Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Хммм...значии...трябва ми есе на тема "Нуждата оправдава ли престъплението?"(ако ще помогне,на НИКОЛА ВАПЦАРОВ-ПЕСЕН ЗА ЧОВЕКА сме).Тя пък госпожата как го измисли... ohmy.gif Благодаря предварително :)

Тя много ясно, че госпожата ще го измисли кой друг?! :)

В случая мисля, че ще помогне само това!

А другото е сам-а!

И още нещо от мен Нуждата не оправдава престъплението, ако го оправдава тогава ти сам си пресъпника, защото човек е способен да оправдае единствено и само себе си, никой друг!

Успех! :) и да кажеш после какво е станало!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Трябва ми много спешно есе на тема:Баиганьовщината у нас.Много ви моля помогнете ми sad.gifsad.gif !!!!Аааа междодругото срока е до сряда!

Тя много ясно, че госпожата ще го измисли кой друг?! :P

В случая мисля, че ще помогне само това!

А другото е сам-а!

И още нещо от мен Нуждата не оправдава престъплението, ако го оправдава тогава ти сам си пресъпника, защото човек е способен да оправдае единствено и само себе си, никой друг!

Успех! ;) и да кажеш после какво е станало!

то госпожата ми има зъб...над 4.50 няма да пише biggrin.gif ииии...благодаря

Редактирано от GodDamn (преглед на промените)

Как разбирате репликата на полковника:"Я остави тия даскалски приказки" спешно ми трябва :clap:

Здравейте трябват ми спешно няколко есета на следните теми:

1."Всеки има своята Голгота и трънливия път до нея трябва да измине сам"

2."Не можете да служите на Бога и на мамона"

3."Царството Божие вътре във вас е"

4."А сега остават тия три: вяра, надежда, любов; но по-голяма от тях е любовта"

5.Забранения плод (размисли за изкушението,неподчинението,отговорносста и наказанието)

6."Пътят през пустинята-пътуване към себе си" (размисли за нашите духовни пътешествия и израствания)

Може ли две импрет. съчинения на темите:

1. песните на Чинтулов ревулиционен химн на Възраждането

2. Историческото съзнание и редовата памет в „История славенобългарская”

благодаря много преджарително. Трябват ми спешно за четвъртък.

може ли някой да ми даде есе на тема "между реалносста, мчтите и романтиката в поезията на Вапцаров" много е спешно моля ви чакам!!!!!!

Ще съм Ви много благодарна ако някой ми помогне.... трябва да пиша есе по Литература свързана с ниесата на Яворов "В полите на Витоша" страхотна пиеса, но аз представа си нямам как да напиша есето :clap::huh: .... И пак много ще съм благодарна ако ми помогнете ;)kiss.gif:wors:

Здравейте!Търся есе на тема: "Голи са без книги всички народи"...Благодаря и целувам ръка на човека помогнал ми с това есе! ;):super::nono::cheers::help::clap::wors::wors: : :yanim:

Редактирано от to6oxray (преглед на промените)

Ще съм ви много благодарен ако някой ми даде есе на тема: Предпо читам рая заради климата,ада заради компанията :)

Търся разработка на горе-долу такава тема от философията на Сартр. Ако път няма нищо по тази тема може да е някоя друга, но да е разработена по възгледите на Сартр

здравейте...трбват ми няколко теми:

1.Свободата на пленника и пленничеството на Елисавета в повестта "Крадецът на праскови"(ЛИС)

2.Любовта е свобода на духа(ЕСЕ)

3.Свободен е онзи, който обича, а роба онзи, който е е способен да изпитва любов (ЕСЕ)...

МОЛЯ ВИ СПЕШно е...благодаря предварително ;)

Здравейте!Търся есе на тема "Моята обетована земя" като има леки изисквания:

1.кратък увод

2.теза(пряк отговор на лроблема)

3.притча(аргументация)

4.поука(заключение)

като основната цел е Библията,в смисъл по нея да е есето.

Благодаря предварително!

"Проблема за любовта в светската средновековна литература" (Цикълът за крал Артур и рицарите на Кръглата маса) .. аз мн мн не мога да измисля цял текст на тая тема о.@ .. моля ви дори и да е малко дайте , ще ми помогнете .. мерси предварително :]

Спешно е Свободата на пленника и пленничеството на Елисавета в повестта Крадецът на праскови плс дайте нещо :brick wall::P;):clap::help wanted::help wanted:

Скоро ще правя класна и спешно ми трябва есе на тема " Разумът срещу изкушенията на живота ".Благодаря ви предварително!...Spe6no e

Скоро ще правя класна и спешно ми трябва есе на тема " Разумът срещу изкушенията на живота ".Благодаря ви предварително!...Spe6no e

може малко да помогне

Абе, чакай малко... Класна - това да не е по литература? Ми тогава си имаш и конкретна творба, да не е "Тартюф"?

Много некачествено поставяш въпроса си...

Щото по етика и философия няма много класни... ако се учат

Редактирано от Венцислав (преглед на промените)

Здравейте ! За утре имам да пиша есе върху цитат от Библията :

"Затова вземете от него таланта

и го дайте на този,

който има десет таланта"

Този цитат е от Евангелието на Матей : 25 глава , 28 стих.

Много ще съм благодарен ако някай ми даде линк за това есе или го напише.

Благодаря предварително !

Трябва ми есе по литература по тази тема - " Голи са без книги всички народи " .

И имаме един въпрос - Защо се смята " Повест от Евангелето " че е написано от Кирил Философ .

Благодаря предварително !!!

Трябва ми есе по философия по една от темите : 1.Човекът - нищо. 2. Огледалото на общество. 3. Как се става Das Men ?Много ви моля помогнете ако можете ! Философията ми е много мътна ! Спешно е !

рябва ми есе по литература по тази тема - " Голи са без книги всички народи " .

И имаме един въпрос - Защо се смята " Повест от Евангелето " че е написано от Кирил Философ .

ако имаш

достатъчно инфо

ще си отговориш

тази е трепач

Темите са: "Път към познанието" и "Актуални ли са 10-те божи заповеди в наши дни" или изобщо за самите тях в наши дни. Трябват ми сепшно! Благодаря предварително! :huh:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.