Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

"....грешка при инсталацията"=?

беше наистина цяло чудо че влите-то работеше под '00, така че нищо не трябва да те учудва

да оправя предишния пост за лиса: http://wiki.mozilla-x86-64.com/images/Fire...4.installer.zip

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Kолеги....сега свалям ТОВА.Дано е ОК!Време беше!

освен ИЕ8 в RC1 ще бъдат достъпни за изключване (по мързеливия начин) и:

* Windows Media Player

* Windows Media Center

* Windows DVD Maker

* Internet Explorer 8

* Windows Search

* Handwriting Recognition (through the Tablet PC Components option)

* Windows Gadget Platform

* Fax and Scan

* XPS Viewer and Services (including the Virtual Print Driver)

+Finally, we know some have suggested that this set of choices be a ”setup option”. Some operating systems do provide this type of setup experience. As we balanced feedback, the vast majority of feedback we have received was to streamline setup and to reduce the amount of potential complexity in getting a PC running. We chose to focus this feature on the post-setup experience for Windows 7.

оставям превода на вас - молете се и дано някой ден (дай боже на 7 ртм/финал) да го видим изпълнено, а не като в последното изречение

промени в исото от линка на сташек:

-----------

Change Log

-----------

1.“Send Feedback” on title bar removed

2.“Windows 7 Business” now reads “Windows 7 Professional” in the installation

3. Paint icon changed

4. Calculator icon changed

5. Sticky Notes icon changed

6. Windows Media Center receives a version upgrade

7. Alt+Tab works with Aero Peek

8. 24-39% more icons available on taskbar before scrolling

9. Start button changed

10.Additional features

11.New Sound Scheme

върпос: в 64 №1 премахнато ли е?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Kолеги....сега свалям ТОВА.Дано е ОК!Време беше!

:) И аз..уж не е фейк..дам време му беше

Аqauris-феедбека поне при мен беше разкаран на 64-ката!Иначе свалям с 1 Мб така че дай Боже до час ще мога да потвърдя или отрека този билд!Нещо не промявям N 8 от подобренията!Бихте ли осветлили,какво е толова различно в процентовото отношение? :)

Редактирано от stashek (преглед на промените)

събира повече иконки/втори прозорци повече

реално преди скролл пак са 15, но допълнителните прозоци биха били маааааааааа....ааааалко повече

пфффф четвърт иконка повече събира, моля ти се -това си е подобрение

имам странното усещане от описанието в "залива на прасетата" че исото ще е с редактиран clg, но да видим - лошо няма

Истински билд е !Дърпайте спокойно!

Истински билд е !Дърпайте спокойно!

Имаш ли възможност да го качиш някъде в БГ, за да го сваля по-бързо, че в момента даже не се сваля?

Български тракери позволяващи качване на всеки, след регистрация:

Axel Torrents

Torrent BG

Мислех че ще намеря повече....засега май само тия намерих

добавени:

WncBG

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Скоростта се дигна! Сега свалям с 30-40кб. Като го сваля ако успея ще го кача и ще сийдвам колкото мога.

Нямам в момента да го кача хикъде,иначе...досега да съм го направил.Аз лично свалях с 1МБ и реално през нощта го дръпнах за 45 минути!Отключих и останалите версии,та моя сега е и "модифициран" така да се кажеСъжалявам че не мога да дам рамо колеги!Учуден съм от тая кошмарно бавна скорост!

има го в bt.wrzru. com - пак да благодарите на naskoagag

за линк ще чакате, че не го копнах одеве

трошо, мерси за ръководствата за усб - тъкмо ме мързеше да хаба дискове за 7048

editorial: айдеееееееее, налазвай народееее: http://bt.wrzru.com/details.php?id=25298

Свалил съм 59%, на теория до час и половина трябва да съм готов. После ще пробвам да го пусна в някой бг тракер.

Свалил съм 59%, на теория до час и половина трябва да съм готов. После ще пробвам да го пусна в някой бг тракер.

Как мислите, дали да не кача в бг торенти моднатата версия с избор на версия за инсталиране, след 30 мин съм го свалил :)

1. горе ви го дадох в бг торрент

2. гафър, по-добре не - нека който иска да прочете важната тема - написали сме го там, точно за това

Как мислите, дали да не кача в бг торенти моднатата версия с избор на версия за инсталиране, след 30 мин съм го свалил :)

Давай,качвай го!С тази скорост никаква .........дето го тегляяяя.....кога ще стане и аз незнам?!Качвай някаде и пиши. ;)

Виж

ВИЖ

ВИЖ

ВИЖ

Кажете какво друго искате да скивате!Ще го кача веднага! :)

Понеже някои споделиха, че имат проблеми със Mozilla Firefox при 64 битовата версия на билд 7048, аз сложих версия 3.0.7 на лиско и за сега няма никакви проблеми. И да Ви питам може ли да ми помогнете да си махна "водния знак", защото не успях по стария метод. :)

Виж

ВИЖ

ВИЖ

Кажете какво друго искате да скивате!Ще го кача веднага! ;)

Я кажи как си настрой "синоптика" biggrin.gif и от къде взе скиновете за CPU Meter-а и календара. ;)

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

Понеже някои споделиха, че имат проблеми със Mozilla Firefox при 64 битовата версия на билд 7048, аз сложих версия 3.0.7 на лиско и за сега няма никакви проблеми. И да Ви питам може ли да ми помогнете да си махна "водния знак", защото не успях по стария метод. :)

Я кажи как си настрой "синоптика" biggrin.gif и от къде взе скиновете за CPU Meter-а и календара. ;)

От официалната страница с гаджети за Виста са.Отдавна съм си ги дръпнал и направо си ги инсталвам от компа!Ако ти харесват,цъкни ми на лични ще ти ги пратя!За водния знак,проблем аз нямах с дъвката 1.0.1-маха се веднага!

Aquaris-виждаш ли пак Рама???Кво става?Скочи на 40 % ,ще търся проблема сега!

довечера, младежи, довечера най-рано

най-сигурно утре, ще имам лични вчепатления за лиса (ама не ми вярвайте, понеже аз ще качвам 3.1б2) и за рамта

Виж

ВИЖ

ВИЖ

ВИЖ

Кажете какво друго искате да скивате!Ще го кача веднага! :)

Не го качвай а кажи какво става с дъвката че мисля да слагам на чисто някоя от другите версии, а като гледам снимките не е сдъвкано :ph34r:

ако си VIP на онова място, цеха, вземи новата дъвка, че аз не мога да я намеря :wub:

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.