Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Аvast се справя много добре на тестчето.Щитовете блокираха всичко. Панда пропусна една зараза, но беше фейк и той зарази доста. Авира проспа теста а АVG едва се тътреше . Това е общо взето. Този тест е от Comodo Internet Security. Комодо се справя добре само където сандбох-а пропусна и беше заразен регистър.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аvast се справя много добре на тестчето.Щитовете блокираха всичко.

Панда пропусна една зараза, но беше фейк и той зарази доста.

Авира проспа теста а АVG едва се тътреше .

Това е общо взето.

Благодаря! :wub:

Много отдавна съм се убедил, че сред безплатните програми, Аваст е без конкуренция...а и не само сред тях...

Благодаря! :wub:

Много отдавна съм се убедил, че сред безплатните програми, Аваст е без конкуренция...а и не само сред тях...

Да новата версия 6 ще дръпне доста от ползващи Авира Free.Както бях казала и преди в Франция хората мигрират към Аvast.Комуната на Аvast расте а това означава,че Аvast ще дръпне.В interwue-то което дадох онзи ден Vik от Аvast каза,че има 30 специалисти които се занимават с вирусите,но най много е благодарен на комуната която доста изпраща мострички.Ами това е Аvast ще се ползва тази година.

Авира пуснаха на 23\25( мисля беше) нова версия(уж е оправена високата консумация на CPU),но гледам в форума продължават хората да се оплакват....все още не могат да я овладеят тази 10-та версия.

Та така.

Ето това е! Руското си остава руско! :P

Мале,колко си прав.

Публикувано изображение

Този тест е от Comodo Internet Security.

Комодо се справя добре само където сандбох-а пропусна и беше заразен регистър.

Ако настройките бяха така,нямаше да има проблем.

Публикувано изображение

Това ми прилича на "травела"...:P

Все пак я водят топ-модел.

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Публикувано изображение

Може и да не е руско ама е русо :wub:

Русо.....друг път...играла е яко боята! А пък ако се абстрахираш от боядисването и тялото, и гледаш само лицето....си е направо грозна! Другите (от съседните снимки), бяха къде, къде по....

лицето е много важно! може да има хубаво тяло, но ако в лице е "мачкана от мечка"- зАрежи.... :down:

:)

...п.п. личи си, че си живял в Русията... :wub:

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Русо.....друг път...играла е яко боята! А пък ако се абстрахираш от боядисването и тялото, и гледаш само лицето....си е направо грозна! Другите (от съседните снимки), бяха къде, къде по....

лицето е много важно! може да има хубаво тяло, но ако в лице е "мачкана от мечка"- зАрежи.... :wub:

...п.п. личи си, че си живял в Русията... :down:

Бе ти :wub: Гепи и кво ще и гледаш лицето :P Глей пластиката пич,пластиката :P

Глей пластиката пич,пластиката :down:

Ти заеби тая работа...лицето е важно.... :wub:

лицето е много важно! може да има хубаво тяло, но ако в лице е "мачкана от мечка"- зАрежи.... :down:

...п.п. личи си, че си живял в Русията... :wub:

Аз за това питах дали е травела.Има лице като на тавела.:wub:

Така хора,

ето поредната серия на пича които прави вчера тестовете.Пускам новите от днес

Аvast Vs. Avira Vs. Eset Nod32

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=jj030o8geIA

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IcNLWccDI7U

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=E4oo_WyYR7o

Обърнете внимание на дата на дефинициите на първият тест с НОД и тези на вторият с Аваст :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Защо така?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Какво имаш в предвид.Всичките са обновени днес 01.04 .Даже Аvast е направен в 6.30 сутринта а на Nod 11.39 мисля.

Какво имаш в предвид.Всичките са обновени днес 01.04 .Даже Аvast е направен в 6.30 сутринта а на Nod 11.30 мисля.

Не виждаш ли датата на дефинициите на НОД - 4.11.2010 година !!!

Не виждаш ли датата на дефинициите на НОД - 4.11.2010 година !!!

Nikssi ,моля те гледай внимателно теста като обновява Nod.Пак казвам с днешна дата е и даже часът е 11.39 AM

Да прав си той обновява ,но остават стари обновления.Което пак доказва моето твърдение,че като ползваш Trial версия не ползваш цялата програма.Защото Nod казва,че няма нужда от обновление.Какво искаш това е пробна Trial версия.Да му мисли този който пробва Trial-и.

Nikssi ,моля те гледай внимателно теста като обновява Nod.Пак казвам с днешна дата е и даже часът е 11.39 AM

Да прав си той обновява ,но остават стари обновления.Което пак доказва моето твърдение,че като ползваш Trial версия не ползваш цялата програма.Защото Nod казва,че няма нужда от обновление.Какво искаш това е пробна Trial версия.Да му мисли този който пробва Trial-и.

Тук, за NOD32 не си права. Преди говорехме за модулите, а сега и дефинициите не се обновяват при триала. Ами не е вярно....

Според мен нещо с настройките на времето на виртуалната машина не са му наред на пича....

Тук, за NOD32 не си права. Преди говорехме за модулите, а сега и дефинициите не се обновяват при триала. Ами не е вярно....

Според мен нещо с настройките на времето на виртуалната машина не са му наред на пича....

Стефчо тога го пишеше в Site-а на Есет.Ще го потърся пак къде го прочетох и ще ти post-на ако го намеря.

Аз му писах и човека ми обясни това защo има разлика.

...."No, that's not true. No way would Nod not use the same update servers. That makes no sense. The difference in the update is most likely the difference in the times it was updated. My time zone is Mountain, so if you look at the time on the system, that is most likely why the defs are a different version....."

1.Самият факт,че пропуска толкова важен момент компроментира теста.

2.Файловете които тества като ги гледам също са старички

3.Не ми стана ясно защо триеше линковете от текстовият файл. Какво като не работят? Дори и да са работещи след секунда могат да се обърнат нещата и да не са активни.

Що се отнася до дефинициите на НОД - коментирано е тук с Maniac и е ясно. Такава е политиката на компанията. Предимство имат регистрираните потребители - другите чакат. Това е!

За мене тези тестове обаче след подобна грешка от страна на тестващият са компроментирани. Невалидни са,защото трябва да са обновени с последни дефиниции. Какво му пречи да сложи една пиратка...да му пратим?

Оня там Бен Ладен ли беше пък не се посвени да тества на компроментиран пиратски Windows 7. Мъка,мъка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

...."No, that's not true. No way would Nod not use the same update servers. That makes no sense. The difference in the update is most likely the difference in the times it was updated. My time zone is Mountain, so if you look at the time on the system, that is most likely why the defs are a different version....."

Я преведи,че може да схвана нещо различно. Виж http://www.eset.eu/support/update-xy1?month=11&year=2010&page_id=5846 колко ъпдейти има след 5592 и то само за ноември 2010 :)

Ха...новите са билд 6007 (20110401)

http://www.eset.eu/podpora/aktualizacia-6007?lng=en

Ей ги неговите - http://www.eset.eu/podpora/aktualizacia-5592?lng=en

Какво да коментираме :no-no:

пп. Иначе интелигентният пак се покри. Навик ли му е.... :gift:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.