Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

.......от кумова срама дето се викаш,а :yanim:

Оооо Norton ползва също ама на компа с Касперски е най-спокойна!!! Между впрочем един колега вчера идва и ми вика: "Ей голяма програма била тая...Махнах тоя NOD и като я сложих ми почисти компа супер. " Ай,питай коя е била програмата?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

CCleaner :cant believe:

AVAST :P

Може да е спам ама така си е. Пита ме за нещо добро и безплатно и му препоръчах Аваст. Друг пък пак възхитен ми вика..."Аве тая програма ме шашна. Ресна компа след като му дадох да сканира и почнаха едни въпроси - да трия ли или не....Трих едно по едно и накрая ми писна и маркирах да трие всичко...Оправи се. Ама ква е тази клетка бре човек?" :idea:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

AVAST :idea:

Ти го написа,за втори път Аваст ти спасява приятелите! Броя ги аз,помни кучето :cant believe:

Ти го написа,за втори път Аваст ти спасява приятелите! Броя ги аз,помни кучето :cant believe:

Ама и ги шашка яко. Чети нагоре. Питат ме де ми е програмата бре? Къв е тоя сандък,кви са тия клетки...баси затвора--- :P

пп. Касперски не ги почиства. Той ги пази. Кръгова отбрана,с автоматичен огън и залп след залп в упор. И квичене де :idea:

пп. Касперски не ги почиства. Той ги пази. Кръгова отбрана,с автоматичен огън и залп след залп в упор. И квичене де :)

:P

Avast също ги пази,по-подразбиране ги бута в ковчега,няма квичене,няма подскачане, директно в гроба!

Касапа има доста лебец да хапва докато стигне почистващите възможности на Аваст4о :speak:

Хапчета...ами пийте ги бре!!!

Ние си ги пием, но...ти тая сутрин си пропуснал.... :speak:

Голям комплимент за всички ползващи Kaspersky. Благодаря :wors:

пп. Едно тинейджърче на 17 с малки познания,едно детенце на 14 с още по малки познания,един пич на 45 с доста големи познания нямат никакви проблеми и дори не желаят нищо друго на компа си. Въпросът е кой им ги слага,как ги настройва и т.н. KAV WKS 6 пази детето, компа му е старичък но работи перфектно вече две годинки. Сигурно има страшен опит. :)

Съпругата ми се кефи с Касперски,аз пък сам не знам кеф ли ми е или скучно... Тва е скука ,скука http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

За строителните спамери - вземете минете първи клас отново,научете се да четете и да изслушвате хората. Хапчета...ами пийте ги бре!!! :lol6:

Не е така .Аз не съдя по-себе си а по мои познати.На Аvast на сандъка се опулиха ,но им обяснявах как работи.Дали са запомнили не знам.

При Kасперски има много popups и това не можеш да го отречеш(тоест изисква се намеса от ползващият)Това ги шашка.

Между другото никога не съм била фен на Аvast,но тази 6 версия наистина са се потрудили.Няма толкова проблеми.Всички модули работят.Сканира си спокойно без да тормози компа.Има само един бемол,но той ще бъде оправен в следващат версия.Та така.

Вече фен и на Аvast.Публикувано изображение

Ние си ги пием, но...ти тая сутрин си пропуснал.... :lol6:

Той ги по пие по две,а други с цяла шепа :wors:

Не е така .Аз не съдя по-себе си а по мои познати.На Аvast на сандъка се опулиха ,но им обяснявах как работи.Дали са запомнили не знам.

При Kасперски има много popups и това не можеш да го отречеш(тоест изисква се намеса от ползващият)Това ги шашка.

Между другото никога не съм била фен на Аvast,но тази 6 версия наистина са се потрудили.Няма толкова проблеми.Всички модули работят.Сканира си спокойно без да тормози компа.Има само един бемол,но той ще бъде оправен в следващат версия.Та така.

Вече фен и на Аvast.Публикувано изображение

При мене няма никакви изкачащи съобщения. Всичко е пипнато и върви на змей :cool: Казвал съм стотици пъти. Програми се инсталират от можещи - не от всеки седнал на компютъра. Видях един такъв спец оня ден как се прави на нафукан и цъкаше по иконата на блутота,че да го включи. А аз го бях изключил от гнездото му :baby:

Ние си ги пием, но...ти тая сутрин си пропуснал.... :ohmy:

Я пак :lol6: Абе казвал ли съм ти да не ме цитираш? Глей си хапчетата и внимавай като търсиш под вола теле...да не хванеш нещо друго.

Той ги по пие по две,а други с цяла шепа :yanim:

Грешка си. Пия сутрин по две сини,две зелени и две безцветни. Ей тъй за тонус :P

пп. Архитекте,нали знаеш,че от Blizoo имат достъп до модема? Да не вземе някой пропуснал да пие хапчетата да си поиграе с него. :wors:

Я пак :angry: Абе казвал ли съм ти да не ме цитираш? Глей си хапчетата и внимавай като търсиш под вола теле...да не хванеш нещо друго.

Ха ха ха....и друг път съм ти казвал- много си ми лесен, когато трябва да ти навия пружинката...нервииии...нерви... :cool:

дън забрайш апчетата тая сутрин.... :baby:

пп. Архитекте,нали знаеш,че от Blizoo имат достъп до модема? Да не вземе някой пропуснал да пие хапчетата да си поиграе с него.

Пак съм ти казвал пич- недей демонстрира, даже в скрит вид, аргресията си- това е слабост!

Ха ха ха....и друг път съм ти казвал- много си ми лесен, когато трябва да ти навия пружинката...нервииии...нерви... :ph34r:

дън забрайш апчетата тая сутрин.... :biggrin:

Пак съм ти казвал пич- недей демонстрира, даже в скрит вид, аргресията си- това е слабост!

Кви нерви бе. Аз се гавря с тебе и ти не се усещаш. :weather3:

Кви нерви бе. Аз се гавря с тебе и ти не се усещаш. :weather3:

ха ха ха! Ти ли!?...толкова ти е мека пружинката, че на представляваш никаква трудност... :ph34r:

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

как ги хващате тия вируси бе, хора?

Що,чудно ли ти е,ето пример:

Снощи свалих един торент и иаше вирус w32.sality.ae,но антивирусната ми Авира антивирус,често смята,че има вируси в малките ехе-та и не обърнах внимание,дадох игнор и после започна постоянно да ми вади този вирус в много ехе-та.

Без коментар,после споделят във форум ''Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове'' какво чудо на чудесата им се е случило,вместо да научат някой елементарни неща.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Имате ли връзка към Вайръс Тотал?

Дава ми сървърна грешка, когато качвам, а до скоро не ми отваряше самият сайт.

И при мен е същото,явно имат някакъв проблем.

Искам да ви попитам антивирусната програма оказва ли влияние на батерията на лаптопа? Пред три дни бях с КИС 2011 и батерията ми издържаше най-много 40-45 минути. А откакто съм с Norton IS 2011 батерията ми държи 1 час и нещо..На какво се дължи това? А и процесора не се тормози с Norton IS 2011.

Искам да ви попитам антивирусната програма оказва ли влияние на батерията на лаптопа? Пред три дни бях с КИС 2011 и батерията ми издържаше най-много 40-45 минути. А откакто съм с Norton IS 2011 батерията ми държи 1 час и нещо..На какво се дължи това? А и процесора не се тормози с Norton IS 2011.

Зависи от модела на лаптопа ти и от OS също и от батерията каква е и как я използваш (в смисъл да не държиш постоянно зарядното включено към лаптопа) също е важно колко стара е батерия.

Зависи от модела на лаптопа ти и от OS също и от батерията каква е и как я използваш (в смисъл да не държиш постоянно зарядното включено към лаптопа) също е важно колко стара е батерия.

Лаптопът ми е нов и съм с Уин 7 х64. Батерията ми е 6-клетъчна.

OFF Опасно ли е да се държи зарядното постоянно включено?

OFF Опасно ли е да се държи зарядното постоянно включено?

Ако не се ползва е добре да се изключва. Батерията трябва да се зарежда и разрежда. Така издържа по дълго. Но аз рядко я ползвам,което не означава,че в седмицата поне веднъж я изпразвам до дъно. Пък и като спира токът,ни прави услуга. :P

Ако не се ползва е добре да се изключва. Батерията трябва да се зарежда и разрежда. Така издържа по дълго. Но аз рядко я ползвам,което не означава,че в седмицата поне веднъж я изпразвам до дъно. Пък и като спира токът,ни прави услуга. :P

Ясно....е разбира се,когато не работи лаптопа се изключва от зарядното,но вече ще я разреждам поне веднъж седмично,мерси.

Ванка аз съм също с 64 бит-ов Windows и само Аvast 6,Norton,Microsoft Security Essential и Еset работят добре.Пробвай и сам ще се увериш.

При останалите все нещо им има.Я повече RAM я модули не работят....Пробвай.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.