Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Тази вечер сега ще пускат ли от сайта официално Rc за всички потребители ?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Кажете някакъв заместител на TuneUp, че не става за 7.

П.П. Не мисля, че е жалка програма. На мен ми е много полезна в някои случаи.

И при мен работи... Но все пак ето.

Тази вечер сега ще пускат ли от сайта официално Rc за всички потребители ?

It will be available at least through June 30, 2009, with no limits on the number of downloads or product keys available.

отчетете и часовата разлика която е някъде около 7 часа така че утре най-вероятно

Не забравяйте,че Бетата излезна в 10 вечерта!По тихоокеанско време май бяха решили да я пуснат!Но не възлагайте големи надежди!Що народ ще се юрне,не ми се мисли!Сървърите на чичо ни Бил пак ще блокират..100 на 100!Ако някой нещо....да свирка де! cool.gif

Какъв смисъл има,като вече изтече официалния RC1 и се видя че е също е билд 7100.Вече си го има от много време

Да, RC е пуснат в сайта на Microsoft, в момента го тегля. Вече го имам инсталиран :blink: , но ей така - за идеята. Дадоха и ключ, различен от 5-те за бетите.

как да подкарам втори скайп версия 3.8, със Skype Launcher не тръгва.На версия 4 на скайп може да се пусне втори скайп но на 3.8 не става.някой да го има същият проблем.

пуснаха и Windows 7 7100-0-090421-1700 RC Checked Builds - 7100.0.090421-1700_x86chk_client_unstaged_en-us-GRC1CCHK_EN_DVD.iso и 7100.0.090421-1700_x64chk_client_unstaged_en-us-GRC1CXCHK_EN_DVD.iso но все още няма ключове за другите версии освен ултимейт

Downloads Details

Windows Ecosystem

Reminder:

You must accept the enclosed License Terms in order to use this software. You cannot distribute download packages.

Title Windows 7 7100-0-090421-1700 RC Checked Builds

Release Date 5/4/2009

Size 5,326.9 MB

Version 7100-0-090421-1700

Category Build

Milestone RC

Description Windows 7 RC Checked Builds

....

Files in Download:

File Name File Size Download single file

7100.0.090421-1700_x86chk_client_unstaged_en-us-GRC1CCHK_EN_DVD.iso 2,317.69 MB Use "Download" button below

7100.0.090421-1700_x64chk_client_unstaged_en-us-GRC1CXCHK_EN_DVD.iso 3,009.21 MB Use "Download" button below

редакция: Няма бг....

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

пуснаха и Windows 7 7100-0-090421-1700 RC Checked Builds - 7100.0.090421-1700_x86chk_client_unstaged_en-us-GRC1CCHK_EN_DVD.iso и 7100.0.090421-1700_x64chk_client_unstaged_en-us-GRC1CXCHK_EN_DVD.iso но все още няма ключове за другите версии освен ултимейт

редакция: Няма бг....

Това, което цитираш е от connect.microsoft.com нали? Аз влезнах там да погледна за БГ, но наистина все още го няма.

ако има ключ различен от 6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24 (32) или който дърпа 64 да сподели ключа, за да отиде във важната тема

линковете и новия ключ са ъпдейтнати

а честито, живи и здрави

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

ако има ключ различен от 6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24 (32) или който дърпа 64 да сподели ключа, за да отиде във важната тема

линковете и новия ключ са ъпдейтнати

а честито, живи и здрави

Windows 7 RC 64-bit.

Product key: ...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Moмчета и аз дърпам сега 32-ката.Ключа е -..... И аз видях все още нищо за Home Premium и бг пакета,остава само да чакаме!Дано не са пуснали инфото е така за идеята и да висим пред празни ясли,техната ма......! :speak:

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

а аз спях да дърпам - същото е копието като това дето вече ползваме :speak: може само да си обновите ключовете :)

Почнах да свалям Windows 7 7100-0-090421-1700 RC Checked Builds но ми обясниха че не е за мен, тъй като няма да разработвам софтуер за вин7 и била доста по тромава версия. Чакам home premium и Български пакет :)

п.п Прочетох че валидността на на вин7 вече е 14 месеца, само със смяна на ключа става ли?

а аз спях да дърпам - същото е копието като това дето вече ползваме :speak: може само да си обновите ключовете :)

Почнах да свалям Windows 7 7100-0-090421-1700 RC Checked Builds но ми обясниха че не е за мен, тъй като няма да разработвам софтуер за вин7 и била доста по тромава версия. Чакам home premium и Български пакет :)

п.п Прочетох че валидността на на вин7 вече е 14 месеца, само със смяна на ключа става ли?

Валидността на RC е 14 месеца, след това преди датата трябва да се преинсталира с финална версия

те че са безплатни безплатни, но тоя път май са и общи за 32 и 64 битова версия - съдя по това че преди capnemo да разчисти, ключ, писан тук като 64 битов, току що ми го пратиха за 32 битов, мога да приложа снимка :speak:

Дай линк за тази дето е за разработчици че не мога да я намеря (имам предвид от MS сайта)

тоя път не е на фтп а с "Microsot File Transfer Manager" - само с ИЕ тръгва и се инсталира като AktivX допълнение

тоя път не е на фтп а с "Microsot File Transfer Manager" - само с ИЕ тръгва и се инсталира като AktivX допълнение

Аз го свалих с Mozilla. Видях, че името на RC от сайта на Microsoft съвпада с това от Замунда и смених само ключа. :speak:

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

И аз свалям с Firefox, но става мнооого бавно и всичките ми жалки опити да го пусна през даунлоуд мениджър удариха гредата! sad.gif

сваляите си нормалната версия, може и от торентите. Тая 7100.0.090421-1700_x86chk_client_unstaged_en-us-GRC1CCHK_EN_DVD.iso не успях да я инсталирам, спря на instaling features за повече от 30 мин и не я изтраях. В нея обаче има избор на версийте - от стартер, Ентърпрайс, Хоум премиум -2 с и без медия, Хоум бейсик - 2, Ултимейт, Професионал. Аз пробвах Хоум премиум с медия и не стана, сега съм си с нормалния ултимеит.

с мозила ФТП менаджера на майкрософт работи - инсталирате менаджера , щракате на бутона за сваляне и като попита с какво да го отвори(Мозилата) избирате от папка Microsoft File Transfer Manager ексето. Работи, тествах го.

А менаджера се сваля от тук директна връзка или през страницата и щракане на "Click here to download MSI"

Кретенията при мен е,че Ready Boost-a отказа!Някой колеги да знае оправия на проблема???

С изключен UAC прави проблеми с инсталациите на програми. Друг забелязал ли го е?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.