Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Чакайте малко.Има голяма вероятност да излезе на 10 април,беше обявено от MS.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Как може да се види до кога е валиден ключа, с който съм активирал седмицата? Като отворя About Windows, там не го пише както е на скрийншота даден по-горе.

Kaто гледа цялата шаренария на тая"7070"-няма как специално показаното да не е fаке.Tакива големи разлики с RC?????И всичко това с 1Г-га,според изисквания!Аре нема нужда дето се вика!Но птичето се пусна,сега народа пак ще се втурне да дири и търси!Гледам вече има запитвания по тракерите,а и в други форуми има постнати шотове.Бе панаира наново се почва.Лошо нема,ама да ми пробутват шотове правени с customization pack....????/Стига де,тия съвсем за ламета ни вземат!

що е Bis при мен си го показва точно като на снимката

7df8deb5331eaeabff11bbd123774ac8_120x90.jpg

айдееее пак спекулации

абе да няма скоро избор и в MS? Чичо Били да не е открил и той детска градина за 100 деца?

какво се палите - верно че взора дават наистина много точна информация (особенно що се отнася до 7), ама - когато излезе, излезе

що е Bis при мен си го показва точно като на снимката

7df8deb5331eaeabff11bbd123774ac8_120x90.jpg

айдееее пак спекулации

абе да няма скоро избор и в MS? Чичо Били да не е открил и той детска градина за 100 деца?

какво се палите - верно че взора дават наистина много точна информация (особенно що се отнася до 7), ама - когато излезе, излезе

Интересно, при мен защо не се вижда точно тази информация?! От къде точно го отваряш?

Интересно, при мен защо не се вижда точно тази информация?! От къде точно го отваряш?

отваряш CMD и пишеш slmgr.vbs -dlv, ентър и изчакваш малко.

отваряш CMD и пишеш slmgr.vbs -dlv, ентър и изчакваш малко.

Благодаря. Тази команда извежда малко по-подробна информация и се оказва при мен, че е валиден до 2.6.2010 г.

значи имам 1 проблем

като си пусна музика и някой като ми пише по скайп или дойде някакв друг изванреден звук музиката се намакя на половина как да го махна това намаляне

Aко имаш предвид шота отваряш MyComputer > Alt > Help > About Windows. :baby:

значи имам 1 проблем

като си пусна музика и някой като ми пише по скайп или дойде някакв друг изванреден звук музиката се намакя на половина как да го махна това намаляне

Отваряш от Control Panel > Sound(може и от иконката долу за звука в трея с десен бутон),след което Communications и от там избираш Do nothing.

Дано ти помогне.

Отваряш от Control Panel > Sound(може и от иконката долу за звука в трея с десен бутон),след което Communications и от там избираш Do nothing.

Дано ти помогне.

да аз това го направих но не видях резултата но после стана мерси все пак

Следващия билд който ще излезе е 7061....това е потвърдено от 3 места.Очаква се да се добара до ден или максимум два.В случая отчитам и часовата разлика!Ще се постарая веднага да постна линка,кофтито е че няма къде да го кача по бг тракерите,но ще го мислим...Ако някой има идей да даде,защото е много вероятно на някой места да изтече още утре!

The Latest Build Contains string ie:8.00.6001.18702 (longhorn_ie8_rtm (wmbla) .090308-0339

Редактирано от stashek (преглед на промените)

т.е. IE 8 RTM? все пак вече е на 2 дни......е би трябвало да е на 2 дни

е са, ако се вярва на взор '61 вече е готов и със сигурност не е последния

но '61, '61 - квот дадат лепиме

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Това са до този момент нещата за вътрешна консумация до 16 март:

6.1.7057.0.winmain.090305-2000

6.1.7058.0.winmain.090307-1140

6.1.7059.0.winmain.090309-1815

6.1.7060.0.winmain.090310-1910

6.1.7061.0.winmain.090311-1856

6.1.7062.0.winmain.090312-1900

6.1.7063.0.winmain.090313-1842

А какво ще изтече е божа работа все още...

Колеги, какво ви е мнението за този релийз. Вече и на 7 почнаха да излизат самоделки).

http://www.######/details.php?id=163784&hit=1

Пълен цирк е тоя релийз biggrin.gif Явно хората вместо да дебнат за някой нов билд като нас, творят на воля хахахах biggrin.gif

лошото е че ще има бунаци дето ще се вържат (поне от първите коментари едно време под тоя торрент)

Това е праработена"преработка" на релийз 7000.Самата преработка е адски готино пипната,всичко черно и си баца спокойно,но това от къде го изкопаха....думи немам!

мдаааам ако и О14 изтече, ще остане само Hyperdesk да си портнат темите за виста/7 и всичко ще е 6 - всички ще ходиме по къси ръкави и ще подаряваме гребени на Слави....ееееееех мечтиии

лошото е че ще има бунаци дето ще се вържат (поне от първите коментари едно време под тоя торрент)

Е недей така бре човек.Това че много хора не са запознати с това и онова или пък дечурлигата се радва на шаренкото,не значи че са бунаци.

То че са тотална боза такива релийзи е факт безспорен.

Иначе за всички,които са с карти на nVidia...НЕ слагайте 181.71 драйверите,които ги има в Windows Update и на сайта на nVidia.Тотален боклук са.

Най-малкото при стартиране на Уиндоус-а иконите и на Десктоп-а и на Таскбар-а не се показват изобщо а са иначе активни.

До момента по-мое мнение най-добрите драйвери са 185.20,които който иска може да тества оттук:

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....showtopic=22522

Това,че са за Виста да не ви притеснява.Работят с 7-цата перфектно и без никъкви проблеми.

Редактирано от BrutalMan (преглед на промените)

Днес АТИ пусна 9.3 версия на драйвърите за видеокартите си. Прави впечатление поддържаните операционни системи:

Version 9.3

Operating System(s) Windows Vista - 32-Bit Edition; Windows 7 Beta - 32-Bit Edition

Това е първият официален релийз на видеодрайвъри за 7.

ти остави че са официални, ми вече инсталират MS Visual C++ 2005 Sp1

на мен лично адски често ми се троши именно MSVC++2к5 при рестарт с работещ уинамп - а дано да са го оправили най-накрая

аааау, ми че те бая промени са направили:

ATI Catalyst™ 9.3 – Windows Vista HDMI audio driver support

integrated into all ATI Catalyst 9.3 packages

As of ATI Catalyst 9.3 the Windows Vista HDMI audio driver is automatically

included in the ATI Catalyst 9.3 package

The HDMI audio driver will only be installed if the AMD graphics accelerator has an

HDMI display connector and there is no 3rd party HDMI audio driver installed - превода оставям на вас, но аз лично намирам идеята за отлична

+ от тук нататък амд ще поредоставя един общ драйвър за виста и 7 с цел (е тука е яко пропаганда братче) да докаже лидерството на амд драйвъра за 7 ....пфффффс

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.