Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

Ето я и моята класация за корици:

1. Публикувано изображение

2. Публикувано изображение

3. Публикувано изображение

4. Публикувано изображение

5. Публикувано изображение

6. Публикувано изображение

7. Публикувано изображение

8. Публикувано изображение

9. Публикувано изображение

10. Публикувано изображение

• Отговори 941
  • Прегледи 294,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чакат те още пет в скоро време благодарение на тихи, слънчо, така че запрятай ръкави и почвай четенето. Сигурна съм, че ще ти достави удоволствие, а и на всички почитатели на този жанр.

Съни, Тихи, мнооого, мнооого ви обичкам Публикувано изображение Падам си доста по кримките и с нетърпение ще очаквам книжките. Анонсът им изглежда многообещаващ. :clap:

Подредбата в класацията ми за най-страхотни корици на БГ любовни романи (след доста размествания, пренареждания и дъъъълги колебания кои точно десет да сложа) изглежда така :rolleyes:

1.Публикувано изображение 2. Публикувано изображение 3.Публикувано изображение 4.Публикувано изображение 5.Публикувано изображение

6.Публикувано изображение 7.Публикувано изображение 8.Публикувано изображение 9.Публикувано изображение 10.Публикувано изображение

П.С. Доста книги има с дублиращи се корици. И сега като се загледах, корицата на "Виолетов огън"-Бренда Джойс е еднаква с корицата на "Игра на съдбата"-Шърли Бъзби. Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Надявам се да не съм закъсняла за класацията, че нещо все не мога да се включа в последнитеПубликувано изображение

1.Публикувано изображение2.Публикувано изображение3.Публикувано изображение4.Публикувано изображение5.Публикувано изображение6.Публикувано изображение7.Публикувано изображение8.Публикувано изображение9.Публикувано изображение

10.Публикувано изображениеПубликувано изображение

ПС: На 10-тя място са дублирани корици, и не можах да реша на коя от двете книги на сложа корицата

ПС: И поредната доза Нора Робъртс, номер 14 от поредицата "В смъртта...":

Завръщане в смъртта

А някой започна ли да чете новата на Кони за шейха :angry: интересна ли е,че аз още не съм сия купила Публикувано изображение

Ео и моята класация Публикувано изображение;)

1. Публикувано изображение

2. Публикувано изображение

3. Публикувано изображение

4. Публикувано изображение

5. Публикувано изображение

6. Публикувано изображение

7. Публикувано изображение

8. Публикувано изображение

9. Публикувано изображение

10. Публикувано изображение

ох едвам я направих,накрая малко я промених,но като ми харесват към сто а трябва да избера само 10 :shake_puter:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• Автор

Момичета имам малко проблемче с класацията затова ще помоля следните момичета да ми кажат името на корицата за която са гласували на съответната позиция

ganinka - шеста позиция ?

Тихи -четвърта позиция ?

MariTe - трета позиция ?

Боби - втора позиция?

desi_boneva - десета позиция?

Извинявам се за притеснението, ама не ми се показват въпросните корици Публикувано изображение

Момичета имам малко проблемче с класацията затова ще помоля следните момичета да ми кажат името на корицата за която са гласували на съответната позиция

Тихи -четвърта позиция ?

MariTe - трета позиция ?

Боби - втора позиция?

Извинявам се за притеснението, ама не ми се показват въпросните корици Публикувано изображение

Никакъв проблем, мила, моята 4-та позиция е "Дивия барон" на Катрин Каултър. :huh:

Публикувано изображение

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Няма нищо, Пете. Може би трябваше да ги изредим поне като имена и отдолу кориците. На шеста позиция при мен е Прелъстена невинност на Джоана Линдзи. Публикувано изображение

Никакъв проблем, мила, моята 4-та позиция е "Дивия барон" на Катрин Каултър. ;)

Публикувано изображение

Моята трета позиция е тази ;)

Тихи -четвърта позиция ?

MariTe - трета позиция ?

Боби - втора позиция?

Пете, не се притеснявай за нищо, мила. Благодарни сме ти за прекрасните и интересни класации, и с нетърпение очакваме на каква тема ще е следващата ;)

Моята втора позиция е "Прелъстена невинност" на Джоана Лондзи Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не последните книги от поредицата все още не са издадени в България. Аз и група момичета се опитваме да запълним този пропуск, но както сигурно всички се сещате ни е трудно когато трябва да го правим освен другите си служебни ангажименти. Е не се отказваме, но пък ще се съгласите, че такъв труд, особено когато получих уверенияти Ви, че е качествен, си заслужава да бъде поне до някъде възмезден и на там съм насочила усилията си в момента. Иска ни се да качим платени торенти, разбира се след като сме изпълнили всички изисквания на закона. Казвам го защото ми се ще да чуя мнението Ви по въпроси за това дали бихте имали интерес към такива платени торенти- естествено съвсем в разумни граници за книги като поредицата на Малори и първите две книги от поредицата с брачната авантюра и принцеса Алесандра- хихи забравих и оригиналното име- например?

Сънчо, с риск да ме намразиш, че си пъхам гагата навсякъде :) искам силно и гръмогласно да заявя, че горещо подкрепям идеята за платените торенти. ;) Това са страхотни книги, както тези от поредицата за Малори на Джоана Линдзи, така а може би и още повече - книгите на Джули Гарууд от поредицата Crown: The Lion's Lady и Guardian Angel. Книги-трепач, които едва ли ще бъдат издадени на БГ от някое издателство Публикувано изображение Освен Ирис (което издава само Конито и Джейн Фийдър, и понякога за разнообразие Кристина Дод) никое друго издателство не издава исторически любовни романи и ако искаме любимите ни книги да ги четем на БГ - казвам твърдо ДА на великолепната ти идея Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Тихи -четвърта позиция ?

MariTe - трета позиция ?

Боби - втора позиция?

Не се сещам точно коя съм сложила :rap:

За това си избрах нова

Заповядай

Публикувано изображение

• Автор

Момичета, така и така все още тече класацията за кориците, вижте каква гавра намерих, все повече се убеждавам че в интернет има всичко ;):):P

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

загледайте се в "заглавията на книгите" :lol6: :lol6: :lol6:

И най-култовата Публикувано изображение, който го е измислил му го признавам, голямо въобръжение има човека!

Предполагам следните емотиконки изразяват мнението на доста от нас по повод такава класация и още с четенето на поста ти, мило, десятката е готова.

Поне при мен е така!

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Блг Гане, но нека все пак оставим петето да реши дали да пусне такава класация- все пак този проект си е неин от самото начало. аз само давам предложение.

• Автор

Блг Гане, но нека все пак оставим петето да реши дали да пусне такава класация- все пак този проект си е неин от самото начало. аз само давам предложение.

Няма проблеми Съни, аз имам идеята още откакто почна да разпитваш кои книги бихме искали да видим на бг, но мислех че ще изглежда адски нахално от наша страна да те залеем до такава степен с желания, но щом е такава волята ти, в неделя класацията ще е на тази тема-внимавай какво си пожелаваш ;)

Момичета, така и така все още тече класацията за кориците, вижте каква гавра намерих, все повече се убеждавам че в интернет има всичко ;):ass::ass:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

загледайте се в "заглавията на книгите" :ass::ass::lol6:

И най-култовата Публикувано изображение, който го е измислил му го признавам, голямо въобръжение има човека!

Разби ме с тези корици! :lol6: А последната като я зърнах направо щях да се строполя от стола, задавих се от смях. Тази корица си е истинско яаой :lol6::):lol6:

Пете ще пусна класацията по имена, че да не ме чакаш (знаеш колко съм смотана)! 1. Вярност - Катрин Сътклиф 2. Ярост - Лора Паркър 3. Златната невеста - Хедър Греъм 4. Златокосия великан - Джоана Линдзи 5. Спомен - Джуд Деверо 6. Арабският принц - Вирджиния Хенли 7. След невинността - Бренда Джойс 8. Омагьосана - Стела Камерън 9. Албина - Колийн Фолкнър 10. Магията - Робин Лий Хатчер Това е! Между другото искам да изкажа на Съни, своята подкрепа за платените торенти, с две ръце съм ЗА, защото това е огромен труд и е най - малкото, което можем да направим....просто колкото и да ти благодарим мила, просто не е достатъчно!!!Целувки

Публикувано изображение

Разби ме с тези корици! :lol6: А последната като я зърнах направо щях да се строполя от стола, задавих се от смях. Тази корица си е истинско яаой :lol6::laughing5::lol6:

Пете, и аз съгласен с Ayase. :cant believe: :cant believe:

Задния като го гледам, ми мяза на Хю Джаксън в ролята на X-men. Такъв един космат... :laughing5: :laughing5: :laughing5:

ПП: @ verona21 - Откъде се опитваш да сваляш, мила? Аз сийдвам цялата трилогия в .doc тук . Публикувано изображение

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор

Момичета ето ги десетте най-добри корици на българските издания на любимите ни книги, доста оспорвана класация, в която се включиха 17 от вас, на които благодаря. Според нескромното ми мнение класацията, беше доста интересна, кориците на книгите са едно от основните качества на любовните романи, показват едновременно силната страст, но и романтиката, любовта на героите и то в едно просто докосване, аз лично мисля че създаването на кориците е цяло изкуство, но е важно корицата да показва и същността на книгата, да отговаря на нейният сюжет. И победителите са:

Десета позиция за две корици на Джоана Линдзи, събрали по 18 точки:

Публикувано изображение и Публикувано изображение ,или ако предпочитате по-тъмния вариант Публикувано изображение Девета позиция с 19 точки за Публикувано изображение Осма позиция си поделят две корици, събрали по 20 точки Публикувано изображение и Публикувано изображение

Седма с 21 точки е Публикувано изображение Шеста позиция за Публикувано изображение с 23 точки. В средата на класацията с 24 точки Публикувано изображение Четвърто място за Публикувано изображение с 25 точки. Бронзът се присъжда на Публикувано изображение с 29 точки. Втора позиция с 31 точки за Публикувано изображение И победител и мой личен фаворит с 32 точки за Публикувано изображение

Толкова за кориците, новата ни класация е по желание на Съни и екипа от преводачи, на тема 10 книги, които бихте искали да видите на български език, ще ви помоля да поставяте по едно конкретно заглавие на позиция. Очаквам мненията ви.

Честит празник на всички именници, пожелавам им всичко най-най-най!!!

Инче на теб честит рожден ден, желая ти много здраве и щастие, любов и само положителни емоции, успех във всички начинания!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Е, нека след като го измислих аз туй чудо да съм първа. Пете блг слънце, че ми вървиш по акъла. Ето моята класация момичета: 1. Guardian Angel- Julie Garwood /Crown's Spies/ 2. Lion’s Lady- Julie Garwood /Crown's Spies/ 3. Captive of My Desires- Johanna Lindsey / Mallory Family/ 4. No Choice But Seduction - Johanna Lindsey / Mallory Family/ 5. The Pursuit- Johanna Lindsey / Sherring Cross/ 6. The Cawboy series- Leigh Greenwood- да не ги изброявам всичките 7. Dark Fires- Brenda Joyce / Bragg Saga/ 8. Each Time We Love – Shirlee Busbee / Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester/ 9. Whisper to Me of Love - Shirlee Busbee / Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester/ 10. While Passion Sleeps- Shirlee Busbee / Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester/ И да не забравя. Честит имен ден на всички цветя във форума, че и на техните близки ако имат празник у дома. Слънчев и хубав ден от мен.

А моята класацийка изглежда по този начин: Публикувано изображение

1. In from the cold - Nora Roberts

(единствената непреведена от поредицата за Макгрегър)

2. Captive of my desire - Johanna Lindsey (Малори)

3. No Choice But Seduction - Johanna Lindsey (Малори)

4. Courting an angel - Patricia Grasso

(единствената непреведена в поредицата, включваща още Шотландска красавица, Смарагдова магия, Неверница в сарая, Жрицата и Хубава като пеперуда)

5. The Pursuit- Johanna Lindsey

(единствената непреведена в трилогията, включваща още Мъжът на моите мечти и Разбойникът н зеленооката)

6. Dark Fires- Brenda Joyce

(единствената непреведена от сагата за Браг)

7. Border Lord - Arnette Lamb

(единствената непреведена в четирилогията, включваща още Ангел на нощта, Шотландска кръв и Продадена принцеса)

8. Glory - Heather Graham

(единствената непреведена в поредицата, включваща още Бегълката, Заложницата, Бунтарката, Предателката и Триумф)

9.Holly - Jude Deveraux

(единствената непреведена в четирилогията, включваща още Сърце от лед, Сърце от пламък и Сладък лъжец)

10. The Last Rogue - Connie Mason

(единствената непреведена в трилогията, включваща още Женкарят и разбойничката и Съблазнена от един женкар)

Оф, тооооооооолкова много книги, които искам да прочета на бг. Публикувано изображение Затова реших да се огранича само с такива книги, които са единствените непреведени от дадена поредица (с изключение на Малори).

И моля ви, не ме бийте :):)Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение за десетата ми позиция. :lol6::lol6::lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.