Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Ако не го намериш там имаи предвид че хп имаха в дисковете си собствен Help and support които трябва да си инсталираш от диска с драйверите които са ти дали.

Hp не дават дискове с драйвери, поне на мен не ;) сичко си го имало на сайта

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

При мен работи много добре. Наистина трябва да се включи виртуализацията от БИОС. Забелязах, че XP се инсталира много бързо.

Дайте една снимка, може да не е същото дъно, но все пак... Включвах, изключвах неща, но не става.

Редактирано от MaRCHiaNo (преглед на промените)

прегледай документацията за дъното и/или на сайта на производителя

моето знам че няма затова не си правя труда да го инсталирам

Дайте една снимка, може да не е същото дъно, но все пак... Включвах, изключвах неща, но не става.

Ето от къде се включва при мене:

12343494451394558703_m.JPG

10723150851004573377_m.JPG

Видях в книжката има начин за тази опция, но ми пише

This item is present only if you install a CPU that supports this feature. For more information about Intel CPU's unique features, please visit Intel's website.

От там инсталирах чипсета за процесора, но не се появи. Какво не правя както трябва ?

Дъно: GB EP35-DS3L

CPU: E7200

Редактирано от MaRCHiaNo (преглед на промените)

Здравйте,несъм преглеждал темата и искам да ви питам драйвери за sapphire 1950Pro от къде мога да дръпна и също така за C-media 8738,оставам с впечатлението че няма още драйвери за доста неща.

Драйвъри тоно за твоето видео няма все още...Справка , но не би трябвало да има проблеми с драйвърите на Виста. Също така ако ти върви на нормална резолюция значи win7 би трябвало да е намерил нещо. Виж си в Device manager-a. При мен всичко си тръгна отраз без да е нужно да търся драйвъри.

видеото го намери,мерси погледнах в мениджера,но саунд дравер ненамира :С нямам звук.пф..

Колеги слагам 7100 за основна ос и казвам бай бай на на експи стискайте палци, ще пиша за евентуални проблеми.

Колеги слагам 7100 за основна ос и казвам бай бай на на експи стискайте палци, ще пиша за евентуални проблеми.

:P Успех.Аз я сложих като основна ОС и вече повече от седмица май ще стане съм страшно доволен.Грам забележки нямам за момента.

biggrin.gif Колеги....аз съм с нея като основна от януари и освен дребните бъгове всичко е ОК!Айде да ви успешна новата ОС-ма дето се вика. :speak:
biggrin.gif Колеги....аз съм с нея като основна от януари и освен дребните бъгове всичко е ОК!Айде да ви успешна новата ОС-ма дето се вика. :speak:

Oт януари месец си с релийз 7100?!?

Е ти па сега...с бетата естествено!Но си ползвам Седмицата като основна!Въобще не съм се и замислял! cool.gif

Я вижте ТОВА бе колеги!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Аз ще изчакам още малко да излезне бг релииза,а иначе пробвах я и освен един бъг който се появи с гаджетите е добре.Бъга беше една бяла лента до гаджета за паметта и процесора и нещо подобно до часовника от дясно и с неговата форма

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Е ти па сега...с бетата естествено!Но си ползвам Седмицата като основна!Въобще не съм се и замислял! cool.gif

Я вижте ТОВА бе колеги!

това със бг някъв пак лие ... че от каде мога да си го изтегля и да ми стане на бг

е описано как след 5 май ще теглим езиковия пакет за 7-цата джентълмени!Допълни подробности в следобедните новини!Това което разбрах,е че се влиза в секцията за сваляне с личния акаунт,кода на БГ и като данни се дава телефонен номер!Подробности по късно!По важното е,че БГ-то е налично и ще се слага явно!
е описано как след 5 май ще теглим езиковия пакет за 7-цата джентълмени!Допълни подробности в следобедните новини!Това което разбрах,е че се влиза в секцията за сваляне с личния акаунт,кода на БГ и като данни се дава телефонен номер!Подробности по късно!По важното е,че БГ-то е налично и ще се слага явно!

Аз влезнах по същия начин както е на клипа, но с моя акаунт. За момента няма БГ или явно трябва да се ползва друг код за влизане. Забелязах обаче, че е налична за сваляне Windows 7 Home Premium Beta т.е. не само Ultimate.

Номеера е следния-влизаш в на сайта като използвате своя акаунт

въвежда се в "Your invitation ID" следния код

кода е : Win7-3HQW-RF74

(големи и малки букви имат значение)

След това иска допълнителна информация

за код на БГ използва 00359 а не (+359) за GSM номер

Попълват се всички полета със звездички

После в лявото поле отива се на "дownload"

http://gizmodo.com/5233098/windows-7-relea...irst-benchmarks

Сръвнение м/у Виста и Win 7 RC 1 X86

ПП:Знаете ли от къде мога да си намеря звуците в Windows 7 RC 1 за виста,че са многоо яки?

Официалния релийз вече го има в Demonoid-а.Който иска да ходи и да го дърпа!

stashek, като почетен потребител на този форум, дали няма да има начин

да качиш някъде това BG за да се насладим изцяло на тази ОС

хаихаихаиах "почетен потребител"

хиахаи офф извинявай сташ не можах да се сдържа

я сега да видим дали съм разбрал

liveID няма отношение към конекта тъй ли? след логването с нея пак трябва да се регистрирам

пфууу акто ще правят едно ид за всичко, барем нека верно да е за всичко

http://www.segabg.com/online/new/articlene...&id=0001502

23 Октомври Windows 7 Final ще присъства в този лаптоп.

Финалната версия на Windows 7 може да я видим на Acer Z5600

Представители на Microsoft отбелязват, че Windows 7 е в напреднал етап на развитие и е почти готова за тестване от хиляди потребители. Въпреки това, компанията не съобщава конкретна дата за окончателното й пускане.

През това време, представителят на британското подразделение на Acer, Bobby Waltkins, заяви в интервю с Pocket-Init, че може да видим истинско копие на Windows 7 в all-in-one компютъра Z5600 на 23-ти октомври.

Като цяло, може да кажем, че от Microsoft, все още, не са обявили окончателната дата на пускане и не се знае дали това ще стане скоро.

ПП:Никой не ми отговори от къде мога да намеря новите Sound Schemes на Windows 7 RC1,но за Виста?

stashek, като почетен потребител на този форум, дали няма да има начин

да качиш някъде това BG за да се насладим изцяло на тази ОС

Бих го качил с удовлствие Chopeer,проблема е че и аз не съм го докопал!Затова и информирах махалата,че номера ще става след 5 май!Ако някой може да го намери,бравос...засега обаче ще се чака!Така е поне на първо четене!Иначе без значение какъв потребител си всеки един тук може да го качи стига да го има!Едва ли IOVI ще бъде против!

Aquaris,хубаво си разбрал!Постарях се максимално просто да го обясня,но доколко нещата са на 100% така ще видим след 2 дена!За мен е много приятен и факта,че Home Premium e пуснат на "сергията".Аз специално си минавам на него веднага!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.