Премини към съдържанието

Anzhel Dimitrov Dimitrov

Потребител
 • Публикации

  1318
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

562 Невероятна репутация

2 Последователи

Всичко за Anzhel Dimitrov Dimitrov

 • Титла
  Ангел
 • Рожден ден 9.08.1978

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • Интернет сайт
  youartefakt.com

Последни посетители

2833 прегледа на профила
 1. Я ми ги посочи тези неща ,че не се сещам къде няма ,,причинно следствие"? Я ми ги посочи тези неща ,че не се сещам къде няма ,,причинно следствие"?
 2. Важно. Анжелиста ползва тялото и ума си за постигане на целите и мечтите си. Анжелиста му е достатъчно да отиде на храм един път в годината.Като анжелиста не вярва на попове ,будисти ,индуси ,мюфтии и тем подобни(анжелиста вярва на хора постигнали нещо в живота си ,а именно ,,добро материално положение,добро здраве и хубав любовен живот". Анжелиста не вярва в магии ,ритуали и тем подобни примерно познаване на бъдещето чрез карти ,кафе поверия. Анжелиста гледа да направи пари и си гледа здравето. Анжелиста гледа да си възпита децата добре. Анжелиста гледа да направи добро впечатление. Анжелиста гледа да помогне на близки хора ,но първо гледа себе си. Анжелиста спазва традиции и обичаи ,ако не са наложени от някоя религия. Анжелиста е работлив ,ако си мързелив - не може да си анжелист. Анжелиста се стреми да е в крак с модата.
 3. И така ,пак да кажа ,че ,,Магия = молитва + ритуал" .Магията или молитвата са почти едно и също нещо.Но нито магията ,нито молитвата ще ви помогнат- единственото нещо ,което ще ви помогне то това е да сте работливи,и да сте се ъпгрейд ако до толкова ,че да можете да работите с тялото и ума си едновременно. За Господ е достатъчно отвреме на време да ходите до някой храм и да благодарите за всичко.Но ако сте мързеливи Господ няма да ви даде нищо,или ако сте тъпи пак няма да ви се получи с получаването. Така че ,работете с тялото и ума ,за да ви се получават нещата. И никакви магии ,молитви,ритуали,карти няма да ви помогнат освен здравата работа , в комбинация от ум и тяло. Това ви го пиша от гледна точка на човек ,който е изследвал ,,религии ,мистика ,езотерика,окултизъм" и съм обърнал внимание на успешните хора( включително на мен си,когато бях номер едно,имах само един предмет - артефакт - за да ме пази от всякакви магии и ритуали насочени в мой ущърб.Сега този предмет е една пирамидка от Египет ,висока 4 сантиметра,и нищо друго не ми трябва.А и на вас не ви трябва нищо друго.) И си имам собствена религия ,която уважава другите религии ,и в същото време ги отхвърля като лъжовни,защото имам доказателства за заблудите ,които разпространяват срещу всички религии.Правя се на православен защото храмовете са отворени за всички ,които искат да окажат уважение ,на Господа,чрез запалването на свещичка,и докато си в храма и доказваш молитвата се нарича - богослужене,което богослужене е достатъчно да се извърши един път годишно.
 4. Тук повечето не сте разбрали ,какво е Бог или Господ.Четете стари текстове ,които са зле преведени и им вярвате,нямате никаква опитност ,ама се правите на големите разбирачи,Но всъщност нищо не разбирате ,и само търсите истината . Мислите се за велики ,а всъщност сте си обикновени заблудени. Само че ,системата е такава ,че ви се правят реклами на заблуди и вие се връзвате яко ( с вериги ) ..Нещата са много прости само че вие ги разстргляте и разводнявате,но си е за вас.
 5. То е с 4.Аз само се опитвам да ви извадя от блатото ,,заблуда" ,защото не сте лоши хора.
 6. На никой стар текст не може да се има доверие,защото навремето една дума е означавала по 15 неща.Смятай ,че старите текстове никой не може да предаде смисъла от оригинала.
 7. Благодаря за ясната и точна информация. Значи имам един въпрос ,,Колко думи е имал староеврейският на който е писана Библията около 100 - ната година след новата ера? " Защото аз разполагам с данни ,че е имало Максим м 15 000 думи. Защото ако е имало дам 15 000 думи ,то на никой стар текст не мога без да се има доверие, следователно : няма смисъл да се вярва на Библията. Благодаря за ясната и точна информация. Значи имам един въпрос ,,Колко думи е имал староеврейският на който е писана Библията около 100 - ната година след новата ера? " Защото аз разполагам с данни ,че е имало Максим м 15 000 думи. Защото ако е имало дам 15 000 думи ,то на никой стар текст не мога без да се има доверие, следователно : няма смисъл да се вярва на Библията.
 8. Да можеш да продължиш с утопичните ти фантазии. Афекти- не я знам тази дума,но това със сигурност е ефект от обучението им в семинарията.
 9. Не - гнусна лъжа - само ,,лъжа"
 10. Включая и знанията на предците си. Пълнеж ,но ние си избираме с какъв пълнеж да сме пълни( освен в ранните си години). То не е хубаво човек да се освобождава,защото човека ще стане - дете. Всеки човек обладава божествена същност,и всеки човек е уникален . Иначе горе долу ,интересен цитат.
 11. Основно на български ,защото българският език е с най много думи. Аз ,нямам крила,затова ми е маска ,но скоро ще има ваксина ,поне така пишат.
 12. Е ,бъди си дявол тогава ,щом виждаш нещата така. Дявола пак е служител на Бога ,но все работи сам без да влага колективна отговорност,но както си искаш де.
 13. Нищо,че си Дявол,при мен ще намериш новото си амплоа - ,,ангел".Но както желаеш- поне ми е спокойно - нямам толкова отговорности. 👌.
 14. Стани ,,ангел" в Анжелизъма .Пък после ще видим за архангел.- защото си анонимен и не се разкриваш.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...