Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

И така, след като се оказа че всички харесваме картините от любовни романи, аз предлагам да проведа анкета за най готинка снимчица, и ако Рална разреши да използваме нейните публикувани картинки за тази класация! Става ли, мила? Ще те разбера ако имаш нещо против!!!

Редактирано от aneto_rs (преглед на промените)

• Отговори 941
  • Прегледи 294,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Напълно съм съгласна с Рална за картините, за да можем да ги разглеждаме, да си ги слагаме по десктопите или по дисплеите!!

Рална само ще те помоля, знам че си заета, но да сложиш по един номер пред картинките които си публикувала, за да е по-лесно на другите да ги посочват. Ако не те затруднява разбира се

И така започва класацията за любовните картини, всеки може да гласува в нея, като картините са публикувани от Рална (за което всички сме признателни) на страница 236, гласуването е до Неделя 15.03.2009 г.

Благодаря предварително на всички

Напълно съм съгласна с Рална за картините, за да можем да ги разглеждаме, да си ги слагаме по десктопите или по дисплеите!!

Рална само ще те помоля, знам че си заета, но да сложиш по един номер пред картинките които си публикувала, за да е по-лесно на другите да ги посочват. Ако не те затруднява разбира се

И така започва класацията за любовните картини, всеки може да гласува в нея, като картините са публикувани от Рална (за което всички сме признателни) на страница 236, гласуването е до Неделя 15.03.2009 г.

Благодаря предварително на всички

Готово Публикувано изображение Давайте, а само за една ли гласуваме?
  • Автор

Момичета благодара ня всички за новите книги, супер сте!

По повод въпроса на Съни за книгите, които бихме искали да прочетем, аз съм за Катлийн Удиуиз с две ръце, направо е грехота, от всичките й книги само две не са издавани у нас, иначе подкрепям момичетата за всички изброени имена до момента-Аманда Куик, Джоана Линдзи, и всички други и искам да предложа едно друго именце - Тереза Медейрос, голяма любимка ми е, и почти всяка нейна книга която видяхме от Ирис е в поредица...

Моята класация:

10. Братята Аскот на Джуд Деверо, не съм чела четирилогията все още но въпреки това я пиша в класацията си, толкоз съм чела за тия книги в руските форуми, че направо ми се струва грехота да ги пренебрегна.

9. Поредицата за Кардиния на Джоана Линдзи - "Тайната принцеса" и "Ти ми принадлежиш"-какво да се прави голям русофил съм, а туй кралство толкоз ми напомня на Русия...жалко че са само две книги.

8.Семейство Камерън на Хедър Греъм - "Дивата котка", "Любовницата на корсаря" и "Не предавай любовта"

7. Поредицата на Джули Гарууд - "Лъвица" от която са издадени само две книги у нас - Брачна авантюра и Принцеса Алесандра, тук е момента да питам нещо geneviev случайно да си чела първата книга от поредицата на руски беше "Лъвица", само нейните герои не обвързах с останалите книги от поредицата, ето резюмето й, ако моежш помагай " Прошлое холодной и прекрасной принцессы Кристины, изысканной "львицы" лондонского высшего света, было окутано тайной, и ни один мужчина не мог похвастаться тем, что добился ее милости. Лайон, маркиз Лайонвуд, решился совершить практически невозможное - заставить великолепную недотрогу влюбиться до безумия. Однако Кристина - женщина, которую непросто завоевать, особенно человеку, пытающемуся проникнуть в ее тайны"

6. Поредицата за невестите на Лей Грийнууд, за семейство Рандолф

5. Поредицата за семейството на Олаф Белия от Хедър Греъм - "Златната невеста", "Робинята на викинга" и "Господарят на вълците"

4. Трилогията на Елизабет Лоуел за братята Льо Сабр и приятеля им Дънкан Максуел, а именно "Най-силната магия", "Недокоснатата" и "Омагьосаните", жалко че нямаше четвърта книга за брата на Амбър -Ерик, той е герой за който бих чела с удоволствие!

3. Семейство Бърмингам - Трилогията на Катлийн Удиуиз "Пламъкът и цветето", "След целувката" и "Неуловимия пламък", обожавам ги!

2. Подобно на Инчето поставям семейство Кълън от "Здрач", най-готините вампири, чак и на мен ми се иска да вампирясам ;) като сме на темата Тихи ти докъде стигна с поредицата, аз да се отчета вече съм на средата на "Зазоряване" и книгата е просто прекрасна!

1. Едва ли ще изненадам някого с първата си позиция но - Семейство Малори - няма даже да коментирам, страхотни, да сте чували случайно фенове на Джоана, дали възнемерява да продължи поредицата, може би с някоя книга за наследниците, дай Боже!

По повод на класацията за картинките, не разбрах къде да си пускаме мненията, за това ето ги моите фаворити

http://img25.imageshack.us/img25/5316/porat.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5888/totastetemptation.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/3894/thedukeandibg083.jpg

ако може само по една първата е моята любима!

Извинявайте че чак сега отговарям!!!

Гласуването е за класация "10те най", но вие пишете само номера!!! Накрая ще обобщя водещите

Харесва ми идеята за такава тема, тя ще е продължение на Историческите и съвременните романи

момичета хубава идея с кориците, но и и аз както винаги предсказуема- вече е ясно моя човек на кои, но гласувам с първо място за 14 и второ защото наистина и тази корица заслужава и не мога да не я спомена за 21.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Да си кажа и аз гласа за корица. След голямо чудене се спрях на номер 102. Публикувано изображение Впечатление ми направиха още доста сред които 9, 11, 28, 31, 56, 59, 91... За 9-ката съм малко пристрастна... да не се отклоняваме.

Жалко, че тук я няма една една корица, на която мъжът е страхотен! Затова реших, че трябва да поправя тази несправедливост :) :

Публикувано изображение

Ех, тези очи....

Леле очите наистина са страхотни, а дали случайно някой няма и книгата, че нещо се заинтригувах!!! Ще ви помоля да ги потреждате по места картинките, като посочите коя е на първо място, коя на второ и така нататък до 10, за да ми е по-лесно да ги обработя! Който има любими корици моля да качва, за да може да съберем доста голяма колекция

Леле очите наистина са страхотни, а дали случайно някой няма и книгата, че нещо се заинтригувах!!!

Ще ви помоля да ги потреждате по места картинките, като посочите коя е на първо място, коя на второ и така нататък до 10, за да ми е по-лесно да ги обработя!

Който има любими корици моля да качва, за да може да съберем доста голяма колекция

Предполагам питаш за електронен екземпляр на английски? Защото на бг не е издавана книжката, тя е нова от 2008-ма година. Имам я, ако искаш мога да ти я пратя. В поредица е с още една. :computer2:

Аха, не знаех, че е десятка пак гласуването, след малко ще ги наредя моите 10, направо ще си редактна стария пост.

P.S.

И две книжки от мен:

"Защото вярваш в любовта" - Мери Джо Пътни --> masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=33701&uploaded=1

4storing: http://4storing.com/tncyd/7b29a90b625211cc...e49013e80b.html

"Червенокосата дева" - Шърли Бъзби --> 4storing: http://4storing.com/yyjt4/240518ec13050cb1...a844b76486.html

P.P.S. Моята класация за поредици/фамилии:

1. Малори - Джоана Линдзи /Мисля, че няма нужда от коментар, любимата ми авторка и любимата ми поредица, запалена съм тотално по Малори още от началото на читателската си кариера. :) Обожавам да чета за тях, разговорите им, подкачанията един с друг, имам толкова много любими моменти от книгите!/

2. Кълън ("Здрач") - Стефани Майър/Ине, Пете, sorry, тук малко копирам второто ви място, но колкото повече чета, толкова повече се зарибявам и, както споменах по-рано, сърцето ми препуска с всеки ред!/

3. Поредицата на Джули Гарууд: Crown's Spies ("Брачна авантюра", "Принцеса Алесандра") /Страхотна поредица, жалко, че само две книги са издадени./

4. Трилогията на Катрин Каултър Legacy Trilogy ("Цената на рая", "Лорд Найнтингейл", "Тайната на Валантайн") /Тази ми е любимата поредица на авторката, страхотен хумор, страхотни истории :lighter: /

5. Поредицата за викингите на Хедър Греъм ("Златната невеста", "Робинята на викинга", "Господарят на вълците") /О, тази трилогия е една от първите, които съм чела. Влюбих се в нея и в авторката на мига! /

6. Поредицата на Джоана Линдзи: Sherring Cross ("Мъжът на моите мечти", "Разбойникът и зеленооката") /Хахаха, тук няма как да не изпопадаш от смях докато четеш. /

7. Поредицата на Мери Джо Пътни "Падналите ангели" /Супер серия, остана да сканнем и "Заложница на съдбата", за да я допълним, макар че ме гложди, че има две неиздадени на бг книги от нея./

8. Поредицата на Джуд Деверо Taggert ("Сърце от лед", "Сърце от пламък") /Първата книга особено е трепач./

9. Камерън - Хедър Греъм ("Дивата котка", "Любовницата на корсаря", "Не предавай любовта") /Романтика и драма, в доста добро съотношение./

10. Уестморланд - Джудит Макнот

Може би се забелязва, че липсват имена като Аскот (Джуд Деверо), Рандолф(Лей Грийнууд) и други поредици/фамилии, които съм 100% убедена, че са страхотни, но не посмях да добавя, тъй като още не съм ги чела и не мога да дам достатъчно достоверно лично мнение. :cheers:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

За кориците:

10.7- сякаш чака любимия си, малко тъжна картина, но пък фонът е направо великолепен

9.49- момичето е толкова красиво

8.102- и тази картинка си я бива

7.5- много ми харесват цветовете, роклята на жената, как е нарисувана мъглата, абе супер е

6.64- обожавам я

5.21- цветовете са фантастични

4.30- и двамата са много сладки

3.27- също и тези Публикувано изображение

2.59- направо божествена

1.79- всичко в тази ми харесва- вълните, замъкът, луната, небето, светлината, тя и той...

Извинявам се за описанията, които дадох, но рано сутрин само толкова мога... Иначе всички корици ми харесват

Момичета, имам една молба, не знам кой е снимал предицата на Нора за сестрите Конканън, но в третата книжка Родена в грях липсват 18 и 19 стр. Ще може ли да ми ги изпратите за да довърша редакцията на книжката. Благодаря предваритерно :rolleyes: И сега за класацията: 1 Моите номер едно са Малори /ах, че изненада нали?/ 2 И Бърмингам са ми любимци: Пламъкът и цветето,Неуловимият пламък,След целувката 3 Обичам да има и малко магическа нишка в книжките:Най-силната магия, Недокоснатата, Омагьосаните 4 Сестрите Конканън: Родена в пламък, в лед и в грях /просто са страхотни, любимка ми е огнената Маги/ 5 Никол, Рииган и Лея /силни,нежни,прекрасни/ 6 И Тагърт тази Хюстън,направо е невероятна Сърце от лед и от пламък 7 Сем Камерън: Дивата котка, Любовницата на корсаря, Не предавай любовта /от Жасмин се запалих по любовните романи/ 8 Вихрения танцьор , Годеница и Страст и трите книжки са страхотни само това мога да кажа 9 Брачна авантюра и Принцеса Александра тя и списъците просто незабравима, дали някога ще се радваме и на другите книжки на български 10 Здрач тази поредица не съм я чела още, за съжалиние не ми е останало време, но след всичко което е изписано за нея, просто не се съмнявам, че са супер тези вамприри.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

За класацията с картинките, не разбрах колко трябва да изберем, но гласувам за 76, защото това е най-красивия мъж, моя любимец Джон Де Салво!!!

Здравейте на всички.отдавна следя форума и е просто страхотен.Аз съм все още нова,но се надявам да помогна и аз с нещо. Публикувано изображение

Добре дошла и от мен! Винаги се радваме на нови попълнения. Публикувано изображение

Имах намерение да редактвам стария си пост за кориците, но реших, че е по-добре, направо да си пусна класацийката на чисто. А ето я и нея:

10. №31 /Има някакво очарование в тази корица, не знам защо, но ме кефи; особено червените коси на мадамата./

9. №91 /Тези двамата са сладури. Ине, да вземеш да понапишеш нещо за тях, обзе ме носталгия по Сара и Майкъл. :hush:/

8. №64 /Всички романтични съставки са на лице - огън в камината, двама влюбени, лежащи в прегръдките си... и аз искам!/

7. №79 /Определено въздействаща! И мъжа си го бива :P/

6. №28 /И аз искам един такъв шотландец, голям сладур!/

5. №56 /Ине, знаеш какви асоциации правя с тази корица./

4. №11 /Заплениха ме просто, не мога да си го обясня... дали е заради жълтия фон. :P/

3. №9 /Sorry, тук съм пристрастна./

2. №59 /Тази корица обмислям да си я крадна за някоя от моите книги-проекти, супер е./

1. №102 /Забелязва се учудваща прилика с №9, може това да ми е повлияло, но така или иначе корицата е трепач. Определено излъчва чувственост./

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Леле... Ццц... беше крайно време и аз да се зачета в коментарите. Публикувано изображение Хмм..."Здрач"...Е не, не очаквах и тук да намеря фенчета, така да се каже. :rolleyes:Публикувано изображение Мхх... книгата е страшно романтична...Ама втората е много трагична от гледна точка - Страданието на Бела.Идеше ми да удуша Ед тогава.Ами т'ва с Джейкъб, а не...В момента съм в края на "Новолуние"(втората книга)и умирам от кеф. Публикувано изображениеПубликувано изображение

А отностно за класацията с кориците, много много не рабрах, но ето и моите фаворити ( не са подредени по 1, 2, 3 и т.н. място, всичките ги харесвам еднакво):

Номер 2.

Номер 8.

Номер 9.

Номер 14.

Номер 32.

Номер 33.

Номер 37.

Номер 57. (Тия да не са в конюшня?Обичам коне и конюшни! Публикувано изображение:laughing5: )

Номер 102.

Чао от мен и Благодаря за всички книжки, които сте пуснали! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

• Автор

Леле... Ццц... беше крайно време и аз да се зачета в коментарите. Публикувано изображение Хмм..."Здрач"...Е не, не очаквах и тук да намеря фенчета, така да се каже. :yanim:Публикувано изображение Мхх... книгата е страшно романтична...Ама втората е много трагична от гледна точка - Страданието на Бела.Идеше ми да удуша Ед тогава.Ами т'ва с Джейкъб, а не...В момента съм в края на "Новолуние"(втората книга)и умирам от кеф. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Мила категорията фенчета е доста слабо казано, по-скоро маниаци :wors: Не се ядосвай на Ед, заслужаваше си тази раздяла само за момента на събирането им, продължавай с останалите книги, върха са!

Ето моята десятка за кориците:

1. 59

2. 102

3. 91

4. 72

5. 56

6. 54

7. 46

8. 20

9. 2

10. 18

И да се похваля, най-после си имам нова придобивка "Песента на пустинята" - Констанс О`Бениън, някой може ли да ми каже нещо за нея, в смисъл да не съм се прецала, резюмето изглежда супер, ама знае ли човек...

Здравейте!

Класацията за любимите фамилии:

1. "Седем невести" - Лей Грийнууд, въпреки че все още не съм прочела всички книги, поредицата е супер

2. "Малори" - Джоана Линдзи

3. Камерън - Хедър Греъм

4. Викингите - MacAuliffe Vikings Trilogy (Олаф Белия и двамата му симпатични сина) - Хедър Греъм

5. Викингите ("Зимни огньове", "Сърца в пламъци", "Отдай ми любов") - Джоана Линдзи

6. "Джудит", "Алисия", "Клариса", "Фиона" - Джуд Деверо

7. Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester - Шърли Бъзби

1. Циганката

2. Лилия в нощта

3. Сърце за продан

4. Each Time We Love (1993)

5. Червенокосата дева (още не съм я чела, но мисля, че ще е хубава, както цялата поредица)

6. Среднощен маскарад

7. Whisper to Me of Love (1991)

8. While Passion Sleeps (1983)

8. "Каубои" - Лей Грийнууд

9. "Завоевателят" и "Обещанието на розата" - Бренда Джойс

10. "Никол", "Рийгън", "Лея" - Джуд Деверо

За съжаление "Принцеса Алесандра" и "Брачна авантюра" още не съм ги чела, обаче ще наваксам.

Така, за кориците:

1. 10

2. 43

3. 107

4. 76

5. 14

6. 41

7. 97

8. 99

9. 9

10. 102

Относно книгите, които бих искала да се издадат в България, аз лично страшно много искам да прочета втората книга, която е в една поредица с "Венчило с дявола": The Wedding (1996) и всички останали за каубоите на Лей Грийнууд. Обожавам и историческите романи на Хедър Греъм, а след като прочетох "Венчило с дявола" мисля, че Джули Гарууд ми стана любимка и бих се радвала страшно на историческите й романи.

И понеже с тези корици страшно много се запалих, пускам ви няколко от моите, може и да ги имате, обаче за всеки случай държа да ги споделя:

Амиии освен тези исках да кача още 11, оабче ми свърши лимита за прикачени файлове, а понеже съм мноооого в час не можах да измисля как инaче да ги сложа, така че оставям само тези :hush:

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Здравейте момичета!

Напоследък не мога да се похваля, че съм на линия и като гледам доста неща съм изпуснала и ще трябва да наваксвам. Но да карам наред.

Първо да се извиня, че не се отзовах на време да оправя линка на "Мрак преди зората" 1 и се наложи Тихи да се намеси. Аз и сега не разбирам защо при копирането и пействането ми даваше че има грешка, а уж линка работеше и ми даваше, че мога да тегля.

Е, накрая го оправих, ама бях закъсняла.

Пуснали сте 2 класации, за които ще трябва май доста да се потрудя, за да дам своя глас.

А и искам да попитам от поредицата на Миранда Лий - пусната ли е първата книга и от къде мога да я сваля?

И да се влюча в класациата за известните и любими фамилии:

1. Малори - Джоана Линдзи

2. Бърмингам - Катлийн Удиуиз

3. Кълън - Стефани Майър

4. Джули Гарууд с "Брачна авантюра" и "Принцеса Алесандра"

5. Елизабет Лоуел - Най-силната магия, Недокоснатата, Омагьосаните

6. Камерън - Хедър Греъм

7. Падналите ангели - Мери Джо Пътни

8. Джоана Линдзи - "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката

9. Тагърт - Джуд Деверо

10. Катрин Каултър - "Лорд Найтингел", "Тайната на Валънтайн"

Това е за тази класация, а за другата ще се включа малко по-късно, да имам време да си харесам нещичко. Публикувано изображение

Ето я и третата - Сбъднати мечти:

http://4storing.com/rwg5v/8d5eef8057a8fa36...f5e0c4ce1b.html

А за Честни предателства - разбира се, че ще я сканирам. Тя е една от наистина любимите ми книги. При първа възможност ще кача и Море от обърнати сърца.

И понеже сканирането става доста по-бързо, отколкото си мислех, мога да кача и от другите книги, които са по-стари (например Горчиво небе).

Между другото, точно тази поредица "Мечти" я купих като антика - срещу доста по-висока сума от нормалната. :rolleyes:

П.С. Благодаря за подкрепата, тепърва ще събирам още книжки! :yanim:

Благодаря за книжката.

За класацията само искам да кажа,че ние любителите на съвременните романи сме малко ощетени(просто защото сме по-малко).Нора Робъртс,а и някои други автори имат страхотни фамилни истории,но за съжаление няма да се класират.Ето и моята класация:

1.Макгрегър(Нора Робъртс)

2.Малори (Джоана Линдзи)

3.Макейд (Нора Робъртс)

4.Галахър (Нора Робъртс)

5.Кордина (Нора Робъртс)

6.Шеринг Крос (Джоана Линдзи)

7.Камерън(Хедър Греъм)

8. Макензи-Макуин(Елизабет Лоуел)

9. Трилогията на Елизабет Лоуел за Льо Сабр .

10. Падналите ангели(Мери Джо Пътни)

За съжаление голяма част от класираните от другите книги не съм чела.Може би тогава класацията ми ще е друга..

А сега другата класация: 1.88 2.72 3.83 4.104 5.28 6.75 7.10 8.34 9.26 10.44 Спокойно и да ги разбъркате пак ще са подредени добре-просто всичките са въздействащи.

Във връзка с класациите,кориците и тн ми е интересно какво мислите вие момичета за имената на нашите герои.Авторите често слагат приятни,романтично звучащти имена,но понякога не уцелват с избора си или имената са твърде старинни.Да си призная честно,когато чета анотацията за общото ми впечатление има значение и имената на героите(може да изглежда глупаво,но е така). Например "Завоевателя" е книга,която е интересна и хубава,но нещо в нея не ми хареса-главният бе доста брутален.И отгоре на всичко със смайващото(смазващото-опа!)име Ролф!!!А главната с подхождащото и Сейдри(пак старо,но ...). Да не говоря и за Девлин Амброуз Сейнт Джеймс-дори в книгата това бе в основата на една шега,пък и Девлин си бе фин мъж,направо захарче. Може би това е идея за новакласация-вие кажете.

Относно класацията: 1. Сърца в пламъци, Зимни огньове и Отдай ми любов - Джоана Линдзи 2. Камерън - Хедър Греъм 3. Макензи&Макуин - Елизабет Лоуел 4. Сребърен пламък, Блейз - Сюзън джонсън 5. Никол, Рийгън, Лея - Джуд Деверо 6. Дръзка любов, Силна любов - Кони Мейсън 7.Дивата котка, Не предавай любовта - Хедър Греъм 8. Невестата от Шербрук, Непознатата от Ямайка, Съдби в окови - Катрин Каултър 9. Завръщане към рая, ААрон и Магдалена - Шърл Хенке 10. Пламъкът и цветето, След целувката и Неуловимия пламък - Катлийн Удиуиз

Ехей стигнах до компа най сетне. Първо пете не си чесна. Не може да ме мъчиш така ама като те обичам ще преглътне. Второ, не съм сигурна, че това дето го подреждам отговаря на истината, но за момента така мисля. Утре като дойде друг акъл съвсем ще се оплета. Тъй че ето: 1. Седем невести-съжалявам изненада, но факт. 2. Малори- е това вече не изненадва никого, освен може би това че не са първи 3. Каубоите- отново Лей- незнам колко е справедливо защото има издадени само две, но това е моя избор- и аз много се надявам да ги прочетем на български език 4. Брачната авантюра и принцеса Алесандра- както и другите две като се докопам до тях... 5. Викинги(Хедър Грейм)- поредица, която заедно с "Брачната авантюра..." ме запали по жанра и не мога да не отдам дължимото 6. "Сърце от лед" и " Сърце от пламък" - Знам, че има още доста, но всички вече разбраха, че на мен Хюстън ми е достатъчна хаха- очарована съм 7. Шеринг крос - дори няма да коментирам 8. Джудит", "Алисия", "Клариса", "Фиона" на Джуд Девъро - книжки които топлят сърцето ми и до днес 9. Поредицата Браг на Бренда Джойс - при всичко изписано и изчетено все още страдам, че ми ги няма книжките и мога само ниско да се поклоня затова, че пак мога да си ги чета 10. Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester- на Шърли Бъзби - е Тихчо и аз да те открехна на една поредица при това хубава. Знам, че с това, ще си остана та да се изфукам де.

Ехей стигнах до компа най сетне. Първо пете не си чесна. Не може да ме мъчиш така ама като те обичам ще преглътне. Второ, не съм сигурна, че това дето го подреждам отговаря на истината, но за момента така мисля. Утре като дойде друг акъл съвсем ще се оплета. Тъй че ето:

1. Седем невести-съжалявам изненада, но факт.

2. Малори- е това вече не изненадва никого, освен може би това че не са първи

3. Каубоите- отново Лей- незнам колко е справедливо защото има издадени само две, но това е моя избор- и аз много се надявам да ги прочетем на български език

4. Брачната авантюра и принцеса Алесандра- както и другите две като се докопам до тях...

5. Викинги(Хедър Грейм)- поредица, която заедно с "Брачната авантюра..." ме запали по жанра и не мога да не отдам дължимото

6. "Сърце от лед" и " Сърце от пламък" - Знам, че има още доста, но всички вече разбраха, че на мен Хюстън ми е достатъчна хаха- очарована съм

7. Шеринг крос - дори няма да коментирам

8. Джудит", "Алисия", "Клариса", "Фиона" на Джуд Девъро - книжки които топлят сърцето ми и до днес

9. Поредицата Браг на Бренда Джойс - при всичко изписано и изчетено все още страдам, че ми ги няма книжките и мога само ниско да се поклоня затова, че пак мога да си ги чета

10. Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester- на Шърли Бъзби - е Тихчо и аз да те открехна на една поредица при това хубава. Знам, че с това, ще си остана та да се изфукам де.

Мила, добре че ме окрехна за Шърлито, че иначе щях да си стоя с книжките и да не знам, че са поредица. И като стана дума, да ти се похваля, вчера успях да се сдобия със "Сърце за продан"!!! Умирам си от кеф, сега имам всички издадени на бг книги от поредицата! ;)

1.Малори - Джоана Линдзи 2.Тагърт - Сърце от лед , Сърце от пламък, Сладък лъжец - Джуд Деверо 3.Лорд Найтингел , Тайнйта на Валантайн - Катрин Каултър 4.Шеринг крос - Мъжът на мойте мечти , Разбойникът и зеленооката - Джоана Линдзи (има и 3-та книга но не знам дали е издадена на български) 5.Диви нощи , Ще те открия някой ден - Лайза Клейпас 6.Каубойте и Невестите - Лей Грийнууд (не мога да кажа коя от 2-те поредици повече ми хареса) 7.Уестморленд - Кралството на мечтите, Уитни моя любов, Преди да те срещна - Джудит Макнот 8.Брадок-Блак - Сюзан Джонсън 9.Макензи-Блекторн - Елизабет Лоуел 10.Невестата от Шербрук, Непознатата от Ямайка, Съдби в окови - Катрин Каултър А ЕТО И КОРИЦИТЕ 1.28 2.53 3.102 4.37 5.13 6.91 7.96 8.73 9.57 10.107

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.