Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

Да се включа и аз в класацията Публикувано изображение

1.Шана

2.Вълкът и гълъбицата

3.Като пепел във вихъра

4.Роза през зимата

5.Катрин

6.Дяволско желание

7.Джена

8.Шепотът на розите

9.Дяволско изкушение

10.Осъдени души-не зная дали е за тук,но обожавам тази книга,която също се разказва за любов,както и "История на греха"-която смятам за велика Публикувано изображение

• Отговори 941
  • Прегледи 296,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пете, браво за чудесния анализ ама какво сме ти направили да ни мъчиш така с всеки по и по-труден избор? Хаха. Е не мога да се въздържа въпреки че половината ми любими книжки изостанаха щото трябваше да пиша цели поредици. Сигурна съм че избора ми няма да изненада никого, но ето го все пак. Пак казвам голям зор беше и сигурно ще ми дойде друг акъл после ама то по-трудно от това да си изчистиш хладилника да му се не види: 1. Брачна авантюра (тази книжка ме влюби в жанра и до ден днешен е любимото ми четиво); 2.Мъжът на моите мечти (тази пък затвърди интереса и ако я изгубя ще се гръмна) 3.Покорителя (ей тоз сладур мира не ми дава и ме кара да превеждам нон стоп) 4Твоята магия (мисля че трябва да спра да обяснявам-то е ясно) 5.Лили ( не е популярен автора явно ама ще го поправим това) 6.Принцеса Алесандра 7.Венчило с дявола 8.Сърце от лед ( е и пламъка също ама нали трябва само една) 9.Принцесата 10. Златната невеста Ай да му се не види колко още има ама какво да се прави...

Пете, браво за чудесния анализ ама какво сме ти направили да ни мъчиш така с всеки по и по-труден избор? Хаха. Е не мога да се въздържа въпреки че половината ми любими книжки изостанаха щото трябваше да пиша цели поредици. Сигурна съм че избора ми няма да изненада никого, но ето го все пак. Пак казвам голям зор беше и сигурно ще ми дойде друг акъл после ама то по-трудно от това да си изчистиш хладилника да му се не види:

1. Брачна авантюра (тази книжка ме влюби в жанра и до ден днешен е любимото ми четиво);

2.Мъжът на моите мечти (тази пък затвърди интереса и ако я изгубя ще се гръмна)

3.Покорителя (ей тоз сладур мира не ми дава и ме кара да превеждам нон стоп)

4Твоята магия (мисля че трябва да спра да обяснявам-то е ясно)

5.Лили ( не е популярен автора явно ама ще го поправим това)

6.Принцеса Алесандра

7.Венчило с дявола

8.Сърце от лед ( е и пламъка също ама нали трябва само една)

9.Принцесата

10. Златната невеста

Ай да му се не види колко още има ама какво да се прави...

Ох, Съни, мнооого си права. Това Петето няма жалост Публикувано изображение От вчера насам само мотам един списък с книги и премятам в него една по-напред, друга още по-напред.... И не мога да реша коя е по-по-най, да му се не знай :P Но до довечера ще измъдря нещо по въпроса ;)

Това е трудно, много трудно, но... ето какво измислих: 1. Твоята магия - Джоана Линдзи 2. Брачна авантюра - Джули Гарууд 3. Мъжът на моите мечти - Джоана Линдзи 4. Венчило с дявола - Джули Гарууд 5. Дяволско желание - Лори Макбейн 6. Покорителят - Джоана Линдзи 7. Сърце под маска - Ребека Брандуейн 8. Сърце от лед - Джуд Деверо 9. Робинята на викинга - хедър Греъм 10. Принцеса Александра - Джули Гарууд

Моите 10: 1. Венчило с дявола - Джули Гарууд 2. Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз 3. Дивата котка - Хедър Греъм 4. Златната невеста - Хедър Греъм 5. Красавицата и звяра - Аманда Куик 6. Дяволско желание - Лори Макбейн 7. Любовта на черния конник - Шърли Бъзби 8. Джудит - Джуд Деверо 9. Сърце за продан - Шърли Бъзби 10. Джудит Макнот - Нещо прекрасно

Тази класация направо ми извади душата Публикувано изображение , не знам колко пъти я пренареждах. Пускам я така, че иначе изобщо няма да я пусна Публикувано изображение

1. Брак за една година - Вирджиния Хенли

2. Венчило с дявола - Джули Гарууд

3. Покорителят - Джоана Линдзи

4. Мъжът на моите мечти - Джоана Линдзи

5. Принцеса Алесандра - Джули Гарууд

6. Най-силната магия - Елизабет Лоуел

7. Цената на рая - Катрин Каултър

8. Пламъкът и цветето - Катлийн Удиуиз

9. Грешница - Сюзън Джонсън

10. Прелъстена невинност - Джоана Линдзи

ПС: И да не забравя, ето четвъртата книга:

Екстаз в смъртта - Нора Робъртс

Ето и моята класация:

1 Сърца в пламъци - Джоана Линдзи

2 Аарон и Магдалена - Шърл Хенке

3 Сребърен пламък - Сюзън Джонсън

4 Защото те обичам - Сандра Браун

5 Вълкът и Гълъбицата - Катлийн Удиуиз

6 Ритуалът на нощта - Джанет Дейли

7 Дивата котка - Хедър Греъм

8 Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз

9 Никол - Джуд Деверо

10 Съблазън - Кони Мейсън, май в Ирис е издадена като Дръзка любов

Публикувано изображение

Колкото и да мъдрувам всеки път различни класации правя, та в крайна сметка ето какво измъдрих: Публикувано изображение

1. Венчило с дявола, Джули Гарууд

2. Брачна авантюра, Джули Гарууд

3. Уитни, моя любов , Джудит Макнот

4. Скандал, Аманда Куик

5. Нежен бунт, Джоана Линдзи

6. Сърца в пламъци, Джоана Линдзи

7. Гняв, Кристина Дод

8. Неприлично предложение, Мери Джо Пътни

9. Лили, Лей Грийнууд

10. Войнствена любима, Тамара Лий

Гане, браво мила ! Огромни благодарности за книжките ;) Само дано Xesi да не ги догледа, щото не ми се мисли какво ти се пише Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Такаааа, пак сте се развихрили, докато ме е нямало днеска. :magnifier:

Аз мислех утре да пускам класацията си, но прецених да я направя без да се замислям особено, че то иначе голяма мъка. Не че не ми се наложи да избирам измежду 6 книги за 10-тото място, но това друг въпрос. Ето какво се получи накрая:

1."Принцеса Алесандра" - Джули Гарууд

2."Твоята магия" - Джоана Линдзи

3."Сърце от лед" - Джуд Деверо

4."Лорд Найнтингейл" - Катрин Каултър

5."Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи

6."Мечтая за теб" -Лайза Клейпас

7."Лунна страст" - Мари Ферарела

8."Кристалната пещера" - Вирджиния Хенли

9."По-силна от магия" - Хедър Кулман

10."Удоволствието на краля" - Шанън Дрейк

И още една, която е за Инка.

Мила, да знаеш, че местата в двете класации са равностойни, просто не можах да си избера една или две, та да ги включа в предната. :help:

1."Предай се на желанието"

2."Неукротима съблазън"

3."Вечно твоя"

4."Девил и Кенди"

5."Нека те обичам"

6."Огън в сърцето"

7."Всичко за нея"

8."Дива орхидея"

Това е от мен. Публикувано изображение

не мога да се удържа за класацията. аз пък знам кои са моите любими-лошото е че имам от всяка авторка по 10.хах така че сигурно няма да се изненадате че ще си наложа вето-да имам по една от автор. 1. мъжът на МОИТЕ мечти-джоана линдзи-без коментар 2. принцесата-джуд деверо 3. нещо прекрасно - джудит макнот 4. интриги-хедър греъм 5. лили-лей грийнууд-тук ще сложа един цитат-"зак не сбърка с много.лили го събуди в 8 часа" хаха-мене никой да не ме закача утре преди обед 6. принцеса алесандра - джули гарууд 7. чериса-джесика сен клер 8. златната долина-кристин хана 9. лунен танц-ан стюарт 10. сърцата полудяват-шели такър пете, лесно ги написах тези ама колко още мога да напиша и ще ми се сърдят книжките че не съм ги включила. защооооооооооо топ 10 не може ли топ 100? :baby:

Ето и моята класация,между другото тези 10 позиции са ми съвсем недостатъчни ;) 1.Скандал-Аманда Куйк 2.Омъгьосаните-Елизабет Лоуъл 3.Покорителя- Джоана Линдзи 4.Пламъкът и цветето-Катлийн Удиуйз 5.Принцеса Александра-Джули Гаруд 6.Лея-Джуд Деверо 7.Кристалната пещера-Вирджиния Хендли 8.Рубинът-Кристина Скай 9.Шепотът на розите-Тереза Мадейрос 10.Пазителят на сънищата-Пенелопи Уилямсън

Нека да дам и аз своя принос за класацията :blink: 1. Лорд Найтингейл - Катрин Каултър 2. Нежен бунт - Джоана Линдзи 3. Розата и херцогът - Мери джо Пътни 4. Принцеса Алесандра- Джули Гарууд 5. По - силна от магия - Хедър Кулман 6. Ти ми принадлежиш - Джоана Линдзи 7. Каприз - Лора Паркър 8. Измамата - Катрин Каутър 9. Мечтание - Дебра Диър 10. Спомен - Джуд Деверо

Класацията и този път си е трудна, най-вече изборът на кое място кой роман да сложа ;) И след като се измъчих здравата, ги наредих както дойде. 10. Дивачката- Мери Джо Пътни 9. Прелъстен- Вирджиния Хенли 8. Сара- Аманда Ашли 7. Шана- Катлийн Удиуиз 6. Мъжът на моите мечти- Джоана Линдзи 5. Черния отмъстител- Джуд Деверо 4. Чериса- Джесика Сен Клер 3. Твой завинаги- Тереза Медейрос 2. Сърце от пламък- Джуд Деверо 1. По-силна от магия- Хедър Кулман

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Ето и моята класация:1Ти ми принадлежиш-дж.линдзи.2Надареният-дара джой.3Сърцето на Девин Макейд-н.робъртс.4Тайната принцеса-дж.линдзи.5Дръзко ченге-н.робъртс.6Прелъстена невинност-дж.линдзи.7Принцеса Александра-дж.гарууд.8Твоята магия-дж.линдзи.9До края на света-е.лоуъл.10Обичай само веднъж-дж.линдзи

Ето и моята класация най-сетне: 1. Нежен бунт - Джоана Линдзи 2. Мъжът на моите мечти - Джоана Линдзи 3. Най-силната магия - Елизабет Лоуел 4. Венчило с дявола - Джули Гарууд 5. Мрак преди зората - Лори Макбейн 6. Спомен - Джуд Деверо 7. Невестата от Шербрук - Катрин Каултър 8. Сладко отмъщение - Кат Мартин 9. Господаря на рая - Катрин Онийл 10. Тази нощ или никога - Дара Джой

Ето го и моя списък.Любима авторка ми е Нора Робъртс ,затова е и на първо място.Останалите ми бе много трудно да реша.

1.В смъртта-Нора Робъртс-

не мога да реша коя книга да бъде,но ако трябва да посоча,то нека да е Оцеляване в смъртта.Цялата поредица е добра и може би НР е единствената авторка(която съм чела),успяла добре да съчетае криминални с любовни елементи.Напоследък търпя разочарование заради подобни хибриди(ЕЛоуъл-Никога не е късно да умреш).

2.Мъжът на моите мечти-Джоана Линдзи-

харесвам всичко нейно,но най вече сем Малори.Реших обаче тази книга да посоча,защото от всичките и герои само Девлин остави трайно впечатление у мен.

3.Роза през зимата-Катлийн Удиуиз

4.Сърцето на океана-Нора Робъртс-

ами не можах да се стърпя-страхотна е!

5.Среднощен бродник-Айрис Йохансен

6.Да бягаш от страх-Елизабет Лоуъл-

не е най-добрата и книга,но между героите има страхотно сексуално напрежение.

7.Алибито-Сандра Браун-

авторка,която много уважавам и която се е доказала неведъж.Жалко обаче,че държи(в 95%от прочетените от мен,а те са доста)героините й да са неопитни жени.Сякаш това значи,че са леки жени.Обеснявам го с това,че са писани приди 20години.

8.Надареният-Дара Джой-

интересна книга,в която има нещо повече от добър секс,а пък авторката е интересна и спорна личност.

9.Даровете на любовта-Катрин Стоун-

харесвам драматичните истории,а ако успеете да се настроите на правилната вълна,може да си изплачете очите от жалост.Това е запазена марка на Стоун.

10.Сърце от лед-Джуд Деверо

Има доста автори-,които не споменах-Хедър Греъм,Аманда Куик,Джейн Фийдър,Макнот,Сюзън Джонсън,Лий Майкърс(от арлекините),но няма място за всички.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Здравейте!Реших и аз да пусна моята класация: 1."Публични тайни"-Н.Робъртс(тая книга ме разтърси напално,обожавам я!) 2."Красива и мъртва"-Н.Робъртс 3."Смърт край змийската река"-Н.Робъртс 4."Море от обърнати сърца"-Н.Робъртс 5."Краят на реката"-Н.Робъртс 6."Божествено зло"-Н.Робъртс 7."Въглени в мъртвата пепел"-Н.Робъртс 8."Червена лилия"-Н.Робъртс 9."Да се влюбиш в негодник"-Дж.Линдзи 10."Нежен бунт"-Дж.Линдзи

• Автор

Момичета, днес завършва поредната ни класация на тема "Най-любим роман". Борбата беше повече от оспорвана, сами ще видите, споменахте доста разнообразни и интересни книги, ето някои от тях, които въпреки че бяха посочени неколкократно не успяха да влязат в челната десятка: Сърце от пламък, Най-силната магия, Твой завинаги, Шана, Вълкът и гълъбицата, Дяволско желание, Лили, Сърце от лед, Принцесата, Сърца в пламъци, Лорд Найтингейл...

Всичките заглавия са на все култови книги, на любимите ни авторки, които ако все още не сте прочели... е приемете го като задача за домашно.

Да се върнем към класацията, този път няма да се впускам в подробен анализ, мисля че е излишно, самия факт че това са десетте най-четени книги от нас, е повече от достатъчна препоръка.

На десета позиция с 19 точки застава романа на Елизабет Лоуъл - Омагьосаните. Книгата е финал на трилогията за двамата братя Дьо Сабр и приятеля им Дънкан. Главни герой в Омагьосаните са Саймън и Ариан, а предхождащите книги от трилогията са "Най-силната магия" и "Недокоснатата".

На девета позиция с 20 точки застават три романа на Катлийн Удуиз, а именно "Пламъкът и цветето", "Роза през зимата" и "Като пепел във вихъра". Аз лично не се учудвам, и трите книги са феноменални от към сюжет, а именно интригата, любовта, обратите, злодеите, изобщо класика в жанра!!!

Осма позиция делят две книги с по 21 точки, това са "Ти ми принадлежиш" от Джоана Линдзи, книга втора от поредицата за Кардиния, предхождана от "Тайната принцеса". Втората книга на тази позиция е "Надарения" - Дара Джой.

Седма позиция за "Скандал" на Аманда Куик - 22 точки.

"По-силна от магия" на Хедър Кулман, заема шеста позиция с 25 точки

На пето място се появява книга четвърта от сагата за Малори и Андерсън - Твоята магия (Джоана Линдзи) с 29 точки.

Четвърта позиция за "Брачна авантюра" на Джули Гарууд с 30 точки. Книгата е трета подред от четирилогията на Гарууд "Лъвица", от която за съжаление първите две книги не са издавани на български, а последната от поредицата е "Принцеса Алесандра"

Трета позиция за втората книга за семейство Малори - Нежен бунт - 40 точки.

Втора позиция си поделят две книги с по 48 точки - "Покорителят" - книга трета от поредицата за Малори и "Принцеса Алесандра", книга четвърта от серията "Лъвица".

И на първа позиция с 66 точки, отново имаме две книги- "Венчило с дявола" от Джули Гарууд, всички трябва да се кланяме пред този роман, ако не беше той, тази тема изобщо нямаше да я има (адмирации за Инчето) и плътно до нея застава друга култова книга "Мъжът на моите мечти" отново от Джоана Линдзи.

Единственото което мога да коментирам този път е факта че имаме отново абсолютна победа за Джоана Линдзи, въпреки че дели първото място с Гарууд, все пак пет от любимите ни книги са нейни!Поздравленя за авторката, дано продължава да ни радва с още нови книги, които разбира се да ги видим и на български, иначе Съни-горко ти Публикувано изображение

Не мога и да не коментирам и Джули Гарууд, при три преведени романа - и трите в класацията, абсолютен феномен според мен, все още не мога да разбера как автор кано нея не се издава, а такива като Розмари Роджърс и приятелките й, имат по десетина книги на български!!! :rolleyes:

По назад в темата видях пост, с молба да се препоръчат книги за четене, е мила, квото не си чела от изброените не е за изпускане, така че дерзай!

Толкоз от мен за тази седмица. Следващата ни класация е на тема "10-те най-любими героини"

Момичета, днес завършва поредната ни класация на тема "Най-любим роман". Борбата беше повече от оспорвана, сами ще видите, споменахте доста разнообразни и интересни книги, ето някои от тях, които въпреки че бяха посочени неколкократно не успяха да влязат в челната десятка: Сърце от пламък, Най-силната магия, Твой завинаги, Шана, Вълкът и гълъбицата, Дяволско желание, Лили, Сърце от лед, Принцесата, Сърца в пламъци, Лорд Найтингейл...

Всичките заглавия са на все култови книги, на любимите ни авторки, които ако все още не сте прочели... е приемете го като задача за домашно.

Да се върнем към класацията, този път няма да се впускам в подробен анализ, мисля че е излишно, самия факт че това са десетте най-четени книги от нас, е повече от достатъчна препоръка.

На десета позиция с 19 точки застава романа на Елизабет Лоуъл - Омагьосаните. Книгата е финал на трилогията за двамата братя Дьо Сабр и приятеля им Дънкан. Главни герой в Омагьосаните са Саймън и Ариан, а предхождащите книги от трилогията са "Най-силната магия" и "Недокоснатата".

На девета позиция с 20 точки застават три романа на Катлийн Удуиз, а именно "Пламъкът и цветето", "Роза през зимата" и "Като пепел във вихъра". Аз лично не се учудвам, и трите книги са феноменални от към сюжет, а именно интригата, любовта, обратите, злодеите, изобщо класика в жанра!!!

Осма позиция делят две книги с по 21 точки, това са "Ти ми принадлежиш" от Джоана Линдзи, книга втора от поредицата за Кардиния, предхождана от "Тайната принцеса". Втората книга на тази позиция е "Надарения" - Дара Джой.

Седма позиция за "Скандал" на Аманда Куик - 22 точки.

"По-силна от магия" на Хедър Кулман, заема шеста позиция с 25 точки

На пето място се появява книга четвърта от сагата за Малори и Андерсън - Твоята магия (Джоана Линдзи) с 29 точки.

Четвърта позиция за "Брачна авантюра" на Джули Гарууд с 30 точки. Книгата е трета подред от четирилогията на Гарууд "Лъвица", от която за съжаление първите две книги не са издавани на български, а последната от поредицата е "Принцеса Алесандра"

Трета позиция за втората книга за семейство Малори - Нежен бунт - 40 точки.

Втора позиция си поделят две книги с по 48 точки - "Покорителят" - книга трета от поредицата за Малори и "Принцеса Алесандра", книга четвърта от серията "Лъвица".

И на първа позиция с 66 точки, отново имаме две книги- "Венчило с дявола" от Джули Гарууд, всички трябва да се кланяме пред този роман, ако не беше той, тази тема изобщо нямаше да я има (адмирации за Инчето) и плътно до нея застава друга култова книга "Мъжът на моите мечти" отново от Джоана Линдзи.

Единственото което мога да коментирам този път е факта че имаме отново абсолютна победа за Джоана Линдзи, въпреки че дели първото място с Гарууд, все пак пет от любимите ни книги са нейни!Поздравленя за авторката, дано продължава да ни радва с още нови книги, които разбира се да ги видим и на български, иначе Съни-горко ти Публикувано изображение

Не мога и да не коментирам и Джули Гарууд, при три преведени романа - и трите в класацията, абсолютен феномен според мен, все още не мога да разбера как автор кано нея не се издава, а такива като Розмари Роджърс и приятелките й, имат по десетина книги на български!!! :angry:

По назад в темата видях пост, с молба да се препоръчат книги за четене, е мила, квото не си чела от изброените не е за изпускане, така че дерзай!

Толкоз от мен за тази седмица. Следващата ни класация е на тема "10-те най-любими героини"

Супееееееее, "Венчило с дявола" е номер 1. Колко се радвам. И "Покорителя и "нежен бунт" и юпииии, много добра класация. Само ми е терсене за моя любим "Надарения" че артиса толкова назад. Хайде прочетете го за да не изостава в класациите

страхотно си се справила с класацията мила. не се учудвам обаче че "мъжът на МОИТЕ мечти" е на първо място. има започнат превод на третата от тази поредица, но момичетата се мъчат с един шотландски английски....... съчувствам, но не мога да помогна. все пак с нетърпение чакам да започне и моята част от общото дело и да видим книжката на РС-то си.

страхотно си се справила с класацията мила. не се учудвам обаче че "мъжът на МОИТЕ мечти" е на първо място. има започнат превод на третата от тази поредица, но момичетата се мъчат с един шотландски английски....... съчувствам, но не мога да помогна. все пак с нетърпение чакам да започне и моята част от общото дело и да видим книжката на РС-то си.

Пете нямям думи. И не ме мисли каквото искате ама при мен минава време докато стане и все пак. Напълно съгласна с класацията и повече от разбираемо, че точно тези авторки продължаваме да превеждаме. Обаче не съм се отказала от лей и рано или късно ще ви въведа във вълшебството на неговите истории. А до тогава чакайте дрю. Търпи последна редакция и я пускам.

Целувки за всички.

Явно аз ще съм първата която ще обяви своята класация....Пете специално за теб и заради това, че се трудиш да броиш и изобщо се занимаваш! 1. Реа Клер Доминик (Мрак преди зората) 2. Мег (Най-силната магия) 3. Ейми (Твоята магия) 4. Алесандра (Принцеса Алесандра) 5. Никол (Никол) 6. Александра (Невестата от Шербрук) 7. Мегън (Мъжът на моите мечти) 8. Рейчъл (Дива кръв) 9. Габриела (Господаря на рая) 10. Хлое (Тази нощ или никога) Много целувки и чакам с нетърпение резултатите!!!

• Автор

Моята класация:

10. Софи (Софи) - много забавна героиня!

9. Мег (Най-силната магия)

8. Чеси (Перлата на любовта) - бойна мацка!

7. Дани (Да обичаш негодник) - любимка ми е защото е описана като много висока, и тъй като моя милост е точно 180 см, направо получавам комплекси от останалите дребосъци по романите!!!

6. Джейми (Венчило с дявола)

5. Ирайн (Роза през зимата) - хареса ми че се влюби в Кристофър, докато все още го смяташе за обезобразен до смърт

4. Мегън (Мъжът на моите мечти) - феноменална героиня, пораждаше такива комични ситуации, които рядко се срещат в останалите книги

3. Ейми (Тмоята магия) - на това нейното му викам инат

2. Рейчъл (Лунна страст) - заслужи тази позиция, само заради боя който хвърли на долната мръсница, задето я отвлече

1. Джорджина (Покорителят) - най-добрата!!! Заради това че наричаше Джеймс "стар", "груб пън" и как ли не още, заради сцената с първото раждане и т.н. тя е моята любимка.

Момичета, чакам вашите мнения за класацията, специално благодаря на Йори Публикувано изображение

Благодаря на всички за новите книги!

Моята класация:

10. Софи (Софи) - много забавна героиня!

9. Мег (Най-силната магия)

8. Чеси (Перлата на любовта) - бойна мацка!

7. Дани (Да обичаш негодник) - любимка ми е защото е описана като много висока, и тъй като моя милост е точно 180 см, направо получавам комплекси от останалите дребосъци по романите!!!

6. Джейми (Венчило с дявола)

5. Ирайн (Роза през зимата) - хареса ми че се влюби в Кристофър, докато все още го смяташе за обезобразен до смърт

4. Мегън (Мъжът на моите мечти) - феноменална героиня, пораждаше такива комични ситуации, които рядко се срещат в останалите книги

3. Ейми (Тмоята магия) - на това нейното му викам инат

2. Рейчъл (Лунна страст) - заслужи тази позиция, само заради боя който хвърли на долната мръсница, задето я отвлече

1. Джорджина (Покорителят) - най-добрата!!! Заради това че наричаше Джеймс "стар", "груб пън" и как ли не още, заради сцената с първото раждане и т.н. тя е моята любимка.

Момичета, чакам вашите мнения за класацията, специално благодаря на Йори Публикувано изображение

Благодаря на всички за новите книги!

Страхотна класация Пете, готина е почти колкото моята..... :-))))

Много ми е труно, но май накрая подредих героините си така: 1. Джейми - "Венчило с дявола" 2. Елизия - "Дяволско желание" 3. Карлота - "Скандална нощ" 4. Иърин - "Златната невеста" 5. Мариса - "Девицата и звярът" 6. Леони - "Сърце за продан" 7. Джудит - "Джудит" 8. Сара - "Любовта на черния конник" 9. Алена - "Като пепел във вихъра" 10. Кристен - "Сърца в пламъци"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.