Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Трябва ми есе на тема Ренесансът - пътят съм Несредновековна европа (по история) до края на септември.Ако някой може да помогне с нещо : поне с някакво начало,идея или план...

Редактирано от wolk2 (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Някой може ли да ми намери есе на тема ,,Ний всички сме деца на майката земя'' sad.gif

Здравейте! Спешно ми трябва есе на тема "Изкуство ли е умението да четем". Благодаря ви предварително :jumping11:

Редактирано от i_luf_you (преглед на промените)

Я и аз да се изява като гадна кучка. Време й е на тази тема.

Искам да поясна, за хората, които не правят елементарната разлика или просто ги мързи да четат, че между бутона "Докладвай", който се намира от ляво под мнението на всеки потребител и бутона "Нов отговор" има голяяяма разлика.

То си пише, бе деца.

Бутона "Докладвай" се използва, когато искате да сигнализирате нарушение на модератор.

Бутона "Нов отговор" го използвате, когато искате да напишете пост в дадената тема.

И тъй като необяснимо защо, всички ЛС-та, който получих с подобни "доклади", не можах да отговоря на тях, защото въпросните потребители са си блокирали пощенските кутии, ще го направя тук.

Изясних ви разликата между двата бутона, сега ще ви изясня нещо друго.

Това е форум в който има правила, така, че няма да ви навреди да ги прочетете. Има една точка, в която пише, че писането на кирилица е задължително. На който не му изнася, форуми с друга политика бол.

И друго - това е раздел "Образование и обща култура", а като гледам на доста от хората, които пишат или са се опитвали да го правят им го няма нито образованието, нито общата култура. От сега нататък, всеки пост, който не е написан на кирилица (и дори да е, в него буквите "ч" и "ш" са заменени с 4 и 6) и постове написани без елементарен правопис ще се трият лично от мен! Имаме си както главни букви, така и кавички, ще помоля ако може да ги използвате, поне когато давате тема за есе.

Не са ви отговорили на рекуестите, защото темите ви за есета (поне от последните няколко страници) са елементарни! Изисква се по-малко мързел и лентяйщина и малко повече труд и нещата се получават. И да викате и да крещите за помощ, на никой вече не му се занимава да ви смиля всичко на готово. Когато темата е наистина трудна и от вашият пост не лъха на безхаберие и мързел, обещавам, че лично аз ако трябва ще намирам време да ви помагам.

Желая на всички лек ден и умната!

Много ви моля, трябва ми есе на тема "Знам какво НЕ направих това лято", като се има предвид, че бях наистина зает и не можах да прочета една книга.

Благодаря предварително

Редактирано от phipo14tm (преглед на промените)

Много ви моля, трябва ми есе на тема "Знам какво НЕ направих това лято", като се има предвид, че бях наистина зает и не можах да прочета една книга.

Благодаря предварително

абе пич, аре вместо да си губиш времето в пускане на безсмислени теми, да вземеш да седенеш и да си напишеш есето. Кво толкова има да се пише. Пишеш как е трябвало да почетеш повече книги, да отидеш да видиш братовчедите си на село, да отидеш на екзкурзия в Италия както си планирал.... всякви неща можеш да пишеш

някой ако може да ми намери есе на тема - "Необходимо ли е възпитание на човека" ще съм много благодарен :cant believe:

някой ако може да ми намери есе на тема - "Необходимо ли е възпитание на човека" ще съм много благодарен :)

А, не, не му е необходимо на човек възпитание. И като маймуни можем да се държим в обществото.

Абе кой ви ги измисля и тия теми? ohmy.gif

А, не, не му е необходимо на човек възпитание. И като маймуни можем да се държим в обществото.

Абе кой ви ги измисля и тия теми? ohmy.gif

Ех, време... :P Също като есе на тема "Защо съм най-добрия". biggrin.gif Избиха ме спомени от олимпиади и класни... :huh:

По темата: Ще ти го напиша, в случай, че ми остане малко време. Надявам се да не е особено спешно!

Поздрави!

Здравейте !

Спешно ми трябва есе на тема "Цената на компромиса" (до 3.10.2008)

Предварително благодаря !

Хора,много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете,значи до края на седмицата ми трябва есе на тема "Любознателността-качество или недостатък".Мерси предварително cool.gif

хеи моля ви помогнете адски много ще съм виагодарен ако ми помогнете .... трябва ми есе на тема "по-добре да се изтаркаш,отколкото да раждясаш" 1 седмица мисля по него и нищо немога да напиша ако можете да помогнете много ще съм ви благодарен :grimace:

Хора,много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете,значи до края на седмицата ми трябва есе на тема "Любознателността-качество или недостатък".Мерси предварително cool.gif

Поразмишлявай малко, де. Според теб какво? Изказваш накратко тезата си и после я защитаваш. А може да разгледаш и двете страни. От една страна, е качество, защото, ако си любознателен, може да стигнеш далеч. Но, от друга страна, както казват хората:"любопитството е признак на ниска култура". Но тук вече става дума по-скоро за любопитство или вмешателство в личното пространство на хората. Просто разгърни твоите виждания :P

Но, от друга страна, както казват хората:"любопитството е признак на ниска култура". Но тук вече става дума по-скоро за любопитство или вмешателство в личното пространство на хората. Просто разгърни твоите виждания :ph34r:

Според психологията е признак за интелигентност. Без интересът към придобиване на нови знания е немислимо да поумняваме. Попитали един мъдрец как е станал толкова умен, а той отвърнал "Не ме беше срам да питам". Любознателността е пътя към натрупване на личен опит и опознаването на чуждият. Споделянето на информация е позволило да се създадат и усъвършенстват науките и изкуствата. Любознателността е синоним на прогреса. Дори когато грешим ние учим, но пасивната незаинтересованост не ни позволява дори това. Любознателността е недостатък в средата на диктатура, където знанието изобличава догмите като неправдиви. Любознателността е като едно дърво-то се нуждае от редовни грижи, в началото е крехко и податливо на условията в които расте, но с времето стволът става все по-устойчив и е здрава основа за множество интереси. Интересите са като клоните-те са разнолики и насочени в различни направления. Някой от тях поемат погрешен път и изсъхват. Други напредват бързо и ще дадат своят плод. Нашите идеи са като листата-те са малки и многобройни, но енергията на дървото идва именно от тях...

Много СПЕШНО ми трябва есе по темата "Изборът на съвременната младеж-България или чужбина"

Ще съм ви много благодарен!!!

Много СПЕШНО ми трябва есе по темата "Изборът на съвременната младеж-България или чужбина"

Ще съм ви много благодарен!!!

Това е много хубава тема :)

Но всеки може да препише нешо наготово...

Може да напишеш малко за това, което виждаш около себе си, как много младежи бягат по чужбина заради по-добрите възможности там. А дали наистина ще са по-добри вече е друг въпрос. После вече вмъкваш твоята мисъл. Ти, като младеж, какво мислиш по въпроса. Дали искаш да живееш и да работиш тук, или предпочиташ да отидеш другаде, за да избягаш от нашата реалност...

Според психологията е признак за интелигентност. Без интересът към придобиване на нови знания е немислимо да поумняваме. Попитали един мъдрец как е станал толкова умен, а той отвърнал "Не ме беше срам да питам". ....

Разбира се, че е така. Аз затова казах, че другото вече е любопитство, особено когато касае нечий личен живот ;)

Някой може ли да ми помогне?!Имам да пиша есе на тема "Вълшебството на една приказка".Ако някой има представа какво трябва да пиша и как да го напиша,моля да ми пише!!!Благодаря предварително!!! kiss.gif:grimace:

П.С.Трябвя ми за петък!!!

Някой може ли да ми помогне?!Имам да пиша есе на тема "Вълшебството на една приказка".Ако някой има представа какво трябва да пиша и как да го напиша,моля да ми пише!!!Благодаря предварително!!! kiss.gif:singer:

П.С.Трябвя ми за петък!!!

Виж сега- аз не въднеж съм казвала, че това му е хубавото на есето- изразяваш в него твоята гледна точка. Което пък ще рече, че не е задължително да спазваш темата. В смисъл, че може да не си съгласна с нея. Твоята тема на мен лично много ми харесва :) Но ти трябва да си отговориш на въпроса дали за теб приказката е вълшебство. Пиши за това :). Обичаш ли да четеш приказки? Имаш ли усещането, че се пренасяш в друг свят, по-красив свят? Ако е така, опиши какво е за теб приказката, какво изпитваш, докато четеш. Ако ли пък не, може да изградиш контратеза. Ако за теб приказката не е никакво вълшебство, а точно обратното, и описваш какво е тя за теб :)

Виж сега- аз не въднеж съм казвала, че това му е хубавото на есето- изразяваш в него твоята гледна точка. Което пък ще рече, че не е задължително да спазваш темата. В смисъл, че може да не си съгласна с нея. Твоята тема на мен лично много ми харесва :) Но ти трябва да си отговориш на въпроса дали за теб приказката е вълшебство. Пиши за това :lol6:. Обичаш ли да четеш приказки? Имаш ли усещането, че се пренасяш в друг свят, по-красив свят? Ако е така, опиши какво е за теб приказката, какво изпитваш, докато четеш. Ако ли пък не, може да изградиш контратеза. Ако за теб приказката не е никакво вълшебство, а точно обратното, и описваш какво е тя за теб :lol6:

Благодаря!!! :nono:

По възможност за утре ми трябва есе на тема"Има ли безизходна лъжа" въху разказа "Дервишово семе" на Николай Хайтав.Моля помогнете ми.Ще разчитам на вас. :)

трябва ми есе на тема "Животът на щастливия е различен от живота на нещастния''.много ви моля трябва ми до четвъртък.Мн ви моля иначе 2 6те ми пи6ат! мн мн ви моля

Редактирано от iveto9112 (преглед на промените)

Хора много ми трябва помощта ви.Наитина незнам какво да пиша на тази тема-"Българските книжовност и култура в европейския културен контекст",трябва ми за понеделник,иначе ще ми праснат двойка.Много ще съм ви благодарна,ако ми погонете

Хора спешно ми трябва есе на някоя от тези три теми, МОЛЯ ВИ!

1. Космосът срещу хаоса - основният двигател на мита

2. Каква е ролята на митологичния ритуал

3. Митът е като огън - съдържа незаменима сила и мощ, но играта с него е опасна

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Редактирано от musunka (преглед на промените)

Търся есе на тема "Познаването на гражданските права може ли да се приеме като белег на интелигентност и европейско поведение" или "Носи ли ползи на обществото спазването на гражданските права" моля някои да помогне за днес ми трябва :headphones:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.