Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита"

Featured Replies

Ванка

- опцията в Кис Настройки - Енергоспестяване отметната ли беше? По време на престой прави проверка на компютъра и естествено ще дърпа ток.

Coccinelle

При останалите все нещо им има.Я повече RAM я модули не работят...

- обясни ми каква е връзката с батерията на компа?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 105,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Coccinelle

- обясни ми каква е връзката с батерията на компа?

Искам да ви попитам антивирусната програма оказва ли влияние на батерията на лаптопа? Пред три дни бях с КИС 2011 и батерията ми издържаше най-много 40-45 минути. А откакто съм с Norton IS 2011 батерията ми държи 1 час и нещо..На какво се дължи това? А и процесора не се тормози с Norton IS 2011.

Искам да ви попитам антивирусната програма оказва ли влияние на батерията на лаптопа? Пред три дни бях с КИС 2011 и батерията ми издържаше най-много 40-45 минути. А откакто съм с Norton IS 2011 батерията ми държи 1 час и нещо..На какво се дължи това? А и процесора не се тормози с Norton IS 2011.

- опцията в Кис Настройки - Енергоспестяване отметната ли беше? По време на престой прави проверка на компютъра и естествено ще дърпа ток.

Не товари - по бързо изтощава батерията. Не мисля,че NIS товари по малко от Касперски.

Пред очите ми е и виждам какво лазене в нета е непрекъснато. Понякога дори за секунда замръзва FF :cool:

пп. Нямам намерение да влизам в безсмислени спорове.

Тъй като не намериш точната тема, ще пиша тук. Тъй като миналата година се активизирахме, вече си имаме на български една страхотна програма- Kaspersky 2011. Предлагам ви и тази година да се активираме и да настояваме на български да бъдат преведени AVG, Avira и Norton. Какво ще кажете? Тъй като безплатните антивирусни програми са най-ползвани при нас..Avast е на български..да улесним и потребителите на другите програми с български език. Какво ще кажете?

Тъй като не намериш точната тема, ще пиша тук. Тъй като миналата година се активизирахме, вече си имаме на български една страхотна програма- Kaspersky 2011. Предлагам ви и тази година да се активираме и да настояваме на български да бъдат преведени AVG, Avira и Norton. Какво ще кажете? Тъй като безплатните антивирусни програми са най-ползвани при нас..Avast е на български..да улесним и потребителите на другите програми с български език. Какво ще кажете?

Ама ти верно ли мислиш,че превода на Касперски е станал щото ние тука коментирахме въпроса? :)

Преговори водят откакто съм регистриран в този форум,на пичовете им изкочиха мазоли на пръстите да пишат писма,да доказват че има нужда от превод и т.н. Ама кво да обяснявам аз. Нека тия дето са се блъскали и още се блъскат да кажат. Ама те бачкат сега по новата версия няма време за питанки и ританки.

Нищо лично - пишете на съпорта им ама не преекспонирайте въпроса тука,че само вреди носи това. Всеки скандал води до демотивация.

Предлагам ви и тази година да се активираме и да настояваме на български да бъдат преведени AVG, Avira и Norton. Какво ще кажете? Тъй като безплатните антивирусни програми са най-ползвани при нас..Avast е на български..да улесним и потребителите на другите програми с български език. Какво ще кажете?

За Авира, абсолютно подкрепям. Това ги мъчи много хора. Поне безплатната версия да е, пак ще е голяма помощ. За Нортън и ЕйВиДжи важи същото. Като за Нортън, то тъй като е комерсиален продукт, наши дилъри, ако има трябва да са се сетили.

За Аваст е много хубаво, че има вече. Примерно аз, без значение, че имам сносни познания по английски, по ми е кеф, програмите дето ползвам да са на роден език.

А и това ми говори добре за компанията, ако е комерсиален продукта.

Показва отношение.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

От толкова години съм с Нортън че ако я преведат на български,нищо няма да и разбера :)

Искам да питам Каспърски след премахване от компютъра още ли остава по регистрите,драйвери които немогат да се трият?Питам защото искам да мина малко на Кис,обаче ако остава регистри ще се въздържа.

От толкова години съм с Нортън че ако я преведат на български,нищо няма да и разбера :)

Искам да питам Каспърски след премахване от компютъра още ли остава по регистрите,драйвери които немогат да се трият?Питам защото искам да мина малко на Кис,обаче ако остава регистри ще се въздържа.

Ами то си има деинсталатор на КИС, който премахва..

Ами то си има деинсталатор на КИС, който премахва..

Ако става въпрос за. . .И това тулче не ги премахва.Ако е по нова версия може да са го поправили,затова питам.

По точно става въпрос за Legacy Driver.

Публикувано изображение

Редактирано от DarkNet (преглед на промените)

Направо се изнервям, като видя подобни боклуци в пощата си... напоследък все повече пфу... Dear Friend, My name is Muhammed Azeem, i am a merchant whose business is in U.A.E and i am 65years old. I have been diagnosed with Esophageal cancer at Royal Marsden Hospital in Westminster England where i am currently undergoing treatment. My ailment has defiled all forms of medical treatment and right now i have only few months to live. I cannot walk and i am very weak. The most pressing issue now is that I have $26,000,000 (twenty six million dollars) with a security agency in England and i want you to act as my beneficiary to claim this money and dispatch 70% of it to charity while you take 30% as your share. I am doing this because i have found out that the great use of life is to spend it for something that outlasts it. Respond to my email if interested for more details: [email protected] Muhammed Azeem Dear friend, We are pleased to inform you that Coca cola has successfully organized lucky promo award where your email address has won a price award of Five Hundred Thousand Great British Pounds (500,000.00 Pounds) in the Coca cola Lottery award held in this month of April 2011 in London with Ticket Number (Cola/459/OCS110)and the Lucky Numbers (03-21-17-39-40-74)(12). Full name,Country,Contact Address,Telephone/Fax,Marital Status,Occupation,Sex,Age For claim of Prize,contact our Accredited Claims Agent Mr.Anderson Roller Cell number : +44 703 183 3228 Email : [email protected] Sincerely Yours, Coca cola Management.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Ето какво ми отговориха от съпорта на АВГ БГ. Здравейте, Много пъти сме поставяли въпроса. AVG не планират превеждане на продуктите им на български език, тъй като им е много скъпо в сравнение с приходите, които получават за същото от САЩ, Западна Европа и Изтока.

Ето какво ми отговориха от съпорта на АВГ БГ.

Здравейте,

Много пъти сме поставяли въпроса. AVG не планират превеждане на продуктите им на български език, тъй като им е много скъпо в сравнение с приходите, които получават за същото от САЩ, Западна Европа и Изтока.

Интереси,интереси,ползвателите на AVG,най-добре я сменете,другите които са си превели продуктите на нашия език явно не им излиза много скъпо.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Направо се изнервям, като видя подобни боклуци в пощата си... напоследък все повече пфу...

По-малко регистрации в съмнителни сайтове, по-малко скамъри и спам и разбира се ...поща с добър филтър. Пощата ми в гмейл я завзеха ей такива, а в мейл бг, нямам спам. В папката "Спам" попадат нюзлетъри от един американски сайт за образователна литература и софтуер само, 'дето съм се регнал преди 5 години и не ми се четат писмата им. Дал съм на пощата да филтрира тея писма като спам и тя го прави. "Говорещата" поща на hotmail.bg има доста добър филтър също. А добрата стара fastmail.fm няма грешка, само дето в безплатната версия при непосещение от 2 седмици те изтриват... :)

Здравейте,

Много пъти сме поставяли въпроса. AVG не планират превеждане на продуктите им на български език, тъй като им е много скъпо в сравнение с приходите, които получават за същото от САЩ, Западна Европа и Изтока.

Това имах предвид, че превода показва отношение. Сигурен съм, че има българи, които ще се заемат с превода на доброволни начала, ама явно компанията не я е еня....

Така, както има хора, които превеждат титри на цената на натискане на бутончето "Благодаря". А им отнема месеци понякога.

Това имах предвид, че превода показва отношение. Сигурен съм, че има българи, които ще се заемат с превода на доброволни начала, ама явно компанията не я е еня....

Така, както има хора, които превеждат титри на цената на натискане на бутончето "Благодаря". А им отнема месеци понякога.

Прав си,обаче нашите дистрибутори за нищо не стават!

Ето преди време едно мое запитване относно БГ превода към bsd.bg

От много време сте официален дистрибутор на AVG за България не е ли крайно време вече?

Публикувано изображение

И естествено,отговора е ....вие преценете какъв е

Ние не можем да повлияем на това решение и за момента нямаме информация, че планират такъв превод скоро.

Не можели,дрън -дрън че пляс :) ..по скоро не искат,даже бих казал че не им пука за български превод!

Продължава: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=88463&st=450

Хората се ошашвиха с FP-то на Avast :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Shit happens...(:

До скоро пичове..(:

Подкрепям напълно АВАСТ. Фейсбук е заплаха...за свободното време и мозъчните клетки на всеки потребител на Мрежата. :)

Подкрепям напълно АВАСТ. Фейсбук е заплаха...за свободното време и мозъчните клетки на всеки потребител на Мрежата. :ph34r:

Лошото е,че после като засече някаква заплаха във Facebook хората може да си помислят,че пак е фалшива тревога.

Лошото е,че после като засече някаква заплаха във Facebook хората може да си помислят,че пак е фалшива тревога.

След този случай за много хора няма да стои този въпрос, тъй като ще са се ориентирали към друга програма. Нямам поглед върху новите версии, а само над 4.8, която се задържа бая време и...

Интересно дали е некадърност или саботаж? Не, че ще разберем. Понеже, те се размърдаха сериозно и точно сега прас!

Производителите на платени анти?вируси нямат изгода от качествен безплатен конкурент.

Не помня миналото или по-миналото лято един .инф гадняр от флашки беше много модерен. Аваст отказваше да го лекува и това е. Засичаше и до там. Дали беше фп или не, не знам.

След този случай за много хора няма да стои този въпрос, тъй като ще са се ориентирали към друга програма.

Не ми се вярва да има някакво кой знае какво раздвижване. По скоро ще се коментира,че Фейса е хакнат. :angel19:

Не ми се вярва да има някакво кой знае какво раздвижване. По скоро ще се коментира,че Фейса е хакнат. :angel19:

Не само фейса, а повечето сайтове, защото какъвто и сайт да отворих web sheild ги блокираше...

Не само фейса, а повечето сайтове, защото какъвто и сайт да отворих web sheild ги блокираше...

Цитирам фейса понеже имаше по-горе пост във връзка с него. Голяма работа,че е имало блокиране. Оле, от мухата слон направиха...

Оле, от мухата слон направиха...

И аз това казвам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.