Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свободни разговори

Featured Replies

За каква разлика между реалния и виртуалния живот ми говорите, бре? Туй дали ще рече, че в действителност сте други, а тук ей тъй на театро малко - днес ще сложа червената маска, утре синята, в други ден може и да съм без, че да ми подиша кожата за хубост.

Аз ще ти кажа за разликата. Мене питай...аз знам.

Едно е да плещиш глупости тук, във форума зад сто никнейма, така и баба знае. Друго е да застанеш лице в лице с човек и да му кажеш, що ти е крив.

Аз имах случай, да видя човек, да му се доверя, а той да ме нае** после, без дори да ми каже, защо.

Като ти е крив някой, решавай си проблемите лично с него, що ше занимаваш цял един форум. Или що пък не...зад поредния никнейм, дето ти го знаят.

И обратния случай имах. Отидох да се запозная с даден човек, към когото бях с резерве...Махнах го...резервето де biggrin.gif

Разликата е в това, че ние сме хора с лица, истински и реални....не сме само някакви никове, зад които пише мъж, пък то жена и обратното...Разбирай ме, както искаш biggrin.gif

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

• Отговори 343
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Хора ,моля Ви,спрете се!

Мисля ,че не трябва да се караме и да се обиждаме,всеки влизат тук да разпусне.В голяма помия живеем ,не е нужно и тук да става така.

Моля Ви!

Хора ,моля Ви,спрете се!

Мисля ,че не трябва да се караме и да се обиждаме,всеки влизат тук да разпусне.В голяма помия живеем ,не е нужно и тук да става така.

Моля Ви!

Кой пак обидх бе, Минкова ? :speak:

минкова, за тук ли ги искаше пуканките?

Кой пак обидх бе, Минкова ? :speak:

Мене biggrin.gif , сега не знам какво да правя - ни да се срещам с тебе, ни да не се срещам biggrin.gif

Майтапя се естествено. Закъсах, щом вече обяснявам за всеки случай biggrin.gif

Мене biggrin.gif , сега не знам какво да правя - ни да се срещам с тебе, ни да не се срещам biggrin.gif

Майтапя се естествено. Закъсах, щом вече обяснявам за всеки случай biggrin.gif

Ти като ми сА обидиш, ела ми кажи biggrin.gif та да си знам и да не роптая :speak:

Ми казвам си, нали питаш и ти, питанко такава biggrin.gif

пак питам - пуканките за тук ли ги искахте? :speak:

Веси, ще те пазаря за кореспондент.

Че аз нали съм тъпичка и пиша дълги постове, барем ме разберат какво искам да кажа, ама виж к'во става.

Колко зимаш на час?

Нямам против никой,не съм конфликтна личност и никой не искам да обидя.

Влизам тук да разпусна ,ама гледа обстановката много се е нажежила.

Не исках да се обяждам ,но не се стърпях.

Повечето хора сте много готини,това е мое мноение разбира се.

Искам само да кажа ,няма нужда да се караме,а да се забавляваме,достатъчни са ни разните проблеми в ежедневието,че и тук да се драпаме.

Нека да се веселим,моля Ви!

Извинявам се ,ако съм обидила някой.

Питай тоя, дето съм му адвокат ! ;)

Ще се договорим :speak:

Дишай, Минкова, моля те дишай...Само спокойно. Поеми си въздух. Нема да се колим бе, говорим си тука свободно ! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ти като ми сА обидиш, ела ми кажи biggrin.gif та да си знам и да не роптая :speak:

Ми казвам си, нали питаш и ти, питанко такава biggrin.gif

Чувала ли си за Пенчо Питанката? Е, аз съм му наследницата biggrin.gif

Нямам против никой,не съм конфликтна личност и никой не искам да обидя.

Влизам тук да разпусна ,ама гледа обстановката много се е нажежила.

Не исках да се обяждам ,но не се стърпях.

Повечето хора сте много готини,това е мое мноение разбира се.

Искам само да кажа ,няма нужда да се караме,а да се забавляваме,достатъчни са ни разните проблеми в ежедневието,че и тук да се драпаме.

Нека да се веселим,моля Ви!

Извинявам се ,ако съм обидила някой.

Аз какво ви бях написала в поста, дето го изтрих, а?

Аз какво ви бях написала в поста, дето го изтрих, а?

Не съм го видяла ,сори biggrin.gif

Това си е мое мнение :P

Аз ще ти кажа за разликата. Мене питай...аз знам.

Едно е да плещиш глупости тук, във форума зад сто никнейма, така и баба знае. Друго е да застанеш лице в лице с човек и да му кажеш, що ти е крив.

Аз имах случай, да видя човек, да му се доверя, а той да ме нае** после, без дори да ми каже, защо.

Като ти е крив някой, решавай си проблемите лично с него, що ше занимаваш цял един форум. Или що пък не...зад поредния никнейм, дето ти го знаят.

И обратния случай имах. Отидох да се запозная с даден човек, към когото бях с резерве...Махнах го...резервето де biggrin.gif

Разликата е в това, че ние сме хора с лица, истински и реални....не сме само някакви никове, зад които пише мъж, пък то жена и обратното...Разбирай ме, както искаш biggrin.gif

Всъщност ако двама души, които в рамките на форума имат някакви резерви един към друг, се запознаят, обикновено и най-често, резултатът би бил положителен за тяхните отношения. Ето и реален пример: Аз си спомням как навремето се чепкахме по темите с algor, в последствие обаче, още преди да се запознаем с него наяве, мнението ми се беше променило в позитивна насока, а след като се запознахме на кафе, тотално изчезнаха всякакви съмнения, че е голяма свежарка и душа човек. От тук нататък, дори да се случи да влезем някога в полемика с него, фактът че се познаваме лично е достатъчен, за да не попаднем в ситуация на издребняване, обиди и прочие. В този ред на мисли, призовавам всички, да бъдат малко по-сдържани и да не дават израз на реални емоции от псевдо-форумен характер, понеже реално или виртуално, с това вредите не на някой друг, а единствено на себе си и в частност на своето здраве.

В този ред на мисли, призовавам всички, да бъдат малко по-сдържани и да не дават израз на реални емоции от псевдо-форумен характер, понеже реално или виртуално, с това вредите не на някой друг, а единствено на себе си и в частност на своето здраве.

Написах нещо, но един рифреш и ти прочетох поста. Повлия ми и няма да пусна двата реда... обаче, има едно обаче,

който в себе си таи,

не ще живей до старини. biggrin.gif

кой е тоя късметлия :P

Написах нещо, но един рифреш и ти прочетох поста. Повлия ми и няма да пусна двата реда... обаче, има едно обаче,

който в себе си таи,

не ще живей до старини. biggrin.gif

Мацка, пиши си каквото желаеш!

Аз добре зная, че ти не си конфликтна личност,

в характера ти има чар и венецианска автентичност. laugh.gif

Питай тоя, дето съм му адвокат ! ;)

Ще се договорим ;)

Дишай, Минкова, моля те дишай...Само спокойно. Поеми си въздух. Нема да се колим бе, говорим си тука свободно ! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Аз си дишам ,бе, и съм спокойна ,ама много глупости се изписаха :P

Мацка, пиши си каквото желаеш!

Аз добре зная, че ти не си конфликтна личност,

в характера ти има чар и венецианска автентичност. laugh.gif

Ммм, изчервих се... от смях biggrin.gif

Да върна топката: рече с присъщата му изисканост и деликатност на потомствен аристократичен баварски род laugh.gif

Аз си дишам ,бе, и съм спокойна ,ама много глупости се изписаха :P

По едно време се уплаших, че ще вземат да ни надминат. biggrin.gif Все пак тази област е запазената ни марка, не може току-тъй да ни изритат в "китайския квартал"

И още, колко ще видиш :P

Н е искам ;)

По едно време се уплаших, че ще вземат да ни надминат. biggrin.gif Все пак тази област е запазената ни марка, не може току-тъй да ни изритат в "китайския квартал"

Аз съм в гетото biggrin.gif

И още, колко ще видиш :eek:

Ти работи по въпроса с яхтата, че като дойде утре Емката със сладкиша ти идваме на гости. Дет се вика с чужда пита, помен правя biggrin.gif

Аз съм в гетото biggrin.gif

Е, значи и аз съм при теб, съдейки по интернет връзката, която имам тази вечер biggrin.gif

Ммм, изчервих се... от смях biggrin.gif

Да върна топката: рече с присъщата му изисканост и деликатност на потомствен аристократичен баварски род laugh.gif

'Топката само една ли е?', изненадано запита Генерал фон Клинкенхофен! Тук в Бавария на нашия бирен фест си поръчваме бира от баварки с минимум две, а след третата бира, ни се привиждат и по повече laugh.gif

Ти работи по въпроса с яхтата, че като дойде утре Емката със сладкиша ти идваме на гости. Дет се вика с чужда пита, помен правя biggrin.gif

Е, значи и аз съм при теб, съдейки по интернет връзката, която имам тази вечер biggrin.gif

тя и моята е една sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.