Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Има ли смисъл от оптимизация на Win 7 например с Win 7 manager, когато е на виртуална машина ?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

почти никакъв

хиаха изтрили са торрентите .......ergo....

Tъй.....гледам има го и в Демоноид...само че никой не потвърждава или отрича наличието на добитък в това чудо!Дърпам го заради спорта,ма бая ще почакам за отзиви преди да сложа това чудо!

Хубаво е,че е потвърдено,че ключовете бацат!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Гледам и в замунда го качиха тоя.

Баси, тъкмо преинсталирах 7100.

В замундата гледам са пуснали 2 торента с 32 и 64 битови версии на този... "новия" билд :P

Пуснах една провека за вируси на инсталационния диск, нод32 не намира буби.

Не може да се ъпгрейдне от 7100, може от бета версийте - от 7000 до 7077.

Предполагам че може и да се редактира файл cversion в папка sources, но резултата на ваша отговорност :P

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Някой ще ми каже ли защо при стартиране на 7-ма серия/7100/ чакам около 5-7минути да ми се върже нета?

При ХР-то ставаше веднага.Четох тук там ама не ми е ясно дали имам проблем или си е така?

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

зависи какво разбираш под "да ми св върже нета"

Някой ще ми каже ли защо при стартиране на 7-ма серия/7100/ чакам около 5-7минути да ми се върже нета?

При ХР-то ставаше веднага.Четох тук там ама не ми е ясно дали имам проблем или си е така?

Зависи с каква връзка си - pppoe няма автоматично стартиране, трябва да се даде от настройките на интернет експлорер - connection- отметка на allways dial my default connection и да се сложи нещо от типа на скайп да стартира със windows. Може и от гаджетите някои който търси връзка с мрежата - за прогноза за времето например.

аз съм с рутер, нета ми е по лан, и имам малко забавяне - около 30 сек докато се зареди Eset Smart Security.

Реално при теб може да има забавяне от антивирус, стена, специфичен софтуер и т.н

И аз съм по лан и нямам някакви гаджети да търсят нещо,стената си ми е същата като при XP-то-Outpost Pro

Нищо не се стартира с wina отначало.

само смених Wina,другото си е същото

само като го ресна ми седи удивителна около 5мин и се връзва.

иначе проблеми с нета нямам.

значи трябваше да го имам тоя проблем и с XP-то и там бях с нея и се връзваше от раз

И аз съм по лан и нямам някакви гаджети да търсят нещо,стената си ми е същата като при XP-то-Outpost Pro

Нищо не се стартира с wina отначало.

само смених Wina,другото си е същото

само като го ресна ми седи удивителна около 5мин и се връзва.

иначе проблеми с нета нямам.

пусни си един гаджет за времето или пък скайп да стартира, удивителната съм я виждал и аз , но през това време има интернет.

редакция: още нещо за стената

System Requirements

Windows 98, ME, 2000, XP, Server 2003

Pentium 450 or faster

50MB HardDisk space

Memory: 128 MB (for Windows 2000/XP/ Server 2003)

не се споменава виста на официалния сайт, да не би въпреки добрата съвместимост на win 7 все пак да е проблемна...

Има ли някой друг да я ползва по 7, иска ли някакви специфични настройки????

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

освен да пробвам без нея да видя..

Regarding the time for release of Outpost for Windows 7, I would say that there is no timeframe at the moment, because there is no concrete Windows RTM date promised by Microsoft, although you can find rumors of RTM date on the web. Outpost can only be final after Windows 7 is final. Windows 7 is subject to changes until it is final and RTM. So Outpost for Windows 7 can only be available after Windows 7 is on the shelf or released to the web for purchase. But there is no promised RTM date for Windows 7 at the moment.

Developers at Agnitum are already working hard on Outpost for Windows 7. We will need to wait a bit.

значи трябваше да го имам тоя проблем и с XP-то и там бях с нея и се връзваше от раз

Пропуснал си да я настроиш като си я инсталирал пак или може да няма добра съвместимост с новата ОС.

освен да пробвам без нея да видя..

Най-добрият вариант. cool.gif

туко що си upedete win 7 7127..... След ъпгрейд ot 7100, Daemon Tools Lite 4.30.4 при мен престана да работи. При опит за преинсталиране на DTools се повтори старата песен отпреди SPTD 1.58, а. също как да си махна водия знак ....

За да ти проработи Daemon-a трябва да си направил чиста инсталация!Иначе фокуса не става!При наличието на толкова подобни програми....слагай Ultra Ico баца си на 6...

ако си казвате всичко навреме да сме си спестили 1 тон спам

споко не ти е от стената

уин не се поняся с повечето pppoe доставчици

която и стена да сложиш в повечето ситуации ще ти дава чуденка

избираш всичко да е public network и не го пипаш по-нататък

За да ти проработи Daemon-a трябва да си направил чиста инсталация!Иначе фокуса не става!При наличието на толкова подобни програми....слагай Ultra Ico баца си на 6...

мерси cool.gif работи перфектно програмта ....а и водния знак си го махнах.....>ето линка http://www.mediafire.com/download.php?vmeuvl21hdm

Този път имам доста сериозен проблем със 7100.

Когато го пусна, излиза рибката в средата на екрана, като оставя големи черни пространства по краищата.

Малко по-надолу долу в дясно седи и watermarka-а... И не излиза нищо друго.

При опит за Ctrl-Alt-Del екрана става черен и излиза само показалеца на мишката.

Иначе не отговаря на никакви команди...

По размера на показалеца на мишката мога да кажа, че резолюцията е била доста по-малка от тази, която аз съм задал - а именно 1600x1200.

Още нещо - когато пуснах XP-то, то се стартира нормално, но Refresh rate на екрана беше тайствено сменен на 60Hz.

Когато влязох в настройките не можеш еда разпознае монитора и ми позволяваше огромни честоти - до около 120Hz. Когато обаче ги променях, нищо не се случваше.

Трябваше да вляза в ATI драйверите и да задам максимална честота на опресняване 75Hz, и след това да я променя през драйвърите.

Някакви идеи?

след упдейт на от 7100 към по нова версия 7127, не мога да инсталирам deamon tools някой да има идея какъв е проблема

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.