Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свободни разговори

Featured Replies

'Топката само една ли е?', изненадано запита Генерал фон Клинкенхофен! Тук в Бавария на нашия бирен фест си поръчваме бира от баварки с минимум две, а след третата бира, ни се привиждат и по повече laugh.gif

Все още не съм се издигнала до ранг баваска бирфест сервитьорка, но следващият път като дойда при вас, мисля да се поправя и силно са надявам броят топки да е кратен на две. Ако имам късмет за берекет, единият чифт ще го пазя за празници и разни по-специални мероприятия biggrin.gif

• Отговори 343
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Все още не съм се издигнала до ранг баваска бирфест сервитьорка, но следващият път като дойда при вас, мисля да се поправя и силно са надявам броят топки да е кратен на две. Ако имам късмет за берекет, единият чифт ще го пазя за празници и разни по-специални мероприятия biggrin.gif

Малко фитнес ти трябва...Наблегнеш ли на упражнения за бицепс, предмишница и рамена, ще минеш едни гърди напред пред чистокръвните баварки. Бая яки каки са, да му се невиди. Не се носят лесно 8 халби с бира - 6 в ръце и две между очи, а ако човек не внимава достатъчно, после него го изнасят, но това са технически подробности laugh.gif Аз съм дву-кратен шампион по топкозамайване :eek:...ама, не е лесно да не се замае човек..Единственият начин бързо да се съвземеш е, да отправиш поглед по-нагоре от Очите. Ефектът е подобен на набит мокър парцал в лицето...Много изтрезняващо действа тази гледка... laugh.gif

Темата е ясна...

Целта е тук да може да се разговоря нормално,без да има някакво ограничение от профила на конкретната тема - примерно "какво мислиш за предишния" и т.н.

Защото иначе веднага се обявява за спам и се трие.

Тук ще си говорим... ;)

Свободно...

Интересно мен реално ме няма в форума, влизам само в актуални теми за деня и то без причина...

А гледай ти какви теми се отварят, интересно!

Чудя се кое е по-интересно: реалния живот или виртуалния такъв?! Няма да намеря отговор-дори не търся такъв!

По-важното е друго - хората тук, общуват или поне така е прието да се нарича споренето в темите и писането на какви ли не- верни и не до там верни неща!

Чудя се още нещо, не -не -не е нужно някой да ми отговаря, та чудя се: дали може да се намери нещо красиво, в некрасивото?! Или нещо човешко, в нечовешкото?! Нещо истинско, в неистинското?! Нещо реално, в нереалното?! Това е по-близко до виртуалното! И това, ако не е излив на моментни мисли и вдъхновение, то не знам кое е!?

Не мога да намеря отговори в съня, затова не ми се спи :offtopic_s:

Ами, да хубава тема щом се събират хората да пишат сами с клавиатурата- голяма любов пада! cool.gif

А, да Здрасти- забравих....Спи ми се, лягам :rolleyes:

За всички господа...Почерпете се...

0000042928-article.jpg

За всички господа...Почерпете се...

0000042928-article.jpg

мерси, честит празник.

ама хубаво беше към това рибка да имаше,нещо като филе от аншуа навито около маслинка или печено чирусче с орехи, копърче,полято с зехтин и лимонче

Ах,много капризни станахте...Сега ще подредя масата...Помагайте...

Само за пиене мислите, не може ли за изкуство cool.gifcool.gifcool.gif

То пиенето си е цяло изкуство :hush:

Моля , нагледно

Моля , нагледно

ето нагледно

Wine_by_lee4145.jpg

Моля , нагледно

0000052629-article.jpg

Ето двама изявени автори, каква пластика ,какъв колорит :hush:

Освен да разговарям със себе си свободно, с другиго няма как да стане - то няма кьорав човек наоколо biggrin.gif

Освен да разговарям със себе си свободно, с другиго няма как да стане - то няма кьорав човек наоколо biggrin.gif

Има бе, ти не видиш biggrin.gif

За кво да си лафим...искаш ли за лебеди, коне и обзавеждане :)

Трогната съм от идеята за златно легло :)

За кво да си лафим...искаш ли за лебеди, коне и обзавеждане :)

Трогната съм от идеята за златно легло :)

ти не знаеш каква е екстрата: зимата е синичко, а лятото е златничко. Сменят му колора според сезона biggrin.gif

имах някъде снимки на златничкото...........

Само за пиене мислите, не може ли за изкуство cool.gifcool.gifcool.gif
само не разбрах защо след като почерпихте,един вид ни подтикнахте към алкохола, на сутринта ни калайдисвате че сме пияници,а боя с тиган по главата го издигате до изкуство . като казах изкуство та да попитам дамите от какъв вид изкуство се интересуват
само не разбрах защо след като почерпихте,един вид ни подтикнахте към алкохола, на сутринта ни калайдисвате че сме пияници,а боя с тиган по главата го издигате до изкуство . като казах изкуство та да попитам дамите от какъв вид изкуство се интересуват

приложното biggrin.gif

ти не знаеш каква е екстрата: зимата е синичко, а лятото е златничко. Сменят му колора според сезона biggrin.gif

Чудно ми е дали в едно такова синьо-златно легло, бих сънувала розови сънища biggrin.gif

И ще замоля Федора, да мине да пита следващия път, кой е украсявал със сапфири и брилянти каляската на Елизабет.

Леглого ще стане още по...удобно с такава украса ! :)

приложното biggrin.gif

имаш предвид керамика, порцелан,тъкани или ножарство

имаш предвид керамика, порцелан,тъкани или ножарство

а, не точно........... biggrin.gif

За кво да си лафим...искаш ли за лебеди, коне и обзавеждане ;)

Трогната съм от идеята за златно легло ;)

Имах си аз да не си, златоманячке, такава biggrin.gif

Давай я насам да си я разпечатам и да си спретна завивчица с нея biggrin.gif

Имах си аз да не си, златоманячке, такава biggrin.gif

Давай я насам да си я разпечатам и да си спретна завивчица с нея biggrin.gif

търся ги , търся ги.... къде ли съм ги "разтребила"....

Ще го карам направо.

Винаги съм си мислил ,че ако сложа боб да се вари по това време е доста вероятно да заспя преди да се е сварил,което е доста обезпокояващо ,като се имат в предвит цените на къщите ,финансовата криза и т.н. Колелетата и те поскъпнаха милите ,абе няма да го слагам тоз боб ,какво толкова ,по-добре без боб ,че после трябва да се чудя и къде да го изхвърлям ,както и да го суча не му е времето.(точка)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.