Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

Мисля да я комбинирам с DW 3 :)

Нима има нужда!? :rolleyes:
  • Отговори 628
  • Прегледи 96,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Нима има нужда!? :rolleyes:

Зависи аз мога и без нея но някой активатори трябва да се проверяват нали? :)
  • 2 седмици по-късно...

Да.

Това действително така ли е ?

Не е ли противоречие,две антивирусни на едно РС ?

Ако може,значи ли че не може да се разчита на Panda Cloud,като единствена защита ?

Това действително така ли е ?

Не е ли противоречие,две антивирусни на едно РС ?

Ако може,значи ли че не може да се разчита на Panda Cloud,като единствена защита ?

Действително е така. Просто функционалността, начинът на работа на програмата е различен от стандартните антивирусни. Това не означава, че е непълноценна програма, тъкмо обратното. Според мен е добра

Я си вижте Пандата с дълбокия анализ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=28O6o-BPAXU&feature=related

Тестващия тук вече е на друго мнение! :)

Малкото мече с изразен характер :)

Panda Cloud AV with Behavior Blocker

http-~~-//www.youtube.com/watch#!v=DfGWnuzdYk8&feature=related

http-~~-//www.youtube.com/watch#!v=Te2hcjU6qrQ&feature=related

Тестващия тук вече е на друго мнение! :wors:

Малкото мече с изразен характер :)

Panda Cloud AV with Behavior Blocker

http-~~-//www.youtube.com/watch#!v=DfGWnuzdYk8&feature=related

http-~~-//www.youtube.com/watch#!v=Te2hcjU6qrQ&feature=related

Веднага правя собствен тест и ще бъде качен та ще видим мечето гризли ли е или правилно са го кръстили пандичка :PМале то се оказа мишленце вместо пандичка -пълен провал -е аз не съм про като онзи пич ама при мен все резултатите са друти :yanim:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Новия инсталатор,който се предлага е вече от типа downloader,сваля си online модулите.

По време на инсталацията те пита за толбара,махаш отметката а накрая Yahoo толбара пак е налице.

И още един толбар,този път на Panda.

За Avast!5 Free преди време един куп глупости се изписаха,защо предлагал google chrome ,а какво да кажем сега за Panda Cloud ?

Сега е ред на Spyware Terminator ;)

Новия инсталатор,който се предлага е вече от типа downloader,сваля си online модулите.

По време на инсталацията те пита за толбара,махаш отметката а накрая Yahoo толбара пак е налице.

И още един толбар,този път на Panda. То бива бива айде безплатно ,ама прекаляват!

За Avast!5 Free преди време един куп глупости се изписаха,защо предлагал google chrome ,а какво да кажем сега за Panda Cloud ?

Да и при мен на виртуалката така ми го натресе ама после Панда си го отнесе ;) Е и Spyware Terminator ще пробвам макар че и при YouTube liar има пропуски ;)

Да и при мен на виртуалката така ми го натресе ама после Панда си го отнесе ...

Не мога да повярвам 3 броя инсталации ;) ,да не говорим за тормоза на процесора от PSANHost.exe ,тук нещо я объркаха ;)

Не мога да повярвам 3 броя инсталации ;) ,да не говорим за тормоза на процесора от PSANHost.exe ,тук нещо я объркаха ;)

Ей това наскоро го пробвах на реална машина и само тоя процес ми стигаше до 50 к понякога -програмата я съсипаха -тя първата и бета беше по добра от тази версия и по лекота и по детекция ... Пробвах я с DW и много товареше и рам и процесор :mad:;) Следва ново видео с Комодо и още програми ...

Хах.. панда я ползвах през 2008 на една Виста обаче ми се навадиха много троянци и за товя вече и нямам вяра на пандата.. ;)

• 1 месец по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Хех, новата "облачна" Panda изглежда повече от обещаващо.:help wanted3:Веднага ми се набива на очи: Malicious Web & URL Filtering. No more nagging advertising Hot updating of behavioural blocking rules И още доста.Тук> http://blog.cloudantivirus.com/2010/10/27/panda-cloud-antivirus-1-3/

• 4 седмици по-късно...

Вчера активирах Panda Cloud Antivirus Pro Edition с едногодишен лиценз от някаква доскорошна промоция. Не мога да видя обаче докога ми е валиден лиценза. Няма обозначение в интерфейса на Panda. Някой да знае как да проверя срока на лиценза - сега ли почва да тече една година, или вече са минали няколко месеца (не помня точно кога беше промоцията)...

• 2 седмици по-късно...

Вчера активирах Panda Cloud Antivirus Pro Edition с едногодишен лиценз от някаква доскорошна промоция. Не мога да видя обаче докога ми е валиден лиценза. Няма обозначение в интерфейса на Panda.

Някой да знае как да проверя срока на лиценза - сега ли почва да тече една година, или вече са минали няколко месеца (не помня точно кога беше промоцията)

Същият въпрос ме терзае и мен, това си е сериозен недостатък но какво да се прави.....

Същият въпрос ме терзае и мен, това си е сериозен недостатък но какво да се прави.....

Почва от датата на получаване на лиценза - при мене е Oct 28, 2010 г.

Тук има форумче http://www.cloudantivirus.com/forum/index.jspa

Тук се прави акаунт за VIP съпорт и сте готови https://www.cloudantivirus.com/en/myaccount/login/

Ваш код Panda Cloud Antivirus PRO :

YG9B4H-XXXXXXX Заканчивается: January 10, 2011

;)

Нали уж за една година беше

;)

А явно не е ако искаш мога да ти дам друг ;)

Те затова я и махнаха тази промоция от темата :)

А явно не е ако искаш мога да ти дам друг ;)

Те затова я и махнаха тази промоция от темата ;)

Ами аз имам четири,пък и няма да я ползвам. Сега ще ги подпукам и каквото не става - в коша.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

:)

Моя лиценз е за една година, активирах на 26.12.2010 и пише че е валиден до 26.12.2011. Да не би да не е същата промоцията - не я помня вече (бях си запаметил лиценза в текстови файл).

Мисля, обаче, че няма чак толкова голямо значение, дали се ползва безплатната или платената версия. Така или иначе разликата е нищожна (някакъв Behavior Analizer, който досега не съм виждал да работи, ваксинация и някаква VIP поддръжка). Плюс това всеки я комбинира с нещо друго, като защитна стена, ХИПС и пр. и пр.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Моя лиценз е за една година, активирах на 26.12.2010 и пише че е валиден до 26.12.2011. Да не би да не е същата промоцията - не я помня вече (бях си запаметил лиценза в текстови файл).

Мисля, обаче, че няма чак толкова голямо значение, дали се ползва безплатната или платената версия. Така или иначе разликата е нищожна (някакъв Behavior Analizer, който досега не съм виждал да работи, ваксинация и някаква VIP поддръжка). Плюс това всеки я комбинира с нещо друго, като защитна стена, ХИПС и пр. и пр.

Мисля,че е някаква неразбория. След 10-ти ще я сложа тая "мечка" и ще видя кой крив,кой на кума сват :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.