Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Някой ще може ли да помогне за едно есе по философия на тема "Докажете, че светът, в който живеем е полуреален и прилича на сън". Спешно ми трябва! Благодаря за вниманието.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Трябва ми есе на тема : Изкушенията на дявола и устоичивостта на човека. спешно благодаря предварително.

Есе на тема - Основни човешки добродетели Хубавото и Грозното Лошот и Доброто

Първо- нали не мислите, че някой ще ви даде готови есета? Може да ви помогнем с насока, но все пак вие трябва да сте авторът :)

Трябва ми есе на тема : Изкушенията на дявола и устоичивостта на човека. спешно благодаря предварително.

Твоята тема е много хубава. Замисли се първо какво е за теб изкушението, нахвърли няколко изречения за него. След това може да поразмишляваш колко би могъл да издържи човек на различните видове изкушения- плътски, парични, изкушения от престъпление и др. Можеш да направиш асоциация с Ева и ябълката. Аз мисля, че изкушенията на дявола могат да бъдат абсолютно всички изкушения.

Есе на тема - Основни човешки добродетели Хубавото и Грозното Лошот и Доброто

Тези добродетели и черти са много относителни. Всички знаем, че хубавото за един не е такова за друг, доброто за един не е такова за друг и обратното ;) Естествено, ти можеш да говориш за себе си. Какво е хубаво, добро, грозно и лошо за теб. Може да пишеш и за наблюденията си върху хората днес. Изгубили ли са тези добродетели, или още ги таят нейде дълбоко в себе си

Успех :)

Съгласна съм с теб, potrebitel, но никой ли няма идея за моето есе? sad.gif Спешно ми трябва за утре. Някакви идеи?

Съгласна съм с теб, potrebitel, но никой ли няма идея за моето есе? sad.gif Спешно ми трябва за утре. Някакви идеи?

тия, фиософските, на мен не ми се отдават sad.gif

Някой ще може ли да помогне за едно есе по философия на тема "Докажете, че светът, в който живеем е полуреален и прилича на сън". Спешно ми трябва! Благодаря за вниманието.

Лошото е, че започва с "докажете". То пак, от една страна, трябва да си кажеш какво мислиш, ама трябва и да философстваш...А на мен това не ми се отдава много-много. Но размисли малко над сънищата и ги съпостави с реалността, оттам може да ти дойдат някакви идеи по темата... Успех!

Все пак често сънуваме неща, които, като се събудим, имаме чувството, че са се случили наистина. Вмъкни и това, а понякога пък ни се случва нещо реално, което си мислим, че е като сън. <оже би нещо такова трябва да е...

Благодаря много! :) И това ми помогна. :angry:

Здравейте!

Ако можете да ми помогнете за есе на тема:"Ако аз съм различният друг....."предварително ви благадаря! :):hush::)

ако може някой да ми намери съчинение-разсъждение, темата е: "Избора на пътя на борбата и саможертвата" от "На прощаване"

Редактирано от potrebitel
пиши на кирилица (преглед на промените)

Здравейте, надявам се да ми помогнете (с идеи и оформление) в писането на есе на тема "Какви качества на характера трябва да притежава човек в днешно време, за да успее". Принципно трябва да съм го написал до 12:00 днес, но не бих отказал помощ по всяко време. Мреси предварително :)

Спешно ми трябва есе моля някой да ми помогне благодаря предварително :)

Ако обичате да помогнете на някой чакам отговори,аз съм от новитв потребители и незнам нищо за kaldata.com sad.gifsad.gif

post-189065-1224228424_thumb.jpg

Здравейте!

Ако можете да ми помогнете за есе на тема:"Ако аз съм различният друг....."предварително ви благадаря! :):);)

Първо трябва да дефинираш какво е "различен" за теб. Дали е да си по-красив, по-умен, по-находчив, да гледаш на живота от друг ъгъл, или пък да става дума за хора с някакъв вид увреждане. Разясняваш това и после раздъждаваш върху това как би се чувствала ти, ако беше различна, какво би направила, би ли се държала ти различно с хората и т.н.

Спешно ми трябва есе моля някой да ми помогне благодаря предварително :)

Ако обичате да помогнете на някой чакам отговори,аз съм от новитв потребители и незнам нищо за kaldata.com sad.gifsad.gif

Може би трябва да гадаем каква е темата или сам/а ще ни я кажеш....

Здравейте, надявам се да ми помогнете (с идеи и оформление) в писането на есе на тема "Какви качества на характера трябва да притежава човек в днешно време, за да успее". Принципно трябва да съм го написал до 12:00 днес, но не бих отказал помощ по всяко време. Мреси предварително :)

ПОмисли малко де. Какви качества трябва да има успяващия човек? Може би да е нахален ( в днесшно време помага), умен, находчив, предприемчив (не да си седи само на задника и да чака наготово), но му трябва и известна доза капитал...

П.П.Пишете на кирилица бре, хора

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Първо трябва да дефинираш какво е "различен" за теб. Дали е да си по-красив, по-умен, по-находчив, да гледаш на живота от друг ъгъл, или пък да става дума за хора с някакъв вид увреждане. Разясняваш това и после раздъждаваш върху това как би се чувствала ти, ако беше различна, какво би направила, би ли се държала ти различно с хората и т.н.

Може би трябва да гадаем каква е темата или сам/а ще ни я кажеш....

ПОмисли малко де. Какви качества трябва да има успяващия човек? Може би да е нахален ( в днесшно време помага), умен, находчив, предприемчив (не да си седи само на задника и да чака наготово), но му трябва и известна доза капитал...

П.П.Пишете на кирилица бре, хора

laugh.giflaugh.gif Много ви благодаря,но ми е трудно да започна. biggrin.gif

Трябва ми есе на тема "Защо в спора НЕ се ражда истината?" Благодаря предварително.

laugh.giflaugh.gif Много ви благодаря,но ми е трудно да започна. biggrin.gif

Досега писал/а ли си есе?

То при него няма увод, едно изречение би било достатъчно и можеш да се впускаш направо в разсъжденията си :angry:

Един съвет- в самото есе може да имаш въпроси, на които после да отговаряш, но не допускай въпрос в самото начало. Не можеш да почнеш с "Какво е да си различен?.." Започни с това, че по принцип хората сме различи, имаме различни виждания за света, различни чувства, различна визия, душите ни са различни...Може дори себе си да катекоризираш и да се впишеш сред различните. Не мже да не ти идва никакво идея?!? Просто не вярвам...

Хора трябва ми сюжет и композиция на 7 и 8 ден от "Декамерон" - Джовани Бокачо .. дори и да е малко дайте нещо ;/

и .. тълкуване и интерпретация на 3 сонет от "Песенник" на Франческо Петрарка ..

мерси предварително .. помагайте pls :)

Здравейте, трябва ми есе на тема- "Има ли героизъм в наши дни" .. благодаря предварително

Здравейте, трябва ми есе на тема- "Има ли героизъм в наши дни" .. благодаря предварително

Преместих ти поста тук, нямаше нужда да пускаш нова тема cool.gif

Относно темата ти: Според теб има ли герои? Аз съм писала есе на тема "Всяка епоха си има своите герои". Твоята е подобна, ще ти подскажа аз какво писах аз, може също и ти да се възползваш. Замисли се малко. В днешно време се живее трудно, особено в България. Тези, които сме избрали да живеем тук и да се борим, не сме ли герои? Жените, които раждат по няколко деца не са ли героини? Хората, които се трудят по чужбина, за да изкарат прехраната на семейството си, не са ли герои? Хора, които подават ръка някому, изпаднал в нужда или беда, не са ли герои? Отговори си на тези въпроси и мисля, че може да спретнеш много хубаво есе. Успех! :)

Здравейте!

Търся есета на следните теми:

1.Кои качества искате да срещнете когато търсите любовта?

2.Защо понякога любовта е на ръба на омразата?

3.Може ли да се влюбите от състрадание?

4.Може ли да обичате някого без да го уважавате като личност?

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Здравейте!

Търся есета на следните теми:

1.Кои качества искате да срещнете когато търсите любовта?

2.Защо понякога любовта е на ръба на омразата?

3.Може ли да се влюбите от състрадание?

4.Може ли да обичате някого без да го уважавате като личност?

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Като се замисля, мога да напиша есе, отговарящо на всичките въпроси, взети заедно. Пак се повтарям, ама есето е начин да изразите какво мислите. Затова във всичките трябва да напишеш какво за теб е любовта, какви са качествата, които търсиш, в чвека срещу теб. Понякога наистина се получава, че може лесно да намразиш човек, когото доскоро си обичал, следователно границата между любовта и омразата може да бъде много тънка и лесно да се прекрачи.

А четвъртата тема е доста интересна. Аз лично бих отговорила с не. А ти? Ами отговори си на въпросите и ги защити и есетата ще са ти готови :yanim:

П.П.Все пак тук не може да дадем готови есета, а да ви насочим върху какво да разсъждавате, да ви дадем началния тласък, а останалото зависи от вас...

Много ще съм благодарен ако някой постне ЕСЕ на тема време и пространство в моя свят!!! :angry:

Бих се радвал да видя твоето мнение и твоят начин на мислене оформено като есе на поне 1 от темите biggrin.gif

Трябва ми есе на тема "На други се надява, и спи и се прозява и туй било народ" :)

Бих се радвал да видя твоето мнение и твоят начин на мислене оформено като есе на поне 1 от темите biggrin.gif

Аааа, не. Това не е в мой стил. Как ще се научите да пишете есета, ако не го правите сами. С писане става, с писане cool.gif

Трябва ми есе на тема "На други се надява, и спи и се прозява и туй било народ" :baby:

Хих, това е есе за мързеливците biggrin.gif Как не ти идва нищо наум? Aко ти си от мързеливите, трябва да пишеш за възгледите си, защо те мързи, също за това, че е по-лесно да стават нещата ей-така, от самосебе си, или пък наготово. Но, от друга страна, ако не си мързел, пишеш защо не си. Описваш насладата, която изпитваш, постигайки нещо, което много искаш. Изразявш недоволството си срещу мързеливците. Наистина един народ не може да е такъв, ако е изграден само от мързеливи хора, тогава няма да има прогрес, нали?

Хайде почвай и успех :P

Трябва ми есе на тема: Време и пространсво в моя свят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.