Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хиромантията

Featured Replies

А случайно да знаете че ако имате изрязана буквата М на някоя ръка сте медиум

:)

• Отговори 82
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• мики маус
    мики маус

На човек,попълнил и изпратил на непознати в нета въпросният въпросник,мога да дам пълна характеристика,дори без да включва монитора...

• vuzklicatelen19
    vuzklicatelen19

явно може штото на мене ми позна...

• Ш-ш-ш-ш-т! Древните "науки" са като самите религии - забраняват да бъдат вкарвани в ред, освен това са непознаваеми също като божеството, логиката при тях се използува както и по-нагоре се каза да се

Публикувани изображения

Хе-хе. Ми, той и Аристотел е вярвал, че жените имат два зъба по-малко от мъжете...

На теб може и да не ти се вярва, но на мен така и не ми поникнаха "мъдреци"(затова съм и плиткоумна, де)

:cool: , не съм единствения случай, но е твърде рядко срещано. Медицината няма обяснение, защо(аджеба) има облагодетелствани(защото... бе вие, с мъдреците, по-добре от мен знаете какво)

Защо съвременните физици не се занимават със съставяне на хороскопи? Щото имат ограничен материалистичен светоглед ли? И благодарение на него ли създадоха квантовата механика, теорията на струните и т.н.?

Сигурен ли си, че няма физици, които да не се занимават и с нещо такова? По-вероятно е да не го афишират.

Все пак, можем да допуснем вероятността някои от тези неща да ги има и хората, които наистина ги умеят, да не ги демонстрират.

Чудиш се дали има хора с по-развита сетивност ли? Има(разбира се). Няма нищо паранормално в емпатията(например), просто е хиперсетивност, която у някои хора е повече изявена. Така е с всяко нещо и с всеки човек. Така е и с болестите. Всичко ни е генно заложено. И се отключва в определен момент. Или не се отключва.

Чудиш се защо не се преподава в университетите?

Кое да се преподава - да вярваш в себе ли? А знаеш ли по колко различни начини може да бъде разбрана тази вяра в себе си?

Помисли и другото.

Алчност, завист, гордост...

И най-вече страх...

Вярно си идеалист, миличък. Някой ден ще те приветствам с "добре дошъл" при себе си-без идоли, без идеали, без високопарни обещания, без мании за зведност, величие, слава... и без желание да променяш някого другиго, освен да поддържаш себе си в равновесие...

Бях като теб, Скептик. Бях като теб. Сега съм... просто плиткоумна :baby:

Хе-хе. Ми, той и Аристотел е вярвал, че жените имат два зъба по-малко от мъжете... Я помисли над следното, ако в повечето от тези неща имаше и капка истина защо не се изучават в университетите? Защо нито едно лабораторно проучване на паранормални способности не е дало позитивен резултат? Да не мислиш,че не са били провеждани изследвания? Защо съвременните физици не се занимават със съставяне на хороскопи? Щото имат ограничен материалистичен светоглед ли? И благодарение на него ли създадоха квантовата механика, теорията на струните и т.н.?

Все пак, можем да допуснем вероятността някои от тези неща да ги има и хората, които наистина ги умеят, да не ги демонстрират.

ПП Хари, странно е, че защитаваш т.нар. "древни науки", които, както видяхме, не познаваш и не си изучавал. Това е просто сляпа вяра.

то не знам кво си видял , ама ти май си късоглед, направо сляп.

с твойте примитивни възгледи ми приличаш на рибките ми от аквариума-няма как да им обясниш

теоремата на питагор.те си знаят само едно - света е 5 литра вода , има 5 стени , и от небето пада храна 3 пъти на ден.Тва е твоето положение.

А специално за астрологията - толкова си заблуден- има десетки Университети , който преподават точно това и дават съответните научни степени.Но кво да ти се обяснява на тебе, ти си рибка от аквариум.

Ето ти един такъв университет

Съжалявам че трябва да го кажа , но явно си малограмотен.Имаш интернет, интересувай се.А не да си седиш със средношколското образованое.Ти си бил голям смешник бе.

Редактирано от hari solomon (преглед на промените)

Нел, изместваш въпроса. Кога съм отричал емпатията. Идеше реч за хиромантията, но спора ни е безмислен. Благодаря ти за поучението :hit:

Хари, на теб не мисля да отговарям, защото досега не си дал нито един конкретен отговор на моите въпроси. Явно е, че съм късоглед и малограмотен като твоите рибки. :lol6:

ПП Аз говоря за сериозни учебни заведения, а не за това, че някой си е отворил нещо, което е нарекъл университет.

то не знам кво си видял , ама ти май си късоглед, направо сляп.

с твойте примитивни възгледи ми приличаш на рибките ми от аквариума-няма как да им обясниш

теоремата на питагор.те си знаят само едно - света е 5 литра вода , има 5 стени , и от небето пада храна 3 пъти на ден.Тва е твоето положение.

А специално за астрологията - толкова си заблуден- има десетки Университети , който преподават точно това и дават съответните научни степени.Но кво да ти се обяснява на тебе, ти си рибка от аквариум.

Ето ти един такъв университет

Съжалявам че трябва да го кажа , но явно си малограмотен.Имаш интернет, интересувай се.А не да си седиш със средношколското образованое.Ти си бил голям смешник бе.

Не съди, за да не бъдеш съден...

без да влагам мисъл, че съм Христос(опазил ме Бог от такива идеи :lol6: )

Не е заблуден, ни най-малко. А за малограмотен... и дума да не става.

Идеалист е. Чисто сърце. Чисти мисли. Чисти емоции. Най-рядко се срещат такива като него. Обикновено е пълно с гнусници, които лижат, мажат и се правят на добрички...

Нел, изместваш въпроса. Кога съм отричал емпатията. Идеше реч за хиромантията, но спора ни е безмислен. Благодаря ти за поучението :hit:

Не е поучение.

С хирологията е същото. Наблюдавай ръката си. Наблюдавай ръцете на хората. И ще разбереш защо някои циганки даже и познават :lol6::lol6:

Хари, на теб не мисля да отговарям, защото досега не си дал нито един конкретен отговор на моите въпроси. Явно е, че съм късоглед и малограмотен като твоите рибки. :lol6:

ПП Аз говоря за сериозни учебни заведения, а не за това, че някой си е отворил нещо, което е нарекъл университет.

кво значи сериозен университе.смех.

например шуменския сериозен ли е?

то и мойте рибки тва мислят- нещо дето го няма в аквариума не съществува.

Ах въх , Аристотел не е завършил шуменския или СУ.Ужас.

Стагиритът първоначално учи и преподава в Платоновата академия в Атина. По-късно създава своя школа (Ликейската). С други думи, получава едно от най-добрите възможни образования в Елада и затова го избират за учител на Александър Македонски. Ако трябва да направим паралел, това е като да завършиш Оксфорд или Кеймбридж. Това са всеизвестни неща, Хари.

ПП Т.е. идеята е да имаш последната дума, независимо дали казваш нещо смислено. Заповядай тогава, напиши още един пост, за да се почувстваш победител в спора и бъди здрав и щастлив!

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Интересна тема. Дали когато 'хироманта' гледа на ръка, наистина 'чете' линиите или просто е трик, с който да замаскира гадателските си способности ?

Лично познавам хора, на които циганки са гледали в миналото и предсказанията са се сбъднали едно към едно.

Дали е автосугестия, следствие на която хората несъзнателно променят съдбата си в казаната им посока, не е ясно, но фактите са налице.

Прекалено наивно би било да смятаме, че низ от събития продължили с години са просто съвпадения.

Редактирано от satanas (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.