Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преводи на чужди песни - 2 част

Featured Replies

Някой може ли да помогне?!

Всички умираме млади

Изложи на опасност душата ми, тествай живота ми

За парите ми

Прекарвайки времето ми изгубен в космоса

Жив ли съм?

Остави реката да тече

През мазолените ми ръце

И ме вземи от собствените ми

Прокълнати очи

Стомахът ми се свива

И разкъсва плътта ми до кокал

Как да превърнем сънят в камък

И всички умираме млади

Всички умираме млади

Кажи ми, зная

Живях в страх

И продължаваме да плачем сами

С думи неизказани

Стомахът ми се свива

И разкъсва плътта ми до кокал

Как да превърнем сънят в камък

И всички умираме млади

Редактирано от windmill (преглед на промените)

• Отговори 436
  • Прегледи 105k
  • Създадено
  • Последен отговор

може ли превод на тази песен на Missy Elliot :wub: [scratching]DJ please Pick up your phone I'm on the request line[scratching] This is a Missy Elliott one time exclusive [Chorus] Is it worth it, let me work it I put my thing down, flip it and reverse it It's (I put thing down, flip and reverse it)*Backwards 2x* If you got a big [elephant], let me search it To find out how hard I gotta work ya It's (I put thing down, flip and reverse it)*Backwards 2x* [Verse 1] I'd like to get to know ya, so I can show ya Put the pussy on ya, like I told ya Gimme all your numbers so I can phone ya Your girl acting stank than call me ova Not on the bed, lay me on your sofa Call before you come, I need to shave my chocha You do or you don't or you will or you won't cha Go downtown and eat it like a vulcha See my hips and my tips don't cha See my ass and my lips don't cha Lost a few pounds in my whiffs for ya This the kinda beat that go bha ta ta Ra ta ta ta ta ta ta ta ta Sex me so good I say blah blah blah Work it, I need a glass of wata Boy oh boy its good to know ya [repeat chorus] [verse 2] If you're a fly gyal, then get your nails done Get a pedicure, get your hair did Boy lift it up, lets make a toasta Lets get drunk, its gon bring us closa Don't I look like a HalleBerry posta? See dem Belvedere playin tricks on ya Girlfriend wanna be like me neva You won't find a bitch that's even betta I make it hot as Las Vegas weatha Listen up close while I take you backwards (Watch the way Missy like to take it backwards)*Backwards* I'm not a prostitute but I can give you whatchu want I love your braids and your mouth full of fonts Love the way my ass bump bump bump bump bump bump Keep your eyes on my bump bump bump bump bump And think you can handle this ga-dunk ga-dunk dunk Take my thong off and my ass go boom Cut the lights off so you see what I can do [repeat chorus] [verse 3] Boys, boys, all type of boys Black, white, Puerto Rican, Chinese boys ???? thanga thang, ???? thanga thang Girls, girls, get that cash If its not a foul shakin that ass Ain't no shame ladies, do your thang Just make sure you ahead of tha game Just cuz I got a lot of fame supa Prince couldn't get me change my name howpa Kunta Kinte, enslave a game, no se Picture black sayin oh yesa massa Picture Lil' Kim dating a pastor Minute man big red can outlast ya Who is the best, I don't have to ask ya When I come out, you won't even matta Why you act dumb like ughhh, duh So you act dumb like ughhh, duh And the drummer boy go pa rum pum pum pum Give ya some some, some of this in a bun [repeat chorus] To my fellas, ooooh Good God, I like the way you work that [scratching] To my ladies, woo You sure know how to work that, good God

Може ли превода: WILL HUNTING. It was a dull day knocking out the ancient door of a crumbling castle there was an old man standing out that door whose face now seemed to be marked by guilt it was a king who never really understood the meaning to lead it was a man who tried to express himself but nothing seemed to be right as well World, tell me the answer ‘cause I’m going, and all, all is a last desire from your bitter lips till I die Will hunting believed in love the stolen, stolen gold chosen love will hunting Faded indian’s carpets taken by crusades were starting to writhe, writhe in pain pictures of the golden years with bravery to fight against memories plastic troops detached all around trying to defend the last chances time machines not able to remove what time assigned without leaving a chance World, tell me the answer ‘cause i’m going and all, all is a last desire from your bitter lips till I die Will hunting believed in love the stolen, stolen gold chosen love will hunting Choose the place to fight choose it briefly Мерси предварително

Здравейтее :wors: може ли превода на Para ti seria - Nek y El sueno de morfeo :huh: Благодаря предварително

Моля за превода на тази страхотна песен:

Gabriella Cilmi - Awkward Game

Oh What My Luck The Game That I Played

I'll Duck For Cover When You Call Out My Name

And Oh La La La Unravel Your Chain

Cause I Won't Touch Ya, Ya Burning Flame

You've Seen All Of Me And I Know

That All The Riches Come And Go

There's Something I Need You To Know

So, Quit Askin Me, No, No More

Can't You See, Tonight I Won't Fall

If You Follow That Same Awkward Game

There's Nothing To Gain You Will Find, Oh Yeh

Some Day I'll Explain It's Fact, I Did It Again Yeah

When Your Heart Skips A Beat, Silence Be Afraid

I'm Loving The Heat Honey I Got The Rest Of Time

And I Feel Oh So Good Like I Should And I Know

Time Is Frozen, Bound And Brocken Promises Are Cheap

So, Quit Askin Me, No, No More

Can't You See, Tonight I Won't Fall

If You Follow That Same Awkward Game

There's Nothing To Gain You Will Find, Oh Yeh

Some Day I'll Explain It's Fact, I Did It Again Yeah

If You Count All The Stars You'll Find

You'll Loose All Your Sleep

So Don't Wate All Your Time

Pretending You Can

Well I'm Taking Back All That Your Stealin'

Cause I Don't Nothing Your Dealin'

Sorry Not Sleeping I'm Leaving

Memory Coming Back Creeping

Мерси, предварително :) :)

здравейте, може ли някой да ми помогне с този текст Devojka sedi kraj mora sama i tiho sebi govori ah mili Bože da li ima ima'l što šire od mora Ludo luda mlada si devojko riba iz vode joj govori ima luda ludice devojko šire je nebo od mora mog Devojka sedi u polju sama i tužno sebi govori ah mili Bože moj imaš li odgovor šta je to draže od brata mog Ludo luda mlada si devojko ptica iz polja joj govori ima luda ludice devojko draži je dragi od brata tvog Devojka sedi kraj ognja sama i besno sebi govori ah mili Bože da li ima ima'l što brže od konja Ludo luda mlada si devojko plamen iz ognja joj govori ima luda ludice devojko brže su oèi od konja tvog ludo luda mlada si devojko slaði je šeæer od meda svog ima luda ludice devojko draži je dragi od brata tvog .........moja si

Можели превода на Simon - another heartache. Не успях да намеря текста дори и на английски Публикувано изображение

Ако може и тази ;) Heather Headley "I Wish I Wasn't" I'm home alone again And youre out hangin' with your friends So you say Somehow i know it's not quite that way It's getting pretty late And you haven't checked on me all day When i called, you didn't answer Now im feelin' like your ignorin' me I wish that you were home holdin' me tight in your arms and i wish I could go back To the day before we met And skip my regret (CHORUS) I wish i wasn't In love with you So you couldn't hurt me It just ain't fair The way you treat me No you don't deserve me Wasted my time Thinkin' bout you And you ain't never gon change I wish i wasn't In love with you So i wouldn't feel this way When you touch me my heart melts Anything you did wrong i forgave, yeah So you play me And take advantage Of the love That i feel for you Why you wanna hurt me so bad I believed in you That's why I'm so mad Now I'm drownin' in disappointment And its hard for me to even look at you I wish that you were home(oh yes i do) holdin' me tight in your arms(ooh baby) and i wish I could go back To the day before we met And skip my regret (CHORUS) You said you cared about me But from what i see I ain't feelin' that So i disagree Gave you all my love And understanding And you treated me Like your enemy So leave me alone dont want nothin from ya Just go back where you came from This house is no longer your home You're not welcome no no no more No (oo oo oo) more (CHORUS X2) Hear you knocking at the door again(and i wish, i wish) I'm wonderin should i let you in(and i wish, i wish) I open up the door and see the flowers for me so beautiful in your hand You start beggin' me to take you back(and i wish, i wish) I've always been a sucka for romance(and i wish, i wish) And before you know it I can see youre all over me Oh no here i go again I wish I wasnt in love with you so you couldnt hurt me...

Ако може и тази :speak:

Heather Headley

"I Wish I Wasn't"

I'm home alone again

And youre out hangin' with your friends

So you say

Somehow i know it's not quite that way

It's getting pretty late

And you haven't checked on me all day

When i called, you didn't answer

Now im feelin' like your ignorin' me

I wish that you were home

holdin' me tight in your arms and i wish

I could go back

To the day before we met

And skip my regret

(CHORUS)

I wish i wasn't

In love with you

So you couldn't hurt me

It just ain't fair

The way you treat me

No you don't deserve me

Wasted my time

Thinkin' bout you

And you ain't never gon change

I wish i wasn't

In love with you

So i wouldn't feel this way

When you touch me my heart melts

Anything you did wrong i forgave, yeah

So you play me

And take advantage

Of the love

That i feel for you

Why you wanna hurt me so bad

I believed in you

That's why I'm so mad

Now I'm drownin' in disappointment

And its hard for me to even look at you

I wish that you were home(oh yes i do)

holdin' me tight in your arms(ooh baby)

and i wish I could go back

To the day before we met

And skip my regret

(CHORUS)

You said you cared about me

But from what i see

I ain't feelin' that

So i disagree

Gave you all my love

And understanding

And you treated me

Like your enemy

So leave me alone

dont want nothin from ya

Just go back where you came from

This house is no longer your home

You're not welcome no no no more

No (oo oo oo) more

(CHORUS X2)

Hear you knocking at the door again(and i wish, i wish)

I'm wonderin should i let you in(and i wish, i wish)

I open up the door and see the flowers for me

so beautiful in your hand

You start beggin' me to take you back(and i wish, i wish)

I've always been a sucka for romance(and i wish, i wish)

And before you know it I can see youre all over me

Oh no here i go again

I wish I wasnt in love with you

so you couldnt hurt me...

Иска ми се да не бях ...

Отново съм сама вкъщи

а ти се мотаеш с твоите приятели

така казваш ти,

но някак си знам, че не е точно така

става доста късно

когато ти се обаждам, ти не ми отговаряш

и чувствам, че ме игнорираш

иска ми се да беше вкъщи

да ме държиш здраво, в ръцете си

Ако можех да се върна назад

в деня преди да се срещнем

за да спестя съжалението си

Иска ми се да не бях влюбена в теб

за да не можеш да ме нараниш

това просто не е честно

начина, по който се отнасяш с мен

Не, ти не ме заслужаваш

пропилявам времето си в мисли за теб

А ти никога няма да се промениш

иска ми се да не бях влюбена в теб,

за да не се чувствам така...

Когато ме докоснеш сърцето ми се топи

Забравям за грешките ти

А ти си играеш с мен

Възползваш се от любовта, която изпитвам към теб

Защо искаш де ме нараниш толкова много?

Аз вярвах в тебе

за това съм толкова ядосана

давя се в разочарования...

И толкова трудно дори да погледна в теб

Иска ми се да си вскъщи

държейки ме в ръцете си

Иска ми се да се върна назад

в деня преди да се срещнем

за да си спестя това съжаление

Казваш, че те е грижа за мен

Но това, което виждам

ме кара да чувствам, че не е така

Не съм съгласна

Дадох ти всичката си любов и разбиране

А ти се отнасяш с мен, като с твой враг

остави ме на мира

не искам нищо вече от теб

върни се там откъдето си дошъл

тази къща вече не е твой дом

повече не си добре дошъл

Чувам, че отново чукаш на вратата ми(мечтая/искам)

И се чудя дали да те пусна да влезеш

Отварям вратата и те виждам с цветя

изглеждат красиви в твоите ръце

Молиш ме да се върнеш при мен

Не съм харесвала романтиката

и преди да го разбереш, виждам как отново взимаш власт над мен

О, не... отново се случва

Иска ми се да не бях влюбена в теб

за да не можеш да ме нараниш ...

Не е най-точния превод, но дадох всичко от себе си :huh: Дано ти хареса....

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

бих искала да помоля за превод на тази песен :P благодаря предварително ,ето текста Well, it's closing time, I got no place to go No, I'm not tired; nobody's waiting at home Hey, what about you? Looks like you're leaving alone Guess that makes two - me and you By the way, my name's Jones I know a place not far from here That's my dented red Chevy out front You can follow me there There's no neon lights It don't stink of beer It's just a mile up the road Just a minute from here Chorus: These arms are open all night If you need someone to talk to A hand to hold onto And if it feels alright These arms are open all night The band is through, they're breaking down the drums The took the singer's keys, man, he was really drunk They're turning on the lights, we can't stay here no more I can take a hint, find my way out the door So what do you think? Are you going my way? There's still a whole lot left to this night Baby, what do you say? Chorus: These arms are open all night If you need someone to talk to A hand to hold onto And if it feels alright These arms are open all night God only knows how long it's been that I been so lonely Back there at the stop sign I see her headlights I think she's coming with me Chorus: These arms are open all night If you need someone to talk to A hand to hold onto And if it feels alright These arms are open all night :)

Намерих превод от един сайт: Видях те отдалеч да приближаваш, опитвайки се, да се скриеш зад това красиво лице. Залагам и последният си долар скъпа, била си наранена. Горкото малко сърчице, цялото е посиняло, (наранено). Последното нещо, от което се нуждаеш е още един ухажьор. Сигурно си ги изслушвала всички тях, безброй пъти. Само Бог знае, през какво си преминала. Повярвай ми, аз също съм бил нараняван. Това боли, разкъсва, отнема дъха ти Бил съм на този ешафод един - два пъти, скъпа. Не искам да се влюбвам в теб. Опитвам, опитвам, опитвам се, но не мога да заобиколя истината. Моля те, не произнасяй името ми, не разбивай сърцето ми. Не искам да правя същите грешки, но е твърде късно. Ще оставя светлината да свети, тези обятия са отворени цяла нощ. Усещам те в гърлото си. Искам да достигна до това усещане и да го извадя. И ще излъжа, ако не кажа, че когато си толкова близо, аз се плаша. От начина, по който ще се почувствам, ако докосна косата ти, от начина по който ще ми липсваш, когато не си до мен и от това, че ще те видя, когато затворя очите си. Твърде късно е, преминах тази граница. Това боли, разкъсва, отнема дъха ти. Все още ще съм тук, когато наближи времето да затваряте. Не искам да се влюбвам в теб. Опитвам, опитвам, опитвам се, но не мога да заобиколя истината. Моля те, не произнасяй името ми, не разбивай сърцето ми. Не искам да правя същите грешки, но е твърде късно. Ще оставя светлината да свети, тези обятия са отворени цяла нощ. 2 часа е, това е последното приканване, скъпа. Бармана си тръгна, сега аз ще те изпратя. Спаси ме, скъпа. Не искам да се влюбвам в теб. Опитвам, опитвам, опитвам се, но не мога да заобиколя истината. Моля те, не ме карай да се моля, не разбивай сърцето ми. Моля те, не ме карай да правя същите грешки, твърде късно е вече. Ще оставя светлината да свети, тези обятия са отворени цяла нощ.

Намерих превод от един сайт:

Видях те отдалеч да приближаваш,

опитвайки се, да се скриеш зад това красиво лице.

Залагам и последният си долар скъпа, била си наранена.

Горкото малко сърчице, цялото е посиняло, (наранено).

Последното нещо, от което се нуждаеш е още един ухажьор.

Сигурно си ги изслушвала всички тях, безброй пъти.

Само Бог знае, през какво си преминала.

Повярвай ми, аз също съм бил нараняван.

Това боли, разкъсва, отнема дъха ти

Бил съм на този ешафод един - два пъти, скъпа.

Не искам да се влюбвам в теб.

Опитвам, опитвам, опитвам се, но не мога да заобиколя истината.

Моля те, не произнасяй името ми, не разбивай сърцето ми.

Не искам да правя същите грешки, но е твърде късно.

Ще оставя светлината да свети,

тези обятия са отворени цяла нощ.

Усещам те в гърлото си.

Искам да достигна до това усещане и да го извадя.

И ще излъжа, ако не кажа, че

когато си толкова близо, аз се плаша.

От начина, по който ще се почувствам, ако докосна косата ти,

от начина по който ще ми липсваш, когато не си до мен

и от това, че ще те видя, когато затворя очите си.

Твърде късно е, преминах тази граница.

Това боли, разкъсва, отнема дъха ти.

Все още ще съм тук, когато наближи времето да затваряте.

Моля те, не произнасяй името ми, не разбивай сърцето ми.

Не искам да правя същите грешки, но е твърде късно.

2 часа е, това е последното приканване, скъпа.

Бармана си тръгна, сега аз ще те изпратя.

Спаси ме, скъпа.

Моля те, не ме карай да се моля, не разбивай сърцето ми.

Моля те, не ме карай да правя същите грешки, твърде късно е вече.

благодаря и за този превод,но грешката е моя ,че не уточних името на песента.Текста които съм копирала е от These arms open all night. Различни са двете песни ,ще съм благодарна ако някой може да я преведе. :P

:nono: здравейте, може ли превода на тази песни4ка - Bryan Adams - If i had you... ето и текста Bryan Adams If I had you Lyrics: if i was blind - you could make me see if i was down - you could comfort me well i ain't got a lot - but what i got is true there's nothihg that i can't do - if i had you i could walk on water - i could dance on air go any place - go anywhere could climb the empire stat - and the rockies too there's nothihg that i can't do -if i had you if i had you - for what else could pray? if i had you - i could make my way the sun is up - the sky is blue there's nothing that i can't do - if i had you if i had you, - for what else could i plead? if i had you - i'd have all i need the sun is up - the sky is blue there's nothing that i can't do - if i had you there's nothing that i can't do - if i had you мерси предварително! ;)

Редактирано от ThE BrOkEn HeArTs HoTeL (преглед на промените)

:clap: здравейте, може ли превода на тази песни4ка - Bryan Adams - If i had you... ето и текста

Bryan Adams If I had you Lyrics:

if i was blind - you could make me see

if i was down - you could comfort me

well i ain't got a lot - but what i got is true

there's nothihg that i can't do - if i had you

i could walk on water - i could dance on air

go any place - go anywhere

could climb the empire stat - and the rockies too

there's nothihg that i can't do -if i had you

if i had you - for what else could pray?

if i had you - i could make my way

the sun is up - the sky is blue

there's nothing that i can't do - if i had you

if i had you, - for what else could i plead?

if i had you - i'd have all i need

the sun is up - the sky is blue

мерси предюарително! :lol6:

Браян Адамс - ако те имах

Ако бях сляп - ти можеше да ме накраш да виждам

Ако бях тъжен/подтиснат - ти можеше да ме утешиш

Е, аз нямам много, но това, което имам е истинско

няма нищо, което не мога да направя - ако те имах

Ако можех да ходя върху вода - ако можеж да танцувам във въздуха

да ида на всяко място - навсякъде

можех да изкача Empire Stat - и Скалистите планини

Ако те имах - за какво друго можех да се моля?

Ако те имах - щях да го направя по моя начин

Слънцето грее - небето е синьо

Ако те имах - за какво друго можех да plead- пледирам, защитавам

Ако те имах - щях да имам всичко от което имам нужда

Няма нищо, което не мога да нарпавя - ако те имах

Няма нищо, което не мога да направя - ако те имах ...

Ами.. превода е мой... ама не е най-точния.. разбира се... ;)

Браян Адамс - ако те имах

Ако бях сляп - ти можеше да ме накраш да виждам

Ако бях тъжен/подтиснат - ти можеше да ме утешиш

Е, аз нямам много, но това, което имам е истинско

Ако можех да ходя върху вода - ако можеж да танцувам във въздуха

да ида на всяко място - навсякъде

можех да изкача Empire Stat - и Скалистите планини

Ако те имах - за какво друго можех да се моля?

Ако те имах - щях да го направя по моя начин

Слънцето грее - небето е синьо

Ако те имах - за какво друго можех да plead- пледирам, защитавам

Ако те имах - щях да имам всичко от което имам нужда

Няма нищо, което не мога да нарпавя - ако те имах

Няма нищо, което не мога да направя - ако те имах ...

Ами.. превода е мой... ама не е най-точния.. разбира се... :P

мерсии мерсии мерсии многоо ;):nono:;)

търся превода на песента на Christina Aguilera - Loving Me 4 Me

Текста

Ето ти и моя превод:

Обичай ме, заради мен

Хората ме питат дали съм влюбена

защото стоя тук с твоята снимка

И се усмихвам на себе си ( усмихвам се)

Изгубена съм се в мислите си за теб

Сърцето ми говори преди разума ми

И се изчервавам когато кажа да ( да )

Какви чувства на уязвимост ме завладяват

И се чувстсвам слаба, и не мога да говоря(говоря), и не мога да мисля

Никога не съм мислела, че мога да се предам толкова на човешко същество

Със способности да ме освободи

Свободна, позволи ми да бъда себе си

Това ме кара да искам да го кажа

Твоите устни, твоите очи, твоята усмивка, твоята целувка

Трябва да приема, че са част от мен

Ти ме задовляваш/удоволетворяваш/допълваш, напълно, повярвай ми

Като мелодия...

Твоята душа, твоето настроение, твоята младост, твоята истина е просто доказателсво,

че е писано да бъде

Но най-доброто твое* качество, което ме подлудява

Е това, че ме обичаш заради мен

е това, че ме обичаш заради мен

Хората ме питат, заще съм влюбена в теб

Е, нека започна, като кажа,

че ти взе моето сърце, просто като беше себе си

И всичком което имаме е само между теб и мен

Парите, които изкарвам нямат значение

или това, което правя или това, което съм - звезда

Абсолютно/безусловно, ти си там заради мен

Безспорно ти вдъхновяваш моя дух - толкова сладко

Това има значение, невероятно е, удоволетворяващо, незабравимо

Начина, по който се чувсвтам е толкова странен/чуден

И ме кара да искам да кажа

Като мелодия...

Твоята душа, твоето настроение, твоята младост, твоята истина е просто доказателсво,

че е писано да бъде

Толкова е учудващо, как едно толкова сладко нещо

дойде в живота ми и го промени/пренареди

аз бях целуната от съдбата

О, Рая дойде и ме спаси

И донесе един ангел за мен

Това не е обичайно, той ме обича заради самата мен

Не ми трябва нито грим, нито красиви дрехи

Без да се прикривам

Той обича всяка луничка, всяка извивка,всеки инч от моята кожа

Той ме допълва напълно taking all of me in(това не се сещам как..)

той е истинки, той е честен и ме обича заради самата мен.

Това е.. дано ти хареса :huh:

Текста

Ето ти и моя превод:

Обичай ме, заради мен

Хората ме питат дали съм влюбена

защото стоя тук с твоята снимка

И се усмихвам на себе си ( усмихвам се)

Изгубена съм се в мислите си за теб

Сърцето ми говори преди разума ми

И се изчервавам когато кажа да ( да )

Какви чувства на уязвимост ме завладяват

И се чувстсвам слаба, и не мога да говоря(говоря), и не мога да мисля

Никога не съм мислела, че мога да се предам толкова на човешко същество

Със способности да ме освободи

Свободна, позволи ми да бъда себе си

Това ме кара да искам да го кажа

Като мелодия...

че е писано да бъде

Хората ме питат, заще съм влюбена в теб

Е, нека започна, като кажа,

че ти взе моето сърце, просто като беше себе си

И всичком което имаме е само между теб и мен

Парите, които изкарвам нямат значение

или това, което правя или това, което съм - звезда

Абсолютно/безусловно, ти си там заради мен

Безспорно ти вдъхновяваш моя дух - толкова сладко

Това има значение, невероятно е, удоволетворяващо, незабравимо

Начина, по който се чувсвтам е толкова странен/чуден

И ме кара да искам да кажа

Като мелодия...

че е писано да бъде

Толкова е учудващо, как едно толкова сладко нещо

дойде в живота ми и го промени/пренареди

аз бях целуната от съдбата

О, Рая дойде и ме спаси

И донесе един ангел за мен

Това не е обичайно, той ме обича заради самата мен

Не ми трябва нито грим, нито красиви дрехи

Без да се прикривам

Той обича всяка луничка, всяка извивка,всеки инч от моята кожа

Той ме допълва напълно taking all of me in(това не се сещам как..)

той е истинки, той е честен и ме обича заради самата мен.

Това е.. дано ти хареса :)

Благодаря страшно много

Някои ще ми преведе ли тази песничка ? Lloyd Banks & 50 Cent - Hand`s up [50 Cent (Lloyd Banks)] Hands up shorty when you party with me, we goin' way past quarter to three (I said Hands Up!) I'm good in the V.I.P. I got my hammer right here with me (I said Hands Up!) You know when you party with crooks, you gotta learn to respect the jooks (I said Hands Up!) Everything ain't cruise to fame, this shit ain't sweet as it looks (I said Hands Up!) [Lloyd Banks (50 Cent)] You know I'm puttin' something on me right before I leave outta the car (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) You don't tough talkin' at me you gon' leave outta the club with a star (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) We pop bottles like it's all free fo' I leave I'ma buy out the bar (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) You can order what you want it's on me I'm a G take a look at star (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) [Verse 1: Lloyd Banks] It feels so good to live sucker free I'm soakin' it all up while your girl suckin' me It mean the world to her, it's nothing but a nut to me Look miss, get a grip and let a motherfucker be I'm a rap star Who wants to be ridin' around in that car Two in the front and the back got the plasma This ain't a free ride you gotta have the gas ma I wouldn't buy a chick a pump that got asthma And I'm busy so I move a bit faster You can't tell me yes if I don't ask ya Haha I'm a bastard Damn near showin' his hand over the plastic Cause they wanna see your man go in the casket Rule number one keep your gun and get your ass hit that's it Lights off and your body's stiff By the same niggas you used to party with [50 Cent (Lloyd Banks)] Hands up shorty when you party with me, we goin' way past quarter to three (I said Hands Up!) I'm good in the V.I.P. I got my hammer right here with me (I said Hands Up!) You know when you party with crooks, you gotta learn to respect the jooks (I said Hands Up!) Everything ain't cruise to fame, this shit ain't sweet as it looks (I said Hands Up!) [Lloyd Banks (50 Cent)] You know I'm puttin' something on me right before I leave outta the car (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) You don't tough talkin' at me you gon' leave outta the club with a star (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) We pop bottles like it's all free fo' I leave I'ma buy out the bar (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) You can order what you want it's on me I'm a G take a look at star (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) [Verse 2: Lloyd Banks] I cruise through the strip 22's on the whip New rule: gonna hit Thousand dollar outfit Never snooze never slip Follow rules or get whip Nigga move or get hit I don't care who's on the strip It ain't only the Ferrari now the jewels got him sick Now it's 2006 I need a new bottom miss It's aight they can talk I'm amused by the pricks I'm the news out the bricks nigga who's hot as this I bet the mansion and the swimming pool got 'em pissed I ain't a cuddler I fuck the drool outta chick My niggas ice grill but it ain't the same They don't see the faces they don't see the chains Like Ooo when you get 'em they don't know you with me They probably think the bouncers at the front door frisk me This is regular shit the erryday mentality They charged up don't make me put in the battery [50 Cent (Lloyd Banks)] Hands up shorty when you party with me, we goin' way past quarter to three (I said Hands Up!) I'm good in the V.I.P. I got my hammer right here with me (I said Hands Up!) You know when you party with crooks, you gotta learn to respect the jooks (I said Hands Up!) Everything ain't cruise to fame, this shit ain't sweet as it looks (I said Hands Up!) [Lloyd Banks (50 Cent)] You know I'm puttin' something on me right before I leave outta the car (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) You don't tough talkin' at me you gon' leave outta the club with a star (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) We pop bottles like it's all free fo' I leave I'ma buy out the bar (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party) You can order what you want it's on me I'm a G take a look at star (Put 'em up, put 'em up, put 'em up, put 'em up We came to party)

Редактирано от t0ki (преглед на промените)

Превод дали ще се намери ?

Dj Rynno ft Sylvia - Save me

save me..i`m not ready

save me..save me from myself

i can see the perfect reason

i wanna see it into your mind

i can feel the perfect season

telling me to go inside

i can see the perfect qvuinto

i wanna open it for u

i can see the perfect shadow

telling me to follow u

save me..i`m not ready

save me..i`m not ready

i can see the perfect reason

i wanna see it into your mind

i can feel the perfect season

telling me to go inside

i can see the perfect qvuinto

i wanna open it for u

i can see the perfect shadow

telling me to follow u

save me..i`m not ready

save me..i`m not ready

save me..i`m not ready

save me..ï`m not ready

Някой ще помогне ли с този текст :speak:))) Tom Novy ft. Abigail Bailey - Runaway I'm broken down Try to keep firmly on the ground When walking through that open door I'm risking it all But it's a chance I got to take Better to be than be for gone 'Cause I'm out of control And so insecure But it only makes me want it more The harder I try The further it seems to slip away You keep pulling me down Can't take any more I'm fighting this battle on my own Should I surrender if I fall I gotta runaway I'm only hiding from myself I feel like I suffocate I gotta get away I'm only hiding from the truth I feel like I suffocate I gotta runaway Runaway... There's something inside Staring me right into my eyes I'm trusting my conscious as my friend I try and I try But you just keep me holding When will this nightmare ever end 'Cause I'm out of control And so insecure But it only makes me want it more The harder I try The further it seems to slip away You keep pulling me down Can't take any more I'm fighting this battle on my own Should I surrender if I fall I gotta runaway I'm only hiding from myself I feel like I suffocate I gotta get away I'm only hiding from the truth I feel like I suffocate Runaway Runaway Get away Runaway

Някой ще помогне ли с този текст :bye1:)))

Tom Novy ft. Abigail Bailey - Runaway

I'm broken down

Try to keep firmly on the ground

When walking through that open door

I'm risking it all

But it's a chance I got to take

Better to be than be for gone

'Cause I'm out of control

And so insecure

But it only makes me want it more

The harder I try

The further it seems to slip away

You keep pulling me down

Can't take any more

I'm fighting this battle on my own

Should I surrender if I fall

I gotta runaway

I'm only hiding from myself

I feel like I suffocate

I gotta get away

I'm only hiding from the truth

I feel like I suffocate

I gotta runaway

Runaway...

There's something inside

Staring me right into my eyes

I'm trusting my conscious as my friend

I try and I try

But you just keep me holding

When will this nightmare ever end

'Cause I'm out of control

And so insecure

But it only makes me want it more

The harder I try

The further it seems to slip away

You keep pulling me down

Can't take any more

I'm fighting this battle on my own

Should I surrender if I fall

I gotta runaway

I'm only hiding from myself

I feel like I suffocate

I gotta get away

I'm only hiding from the truth

I feel like I suffocate

Runaway

Runaway

Get away

Runaway

Има го във вибокса ;) Заповядай --> http://vbox7.com/play:f19d5857

Dj Rynno ft Sylvia - Save me

Спаси ме не съм готова

Спаси ме, спаси ме от самата мен

Мога да видя перфектната причина

Искам да погледна в ума ти

Мога да усетя перфектния сезон

Мога да видя перфкетния qvuinto-->тая дума за пръв път я виждам и нз как да ти я преведа Публикувано изображение май не е на ENG!

Искам да го отворя за теб

Мога да видя перфектната сянка

Която ми казва да те следвам

Спаси ме не съм готова

Спаси ме не съм готова

Спаси ме не съм готова

Мога да видя перфектната причина

Искам да погледна в ума ти

Мога да усетя перфектния сезон

Мога да видя перфкетния qvuinto

Искам да го отворя за теб

Мога да видя перфектната сянка

Която ми казва да те следвам

Спаси ме не съм готова

Спаси ме не съм готова

Спаси ме не съм готова

Спаси ме не съм готова

Ами това успях да ти преведа.. не е точно, но горе долу... обаче оная дума не знам каква е ..

Това е от мен :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.