Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свободни разговори

Featured Replies

Какво пак не можете да поделите?

Като гледам.. май някои не могат да поделят мераците си само...... biggrin.gif

П.С Пак простотия ръся баси... а днес още не съм вкусил нищо освен кафе biggrin.gif

Темата започва да ми харесва... както и че не ме виждат.. понеже съм невидим :ph34r:

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 343
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Когато за пръв път прочетох заглавието на темата си казах e**** простата тема!! С две удивителни. Мислех го. После почетох извътре. Хареса ми, но... такава тема вече има. Какво остана да се помества в настоящата?

Да се обсъжа триенето на теми, което започна.

Да се спами , сякаш това не се прави във ВСИЧКИ останали теми от целият раздел. Ако някой си въобразява, че това ще спре някой да продължи да го прави в останалите, то на практика ще бъда опроверган от днес и всеки следващ ден.

Накъде повече по-свободен чат не виждам ohmy.gif То не беше Скайп, не беше Фейсбук, не беше цял раздел в сериозен форум за софтуер. Някой запитвал ли се е защо изобщо има Празните приказки? Това е кошарката в която са отделени постовете които не отговарят на първоначалната идея в създаването на Калдата. Насищане обаче няма. От предложения за нов раздел "Спам", да претенции, че някоя тема не отговаря на високото интелектуално равнище на пишещ тук. Последното се отнасяше за последната ми тема със един страховит въпрос за колко умни се мислите? Въпросът е провокативен мисловно, но ограничеността на мисленето на няколко души съзряха саботаж и поле за злепоставяне. Ако съм си мислел да провокирам някого, щях да пратя въпросът си като коментар. Така той би тежал много повече и би добил специфичен привкус. Само за инфо - имам си достатъчно грижи за да ми се иска да се **авам и търся начини за това. Фантазия имам, време нямам. Въпрос на приоритети.

Търсите си врагове, правите съюзи и търсите конфликти, сякаш не се чувствате пълноценни без тях. Не е нужно да надприказваш някого или да изтриеш нещо което не ти харесва лично, за да имаш добро мнение за себе си. Обърнахте го на детската игра кой е по-по-най.

Нормално е толкова много хора на едно място да имат и толкова различни мнения, но ние не сме единаци един вид трябва да свикваме да уважаваме другите и мнението им!

Нормално е да подхождаме различно на сетивата си и в това е красотата на човешкият ум. Да се налага тепърва да се учим на уважение във форума - това вече показва и грозната страна.

Айде обясни ми, за какво ще се говори "свободно"? Трябва да е нещо за което не е било възможно да се говори свободно преди, нали.

Въпрос без отговор.

pa180296-1.jpg

Нали темата е свободна,хайде почерпете се заради 6-тата годишнина от брака ми,че имам голямо желание да почерпя,а празнуването ще започне късно.

wine.jpg

Наздраве ;)

Леле,потекоха ми лигите!

Честита годишнина!Живи и здрави до диамантената сватба!

Аз не съобразих,че може да има хора на диета(май Дарето и тя беше),но случайно прочетох,че най-новата диета била с бонбони,та да не се притесняват.А и празниците преди всичко се подслаждат ;)

Аз не съобразих,че може да има хора на диета(май Дарето и тя беше),но случайно прочетох,че най-новата диета била с бонбони,та да не се притесняват.А и празниците преди всичко се подслаждат ;)

Поводите са добро оправдание.Виж какво ти пращам:

След първата година от вашата сватба, ще празнувате “памучна” сватба, втората – “хартиена” и третата – “кожена”. Петата година е “дървена” сватба, седмата – “вълнена”, десетата – “калаена”, а след дванадесет години – “копринена”. “Кристалната” е след 15 години, “порцелановата” – след 20 и “сребърната” след 25. След 30 години идва “перлената”, след 40 “рубиновата”, след 50 “златната”, а след 75 “диамантената”. И на всички тези годишнини, можете да се ожените отново, за да заздравите вашата връзка!

Поводите са добро оправдание.Виж какво ти пращам:

След първата година от вашата сватба, ще празнувате ”памучна” сватба, втората – ”хартиена” и третата – ”кожена”. Петата година е ”дървена” сватба, седмата – ”вълнена”, десетата – ”калаена”, а след дванадесет години – ”копринена”. ”Кристалната” е след 15 години, ”порцелановата” – след 20 и ”сребърната” след 25. След 30 години идва ”перлената”, след 40 ”рубиновата”, след 50 ”златната”, а след 75 ”диамантената”. И на всички тези годишнини, можете да се ожените отново, за да заздравите вашата връзка!

Веднага си го преписвам,много пъти съм чувала за видовете сватби,но сега имам случай да си запазя всяка годишнина каква е.Мерси ;) Значи сме стигнали до дървена,добреееее,все е нещо :go ahead:

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

С бонбони ама какви и по колко ...

Като ония пиниз със шоколада, че не се дебелеело ако се ядял сутрин на гладно черене... и тук идва ужасът по "едно блокче"!

С бонбони ама какви и по колко ...

Като ония пиниз със шоколада, че не се дебелеело ако се ядял сутрин на гладно черене... и тук идва ужасът по "едно блокче"!

оле не прочетох подробности,ще потърся линка

диета

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

Веднага си го преписвам,много пъти съм чувала за видовете сватби,но сега имам случай да си запазя всяка годишнина каква е.Мерси ;) Значи сме стигнали до дървена,добреееее,все е нещо :go ahead:

Кризата настъпвала след седмата година-според учените и лъжа според мен!

pa180296-1.jpg

Нали темата е свободна,хайде почерпете се заради 6-тата годишнина от брака ми,че имам голямо желание да почерпя,а празнуването ще започне късно.

wine.jpg

Наздраве :go ahead:

Ама ти на 19 години ли си се омъжила? ohmy.gif Много рано!

;)

Поздравления по случай годишнината. Аз ще опитам от всичко, което си показала. cool.gif

Ама ти на 19 години ли си се омъжила? ohmy.gif Много рано!

:yanim:

Поздравления по случай годишнината. Аз ще опитам от всичко, което си показала. cool.gif

как на 19?Набор 83 съм

как на 19?Набор 83 съм

Не се впрягай!Някои и на 40г.да станат пак са си деца!

Не се впрягай!Някои и на 40г.да станат пак са си деца!

хич не се впрягам,много ми е весело даже :yanim:

Весел празник довечера и утре да не бързаш да ставаш от леглото!

Весел празник и от мен cool.gif

Тукито чатка математика biggrin.gif

Суитче, щом сега си на 25, а празнуваш 6 годишнина от брака си, значи на 19 си се бракувала или и аз да се върна в първи клас? biggrin.gif

Ох, аз бих се радвала и на 40 години пак да съм дете biggrin.gif

Весел празник и от мен cool.gif

Тукито чатка математика biggrin.gif

Суитче, щом сега си на 25, а празнуваш 6 годишнина от брака си, значи на 19 си се бракувала или и аз да се върна в първи клас? biggrin.gif

Ох, аз бих се радвала и на 40 години пак да съм дете biggrin.gif

да бе,може ли да не се изложа аз :yanim: карай

• Автор

Венсеремос,другари!

:sobbing:

Нали са свободни разговори , дайте да обсъдим модетаторите

На мен лично ми харесват. не се подмазвам , а и няма за какво

Само Арагорн не ме обича , но това не е взаимно

• Автор
Дали да не хвърлиш тая цигара, че замириса...

Ти па откога се правиш на непушачка :wors:

Нали са свободни разговори , дайте да обсъдим модетаторите

На мен лично ми харесват. не се подмазвам , а и няма за какво

Само Арагорн не ме обича , но това не е взаимно

Той Арагорн не обича никого laugh.gif и него не го обичат много, много :idea:

А, понеже съм споменат, нека да отбележа - не, че не те обичам, не е нищо лично, а просто те предупредих да спазваш правилата. Но щом не си ме разбрала и си мислиш, че не те обичам - нека да е тъй :wors:

Той Арагорн не обича никого laugh.gif и него не го обичат много, много :idea:

А, понеже съм споменат, нека да отбележа - не, че не те обичам, не е нищо лично, а просто те предупредих да спазваш правилата. Но щом не си ме разбрала и си мислиш, че не те обичам - нека да е тъй :wors:

Ей, ти ти си готин мод, пак ше излезе като подмазване

Той Арагорн не обича никого laugh.gif и него не го обичат много, много :wors:

А, понеже съм споменат, нека да отбележа - не, че не те обичам, не е нищо лично, а просто те предупредих да спазваш правилата. Но щом не си ме разбрала и си мислиш, че не те обичам - нека да е тъй :clap:

Е що пък аз те обичам, особено откакто се барна с тоя аватар :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.