Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Уф, няма аз да го правя :yanim: отмина ми времето за това, но понеже все ви чета какви сте защитени всичките и реших да ви предложа да се проверите. Дотук само Lost in се нави, благодаря му за което. Дори и да не успее моя приятел поне ще знае че е защитен. А не само да си мисли че е . Отрицателнитя резултат също е резултат.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

NSS Labs публикува данните си от групово тестване на най-големите имена при корпоративните решения за сигурност. Като безспорен лидер се откроява McAfee, чийто продукти отбелязаха по-добри резултати от предложенията на конкуренти като Kaspersky, Symantec, AVG и ESET. McAfee се отличи по почти всички показатели, като единствено в категориите Payload Encoding, Compression и Anti-Evasion (combined) не регистрира максимален резултат от тестовете. Крайният резултат обаче е, че McAfee записа най-висок рейтинг за защита на информацията.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oVMeCEzMSDU

Не е подходящо за On-Demand Scanner,нито за дефиниции,нито за мерене на п**оци!

Че двама или повече мъже, ако не си премерят "пи*оците" по един или друг начин, к'ви мъже са...едни си ги мерят на масата зад чашката, други- с колите, които карат, а тук във този форум- какво по-естествено от това- да си ги премерят с антивируса, който имат!? :) Нищо не обичайно няма в това, даже обратнато- ако го няма това, бих казал, че ще е необичайно, или пък, че няма мъже във форума! :baby:

Екшън трябва да има малко, малко страсти, малко противопоставяне, ако щеш и доза конфронтация....к'во сте се отпуснали такива...

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Че двама или повече мъже, ако не си премерят "пи*оците" по един или друг начин, к'ви мъже са...едни си ги мерят на масата зад чашката, други- с колите, които карат, а тук във този форум- какво по-естествено от това- да си ги премерят с антивируса, който имат!? :baby: Нищо не обичайно няма в това, даже обратнато- ако го няма това, бих казал, че ще е необичайно, или пък, че няма мъже във форума! :yanim:

Екшън трябва да има малко, малко страсти, малко противопоставяне, ако щеш и доза конфронтация....к'во сте се отпуснали такива...

А р х и т е к т а: Не ми работят цифрите на клавиатурата,моля помогнете.

Lost in..: Натиснете numLock.

А р х и т е к т а:: Вече десет пъти го натиснах.

Lost in..: А трябва нечетен брой пъти!

=============================================================================

Връща се А р х и т е к т а от командировка и не може да се нарадва: бойлерът монтиран, чешмите поправени, ножовете наточени, жената бременна :)

=================================================================================

Американски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.

Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.

Kaldata форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват какъв си тъпак.

=================================================================================

Спамер - съвременен метод на реклама, позволяващ да съобщи за минимален срок от време на максимален брой хора за това, че фирмата е съвсем закъсала за пари.

- А р х и т е к т е, обяснете ми, защо в PC-тата слагат двуядрени процесори? Нали 99,9 процента от програмите не могат да използват втория.

- Елементарно, Lost in..! Първият процесор използва потребителя, а втория хакера. Така не си пречат един на друг и няма конфликт!

=======================================================================================

Включи си бордовия компютър на твоя автомобил чрез безжичен интернет и тегли бензин направо от сайта zaredi.bg.

Къде видя Хипс бе? Това е съобщение на антивирусната защита на базата на данните от KSN :)

Леле кви изцепки правиш :eek: Откога Хипса поставя под карантина файловете? Ти...

Не, щото то дефинициите са еднакви.. VT не ги интересува HIPS-ове MIPS-ове, KSN-та и тем подобни. Просто дефинциите и евристиките. Това че Kaspersky не иска да си вгради новия продукт, аз смятам че Kaspersky е голяма фирма която не би оставила продуктите си да изглеждат лошо в окото на клиента, а именно да мълчи при сканиране на файлове в VT.

Аз незнам какво толкова скачаш - черни серии, бази данни на KSN...... много се вживяваш, а в крайна сметка е хубаво да си зададем един въпрос - На Евгени или Ричард дали им пука за нас?! :)

Поздрави.

Не, щото то дефинициите са еднакви.. VT не ги интересува HIPS-ове MIPS-ове, KSN-та и тем подобни. Просто дефинциите и евристиките. Това че Kaspersky не иска да си вгради новия продукт, аз смятам че Kaspersky е голяма фирма която не би оставила продуктите си да изглеждат лошо в окото на клиента, а именно да мълчи при сканиране на файлове в VT.

Аз незнам какво толкова скачаш - черни серии, бази данни на KSN...... много се вживяваш, а в крайна сметка е хубаво да си зададем един въпрос - На Евгени или Ричард дали им пука за нас?! :wors:

Поздрави.

Аз не скачам. На мене не ми дреме какво точно ще пишеш ти и още някой си за някоя програма. Дразня се когато се пишат неверни неща,когато се премълчават истини и се говори,говори колко не съм бил прав. Не съм прав,че ЕСЕТ имат нужда от Хипс механизъм? Защо тогава го внедряват? Айде стига вече. :clap:

За KSN и евристиката - антивирусният енжин във версия 7 е морално устарял и това,че не си обновяват софтуера си е тяхна грешка.

KSN няма нищо общо с HIPS има общо с интернет антивируса,с System Watcher и т.н но не и с HIPS. Обновяват се шаблони по поведение.

Единствената връзка на HIPS-а е когато се получават данните за рейтинга на приложението,но те се правят на базата на System Watcher(Анализ на поведението)

И какво ме топли какво го интересува VT ? След като системата работи и ще работи още по добре във версия 2012. ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Уф, няма аз да го правя :P отмина ми времето за това, но понеже все ви чета какви сте защитени всичките и реших да ви предложа да се проверите. Дотук само Lost in се нави, благодаря му за което. Дори и да не успее моя приятел поне ще знае че е защитен. А не само да си мисли че е . Отрицателнитя резултат също е резултат.

Пиши ми на лични да ти дам моето IP !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

нещо днес форума замря.... спите ли бе? ;)

нещо днес форума замря.... спите ли бе? ;)

Не,гледаме мача Локомотив София - Миньор,и пиеме ракия със салата.

нещо днес форума замря.... спите ли бе? :blink:

Приемаме прогреса :rolleyes:

Верно приемате го :rolleyes:)

Клик

Що бре :blink:

Публикувано изображение

Или тоя файл дето е на шота е некакъв изветрял и само KSN има право да го засече :cool:

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Що бре :rolleyes:

Публикувано изображение

Или тоя файл дето е на шота е некакъв изветрял и само KSN има право да го засече :blink:

Бре естествено,че ще се засече ВЕЧЕ след почти 24 часа :cool: Не се приема,да си дал резултата след моя пост. Това е!!! :P

Бре естествено,че ще се засече ВЕЧЕ след почти 24 часа :) Не се приема,да си дал резултата след моя пост. Това е!!! :P

Приемай каквото щеш.. аз тука не мисля да се карам или да убеждавам някого.

Една биричка от мене. ;)

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Винце премаш ли? :)

Става :P

Бреййй, да му се невиди...вчера и днес- голямо мъртвило във форума! :P Да не сте се разработили ве... :rolleyes:

Чак сега разбирам,че и Dr.Web може да се плаща с SMS за 4.80 на месец,но дали си заслужава,дали защитава добре. Или ако ги даваш тия пари,по-добре NOD32?

Ръгам, че няма никаква прилика!! Само вие я виждате.

Колкото до ESET.bg - все още чакаме форум за Касперски на български. Чакаме.

Ти нападаш като оса бре човек.

Пошегувах се с Lost.... и като изкочиха ония ми ти зелени...как да не жиля като оса,като в темата се пишат само изсмукани неща. четох,четох и накрая ми писна.

Офффф....колко пъти трябва да повтарям, че не съм никакъв фен на никого! :rolleyes:

...п.п. и да добавя: симпатични са ми няколко програми (касапа не между тях), но не съм заклет (до "болестно състояние") фен на никоя от тях! Във всеки един момент мога да махна или пък да сложа дадена програма...гледам да оценявам нещата обективно!

Не е важно какво ТИ повтаряш,а КАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ТИ ПРАВИШ !!!

Като ще коментираш,поне сложи тази програма и я коментирай. Не ти харесвала - защо я коментираш?

Не е важно какво ТИ повтаряш,а КАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ТИ ПРАВИШ !!!

Мноого си впечатлителен ве....те жените така се впечатляват... :speak:

Не ти харесвала - защо я коментираш?

А!!! Че ти що се нервиш....к'во ти влиза.... :cool: По твойта логика- трябва да коментирам само когато ми харесва ли? :speak:

Мноого си впечатлителен ве....те жените така се впечатляват... :cool:

А!!! Че ти що се нервиш....к'во ти влиза.... :cool: По твойта логика- трябва да коментирам само когато ми харесва ли? :down:

Архитекте,сам си признаваш,че не ти "допада" Касперски. Колко може да ти се вярва тогава когато го критикуваш, че си обективен?

Аз пък точно да правя реклама на Комодо..... Иначе прав си, постовете са си са посочената тема :cool:

Архитекте,сам си признаваш,че не ти "допада" Касперски. Колко може да ти се вярва тогава когато го критикуваш, че си обективен?

То и теб не те кефи НОД ама го коментираш, правиш му тестчета....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.