Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Джентълмени...вижте това ТУК.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

игрите Heroes II Heroes III Heroes IV FIFA 2007 FIFA 2008 i WOW са ми на средата на екрана с лаптоп съм ATI RADEON 3200 refresh rate 60 дриера е ъп то дате някаква идея ?

Джентълмени...вижте това ТУК.

Интересно ... :line dance: Сега остава и теми да намерим :)

Здравейте ! Ползвам Windows 7 RC1 7100 и искам Object Dock bar (Mac OS X го имат), но не знам кое да сваля.Моля препоръчайте ми някое, да е лента, не кръг !

Благодаря. :line dance:

TОВА Ще ти свърши добра работа!

добре де някаква идея аз съм с Windows 7 7106 и някои но не всичи игри тръгват но на средата на екрана лаптопа е hp 6735s

Крик, на мен при 7106 въобще не ми работеше линейджа. Просто в тоя билд има бъг който са оправили в 7100. Сложи си 7100 първо и тогава виж как е.

Колеги, абе да направя съобщение. Помните ли ашампото дето го деинсталирах. Мястото му все стои празно. Сложа икона и докато се обърна тя се махнала оттам и мястото пак празно.

Имам някакъв странен проблем. Наскоро котката падна върху клавиатурата biggrin.gif, и в резултат на това отнякъде се появи Help-а на Windows.

Затворих го, и веднага след това той пак се отвори. Отворих Task Manager, и забелязах че помощния прозорец си е променил съдържанието на "Opening the Task Manager" или нещо от сорта.

Отворих библиотеката Documents и се показа някаква помощна тема върху библиотеките. Дадох Ctrl-Alt-Del и после затворих прозореца с помощта, и той повече не се показа.

Рестартирах - и - изненада, като кликнах Старт менюто ми се показа същия Help прозорец... С някаква тема за Старт менюто.

Това страшно, ама страшно ме дразни. Някаква идея как да го махна?

Имам някакъв странен проблем. Наскоро котката падна върху клавиатурата biggrin.gif, и в резултат на това отнякъде се появи Help-а на Windows.

Затворих го, и веднага след това той пак се отвори. Отворих Task Manager, и забелязах че помощния прозорец си е променил съдържанието на "Opening the Task Manager" или нещо от сорта.

Отворих библиотеката Documents и се показа някаква помощна тема върху библиотеките. Дадох Ctrl-Alt-Del и после затворих прозореца с помощта, и той повече не се показа.

Рестартирах - и - изненада, като кликнах Старт менюто ми се показа същия Help прозорец... С някаква тема за Старт менюто.

Това страшно, ама страшно ме дразни. Някаква идея как да го махна?

Провери си копчето F1, то отваря Help менюто. :)

Здравейте ! Имам Виста ултимеит на дял С:, инсталирах Windows 7 RC1 7100 на дял D: и работи. Ключовете за WIN 7 и ОС са от MS. При избор на ОС WIN 7 - работи без проблеми. При избор на Виста - съобщение за нелицензиран софт. Регистрация чрез въвеждане на ключ, рестарт - работи без съобщения за софта. При последващ рестарт и избор на ОС WIN 7 - съобщение за грешка и тръгва чрез repair. И така всеки път едно и също- ако няма смяна на ОС - няма проблем. Това ставо само при смяна на ОС. Явно при инстал на дял D: WIN 7 прави запис на дял С: което бърка Вистата и при въвеждане на ключ съответно влияе на WIN 7. Не вярвам да е само при мен, но не намерих инфо в интернет. Моля за съвет?

Провери си копчето F1, то отваря Help менюто. :)

F1 си работи, някакъв друг е проблема...

Няма ли възможност да се върнат настройките на уиндоус по подразбиране? Пък ти после пак ще си го направиш по свой вкус.

martinov83,

не виждам текава опция

сега съм с RC 1

игрите пак са на центъра на екрана(всички игри работят)

мн ми харесва 7 и не искам XP

има ли начин или просто АTI не са готови ?

F1 си работи, някакъв друг е проблема...

Имах впредвид да не котката ти да го е повредила нещо.

Здравейте ! Имам Виста ултимеит на дял С:, инсталирах Windows 7 RC1 7100 на дял D: и работи. Ключовете за WIN 7 и ОС са от MS. При избор на ОС WIN 7 - работи без проблеми. При избор на Виста - съобщение за нелицензиран софт. Регистрация чрез въвеждане на ключ, рестарт - работи без съобщения за софта. При последващ рестарт и избор на ОС WIN 7 - съобщение за грешка и тръгва чрез repair. И така всеки път едно и също- ако няма смяна на ОС - няма проблем. Това ставо само при смяна на ОС. Явно при инстал на дял D: WIN 7 прави запис на дял С: което бърка Вистата и при въвеждане на ключ съответно влияе на WIN 7. Не вярвам да е само при мен, но не намерих инфо в интернет. Моля за съвет?

Имам същия проблем,никой ли не знае,как се лекува? ;)

дайте малко помощ за следното, сложил съм уин 7 RC 32 и от някъде съм задал да ми проверява при всяко включване или рестарт целия дял и файловете за грешки и лоши сектори, от къде да го спра, че той си прави проверка рестартира и пак проверка и рестарт и т.н., ако не го издебна да му дам кенсъл не спира

ти хубаво ми покоза но това е от басик виела и пише че трябва да еnable-м нещо какво е то

ти хубаво ми покоза но това е от басик виела и пише че трябва да еnable-м нещо какво е то

бейсик вюъра - и какво ти пише, че трябва да разрешиш ?

Имам следният проблем, инсталирах си Уиндоус 7 върху ХП, но като ново копие разбира се, а не ъпгрейд.

Сега когато се опитам да инсталирам някоя програма и ми казва, че ми трябват администраторски права.

Излиза ми прозорец, и ме пита за паролата на акаунта на Administrator, но аз такава не съм задавал.

Успях да си изкарам администраторския акаунт и се логвам там, но е много неудобно всеки път като искам да инсталирам нова програма да се логвам там. Има ли решение на проблема? Това по принцип ли е така при 7-цата или аз при инсталацията съм се прецакал?

Имах впредвид да не котката ти да го е повредила нещо.

Не го е. Просто мислех, че е натиснала някаква клавишна комбинация, която пуска Help-а...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.