Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

Момичета, благодаря ви за мненията за анкетата, много сте мили!

Тихи относно твоя проблем - щом не можеш да се сетиш името на героя пиши книгата, аз ще се оправя!

Хубав ден момичета, макар и дъждовен :huh:

Щом си казала. Всъщност се оказа, че са само 4 въпросните злодеи, на които не мога да посоча имената им. Ето и моята класация:

1. Лорд Дейвид Ашфорд - "Отровни думи" (Джоана Линдзи)

2. Морган Аткинс - "Принцеса Алесандра" (Джули Гарууд)

3. Трийджигъл и Бес Трийт - "Лорд Найнтингейл" (Катрин Каултър)

4. Робърт Тейритън, Жьонвиев и Найджъл Стърлинг - "Не предавай любовта" (Хедър Греъм)

5. "Тес" (Ейми Фетцър)

6. "Цената на рая" (Катрин Каултър)

7. Лорънс Линдхърст - "Контесата" (Катрин Каултър)

8. "Розовата кула" (Валери Лорд)

9. Брайън Морс - "Неочакваната годеница" и "Ти не си за мен" (Джейн Фийдър)

10. "Пиратът" (Кони Мейсън)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 941
  • Прегледи 296,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уау, това е наистина изключително изчерпателна и добре представена класация и жалко че свърши. Блестящо си се справила :magnifier: Само съжалявам, че божественият Девлин не е заел първото място ;) но нали можеше да се представи и по-зле.Настоящата класация доста ме изпоти, измъчих се докато успея да избера имената, то беше ровене из паметта, изброяване на книги... А преди се гордеех, че мога да се сетя за всеки роман, който съм чела и знаех пълните имена на главните герои, цвят на коса, очи, ръст, възраст, имената на родителите и т.н. и т.н. Да, ама това остана в далечното минало. Както и да е, ето кандидатите.Трима са от романи на Катлийн Удиуиз, защото нейните злодеи са толкова гадни и дразнещи. 10. Роберта- Като пепел във вихъра 9. Ричард- Среднощен бродник 8. Дейвид Ашфорд- Отровни думи 7. Нейджъл Талбот- Роза през зимата 6. Брайън Морс- Неочакваната годеница 5. Алфарик (страшно противен тип) - Розовата кула 4. Гейлърд- Шана 3. Майката на Кали- Спомен (досега я четох, а нямам представа как се казваше, срамота) 2. Греъм- Дивачката 1. Питър (красив външно, но чудовищно жесток) - Графиня робиня

Мили момичета обявявам край на гласуването за "Най-привлекателен мъж от романите". В класацията се включиха 13 души, благодаря на всички за съдействието.

Ще спомена имената на героите, които въпреки че имат над 10 точки и за тях беше гласувано повече от веднъж не успяха да се класират: Аштън Уингейт (Любимият непознат)-11т.; Брандон Бърмингам (Пламъкът и цветето) - 13 т .; Джей Ти Монтгомъри - 10т; Александър Монтгомъри (Чернят отмъстител) -15т.; Ролф (Сърца в пламъци)-12т.; Джеръми Малори (Да се влюбиш в негодник) - 12т.; Роухън Карингтън (Дивия барон)-11т.; Коул Лейтимър (Като пепел във вихъра) - 14т.; Клейтън Уестморланд (Уитни моя любов) - 15т.; Джот Сакстън (Тази нощ или никога) - 11т.;

Нека преминем към раздаването на наградите : Публикувано изображение

На десета позиция с 16 точки се нарежда господин Грифин Паул от романа на Кристина Дод "Гняв" - достойният уелсец, рицар с тъмнокафява и лъскава коса, създаващ представата за "освирепял див звяр", но спечелил завинаги сърцето на лейди Мариан.

На девето място застава Рурк от поредицата на Нора Робъртс "В смъртта" с цели 18 точки.

Достойното осмо място се присъжда на героят от първия любовен роман издаден у нас от издателство "Ирис" - "Шана", а именно Рурк Бошан, както всеки един от героите на Удиуиз и този може да остави без дъх всяка жена!

Седмо място с 21 точки заема Колин Холбрук, съпругът на "Принцеса Алесандра" (Джули Гарууд) - познат ни и от "Брачна авантюра" , "мъж, който не се забравя лесно.Беше изключителено привлекателен, със силно и добре сложено тяло...Явно Колин беше бунтар в общество на консерватори... Висок, с широки рамене, мускулести бедра...невероятно красив е недостъпен.Единствено топлата му усмивка го правеше по-приветлив." Освен с външен вид Колин ни спечели и с отношението към Алесандра - такъв джентълмен...

Стигаме до шесто място, което си поделят Нисълъс Идън (Обичай само веднъж) и любимеца на Инчето - Джайн Рен (Надарения) с по 24 точки. За Никълъс какво да се каже - един от прославените женкари на Джоана Линдзи, един от всеобщите любимци, за който всяка жена има право да мечтае. Истински красавец, в присъствието му жените изпадат в "безрасъдно настроение", непоправим и изкусителен, превъсходен любовник...А Джайн - "Той е темпераментен и непокорен. Чувствен и греховен. Екзотичен и магнетичен. Невероятно красиво създание, неустоимо за жените.С блестящите си зелено-златни очи, копринена коса и мъркащ глас, замайващият прелъстител..." Кой би повярвал, че това е котка...

В средата на класацията с 31точки поставихме главният герой от една от най-култувите книги и истинска класика в жанра "Роза през зимата" и Кристофър Сатън - гъста тъмнокестенява коса, плътен мъжествен глас, приятен колкото и лицето му...нито един недостатък в тези широки рамене, тясна талия и дълги крака...", спирам до тук, защото Кристофър е един от героите, за който е гласувано най-често, няма нужда да изтъквам качествата му!

На четвърта позиция с 36 точки е "Покорителят" на Джоана Линдзи - Джеймс Малори - бруталният екземпляр според брат му Антъни, авантюрист, обесник и покорител на женски сърца, но винаги джентълмен, "най-забележителния синеок дявол", не знам за вас - но аз нямам нищо против пират като него да ме отвлече!

Момичета останаха трите челни позиции:

Бронзов медал и 40 точки за Алек Кинкейд от "Венчило с дявола" на Джули Гарууд.Изключителен герой - времето е 1102 година, гигантски воин, "самия дявол","висок, широкоплещ, бронзова коса, загоряло лице, с мускулесто и стройно тяло...кафяви очи, нито грам излишна тлъстина...истински Херкулес", "устата му бе твърда като всичко у нето..." заслужена трета позиция!

С цели 69 точки втори днес е Девлин Сейнт Джеймс от "Мъжът на мойте мечти", и не само на мечтите на Мегън, а и от моите и на още много девойки! Какво мога да кажа за него, освен да цитирам едно мнение по темата "защо наистина не съществува"... "Висок, широкоплещ, с божествена фигура и гладко избръснато лице, с изумителни, арогантни черти...най-удивителните тюркоазени очи...един великолепен екземпляр..."

И така първенец по красота, съвсем заслужено и очаквано с 86 точки - златен медал за Антъни Малори "Нежен бунт"."Красив като греха...един безпощаден, неустоимо красив развратник, широка уста с арогантна усмивка, мъжествен овал и орлов нос, мургава кожа и абаносова коса... Очите му - о Господ да пази невинните от тези очи!Те имаха най-чистото синьо, покрито от тежки клепачи, извити дълги черни мигли и категорично очертани вежди.Погледът му очароваше и хипнотизираше..." Най-забавния мъж, за който съм чела, най-завладяващия и най-привлекателния!

Следващата ни класация е на тема "Най-голям злодей от романите"

10.Джон Хедингос (Да се влюбиш в негодник)

9. Лия (Нежни екстази)

8.Робърт Тейритън, Жьонвиев и Найджъл Стърлинг (Не предавай любовта)

7.Нейджъл Талбот и шериф Паркър (Роза през зимата)

6.Ръксли и Хедли (Рубинът)

5.Томас Хънт (Пламъкът и цветето)

4.Андрю Лангфорд и Луиза (Прелата на любовта)

3.Брайън Морс (Неочакваната годеница и Ти не си за мен)

2. Малкъм Синклер (Любимият непознат)

1. Лорд Дейвид Ашфорд (Отровни думи) - направо ми се смразява кръвчицата от тоя!

Очаквам вашите мнения, само моля не ме цитирайте!

Ей, да му се не знай, Джайънчо на шесто място чак, ама то е щото книгата и авторката не са толков апопулярни, иначе такъв мъркащ, сладък съблазнителен котан, като него със сигурност щеше да е на първо място. И другите класирали се са много добре. Браво Хубава клсация мило. Ама следващата, голям зор ще да е. Ама ще с епробвам след малко да измисля как да ги наредя

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Много се иззорих с таз анкета, ама съм готова. 1. Ройс от "Последно видение" на Бевърли Бартън (идеалния гадняр, сериен убиец, който пренася в жертва жени и после им пие кръвта, а за капак, иска да хапне сърцето на главната) 2. Лети от "Ласки и насилие" на Кони Мейсън (оу, ужасна героиня, накара да нападнат главния, той си изгуби паметта и изчезна, през това време измъкна документи и накара главната да й бъде дадена като бяла робиня, а после накара един грамаден негър да я насилва докато не забременее, е той не го направи, а и наща си беше вече бременна, ама намерението си остава) 3. Лорд Ашфорд от "Отровни думи" на Джоана Линдзи (гаден, гнусен, противен, гнусен, откачен, гнусен, трябва ли да изброявам още?) 4. Лилиан Валес от "Джудит" на Джуд Деверо (побърканячката, която първо отказа да с еомъжи за Гавин, главния, после искаше да мус тане любовница, като той се омъжи за Джудит и инсценира, нашия мъртво пиян да се пльосне в стаята й, и Джудит да ги види, да си направи погрешни заключения и да хукне да бяга, при което губи бебето) 5. Лилит от трилогията "Кръгът" на Нора Робъртс (Гадна вампирска кралица, която всячески се опитва да избие главните и в трите книги) 6. Кейн от трилогията "Ключът" на Нора Робъртс (Зъл бог, койято се мъчи да попречи на главните да открият ключовите като замъглява разсъдъка им) 7. Тео от "Непознатата от Ямайк на Катрин Каултър (гнусния чичо на главната, който я кара да се прави на уличница и да упоява мъже, който после си мислят, че са спали с главната) 8. Марго от "Рийган" на Джуд Дверо (гаднярка, която накра главния да тръгне по погрешна следа, да не може да открие главната и за това двамата да се разделени с години) 9. Имаеш един шейх в една книга, не го помня кой беше, ама беше заловил главния, държеше го в двореца си, главната, която вече беше съпруга на главния хукна да го спасява и шейха я хвана, като не знаеше коя е. Нашия беше сляп, а тя със вързани очи, и оня извратеняк, ги накара да спят заедно докато ги гледа, голям зор беше, докато най- накрая се разпознаят. 10. Джон Хедингос от "Да се влюбиш в негодник" на Джоана Линдзи (Боклук, тотален, неморален)

Новата класация наистина е трудна. Затова, за да не избирам безразборно, реших да избера гадняри от книгите на Сандра Браун /нейните злодеи понякога имат дълбочина, което е нормално - все пак последните и книги са толкова любовни, колкото и криминални, ако не и повече второто/.

1.Рики Лозада("Увлечението")

2.брат Гейбриъл ("Размяната")

3.Ноа Риид("Завист")

4.Джигър("Горещи страсти в рая")

5.Джеф Дойл("Шарада")

6.Нийл Пачет("С дъх на скандал")

7.Кейто Леърд("Рикошет")

8.Фостър Спийкмън("Сделка за милиони")

9.Крис Хойл("Безпощадно")

10.Рандъл Портър("Пламаци")

Познайте коя е любимата ми авторка Публикувано изображение

Редактирано от svetili (преглед на промените)

Хайде и аз да се включа с предложения за класацията "Гадняри и злодеи" Публикувано изображение

1. Дейвид Ашфорд ("Отровни думи", Джоана Линдзи) -без коментар - отвратително чудовище :wub:

2. Виктор Дювалие ("След полунощ", Тереза Медейрос) - бая чудене падна дали него да не класирам под номер 1. Това не е гадняр, а направо вампир Публикувано изображение

3. Фейт Белами ("Девицата и звярът", Виктория Хол) - то бива гаднярка бива, ама да обезобрази така жестоко и безжалостно главния Публикувано изображение

4. Хенри Уинчестър ("Брачна авантюра", Джули Гарууд)

5. Морган ("Принцеса Алесандра")

6. Лъвджой ("Рандеву", Аманда Куик)

7. Пол Хатуей ("Рози след дъжд", Каси Едуардс)

8. Рейнър ("Вълкът и гълъбицата")

9. Дарт ("Войнствена любима",Тамара Лий)

10. Никълъс ("Светлина в мрака", Кристина Дод)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

изпита е утре :speak: Какво ще кажеш за класацията? И по важното правиш ли новата? А от Магията прочетох първа глава, за повече нямаше време

Еми ето я и моята класация, след много умуване:

1. Кейт и Пърси (Грешница, Ветровете на съдбата)

2. Граф Нортуик (Среднощна красавица)

3. Лорд Дейвид Ашфорд (Отровни думи)

4. Джефри (Омагьосаните)

5. Алида (Спомен)

6. Лиа (Нежни екстази)

7. Люсиен Сноу (Крадец на сърца)

8. Уолдо (Черния рицар)

9. Томас Хънт (Пламъкът и цветето)

10. Малкълм Синклер (Любимият непознат)

Това е, сега вече съм спокойна....:-) че съм допринесла за по интересен резултат.....Кога ще излязат резултатите? Нямам търпение да разбера какво си ни намислила по нататък :-)

ето и моя поглед върху класацията...

1.Хоукинс(Черната роза-Кристина Скай)

2.Джефри(Омагьосаните-Ел. Лоуел)

3.Дамари(Вихрената годница-Й.Йохансен)

4.Деймън Дънстрон(Бяло цвете-Жаклин Рединг)

5 лорд Ашфорд(Отровни думи)

6.Морган(Принцеса Александра)

7.Уилям Монтагю(Кристалната пещера)

8.Томас Хънт(Пламъкът и цветето)

9.Лилиан(Джудит-Джуд Деверо)

10.Ерик(Дъщерята на огъня-Хедър Греъм)

Публикувано изображение

• Автор

Момичета класацията е готова: На десето място застава един от героите на Удиуиз - Томас Хънт от "Пламъкът и цветето", отвратителен не само външно, но и душевно болен вътрешно, героят се развихри към края на книгата, извърши не едно и две убийства, предимно на жени, като преди товя ги насилваше, изнудваше Хедър, изобщо перфектният злодей -брррр На девета позиция отново герои на Удиуиз, а именно Нейджъл Талбот и шериф Паркър от романа Роза през зимата, рядко срещани злодеи, които не се свенят да тормозят една фамилия и поколенията й!Специално г-н Талбот, заслужава поклон за ненавистта, която предизвиква, не стига че желаеше главната, че беше убил брата и бащата на главния, ами и вършеше престъпление след престъпление, необезпокояван, от другарчето си шерифа!!! Седма позиция си поделят героят на Валери Лорд-Алфарик от Розовата кула и Адела, героиня на Джуд Деверо, жена, която достойно представя пола ни! На шесто място застава Брайън Морс (Неочакваната годеница и Ти не си за мен)от романите на Джейн Фийдър -ужасен, две книги не му стигнаха да се вихри - от контрабандист до зъл убиец, шпионин и насилник,адско изчадие според мен! Откакто дочетох Ти не си за мен и не смея да чета друга книга на Фийдър, да не се появи пак от някъде!Плътно до Брайън е Рейнър де Март, героят на Катлийн Удиуиз от "Вълкът и гълъбицата" - опустошителят на Даркенвалд, посягащ на жени и деца и не малко ненормален, поне според мен, заслужена позиция! Пета позиция за героят на Елизабет Лоуъл Джефри (Омагьосаните) Направо се очудвам как злодей като Малкъм Синклер от "Любимият непознат" - отново на Катлийн Удиуиз - е едва четвърти в класацията! Пират, крадец, разбойник и убиец - истинско чудовище, прилъга главната да се омъжи за него, почти уби главния, въртеше всички в мрежите си, каквото му попаднеше беше откраднато, толкова голяма алчност рядко се среща, но да му се признае, началният му план цепеше мрака,просто брилянтен, абе да не му попадаш!!! Трета позиция за Лилиан Валес от "Джудит" на Джуд Деверо-побърканячката, която първо отказа да с еомъжи за Гавин, главния, после искаше да мус тане любовница, като той се омъжи за Джудит и инсценира, нашия мъртво пиян да се пльосне в стаята й, и Джудит да ги види, да си направи погрешни заключения и да хукне да бяга, при което губи бебето!!! Сребърен медал за Морган Аткинс от "Принцеса Алесандра" (Джули Гарууд)- трябва да му го призная на този злодей, изобщо не го подозирах, а той взе че и убиец излезе, жалко за приятелката на Алесандра, но поне сестрата на Колин се отърва! И така отново първа позиция за герой на Джоана Линдзи - Лорд Дейвид Ашфорд (Отровни думи),както вече споменах от този направо кръвта ми изтива! Линдзи напълно ни изненада с този злодей, всеки чел поредицата за Малори, знае за липсата на лоши герои и изведнъж появата на един, толкова кръвожаден и ужасен, само като си представя деянията му и ..... Това беше за злодеите, край на лошите помисли, вярно неприятна класация, но пък не можем да не отчетем тези герои,без които действието едва ли би било същото, но всички сме доволни, когато накрая мрат като гадини, или най-малкото си получават заслуженото! За следващата седмица ви задавам нещо адски по-приятно, а именно Топ 10 на най-любимите ви автори, призовавам ви да изкажете мнението си и моля ви по един писател на позиция! Ето я моята класация: 10. Катрин Каултър 9. Джейн Фийдър 8. Джуд Деверо 7. Кристина Скай 6. Тереза Медейрос 5. Джули Гарууд 4. Аманда Куик 3. Хедър Греъм 2. Катлийн Удиуиз 1. Джоана Линдзи П.С. Класацията се промени след мнението на Ели!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

относно класацията...

много мислих и...

1.лорд Ашфорд(Отровни думи)отвращавам се от него

2.Лилиан(Джудит-Джуд Деверо)с една дума гадина

3.Морган(Принцеса Александра)

4.Едуард Дан(Тъмна луна)извращенията му ме карат да се потърсям

5.съдия Прескот(Сърцата полудяват)същия гадняр

6.Рейнър ("Вълкът и гълъбицата")

7.Нейджъл Талбот и шериф Паркър (Роза през зимата)двама мръсници

8.Малкъм Синклер (Любимият непознат)

9.Марлис(Отмъстителят)-тя не е толкова злодей,колкото неочаквано лоша.

10.Марк-Дейвид Лемур и лейди Марджъри(Лунен танц)

нямам търпение да видя крайния резил.

Ето я моята класация:

10. Катрин Каултър

9. Джейн Фийдър

8. Джуд Деверо

7. Кристина Скай

6. Тереза Медейрос

5. Джули Гарууд

4. Аманда Куик

3. Хедър Греъм

2. Катлийн Удиуиз

1. Джоана Линдзи

и моята е почти същата-малко закъснях с предишната но тя си беше трудна. с тази веднага се справям.

1.Джоана Линдзи

2.Джуд Деверо

3.Катлийн Удиуиз

4.Джули Гарууд

5.Аманда Куик

6.Хедър Греъм

7.Тереза Медейрос

8.Джудит Макнот

9.Лей Грийнууд

10.Елизабет Лоуел

Ее, най-после, мила, доживяхме лесна класация! Вече може да си отдъхнем, няма вече ровене из книги, да се чудиш кой гадняр да избереш и кой да пропуснеш, големи мъки бяха (поне за мен). Но пак си завършила класацията по най-добрия възможен начин.А ето ги моите любимки: 10. Кони Мейсън 9. Сюзан Джонсън 8. Бренда Джойс 7. Мери Джо Пътни 6. Катлийн Удиуиз 5. Джоана Линдзи 4. Патриша Грасо 3. Вирджиния Хенли 2. Тереза Медейрос 1. Джуд Деверо

Ето още две книжки на Нора Робъртс:

Съкровището

Дух и материя

Колкото до класацията, тази наистина беше по-лесна :P

1. Нора Робъртс

2. Аманда Куик

3. Джоана Линдзи

4. Джули Гарууд

5. Кони Мейсън

6. Патриша Грасо

7. Сюзън Джонсън

8. Катлийн Удиуиз

9. Вирджиния Хенли

10.Катрин Каултър

Някой може ли да ми каже дали "След невинността" на Бренда Джойс е от поредицата за семейство Браг? :wors::huh:

Да, от поредицата за семейство Браг е, мисля, че е 4-та книга по хронология.

Относно класацията - и този път изключително интересна, ето моите 10, въпреки, че се се щам за поне още толкова любими:

1. Джули Гарууд

2. Хедър Греъм

3. Джоана Линдзи

4. Бренда Джойс

5. Джуд Деверо

6. Аманда Куик

7. Джудит Макнот

8. Лори Макбейн

9. Тереза Медейрос

10. Катлийн Удиуиз

С новата класация, първа позиция много много ме затрудни. 1. Джули Гарууд - чела съм всичко нейно издадено у нас, и не съм разочарована. Обожавам романите й. 2. Джоана Линдзи - Беше ми трудно да я поставя на второ място, защото я боготворя, но все пак им две нейни книги които не харесвам, затва тя обира среброто. 3. Нора Робъртс 4. Дара Джой - Две нейни книги съм чела, ама са върха 5. Джейн Ан Кренц или Аманда Куик, все тая е, авторката е трепач 6. Джуд Деверо 7. Хедър Греъм 8. Сюзън Джонсън 9. Катрин Каултър 10. Кони Мейсън - МНого я харесвам, незнам защо я сложих тука. До 5-та позиция съм бетон, нататък ги подредих така както се сетих.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Да, от поредицата за семейство Браг е, мисля, че е 4-та книга по хронология.

Всъщност е втора от поредицата за Деланза. :)

Пете, тоя път няма да ме затрудниш, класацията е много приятна.

1. Джоана Линдзи (очакваше се, върла фенка съм й, имам всичко нейно издадено на бг, без две книжки само)

2. Джули Гарууд

3. Катрин Каултър

4. Хедър Греъм

5. Джуд Деверо

6. Кони Мейсън

7. Катлийн Удиуиз

8. Мери Джо Пътни

9. Сюзън Джонсън

10. Джудит Макнот

Уф, уж лесна класацията, ама ме поизпоти. :)

А ето и моята класация: :) 1.Нора Робъртс :) 2.Кони Мейсън :wow: 3.Джоана Линдзи ;) 4.Джуд Деверо 5.Елизабет Лоуъл 6.Джейн Фийдър 7.Хедър Греъм 8.Катрин Каултър 9.Линда Хауард 10.Лей Гринууд

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Още един хубав арлекин специално за Деси Публикувано изображение

Серия "Страст" №154

Керъл Бък - Алени дантели

Приятно четене!

Да се вклча и аз в класацията:

1. Нора Робъртс

2. Джудит Макнот

3. Джоана Линдзи

4. Джули Гарууд

5. Хедър Греъм

6. Катлийн Удиуиз

7. Тереза Медейрос

8. Сандра Браун

9. Аманда Куик/Джейн Ан Кренц

10. Джуд Деверо

PS: Първоте 4 направо ги обожавам, ако напиша класацията още няколко пъти :indian: сигурно всеки пyт местата ще са разменени Публикувано изображение

Редактирано от maxin (преглед на промените)

За класацията: 1.Нора Робъртс 2.Джоана Линдзи 3.Елизабет Лоуъл 4.Аманда Куик 5.Хедър Греъм 6.Джуд Деверо 7.Катрин Стоун 8.Катлийн Удиуиз 9.Айрис Йохансон 10.Джейн Фийдър За съжаление може да има по едно име на позиция.Няма как.Иначе от 1-3 са ми все за първо място,а 4-10 са все за 2-ра позиция. Тъй като съм голям любител на съвременните романи мисля,че класацията трябваше да е двойна-съвременна и историческа.А така човек се разкъсва между тях.

Ето и моят топ 10: 1. Нора Робъртс ;) 2. Сюзън Джонсън 3. Хедър Греъм 4. Елизабет Лоуел 5. Джоана Линдзи 6. Кристина Скай 7. Катлийн Удиуиз 8. Джули Гарууд 9. Бренда Джойс 10. Тереза Медейрос

Ми хайде и аз да се включа.. Публикувано изображение

1. Катлийн Удиуиз

2. Елизабет Лоуел

3. Нора Робъртс

4. Кристина Дод

5. Кони Мейсън

6. Бренда Джойс

7. Хедър Греъм

8. Аманда Куик

9. Джоана Линдзи

10. Лей Грийнууд

:)

ЕТО И МОЯТА КЛАСАЦИЯ: 1НОРА РОБЪРТС 2ДЖОАНА ЛИНДЗИ 3ДЖУД ДЕВЕРО 4ЕЛИЗАБЕТ ЛОУЪЛ 5САНДРА БРАУН 6АМАНДА КУИК 7СЮЗАН ДЖОНСЪН 8ШЪРЛИ БЪЗБИ 9ЛИНДА ХАУЪРД 10ДАЯН ПАЛМЪР

Момичета ето ме и мен с мойта десятка. Тази класация не бих я пропуснала. Та: 1. Лей Грийнууд- да не би да изненадах някого? 2. Джоана Линдзи 3. Джули Гарууд 4. Джуд Деверо 5. Кони Мейсън 6. Шърли Бъзби 7. Хедър Греъм 8. Бренда Джойс 9. Елизабет Лоуъл 10 Катлийн Удиуиз

Определено ще е трудно за определяне кой заслужава първото място в тази чудесна класация! Ето я и моята: 1. Джоана Линдзи 2. Кат Мартин 3. Елизабет Лоуел 4. Джули Гарууд 5. Катрин Каултър 6. Сюзън Джонсън 7. Кони Мейсън 8. Катлийн Удиуиз 9. Аманда Куик 10. Лори Макбейн Наистина има и други прекрасни авторки, който за съжаление не можах да поместя в моя топ 10, но това са най - любимите ми!!!!

ЕТО И МОЯТА КЛАСАЦИЯ

1. НОРА РОБЪРТС Публикувано изображение:huh:Публикувано изображение:)

2. Джоана Линдзи

3. Кони Мейсън

4. Джуд Деверо

5. Хедър Греъм

6. Катлийн Удиуиз

7. Мери Джо Пътни

8. Патриша Грасо

9. Кристина Дод

10. Сандра Браун

Дано ви хареса!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.