Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

При изпразване на коша ми е най-смешна.Публикувано изображение

Ирландска/Шотландска му работа - какво искаш :)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ирландска/Шотландска му работа - какво искаш :speak:

Ireland Windows 7 Theme..

Да припомня ли къде се намират двете страни и колко общо в исторически план имат ? ;)

Че имат - имат, ама таз си е баш Ирландска, иначе Microsoft щяха да напишат United Kingdom theme/Scotland/Ireland theme

Ама да не влизаме в подробности :inlove1:

Общото историческо е, че и двете са били чисти васали на Англия.. :speak: и че често са се бунтували :inlove1: - Интересна статийка

+1

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Добре е, човек да знае какво е Обединено кралство, Шотландия и Ирландия - http://en.wikipedia.org/wiki/United_Kingdom

England, Northern Ireland, Scotland, and Wales

Аз много добре знам... друг е въпросът че излизаме адски много от темата, макар и тя да е за СПАМ... и като цяло спорът е безсмислен.

Една стара картинка

Публикувано изображение

:rolleyes:

Аз много добре знам... друг е въпросът че излизаме адски много от темата, макар и тя да е за СПАМ... и като цяло спорът е безсмислен.

Една стара картинка

Ако приемеш един съвет от мен - чисто като човек минал вече по този път , пък и като мъничко по-възрастен от теб :rolleyes: - обърнал си го много на фенщина . Гарантирам ти , че няма компания на света , която да заслужава да бъдеш неин върл фен , да я величаеш напред-назад , и да и даваш нещо повече - разбрал съм го по трудния начин. Днес може да пееш тази песен - утре ще те цапнат с парцала и ще запееш друга песен , а феновете - за тях никой не се грижи.

Редактирано от 3GUSER / ASpace (преглед на промените)

Ако приемеш един съвет от мен - чисто като човек минал вече по този път , пък и като мъничко по-възрастен от теб :) - обърнал си го много на фенщина . Гарантирам ти , че няма компания на света , която да заслужава да бъдеш неин върл фен , да я величаеш напред-назад , и да и даваш нещо повече - разбрал съм го по трудния начин. Днес може да пееш тази песен - утре ще те цапнат с парцала и ще запееш друга песен , а феновете - за тях никой не се грижи.

Хм.. донякъде си прав. Аз се съмнявам на Ричард Марко(CEO ESET) да му пука много, или на Евгени Касперски.

Що е червен Нода? Да не е изтекъл лиценза му?

He's angry :angry:

Публикувано изображениене е спам,не е и весело-жестока реалност е,и то написана от човек който е навътре в нещата...така че внимавайте какви ги вършите...

Публикувано изображение

Публикувано изображениене е спам,не е и весело-жестока реалност е,и то написана от човек който е навътре в нещата...така че внимавайте какви ги вършите...

Публикувано изображение

Аз пък да имам 100 бона, че ще му ги дам... :speak:

Нещо не разбрах, кое точно те шокира в мини-диалога?

Единият иска да намери балък да му гепи 100 бона, другия му казва, че за тея пари ще го прецакат много лошо. Явно не са българи. Тука и за 50 евро такива неща ще им направят... :lighter:

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Публикувано изображение

И защо толкова криеш форума??

http://www.opensc.ws/forum.php

А в тази връзка гледах един немски филм - "23" - http://www.imdb.com/title/tt0126765/. Не бе лош. Там се каза нещо много гадно, което ако е истина... за хакерска намеса в аварията на Чернобил. Филма твърди, че е базиран по действителни събития и не е американски, а немски... :)

А в тази връзка гледах един немски филм - "23" - http://www.imdb.com/title/tt0126765/. Не бе лош. Там се каза нещо много гадно, което ако е истина... за хакерска намеса в аварията на Чернобил. Филма твърди, че е базиран по действителни събития и не е американски, а немски... :)

Грешката е на онзи който не спазва инструкциите... ама и вие сте едни параноици..

Знаеш кой е Crim,a?И би трябвало д знаеш за какво говори...кви филми бе,направо ви се чудя(:

А opensc.ws е публичен

ПС Kexul чакаме те там ,ела да ти видим знаниятаПубликувано изображение

PS.

Нещо не разбрах, кое точно те шокира в мини-диалога?

Единият иска да намери балък да му гепи 100 бона, другия му казва, че за тея пари ще го прецакат много лошо. Явно не са българи. Тука и за 50 евро такива неща ще им направят... :yanim:

Пффф казват ви че ако се опиташ да измамиш някого който не трябва ще си видиш главата в торбичка..."балък"викаш,хм,изобщо имаш ли идея за какво ти говоря?Или за вас всичко е игра?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Без да съм

навътре в нещата

, макар че и е градски, ти гарантирам опиташ ли се да влезеш в апартамента на Станислав Недков - Стъки -не знам си какъв шампион по ММА, жив няма да се оттървеш. Много ясно, че играеш ли си с огъня, ще се опариш. Е,и?

Човек, нямам понятие откъде идват тея хора, ма у нас убиват хора за 15 лв. Какви 100 бона?!?!?! И дали ме впечатлява разговор между 2 лапета, от които едното вика на другото: "Ако имам пушка ще стрелям", а другото му отговаря: "Ма, да знаеш, че не е за всеки. "

Не разбрах кое му е впечатляващото на тоя диалог. Нали не мислиш, че в този форум има престъпници, че отправяш предупреждение някой да внимава. Доколкото забелязвам потребителите тук са точно обратното - от хората, които се опитват да се борят с престъпниците - хакери или ламери били те, или пък хакери-ламери.

Тъпо е когато някое дете научило някой трик и го приложи на някой, на когото не трябва, ако за това говориш. Еми: That's Life! Аз ли да мисля вместо него. Тъпото е някакво такова на мен да ми навреди. Някакъв гърчав малчуган с половин живот и то виртуален. Не мога да го цапардосам. Жал ще ми е. Да му се карам и нравоучавам няма да разбере. К'во да правиш такъв?!

Лично на мен борбата с хакерите и зловредниците ме интересува повече от самите зловредници и я намирам за по-предизвикателна отколкото да причинявам вреда.

П.С. И един съвет: да се учиш как да хакваш не е задължително, че ще схванеш обратното, за това е добре да си избере едно от двете неща човек и да го прави. Иначе от два стола...нищо няма да знае като хората. А с половинчати знания - до под кривата круша!

И е видно, че пича 'дето си тика главата в торбата няма голям морал. Той нямало да прави нищо, ма то ако му предложили 100 бона. К'ва ли гладна кокошка е завалията?!

this will prove that amidst the chaos, opensc can and will stand up and be restored to its former glory as a forum for coding and its ethics, not a bunch of 14 year olds obsessed with botnets and posting useless comments.

Първото попаднало ми от страницата, която цитираш. Взето от контекста малко...

Нататък диалога продължава в някакъв абсурден стил.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Наистина ли не знаеш или си пишеш ей тъй?

Публикувано изображение

Това Нодките не го могат!

За това Нодките могат само да си мечтаят!

post-291661-0-82430400-1299704576_thumb.

Това Нодките не го могат!

Обаче без "захранка" могат това:

Публикувано изображение

post-291661-0-82430400-1299704576_thumb.

Голяма грешка

--- така ще си остане,само на снимка :P

Обаче без "захранка" могат това:

Публикувано изображение

...само един вариант има,да освободи място в таск бара и да ходи да спинка :baby:...често срещан вариант напоследък :)

Понякога започвам да се чудя дали аз съм непълнолетният в този форум... :baby:

Понякога започвам да се чудя дали аз съм непълнолетният в този форум... :P

Че кога стана бре,баси как лети времето! :baby:

От 14 годишен те знаем тебе :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.