какво би Ви накарало да напуснете България ?

Май въпроса трябва да е..... остана ли нещо... което да ви накара да не напускате България....

Както се казва обичам страната България ... мразя държавата :lol6:

Супер ниската култура и простотията биха ме накарали да напусна .....преди всичко е това....нагледах се и се наслушах вече на простотии...аман!!! :blink:

Аз бих избягал от БГ само ако в България се преселят 2-3 милиона Евреи и Се роди 2-рия Хитлер

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Супер ниската култура и простотията биха ме накарали да напусна .....преди всичко е това....нагледах се и се наслушах вече на простотии...аман!!! :blink:

И аз така мисля, простотията няма край просто!!! А за държавата, тя има ли я изобщо или е само на думи и без никакви действия от нейна страна! А всеки вече гледа как да живее по-добре и ако е с цената да напусне родината си - прави го!

Напускам при първа възможност, защото имам право на нормален и достоен живот, който тук няма начин да имам.

И аз така мисля, простотията няма край просто!!! А за държавата, тя има ли я изобщо или е само на думи и без никакви действия от нейна страна! А всеки вече гледа как да живее по-добре и ако е с цената да напусне родината си - прави го!

Абсолютно съм съгласна с теб...

Нямаме държава, ako имахме щеше да се грижи за всички, а не само за ...

Оф, темата наистина е сериозна...Хайде приятен ден на всички ще пожелая и дано имаме шанс и усмивки повече тази година...

Браво на фифа, че е вече тук темичката :clap:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

А защо да я напускам.... има много причини но просто това е родната ми земя и никога няма да я напусна !! Категорично НЕ !!

• Автор

Ами тва е хубаво, че така мислиш, но както виждаш много хора мислят по друг начин и за тях въобще не е абсурдно това да напуснеш родината си, едно е сигурно - дори да я напуснем ние винаги ще я обичаме... То като отидеш в чужбина разбира се, че няма да ти постелят :) и отначало ще е много трудно на всеки... Въпреки това след като завърша не бих останал тук ;):)

Ами тва е хубаво, че така мислиш, но както виждаш много хора мислят по друг начин и за тях въобще не е абсурдно това да напуснеш родината си, едно е сигурно - дори да я напуснем ние винаги ще я обичаме... То като отидеш в чужбина разбира се, че няма да ти постелят :) и отначало ще е много трудно на всеки... Въпреки това след като завърша не бих останал тук ;):)

Еми да така е ... ама както казваш всеки мисли различно :)
  • Автор

леле хора според вас дали некога ще се оправи България или все ще си е такава голяма мафия каквато е сега Публикувано изображение защото съм убеден, че ако всичко вървеше поне малко по-добре немаше да има човек, чойто да иска да напусне тази прекрасна родина...

леле хора според вас дали некога ще се оправи България или все ще си е такава голяма мафия каквато е сега Публикувано изображение защото съм убеден, че ако всичко вървеше поне малко по-добре немаше да има човек, чойто да иска да напусне тази прекрасна родина...

Немам думи човече....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.