Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

То и теб не те кефи НОД ама го коментираш, правиш му тестчета....

Не му коментирам зеленото във фейса макар,че не ми харесва. Пък и това едва ли е най важното в една програма. Или според тебе е?
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tymWpEU8wpM

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iqnMrynpq9U&feature=player_embedded#at=122

ЕкстраПубликувано изображение

Не му коментирам зеленото във фейса макар,че не ми харесва. Пък и това едва ли е най важното в една програма. Или според тебе е?

Ми за начинаещ потребител ще е важно.....

Ето го Андроид-чето в режим за начинаещи..

Публикувано изображение

Виж после KIS/KAV/BITDEFENDER/NORTON/MCAFEE и който и друг искаш.

Ми за начинаещ потребител ще е важно.....

Ето го Андроид-чето в режим за начинаещи..

Публикувано изображение

Виж после KIS/KAV/BITDEFENDER/NORTON/MCAFEE и който и друг искаш.

Тебе рисуваният андроид ли ще те пази? Прави ми впечатление,че ползващите NOD/ESS се обграждат с допълнителни защити.

Разни блокери,по два антивируса за всеки случай и понякога и с по два Хипса... Защо така?

Бачкат си хората над безплатното и това е,отново нова версия: ZoneAlarm Free 9.2.106.000 ...да вземат пример пр.ак. "лидери" ,че се задръстихте от реклами :speak:

Зеленото на Нод е най-готино,най свежо и пази от всякакви нежелани напасти,в това число и от разни червеи,лишеи и зелени водни кончета...

Кончетата особенно от Троянско обаче харесват зеленичко,прясно прясно зеленичко.

Рекламааааааааааааааааа :P

пп. Не ми гледайте подписа, че и аз позеленях от завист :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тебе рисуваният андроид ли ще те пази? Прави ми впечатление,че ползващите NOD/ESS се обграждат с допълнителни защити.

Разни блокери,по два антивируса за всеки случай и понякога и с по два Хипса... Защо така?

Зеленото на Нод е най-готино,най свежо и пази от всякакви нежелани напасти,в това число и от разни червеи,лишеи и зелени водни кончета...

Кончетата особенно от Троянско обаче харесват зеленичко,прясно прясно зеленичко.

Рекламааааааааааааааааа :whist:

пп. Не ми гледайте подписа, че и аз позеленях от завист ;)

То че интерфейса не пази - не пази.

Пазят

Публикувано изображение

и

Публикувано изображение

Публикувано изображение - скороста по договор ми е 10 мегабита - тоест всичко е наред......Публикувано изображение

А! :eek: Много ниска скорост бе човек...все още има ли договори за по 10 мегабита. За 20 знам, че има...ама 10 би трябвало да няма вече... :speak:

Аз съм на 50 мегабита, но от Близу са тарикати, като в договора не е казано, тия 50 за вътрешен трафик ли са или за междунроден....ясно е, че са в действителност скоростта 50 е за страната, а за навън е доста различно, в зависимост от района....мошеници...

А! :eek: Много ниска скорост бе човек...все още има ли договори за по 10 мегабита. За 20 знам, че има...ама 10 би трябвало да няма вече... :speak:

Аз съм на 50 мегабита, но от Близу са тарикати, като в договора не е казано, тия 50 за вътрешен трафик ли са или за междунроден....ясно е, че са в действителност скоростта 50 е за страната, а за навън е доста различно, в зависимост от района....мошеници...

Ами има.... Подписах с Blizoo малко преди последните им оферти преди Нова година. 10 МБ, 80 канала цифрова - без стационарен телефон за 23 лв. на месец... за 18 месеца...В Шумен съм и засега тук няма алтернативи, освен Виваком АДСЛ,но са много по-скъпи засега,... ще изчакам - конкурентите се размърдват напоследък.

Мислех за 25 лв. пакет да взема - 12 МБ, 80 канала и с телефон, ама последното не ми трябва наистина....

И какво и е малкото на скоростта..., на мен ми стига. Филм тегля за 15 минути.... за къде да бързам...., ако го изтегля за 5 минути няма да прокопсам чак толкова.....

Ами има.... Подписах с Blizoo малко преди последните им оферти преди Нова година. 10 МБ, 80 канала цифрова - без стационарен телефон за 23 лв. на месец... за 18 месеца...В Шумен съм и засега тук няма алтернативи, освен Виваком АДСЛ,но са много по-скъпи засега,... ще изчакам - конкурентите се размърдват напоследък.

Мислех за 25 лв. пакет да взема - 12 МБ, 80 канала и с телефон, ама последното не ми трябва наистина....

И какво и е малкото на скоростта..., на мен ми стига. Филм тегля за 15 минути.... за къде да бързам...., ако го изтегля за 5 минути няма да прокопсам чак толкова.....

Стефчо,10МБ общо ли или 10 е само Интернета?

При мен са 100 МБ,но се разпределят на телефона телевизора и интернета.

Стефчо,10МБ общо ли или 10 е само Интернета?

При мен са 100 МБ,но се разпределят на телефона телевизора и интернета.

Публикувано изображениеЪ, де да знам, телефон нямам - на телевизора пък не знаех, че му се заделят и за него MB - ти трафик....

10 мегабита е само итнернета. За 23 лв. е добре (че досега само за цифровата - 80 канала плащах 20 лв....)

Публикувано изображениеЪ, де да знам, телефон нямам - на телевизора пък не знаех, че му се заделят и за него MB - ти трафик....

10 мегабита е само итнернета. За 23 лв. е добре (че досега само за цифровата - 80 канала плащах 20 лв....)

При мен в договора ми пише до 100 МБ,но мога да гледам филm HD и да говоря по тел. като в това време свалям филми и достига до 100 мб общо....И плащам 23 евро.Като телефона мога да разговарям с всички страни от европейският ,безплатно с всички домашни тел.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

...Като телефона мога да разговарям с всички страни от европейският ,безплатно с всички домашни тел.

Ами тогава си пускам домашен телефон веднагаПубликувано изображение....

Ами тогава си пускам домашен телефон веднагаПубликувано изображение....

Ами това е!Бързо схващаш.:rap::bye1:

Ами това е!Бързо схващаш.:lol6: :lol6:

Бързо загрявам...., нищо че съм изкукал на тема защита (както доста от съфорумците), и че съм "Български реотан"....

Няма връзка цифровата телевизия и скоростта на интернета. Единственото общо е,че се ползва един модем за телефона и интернета. Цифровата е с отделен приемник но това ти го знаеш.

При включени три компютра в интернет скоростта е около 20 мегабита. Сиреч скоростта е повечко от тази за която плащам - 24 мега + 130 цифрови с високо качество + телефон и 100 безплатни минути. Телефона дори не съм включвал.

Та няма връзка сигналът на телевизора и този на интернета. Ъплоуда по принцип трябва да е поне една трета от данлоуда - при мене е 5 мега. Не знам как ви е подръжката ама тука има трима грамотни на един град + селата около Плевен. Малко е.

Та няма връзка сигналът ....

Няма я,аз връзка нямам ти сигнал търсиш

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображение

......и това цялото "удоволствие" само за 16 кинта

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ЪП-а е трагедия при Близу-то (Евроком)

"Удоволствието" се казва "3 в 1" на "Близу"- такса- 40 кинта

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

25 кинта.Само интернет.

Бах му майката....за пръв път виждам подобни скорости....!!! :biggrin:

Е, виждал съм и доста по-високи, но и хората се ръсят здраво за тях, а на мен повече не ми трябва, пък и е криза, все пак.:biggrin:))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.