Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Коментар: И наистина от макар и краткият си професионален опит с възрастни хора, мога да кажа, че хората над 48 години са най-...големите магарета. Съжалявам за това, което казвам, но отказът им да възприемат нещо ново, от това, което съм виждал от опита си граничи с магарешкият инат. Интелектуалните способности нямат нищо общо тук. А и "умен" е понятие като "красив". Твърде, твърде условно...

За това и обучението на възрастни трябва да се развива, ако ще и поне да не цъкат върху святкащите рекламки "You win!".

Хи,хи ще гледам да не цъкам върху святкащите рекламки. :yanim:

пп. В категорията на ужасните старци съм :wors:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

....

...

Коментар: И наистина от макар и краткият си професионален опит с възрастни хора, мога да кажа, че хората над 48 години са най-...големите магарета. Съжалявам за това, което казвам, но отказът им да възприемат нещо ново, от това, което съм виждал от опита си граничи с магарешкият инат. Интелектуалните способности нямат нищо общо тук. А и "умен" е понятие като "красив". Твърде, твърде условно...

За това и обучението на възрастни трябва да се развива, ако ще и поне да не цъкат върху святкащите рекламки "You win!".

Ха, и от къде си вадите такива заключения, такива обобщения ВИНАГИ са грешни, а и без да се уещате обиждате доста хора!

Ха, и от къде си вадите такива заключения, такива обобщения ВИНАГИ са грешни, а и без да се уещате обиждате доста хора!

...за което се извинявам. Дали имам правото да обобщавам или не по този начин... Може би прозвуча грубо. Но не съм искал да се схваща като нещо глобално. ОК, често са такива. Баща ми например е инженер. Запозна се с компютрите на 61 годишна възраст и ги възприе наистина качествено.

Иначе, вадя заключение от:

- кратък педагогически опит с подрастващи (6 - 18 г.) и още по-кратък педагогически опит с възрастни. Бяха учители, образовани хора.

- наблюдения.

Наистина не исках да обидя никой. С ръка на сърцето, може ли да кажете, че няма нищо вярно в думите ми? Не говоря за невъзприемчивост или интелектуални пречки за възприемане. Напротив, от това което познавам, по-необразованият проявява по-голяма възприемчивост към новото, макар и да не го усвоява по начина по който човек с по-високо образование. Говоря за нежелание. Без желание нищо не става.

* Това , че звуча грубо...Принципно така си говоря. Само неприятности заради което.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

...за което се извинявам. Дали имам правото да обобщавам или не по този начин... Може би прозвуча грубо. Но не съм искал да се схваща като нещо глобално. ОК, често са такива. Баща ми например е инженер. Запозна се с компютрите на 61 годишна възраст и ги възприе наистина качествено.

- кратък педагогически опит с подрастващи (6 - 18 г.) и още по-кратък педагогически опит с възрастни. Бяха учители, образовани хора.

- наблюдения.

Наистина не исках да обидя никой. С ръка на сърцето, може ли да кажете, че няма нищо вярно в думите ми? Не говоря за невъзприемчивост или интелектуални пречки за възприемане. Напротив, от това което познавам, по-необразованият проявява по-голяма възприемчивост към новото, макар и да не го усвоява по начина по който човек с по-високо образование. Говоря за нежелание. Без желание нищо не става.

нежелание има и при малки и големи и още по-големи. Това че при по-възрастните е малко по-голямо може би е вярно, но недостатъчно за обобщения. А и аз съм бил учител и имам известни наблюдения сред младите, зависи от подхода ;)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

- наблюдения.

Защото гледаш само в една посока. Не можеш да правиш глобални изводи от някакъв си опит с обучаващи се възрастни хора.

Моите връстници и приятели са много над подобни мнения,нямам впечатление да цъкат безцелно из нета - напротив цъкат преднамерено!

Опита ми с клиенти от всякакъв сорт и възраст ми е показъл,че младите (особенно тия на 15-18) малко прибързано пипат и цъкат където не бива да цъкат.

пп. Аз не съм се обидил,смешно ми стана и сети се защо. ;)

пп. Аз не съм се обидил,смешно ми стана и сети се защо. :cool:

И на мен :cool: ...ти да мълчиш,дъртьо ;)

Гледам тук сте много защитени, та да ви отправя едно предизвикателство, какво ще кажете? Които са с реални IP може да ми ги пратите на лично а аз съответно ще ги дам на един приятел да ви видим колко сте защитени ;) . Навити има ли? Има експлойт за 7-ца дето дава дова достъп до cmd като админ. Ако сте толкова защитени няма да може да ви сложи картинка на бате Бойко :cool:

Редактирано от vba (преглед на промените)

Които са с реални IP може да ми ги пратите на лично а аз съответно ще ги дам на един приятел да ви видим колко сте защитени ;) . Навити има ли? Има експлойт за 7-ца дето дава дова достъп до cmd като админ. Ако сте толкова защитени няма да може да ви сложи картинка на бате Бойко :cool:

Е айде сега,чак пък на лично,ей го моето IP 95.43.89.69

Успех,гледайте да е тази година поне! :cool:

Гледам тук сте много защитени, та да ви отправя едно предизвикателство, какво ще кажете? Които са с реални IP може да ми ги пратите на лично а аз съответно ще ги дам на един приятел да ви видим колко сте защитени ;) . Навити има ли? Има експлойт за 7-ца дето дава дова достъп до cmd като админ. Ако сте толкова защитени няма да може да ви сложи картинка на бате Бойко :cool:

Уважаеми, ясно е колко разбирате.... няма такова животно като реални ИП адреси!!!

Гледам тук сте много защитени, та да ви отправя едно предизвикателство, какво ще кажете? Които са с реални IP може да ми ги пратите на лично а аз съответно ще ги дам на един приятел да ви видим колко сте защитени :cool: . Навити има ли? Има експлойт за 7-ца дето дава дова достъп до cmd като админ. Ако сте толкова защитени няма да може да ви сложи картинка на бате Бойко :cool:

Приятел..ти тука за индианци ли ни взе..не знам.....!:yanim:

Приятел..ти тука за индианци ли ни взе..не знам.....!:yanim:

Ти недей споменава тази дума така напразно,че ей сега току виж са довтасали!

Какво и колко разбирам си е мой проблем :yanim: но щом Вие разбирате повече готови ли сте да приемете предизвикателството :cool:

Какво и колко разбирам си е мой проблем :yanim: но щом Вие разбирате повече готови ли сте да приемете предизвикателството :cool:

Айде де аз съм готов,нали ти дадох адреса,давай действай че нямам време!

Да не забравиш и инструментчетата :cool:

Много беше разочарован че енмапа, еттеркапа несус и каквото друго има под Linux просто нищо не откриват за да може да ме хакне

Вече съм го дал, няма аз да го правя, отминаха ми годините когато ми беше интересно това :yanim:

Айде де аз съм готов,нали ти дадох адреса,давай действай че нямам време!

Да не забравиш и инструментчетата :yanim:

О, да, това с nmap, ethercap и подобни изби рибата

Щом си убеден че не може да стане, приеми предизвикателството тогава :yanim:

О, да, това с nmap, ethercap и подобни изби рибата

Недей така сега,разбиваш една детска мечта,много ли лош значи

Развесе ли ме :yanim: това с детската мечта благодаря, дете съм бил преди доста години :cool:

Ами тогава не разбирам защо се дразниш и спориш като моя малкия син...Аз ти казах ние тука доматите не ги ядем с колците...Ако ме разбираш какво искам да ти кажа...Айде лека вечер..че изтървах гола на Реал заради тебе...!:yanim:

Развесе ли ме :yanim: това с детската мечта благодаря, дете съм бил преди доста години :cool:

Е тогава е от неизживяно детство :cool:

Стига де, един експлойт ви уплаши ли? Нали имате вяра във възможностите си? Щом българин ви уплаши добре че не няма да ви давам на руснаците :yanim:

Стига де, един експлойт ви уплаши ли?

Какво е това експлойт ? :yanim:

Стига де, един експлойт ви уплаши ли? Нали имате вяра във възможностите си? Щом българин ви уплаши добре че не няма да ви давам на руснаците :yanim:

Кой чакаш.. сложи снимка на Бат Бойко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.