Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

лаптопа е hp G70-120EA

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

доста често се среща мнението че батериите на нр издишат до 1 година (колкото им е и гранцията btw)

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...cname=c00821536 - проверка на батерията

виж и в биос каква е информацията за нея

Тая проверка не можах да разбера как да я подкарам... може ли накратко да повториш че изпускам нещо

убиии ме, и на мен не ми стана мнгоо ясно

аз доколкото разбрах трябва да включиш на ток, да заредиш батерията за около 30-60 (може и повече) минути

старт>пишеш хелп> Battery Check (мисля че това под 7 ще се намира тук: "Control Panel\All Control Panel Items\Troubleshooting", но не съм сигурен)

лошото на нр е че не дават биос ъпдейти в сайта

ако имаш hp update можеш да провериш дали има ъпдейт за биос

според мен е или от биос или от батерията

Намерих нещо си "power" в "troubleshooot"-a . Цъках там мисли мисли нещо и ми изписа че е фикс-нало 3 проблема и сичките се отнасяха до това че съм барнал настройките за влизане в слееп на повече време и до затъмняването на дисплея. Ся изчезвам малко по късно ще търся пак. Мерси все пак ако се сетиш нещо драскай из темата да пробвам

Още нещо интересно изтече!RC ще бъде свободна за изтегляне в продължение на година!Инфото е ТУК.

7100 е RC1... SHA1 напълно съвпадна.

File Name: en_windows_7_ultimate_rc_x86_dvd_349010.iso Date Posted (UTC): 4/30/2009 6:00:41 AM

SHA1: 7D1F486CA569EFFFFB719CFB48355BB7BF499712

ISO/CRC: E8A1C394

Available to Levels: TechNet Plus SA Media; TechNet Plus (Retail);

TechNet Direct (Retail);

TechNet Plus (VL);

TechNet Plus Direct (VL);

TechNet Cert Partner;

TechNet Gold Cert Partner; T1;

sha1.th.jpg

Виртуална 7-ца

32 bit TУК

64 bit ТУК

цялото инфо TУК

Как става инсталацията на Windows Virtual XP? При избор на Windows Virtual XP ме пита дали да го сваля и ме праща на страницата на майкрософт за сваляне, но там пише, че ще е наличен за сваляне на 5-ти май. Случайно да е изтекъл вече някъде?

EDIT: Виртуалното XP.

32 bit ТУК

64 bit ТУК

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Биска..по тракерите вече излезна!

Намерих нещо си "power" в "troubleshooot"-a . Цъках там мисли мисли нещо и ми изписа че е фикс-нало 3 проблема и сичките се отнасяха до това че съм барнал настройките за влизане в слееп на повече време и до затъмняването на дисплея. Ся изчезвам малко по късно ще търся пак. Мерси все пак ако се сетиш нещо драскай из темата да пробвам

Ако не го намериш там имаи предвид че хп имаха в дисковете си собствен Help and support които трябва да си инсталираш от диска с драйверите които са ти дали.

Свалих го и го инсталирах и сега не иска да се стартира, пише да видя в Event log за повече информация, а там си пише че е успешно стартирано...

и ся кво? :)

снимка 1:

RfKP59lUKS.jpg

снимка 2:

7b0Dk17i4D.jpg

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

мисля че първото съпбщение е било достатъчно ясно

имайте предвид че това не е MS VirtualPC 2k7 a съвсем отделно приложение стартиращо хр приложения в уин7 десктоп среда

докато MSVPC работи съвсем спокойно само с виртуализацията на процесора, то xp-мода явно изисква пълна виртуализация

влизай в BIOS и търси

И аз съм вече със 7. Държи се много добре, ако няма съществени проблеми още няколко дена, виста може да замине в коша. За сега единствения ми проблем е , че понякога IE ми прави проблеми с някои сайтове и иска да ги затваря, но е доста по бърз от IE7.

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

и на мен ми направи впечатление че ИЕ8 в 7100 нещо не се разбира със джавата, преди нямаше такива проблеми...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

защо ле, работи си съвсем нормално с 6.13 - ей сега пробвах със скенера на Кашпировски и всичко е 6

Свалих го и го инсталирах и сега не иска да се стартира, пише да видя в Event log за повече информация, а там си пише че е успешно стартирано...

и ся кво? :baby:

снимка 1:

RfKP59lUKS.jpg

снимка 2:

7b0Dk17i4D.jpg

Имам същият проблем???

Колеги, номера със скрийншота се получи, като е на цял екран няма проблеми. Някой забелязал ли е но в 7100 някой звуци са променени.

Проблема да не е в тази оптимизация. Да е спряла някой важен процес.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1338334

За мен тези "оптимизации" са стъпка назад към Windows XP.

Включих ги, но напредък няма. Ще върна със систем ресторе, но мисля, че настройките вече бяха направени. Колко жалко ще трябва преинстал ...

stashek е дал линк, в който си пише:

Aquaris е казал - търсете в BIOS.

При мен работи много добре. Наистина трябва да се включи виртуализацията от БИОС. Забелязах, че XP се инсталира много бързо.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.