Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

:) Здравейте, досега не съм давала моят принос в анкетите, но тази много ми допада :huh: та ето и моята класация: 1. Сандар Браун 2. Нора Робуртс 3. Джоана Линдзи 4. Кони Мейсън 4. Джуд Деверо 5. Хедър Греъм 6. Катлийн Удиуиз 7. Джуд Деверо 8. Патриша Грасо 9. Кристина Дод 10. Кит Гарланд Всички те са страхотни и пишат невероятно завладяващо ;) поне според мен де
  • Отговори 941
  • Прегледи 296,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е и аз най накрая да се включа че предишните ме затрудниха,и така:

1.Сюзън Джонсън(тя беше първата авторка която прочетох и затова ми е любимка)

2.Джудит Макнот(тя по принцип е за първо място но като не може по две Публикувано изображение )

3.Катрин Стоун(според мен трябва да направим отделна за съвременните че конкуренцията е невероятна)

4.Вирджиния Хенли

5.Кони Мейсън(обожавам я книгите и са страхотни)

6.Линда Хауърд

7.Джоана Линдзи(много хубаво пише ако можех бих я сложила на 3)

8.Нора Робъртс

9.Сандра Браун

10.Кристина Скай

и благодаря за новите книжки Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ето и моя принос за анкетата: 1.Джоана Линдзи 2.Аманда Куик 3.Джули Гарууд 4.Джуд Деверо 5.Катрин Каултър 6.Тереза Медейрос 7.Арнет Лем 8.Елизабет Лоуъл 9.Кони Мейсън 10.Лей Грийнууд

Моята класация :rolleyes: 1. Сандра Браун 2. Джоана Линдзи 3. Сюзън Джонсън 4. Джуд Деверо 5. Кони Мейсън 6. Тереза Мадейрос 7. Катлийн Удиуиз 8.Аманда Куик 9. Каси Едуърдс 10. Шърли Бъзби

1.Сандра Браун 2.Нора Робъртс 3.Джоана Линдзи 4.Елизабет Лоуел 5.Кони Мейсън 6.Бренда Джойс 7.Боби Смит 8.Тереза Медейрос 9.Джуд Деверо 10.Сюзан Джонсан Първите три ги определих без да се замисля и за мен са в този ред. Останалите толкова често ги сменях, че и сама се обърках, но да речем че са така.

Снощи, когато видях новата задачка,поставена ни от Петето, прибързано реших, че е много лесна и лека. Но когато започнах да си подреждам любимките, установих, че са много повече от 10 и страшно се затрудних на всяка да отдам дължимото Публикувано изображение

Благодаря,Пете, за страхотните задачки, с които правиш форума ни още по-интересен Публикувано изображение

А ето и моята лична класация за любими автори в жанра "Исторически любовни романи":

1. Джули Гарууд - въпреки изключително малката бройка преведени на БГ нейни исторически любовни романи (само 3), те са толкова впечатляващи, че я направи една от най-популярните в жанра. Абсолютен мой фаворит :rolleyes:

2. Аманда Куик - няма нейна книга, която да не ме кара да се смея до сълзи с ексцентричността и нестандартността на забавните й герои :rolleyes:

3. Джудит Макнот - поредицата й исторически романси за мен е една от най-добрите в жанра (жалко, че са само седем) Публикувано изображение

4. Джоана Линдзи - бих казала най-превежданата авторка от този жанр у нас. Няма издателство, което да издава такава литература и да не е подхванало романите й. Всеобща любимка, включително и на мен :P

5. Лей Грийнууд - за съжаление малко познат автор у нас. Страхотни, запомнящи се поредици.

6. Джуд Деверо - отдавна не бях препрочитала нейна книжка и бях позабравила изключителния й стил. Но в момента редактирайки нейната "Принцеса" отново я препрочитам,заливайки се от смях.

7. Катрин Каултър

8. Кони Мейсън

9. Арнет Лем - също авторка, която има малко преведени романи, но за сметка на това изключително интересни.

10. Патриша Грасо

Въпреки че е извън класацията не мога да не спомена и имената на още много мои любимки - Катлийн Удиуиз, Бренда Джойс, Хедър Греъм, Стела Камеън, Нан Райън, Тереза Медейрос. Навярно съм пропуснала още доста. Но спирам до тук щото Петето ще се сърди. Публикувано изображение

П.С. Извинявам се, че пак бях много обстоятелствена. Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Момичета благодаря за вашите отзиви и интереса ви към класацията, цели 22 мнения и то само за един ден, продължавайте да дерзаете, този път битката за първо място ще е брутална Публикувано изображение

Благодаря на всички за новите книги!!! Публикувано изображение

Здравейте, реших да дам и моя принос към класацията.

1.Сандра Браун - това за мен е най-добрата авторка

2. Джудит Макнот - относно тази авторка съм много приятно изненадана. Благодарение на вас момичета и на този форум за първи път прочетох нещо нейно. Определено е много добра. Надявам се да публикувате още нейни книги.

3.Нора Робъртс

4.Катлийн Удиуиз

5.Кони Мейсън

6.Джоана Линдзи

7.Джуд Деверо

8.Аманда Куик

9.Сюзън Джонсън

10.Айрис Йохансен

Поздрави на всички и се надявам да има повече съвременни романи. Публикувано изображение

Да се включа и аз в класацията на Петето, че на предишната не можах. А тази определено е по-приятна, но не и по-лесна.

Много се затрудних да ги подредя - за всяка една си мислех, че можех да я сложа и на по-предна позиция.

1. Катлийн Удиуиз

2. Джоана Линдзи

3. Нора Робъртс

4. Джули Гарууд

5. Аманда Куик

6. Шърли Бъзби

7. Хедър Греъм

8. Сандра Браун

9. Кони Мейсън

10. Джейн Фийдър

И започвам с първата книга на Нора РОбъртс от поредицата "В Смъртта", а именно - Гола в смъртта :rolleyes:

А ето и от мене тази, която каза че нямаш, макар да е двадесет и някоя си подред Публикувано изображение

Нора Робъртс - Невинни в смъртта

Здравейте момичета! :rolleyes: Реших и аз да дам принос към класацията : 1.Сандра Браун 2.Джудит Макнот 3.Нора Робъртс 4.Джоана Линдзи 5.Джули Гарууд 6.Лей Грийнууд 7.Бренда Джойс 8.Джуд Деверо 9.Кони Мейсън 10.Хедър Греъм

Здравейте на всички. Ето и моите топ 10 писателки: 1.Катлийн Удиуиз 2.Дара Джой 3.Ребека Брандуейн 4.Джоана Линдзи 5.Джули Гарууд 6.Сюзън Джонсън 7.Аманда Куик 8.Джуд Деверо 9.Кони Мейсън 10.Хедър Греъм

Здравейте реших и аз да се разпиша в класацията. 1.Хедър Греъм 2.Тереза Медейрос 3.Джоана Линдзи 4.Кони Мейсън 5.Пинелъпи Уилямсън 6.Аманда Куик 7.Джуд Девъро 8.Катлийн Удиуиз 9.Елизабет Лоуъл 10.Кристина Дод

ами да се включа и аз в класацията :P макар че .... аз съм най - лесна :bye1: колкото и странно да звучи в моята има само едно име - Джоана Линдзи :huh: Шантава работа, но какво да се прави :wors:

Може ли някой да ми каже как е оригиналното английско заглавие на "Ангелът мошеник" на Мери Джо Пътни? Много са орязани описанията или напълно липсват във фюжънбуук специално за тая авторка. А ако можете да ми кажете издателство, преводач и тн, още по-добре. Публикувано изображение

"Angel Rogue" на Mary Jo Putney издадена е през 1995 :ph34r:

Ето линк където има информация за повечето автори http://www.fantasticfiction.co.uk/ ;)

Ето и моя списък:

1. Джоана Линдзи

2. Аманда Куик

3. Джули Гарууд

4. Нора Робъртс

5. Сандра Браун

6. Катрин Каултър

7. Джуд Деверо

8. Сюзън Джонсън

9. Вирджиния Хенли

10. Джудит Макнот

ето аз как ги виждм нещата: :P 1.Дара Джой 2.Тереза Медейрос 3.Джоана Линдзи 4.Хедър Кулман 5.Джули Гарууд 6.Елизабет Лоуел 7.Джуд Деверо 8.Дженифър Блейк 9.Кристина Дод 10.Вирджиния Хенли :P;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ето и моята класация: 1. Джейн Ан Кренц 2. Елизабет Лоуел 3. Сандра Браун 4. Линда Хауърд 5. Катрин Коултър 6. Джуд Деверо 7. Даяна Палмър 8. Джоана Линдзи 9. Нора Робъртс 10. Фабио

• Автор

Момичета, класацията е готова, мога да кажа че беше доста спорна, но пък и донякъде предвидима, за съжаление извън челната десетка останаха достойни авторки като Джудит Макнот (61 т.), Сюзън Джонсън (58 т.), Тереза Медейрос (56 т. ), Катрин Каултър (41 т.) и още много други! На десета позиция новооткритата ми любимка (благодарение на Йори) Елизабет Лоуел с 74 точки, какво да кажа за тази авторка - доста сте я обсъдили напоследък, не съм запозната със съвременните й романи, но трилогията й "Най-силната магия", "Недокосваната" и "Омагьосаните" е фантастична, препоръчвам я горещо на всички. Авторка на над 60 новели Лоуел, чието истинско име е Анн Максуел, има продадени на 30 милиона книги, преведени на над 30 езика. Кариерата й започва през 1975, с научно -фантастични романи, от 1982 пише любовни романи под познатия нам псевдоним. На девета позиция с 80 точки застава Сандра Браун, която доколкото знам не пише точно исторически любовни романи, няма да я коментирам, не съм запозната с творчествето й, но самия факт че е в челната десятка, ме кара да се замисля за нея! На осма позиция с 93 точки е една от най-култовите писателки на романи - Хедър Греъм. Не вярвам да има момиче сред нас, което да не е очаровано от книгите й, трилогията за викингите, за семейство Камерън, поредицата за Флорида - всичко те са абсолютна класика в жанра, и да ви кажа точно тази авторка ми изкара едан шестица по история в десети клас, освен историческите, пише и съвременни романи, у нас е позната и под псевдонима Шанън Дрейк. Авторката е носителка на над 20 награди на списание "Romantic Times", първата й книга излиза през 1982 г., на този етап има продадени над 20 милиона копия от книгите си и е издадена на 15 езика, има пет деца, да са й живи и здрави и все така да ни радва! Седма позиция и само една точка разлика със Хедър Греъм - 94 точки за Кони Мейсън. Какво да кажа за тази авторка, освен че ако не беше тя, издателство "Ирис едва ли все още щяха да съществуват, тя е най-издавания им автор! Кони е автор на над 50 исторически романа, като кариерата й стартира през 1984 година, награждавана е от "Romantic Times" два пъти през 1990 и 1994 година. Историите й са страстни и приключенски, много от тях са обявени са абсолютни бестселъри, отвъд океана, поради което смея да твърдя че мястото й в десятката е съвсем заслужено! Шеста позиция с цели 100 точки се дава на моята лична любимка - Катлийн Удуиз, която за съжаление почина през 2007 година. Истински ветеран в писането на любовни романи, може да се каже че тя създава жанра, дава началото му през 1972 година когато от печат излиза абсолютната класика "Пламъкът и цветето" - първият роман, съчетаващ в себе си силни, красиви герои, история и интимни сцени! Отвъд океана я наречат "майката на историческите любовни романи", а "Пламъкът и цветето" е продадено към 2,3 милиона пъти. Удиуиз е автор на 13 романа, всичките обявени за бестселъри от New York Times. В общи линии, който не е чел книгите й като "Роза през зимата", "Шана", "Пламъкът и цветето" , "Завинаги в твоята прегръдка" и т.н. - нищо не знае за романите! В средата на класацията, на пето място със 110 точки поставихме Аманда Куик или позната у нас още като Джейн Ан Кренц, авторка на над 120 новели, 122 за да съм точна и с продажби на 23 милиона копия, като първата й книга излиза през 1979 година, 22 пъти е номинирана за наградата за писател на "Romantic Times" и я печели два пъти през 1995 година за романа Trust Me, и след това през 2004 година за Falling Awake. Лично според мен чудесна авторка, дано скоро ни изненадат от Ирис с някоя нейна книга! На четвърта позиция и само на една точка от челната тройка с 125 точки е Джули Гарууд.Смятам, че повечето от нас не са запознати със съвременните й книги, и са гласували за нея само заради трите й издадени на български романа - "Принцеса Алесандра", "Брачна авнтюра" и разбирасе "Венчило с дявола", та представете си при три книги -4 място, а ако бяха превели повечко...Кариерата й започва с Gentle Warrior, книгата е издадена през 1985 година и оттогава е написала още 20 романа, включена е в бесселъровия лист на The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today, The Washington Post и други. Преведена на 19 езика и с продажби на 10 милиона копия! И така стигнахме до Светата троица!!! На трета позиция с 126 точки - бронзът е за Джуд Деверо!!! Започва да пише през 1976 г., а първата й книга The Enchanted Land излиза през 1978 г. Печели почитателите си със своите героини, които американците сравняват със самата Скарлет О'хара, пише повече от разнообразно, историите й се развиват през различните векове на човешката история, пише за различни места, също така пише и съвременни романи, най-известната й поредица е Velvet, която е преведена и за българските читатели - феноменалната поредица за братята Аскот "Джудит", "Алисия" "Клариса" и "Фиона", както трилогията "Никол", "Рийган" и "Лея", има издадени още нейни книги, специално за Тихи споменавам "Сърце от пламък" и "Сърце от лед", изобщо който все още не се е запознал с Деверо е крайно време да го направи!!! За носителката на сребърния медал, благодарение на 150 точки - Нора Робъртс, отново ще запазя мълчание, авторката има безброй много преведени на български книги, повечето от които ще намерите из темата, аз ще се изчервя виновно защото не съм чела нищо нейно, но е крайно време да си взема бележка! И ТАКА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ, абсолютно смазващо предимство със 251 точки за Джоана Линдзи, която отново печели нашата класация! Чудя се има ли изобщо смисъл да коментирам авторката, до този момент има продадени 58 милиона копия и е преведена на 12 езика, издала е към 50 книги, като поредицата й за Малори - Андерсън е абсолютен еталон за любовните романи! Няма друго семейство, което така да е превзело сърцата ни! първата й книга Captive Bride излиза през 1977 г., а поредицата й Warrior, от която на български е издадена втората книга "Синеокият варварин", е изключително интересна и провокираща, действието се развива в далечното бъдеще на незнайни планети и с незнайни същества, малко от типа на Междузвездни войни, но пък съчетано перфектно с характерните за романите интимност и силна любов между героите!Получават се страхотни книги, които са глътка свеж въздух на фона на безбройните книги, които се развиват успоредно с Гражданската война например! Толкова за тазседмичната класация, надявам се и за следващата да сте толкова активни, както за тази, макар че се съмнявам, може би ще ме намразите за нея, но ето я и нея - 10-те най- любими романа, аз лично имам нужда от доста време за размисъл и затова днес няма да побликувм моето мнение, очаквам вашите, знам че ще ви е трудно, но моля ви по една книга на позиция!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

e чак пък модератори-само ъплоудери.дори аз не съм модератор а само капитан на отбора.хаха

Грешка на езика, ъплоудери ;)

Да бе то и аз и се нервирах през 80 % от времето :speak: ама какво да се прави... като е луда

А за 4 мисля, че я схванах цялата и май ми стана любимата книга от серията, е 1 също и прави доста конкуренция, но последната е много яка. Ако искаш нещо конкретно да ти кажа, за 4 кажи или направо пиши в skype :speak:

Аз на 4-та най-ще й се радвам като Бела вампиряса. Само ми кажи в коя глава става. И ако може без много подробности Едуард ли си я гризва, или Карлайл, или пък Алис... Ох дано да е Едуард :speak:

Момичета, класацията е готова, мога да кажа че беше доста спорна, но пък и донякъде предвидима, за съжаление извън челната десетка останаха достойни авторки като Джудит Макнот (61 т.), Сюзън Джонсън (58 т.), Тереза Медейрос (56 т. ), Катрин Каултър (41 т.) и още много други!

На десета позиция новооткритата ми любимка (благодарение на Йори) Елизабет Лоуел с 74 точки, какво да кажа за тази авторка - доста сте я обсъдили напоследък, не съм запозната със съвременните й романи, но трилогията й "Най-силната магия", "Недокосваната" и "Омагьосаните" е фантастична, препоръчвам я горещо на всички. Авторка на над 60 новели Лоуел, чието истинско име е Анн Максуел, има продадени на 30 милиона книги, преведени на над 30 езика. Кариерата й започва през 1975, с научно -фантастични романи, от 1982 пише любовни романи под познатия нам псевдоним.

На девета позиция с 80 точки застава Сандра Браун, която доколкото знам не пише точно исторически любовни романи, няма да я коментирам, не съм запозната с творчествето й, но самия факт че е в челната десятка, ме кара да се замисля за нея!

На осма позиция с 93 точки е една от най-култовите писателки на романи - Хедър Греъм. Не вярвам да има момиче сред нас, което да не е очаровано от книгите й, трилогията за викингите, за семейство Камерън, поредицата за Флорида - всичко те са абсолютна класика в жанра, и да ви кажа точно тази авторка ми изкара едан шестица по история в десети клас, освен историческите, пише и съвременни романи, у нас е позната и под псевдонима Шанън Дрейк. Авторката е носителка на над 20 награди на списание "Romantic Times", първата й книга излиза през 1982 г., на този етап има продадени над 20 милиона копия от книгите си и е издадена на 15 езика, има пет деца, да са й живи и здрави и все така да ни радва!

Седма позиция и само една точка разлика със Хедър Греъм - 94 точки за Кони Мейсън. Какво да кажа за тази авторка, освен че ако не беше тя, издателство "Ирис едва ли все още щяха да съществуват, тя е най-издавания им автор! Кони е автор на над 50 исторически романа, като кариерата й стартира през 1984 година, награждавана е от "Romantic Times" два пъти през 1990 и 1994 година. Историите й са страстни и приключенски, много от тях са обявени са абсолютни бестселъри, отвъд океана, поради което смея да твърдя че мястото й в десятката е съвсем заслужено!

Шеста позиция с цели 100 точки се дава на моята лична любимка - Катлийн Удуиз, която за съжаление почина през 2007 година. Истински ветеран в писането на любовни романи, може да се каже че тя създава жанра, дава началото му през 1972 година когато от печат излиза абсолютната класика "Пламъкът и цветето" - първият роман, съчетаващ в себе си силни, красиви герои, история и интимни сцени! Отвъд океана я наречат "майката на историческите любовни романи", а "Пламъкът и цветето" е продадено към 2,3 милиона пъти. Удиуиз е автор на 13 романа, всичките обявени за бестселъри от New York Times.

В общи линии, който не е чел книгите й като "Роза през зимата", "Шана", "Пламъкът и цветето" , "Завинаги в твоята прегръдка" и т.н. - нищо не знае за романите!

В средата на класацията, на пето място със 110 точки поставихме Аманда Куик или позната у нас още като Джейн Ан Кренц, авторка на над 120 новели, 122 за да съм точна и с продажби на 23 милиона копия, като първата й книга излиза през 1979 година, 22 пъти е номинирана за наградата за писател на "Romantic Times" и я печели два пъти през 1995 година за романа Trust Me, и след това през 2004 година за Falling Awake. Лично според мен чудесна авторка, дано скоро ни изненадат от Ирис с някоя нейна книга!

На четвърта позиция и само на една точка от челната тройка с 125 точки е Джули Гарууд.Смятам, че повечето от нас не са запознати със съвременните й книги, и са гласували за нея само заради трите й издадени на български романа - "Принцеса Алесандра", "Брачна авнтюра" и разбирасе "Венчило с дявола", та представете си при три книги -4 място, а ако бяха превели повечко...Кариерата й започва с Gentle Warrior, книгата е издадена през 1985 година и оттогава е написала още 20 романа, включена е в бесселъровия лист на The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today, The Washington Post и други. Преведена на 19 езика и с продажби на 10 милиона копия!

И така стигнахме до Светата троица!!!

На трета позиция с 126 точки - бронзът е за Джуд Деверо!!! Започва да пише през 1976 г., а първата й книга The Enchanted Land излиза през 1978 г. Печели почитателите си със своите героини, които американците сравняват със самата Скарлет О'хара, пише повече от разнообразно, историите й се развиват през различните векове на човешката история, пише за различни места, също така пише и съвременни романи, най-известната й поредица е Velvet, за която не мога да кажа дали е издавана на български, не знам, но като си знаем късмета едва ли. За българските читатели - на разположение е феноменалната поредица за братята Аскот, както трилогията "Никол", "Рийган" и "Лея", има издадени още нейни книги, специално за Тихи споменавам "Сърце от пламък" и "Сърце от лед", изобщо който все още не се е запознал с Деверо е крайно време да го направи!!!

За носителката на сребърния медал, благодарение на 150 точки - Нора Робъртс, отново ще запазя мълчание, авторката има безброй много преведени на български книги, повечето от които ще намерите из темата, аз ще се изчервя виновно защото не съм чела нищо нейно, но е крайно време да си взема бележка!

И ТАКА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ, абсолютно смазващо предимство със 251 точки за Джоана Линдзи, която отново печели нашата класация! Чудя се има ли изобщо смисъл да коментирам авторката, до този момент има продадени 58 милиона копия и е преведена на 12 езика, издала е към 50 книги, като поредицата й за Малори - Андерсън е абсолютен еталон за любовните романи! Няма друго семейство, което така да е превзело сърцата ни! първата й книга Captive Bride излиза през 1977 г., а поредицата й Warrior, от която на български е издадена втората книга "Синеокият варварин", е изключително интересна и провокираща, действието се развива в далечното бъдеще на незнайни планети и с незнайни същества, малко от типа на Междузвездни войни, но пък съчетано перфектно с характерните за романите интимност и силна любов между героите!Получават се страхотни книги, които са глътка свеж въздух на фона на безбройните книги, които се развиват успоредно с Гражданската война например!

Толкова за тазседмичната класация, надявам се и за следващата да сте толкова активни, както за тази, макар че се съмнявам, може би ще ме намразите за нея, но ето я и нея - 10-те най- любими романа, аз лично имам нужда от доста време за размисъл и затова днес няма да побликувм моето мнение, очаквам вашите, знам че ще ви е трудно, но моля ви по една книга на позиция!

Ееееееееееее, защо Джули е чак 4-та, да вземете да й изчетет висчко издадено, да не се излагаме. Иначе хубава е подредбата, Джоанка си е супер, заслужава злато.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

За Топ 10 любими книги.

1. "Венчило с дявола" - Джули Гарууд

2. "Надарения" - Дара Джой

3. "Дебютантката" - ТС Публикувано изображение

4. "Покорителя" - Джоана Линдзи

5. "Здрач" - Стефани Майер

6. "Алисия" - Джуд Деверо

7. "Сърце от Пламък" - Джуд Деверо

8. "Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи

9. "Брачна Авантюра" - Джоана Линдзи

10. "Аарон и Магдалена" - Шърл Хенке

Тва са от мен.

Пете класацията беше чудесна! Знаех си, че няма кой да бие Джоана, нея всички я обичаме! А иначе мисля че новата класация ще е най - трудната от всички до сега! Целувки

• Автор

Пете класацията беше чудесна! Знаех си, че няма кой да бие Джоана, нея всички я обичаме! А иначе мисля че новата класация ще е най - трудната от всички до сега! Целувки

Йори и аз смятам че ще е най-трудна, даже се чудя как ще се получи челната десятка, едва ли мненията ще ие доближават много. Ето я моята класация:

10. Най-силната магия-Елизабет Лоуел

9. Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

8. Покорителят - Джоана Линдзи

7. Нежен бунт -Джоана Линдзи

6. Роза през зимата - Катлийн Удиуиз

5. Перлата на любовта - Кристина Скай

4. Обичай само веднъж - Джоана Линдзи

3. Не предавай любовта - Хедър Греъм

2. Венчило с дявола - Джули Гарууд

1. Пламъкът и цветето - Катлийн Удиуиз

http://4storing.com/9luka/b15102ad4f8d20d9...91a2775e47.html - Лед и екстаз - Кони Мейсън

За Топ 10 любими книги.

1. "Венчило с дявола" - Джули Гарууд

2. "Надарения" - Дара Джой

3. "Дебютантката" - ТС Публикувано изображение

4. "Покорителя" - Джоана Линдзи

5. "Здрач" - Стефани Майер

6. "Алисия" - Джуд Деверо

7. "Сърце от Пламък" - Джуд Деверо

8. "Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи

9. "Брачна Авантюра" - Джоана Линдзи

10. "Аарон и Магдалена" - Шърл Хенке

Тва са от мен.

Мила, нокаутира ме с трета позиция, щях да падна като я видях! Благодаря ти, не съм и предполагала, че е толкова напред в класацията ти този все още недовършен роман. Публикувано изображение

Йори и аз смятам че ще е най-трудна, даже се чудя как ще се получи челната десятка, едва ли мненията ще ие доближават много. Ето я моята класация:

10. Най-силната магия-Елизабет Лоуел

9. Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

8. Покорителят - Джоана Линдзи

7. Нежен бунт -Джоана Линдзи

6. Роза през зимата - Катлийн Удиуиз

5. Перлата на любовта - Кристина Скай

4. Обичай само веднъж - Джоана Линдзи

3. Не предавай любовта - Хедър Греъм

2. Венчило с дявола - Джули Гарууд

1. Пламъкът и цветето - Катлийн Удиуиз

http://4storing.com/9luka/b15102ad4f8d20d9...91a2775e47.html - Лед и екстаз - Кони Мейсън

Ох, Пете, имам едва 5 сигурни позиции и още 12-13 книги, които се борят за останалите 5 места... много е трудно да ги наредя, а все си мисля, че забравям някоя! Тежко е положението. ;)

Ето я моята класация: 1.Нежен бунт - Джоана Линдзи 2.Покорителят - Джоана Линдзи 3.Твой завинаги - Тереза Медейрос 4.По-силна от магия - Хедър Кулман 5.Ти ми пренадлежиш - Джоана Линдзи 6.Скандал - Аманда Куик 7.Принцеса Александра - Джули Гарууд 8.Танцуващия дявол – Кони Мейсън 9. Перлата на любовта - Критина Скай 10.Сватбен хазарт - Кейт Лоугън

е направо ме убихте с новата класация Публикувано изображение ,ще има да я мисля :yanim:

благодаря за книжките на Кони,мила

Публикувано изображение

Здравейте и аз да се включа в новата класация 1.Омагьосаните-Елизабет Лоуел 2.Предателката-Хедар Греъм 3.Удоволствието на краля-Хедар Греъм 4.Отмъстителят-Тереза Медейрос 5.След полунащ-Тереза Медейрос 6.Принцесата-Джуд Девъро 7.Фиона-Джуд Девъро 8.Затворницата на дракона-Джоана Линдзи 9.Вълкът и гълъбицата-Катлийн Удиуиз 10.Смелият ангел-Кат Мартин

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.