Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Вече има и бг форум, посветен на Windows 7 :rolleyes: -> http://www.windows7bg.com

[/quote

Има още един нов форум създаден скоро

http://manqk.bulgarianforum.net/index.htm

Редактирано от purpur (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Излиза на 22 октомври 2009

http://www.informationweek.com/news/window...cleID=217701330

"I can finally confirm Windows 7 timing," the spokesperson said in an e-mail to InformationWeek, noting the Oct. 22 release date. The spokesperson also said the company is launching a program called Windows Upgrade Option that will allow customers who bought Vista-powered PCs to upgrade to Windows 7.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

AMD promised that they would have DX11 cards out on the market by the Windows 7 launch, and barring a massive and as of yet undetected problem, it looks like they will make that with ease. In the mean time, at the company's Computex press conferences, Nvidia distinctly avoided any mention of DX11 or parts that run it..

Mid-day tomorrow, the winners and losers for the next 2-3 quarters will become very very clear.

Създайте още 20 :blink: Няма смисъл от такива форуми според мен. Трябва да е един - макс 2.

Оборотните едва ли са повече. :blink:

Коя програма за записване на дискове използвате?

BurnAvare 2.3.5

и от няколко дни Ashampoo Burning Studio 9

Здравейте, значи моят проблем е че всеки път щом реша да се свържа със Интернет и ми иска да си пиша името и паролата, а не ги запаметява като другите ОС-ми. Направо му писва на човек, използвам широколентова връзка РРРОЕ, извадил съм си икона и на Работния плот.

20.jpg

Пиша си името и паролата, слагам отметка на Save this user name and password след това давам Connect и се свързва, но прекъсне ли връзката или ако изключа компютъра, след това пак ми иска да си пиша името и паролата, някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

Windous 7 Build 7137!

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Здравейте, значи моят проблем е че всеки път щом реша да се свържа със Интернет и ми иска да си пиша името и паролата, а не ги запаметява като другите ОС-ми. Направо му писва на човек, използвам широколентова връзка РРРОЕ, извадил съм си икона и на Работния плот.

Windous 7 Build 7137!

Погледнете коментари 1325 и 1326 на тази тема

Погледнете коментари 1325 и 1326 на тази тема

Евалла, стана, темата е много дълга, има много постове и е невъзможно всички да се прочетат, Много благодаря!

MICROSOFT.WINDOWS.7.BUILD.7201.0.090601-1516.X86.ENGLISH.DVD-SUKONKA

BUILD: 6.1.7201.0.090601-1516

7201.0.090601-1516_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

SIZE: 2,499,923,968 bytes

MD5: 70E48837DD513BA98FE483AFD0746E37

SHA1: F2BC6FC5861C76C401DF6DA7137962C727ED938D

CRC: 102CCA5A

MICROSOFT.WINDOWS.7.BUILD.7201.0.090601-1516.X64.ENGLISH.DVD-SUKONKA

BUILD: 6.1.7201.0.090601-1516

7201.0.090601-1516_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

SIZE: 3,223,117,824 bytes

MD5: A64636ED74E50E7E882CDB5B80A8FCFA

SHA1: 92AC49897DE56F62BF0EF5C138974179EDE74C50

Билд 7201 от ''клона'' СП1.Не мога да кажа това РТМ Финал ли е или Escrow.

Значи аз съм със Windous 7 Build 7137 и всъщност това Windows Vista ли е?

Аз имам следния проблем пък.Не мога да си ъпдеитна уиндоуса.В момента съм със 7100 искам да си кача най-новия 7200 , казва че ъпдейта е неуспешен! sad.gif Пробвах да кача и 7137 пак по същия начин.Пишеше ми , че трябва да деинсталирам драйвърите на видеокартата и даемон туулс махнах ги и че иска някакъв ъпдеит на ата контролер , но немога да го намеря.Ето какво ми казва:

The following issues are preventing Windows from upgrading. Cancel the upgrade, complete each task, and then restart the upgrade to continue.

* Windows needs to be restarted so necessary changes to system files can be made before continuing.

Upgrading Windows will affect the following devices and/or programs:

These devices might not work properly after the upgrade. Before upgrading, we recommend updating the drivers for these devices. Cancel the upgrade, open Control Panel and search for "update device drivers", or go to the device manufacturer's website to search for updated drivers.

o Storage controllers: A47TSVO5 IDE Controller

These programs might not work properly after the upgrade. We recommend uninstalling these programs before upgrading. Cancel the upgrade, open Control Panel, and search for "uninstall a program". (Note: Programs marked as * can be safely reinstalled after the upgrade.)

o Daemon Tools

И неще това е!Контролера не знам от каде да го намеря.Иначе тръгва слага си файловете рестартира всичко нормално , но най-накрая неуспешно инсталиране!

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

Daredevil_666 имах същия проблем при ъпдейт от 7100 х64, но след рестарт всичко се оправи

Няколко промени в 7201 констатирани от крайни потребители:

Some of the noticeable changes ppl reported so far:

1) Smaller file size installer

2) Faster & smoothier

3) Some new features (options) added in windows Media Center

Faster се чудя какво ше рече. Тука имам чувството че и хр не би вървяло добре колкото 7. т.е. по-бърз според мен няма накъде. biggrin.gif

Добър ден!!! Току-що си качих най-новата версия на WIN7 x2001 и като дадох properties на компютъра ми показва че от 4 гб само 3 гб се използват. Какво е това? Проблем ли е и евентуално може ли да се оправи?

Да не би да си качил 32 битовата версия? Поне аз не се сещам за друга причина.

Новият 7201 стабилен ли е? Говоря за 64битовата версия. Някакви мнения, понеже последния път, когато бях с 7-цата(билд 7057) останах с доста оплаквания, та доколко се е подобрила картинката оттогава?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.