Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Такааа .. Имах едно ХР на С: и Виста на Д:. Форматвам С:-то и инсталирам 64-битова УЙноус 7. Какво се получава - прееВавам си boot.ini ( имах го наум) и сега немога да си заредя Вистата от Д:. УйНоуса 7 не ми разпознава PCI лан каратат , съответно неможе да се върже с Нета и да си дръпне драйверите... Та .. Къ да процедирам драги приятеля ? Да свалям Виста и с рипейър да се опитам да направя бут файл ( възможно ли е). Да сваля 32- битова 7-ца с надеждата,че тя ще хване драйверите на лан картата ?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

И хибернацията и сърча може да изключите без допълнителни програми.

Сигурно и иконите могат да се заменят без нея.

Естествено че може Кen,мен лично просто ме мързи!За това и я ползвам! biggrin.gif

Предложете програма като Partition Magic, която да роаботи под Win7? Искам да си увелича С:/ дяла

Или версия на Partition Magic, която да работи.

GParted LiveCD, работи независимо от Windows, затова и няма причина да не тръгне.

Какво е vmware?

Програма виртуална машина за пробване на операционни системи без да прееднеш нещо

По въпроса за новите бета драйвери на Ati (за Windows 7). Веднага след инсталацията, Win-a засече "нов хардуер" и indexing-a трябваше да се "Refresh"-ва. След инсталацията на драйверите не бях рестартирал компютъра и по време на тестването на DX10-тката се рестна автоматично. След това повторих теста и всичко мина на 6+. Даже ми качи оценките на графичната производителност от 6.5 на 6.6. biggrin.gif

PS: Бях го постнал в темата за Вистата. 10х Aquaris => още спя... :)

Естествено че може Кen,мен лично просто ме мързи!За това и я ползвам! biggrin.gif

А не те мързи да я свалиш, да и търсиш билка, да инсталираш ?

GParted LiveCD, работи независимо от Windows, затова и няма причина да не тръгне.

Че е независим така е, НО трябва да поддържа файловата система, иначе....

А те не я ли поддържа ?

Това е списъка от поддържаните : http://gparted.sourceforge.net/features.php

Хм, може би, но с всяка версия на ОС, MS сменят и версията на NTFS, така че доста неща може да се поомажат. Поддръжката на тази файлова система е базирана на reverse engineering, докато на комерсиални продукти е базирано на информация от MS

И аз го чакам бг то с нетърпение. Въпрос към запознатите че нещо забравих, очаква ли се скоро нов релийз или направо чакаме финала.

Все още няма -БГ- пакет,колеги,всички дебнем!

Маневски!Сакън бе братче!Аре малко да си починем от билдове!Тамън нещата малко си дойдоха по местата! cool.gif;)

Редактирано от stashek (преглед на промените)

По въпроса за новите бета драйвери на Ati (за Windows 7). Веднага след инсталацията, Win-a засече "нов хардуер" и indexing-a трябваше да се "Refresh"-ва. След инсталацията на драйверите не бях рестартирал компютъра и по време на тестването на DX10-тката се рестна автоматично. След това повторих теста и всичко мина на 6+. Даже ми качи оценките на графичната производителност от 6.5 на 6.6. biggrin.gif

PS: Бях го постнал в темата за Вистата. 10х Aquaris => още спя... ;)

и при мен вдигна рейтинга с 0.1 :computer2: :yes:

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

ти махни това ами има и HydraVision че и HDMI Audio (което досега се дърпаше отделно от Realtek)

странно, уж сертифицирани, пък изкара любимата ни грешка за "несертифицирани" драйвъри....

Малко информация. Понеже съм фен на ашампо и видях че има 9 версия я свалих. Качих я, видях я и деинсталирах (тая я взех от калдата, а чакам да излезе в един друг сайт). Неочаквано видях че иконите ми са променени. Сложил съм си доста уърд файлове на десктопа в 3 редици. Хоризонталната редица от 3 места бе празна, а всички останали икони бяха преместени с едно място надоло. Сложих някакви опционални драйвъри, единия за звука другия за видео картата. Оценката за гейминг стана от 5.0 на 5.1.

брех гледай ти колко било забавно и интересно

иконките в трея можели да се местят и преподреждат; дори да са направени скрити (в триъгълника) могат и да се вадят.....тцтцтцц, въх

защо махнаха любимото ми Ati_Crimson? пфуууу

Някой да знае от къде се създава точка за възтановяване на системата (system restore point)?

Днес ми се наложи и така и не открих опцията... sad.gif

Някой да знае от къде се създава точка за възтановяване на системата (system restore point)?

Днес ми се наложи и така и не открих опцията... sad.gif

http://www.sevenforums.com/tutorials/697-s...int-create.html

Колеги , сложих последната AVG и ето какво ми се появява :

capturemop.jpg

Проблем ли е това и да я сменям ли с алтернативна антивирусна и респективно каква ?

Колеги , сложих последната AVG и ето какво ми се появява :

capturemop.jpg

Проблем ли е това и да я сменям ли с алтернативна антивирусна и респективно каква ?

Вярно, че МСофт я препоръчват, но май препратката беше към платената версия.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

За това си има ПМ. Малко сме принудени да живеем в нелегалност, въпреки че е обществена тайна че 99% от потребителите в България са пирати. На мен авгто ми откри линейджа като вирус. Какво ли не правих, не щя да одобри играта. А като го деинсталирах ми показа син екран. Това мисля бе на билд 7022. По добре сложи някоя друга автивирусна, нода е добре.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.