Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

• Автор

да ви се похваля,тъкмо завърших един страхотен роман на Тереза Майкълс Приютени в рая,страхотен е,разказав се за войната между севера и Юга и въпреки,че не харесвам тази тема,романа ме заплени,главните се срещат след 4 години на раздяла.Той разбира че има дъщеря и че любимата му не го е изоставила докато е бил в Англия,а благодарение на интригите на най-добрия му приятел и неговата майка,е била излъгана че той ще се жени за братовчедка си,така започва едно преследване и припомняне на тежките моменти един без друг,докато войната отново ги разделя...

Дано да съм привлякла вниманието ви дами,романа си заслужава,кратичък е в сравнение с други и не натяга :cool:

дам, подкрепям и аз я четох сравнително наскоро и ми хареса, сладко книжле, което ме подсеща че трябва да я пусна в темата "Любов по време на война"

Аз вчера по нощите завърших "Джейк", какво да кажа - освен книга за чудо и приказ, просто се размазах на дивана вкъщи от кеф докато си четях.

Как да се изразя, че да ме разберете - книгата има много дълбок смисъл, не е само за любовта между главните, не че тя не е на ниво, просто смисъла на романа е много по-дълбок, супер много ме докосна емоционално, никой друг автор не ми е въздействал по такъв начин! Сюжета засяга най-различни аспекти от човешкия живот, но някак си не са толкова идеализирани както в останалите книги, което прави самия роман и героите му много по-реални.

Чудя се дали има смисъл да разказвам нещо от сюжета, едва ли е останал непросветен човек от форума за съдържанието на книгата. Но мога само да се обърна към всички, които не са я чели и горещо да им я препоръчам, момичета няма начин да не се влюбите в цялата банда хлапета на Максуел!

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Хехе пете знаех си аз, че трябва само да стигнеш до нея и после ще прочета нещо толкова задълбочено и в същото време затрогващо поне мен като този коментар. Да така е. Поредицата се отличава със силна доза реализъм, който не отнема от романтиката и в никакъв случай не драматизира излишно. Просто ни кара да се замислим за някои ценности, които забързаното ни ежедневие ни кара понякога да пренебрегваме. А те са и си остават същите и в 19 и в 21 век.

сега прочетох книгата " В плен на моите желания " на Джоана Линдзи просто нямам думи страхотна книга ...не се и изненадвам авторката мн я харесвам има страхотни книти :P

Реших да прелистя ПАК Брачна авантюра на Джули Гарууд, а след нея съм решила -"Пепел от кости" на Кати Райкс. Вчера си я взех и нямам търпение да я почна, но първо да видя края на Джулито...

• Автор

Аз след толкова див запад напоследък имам нужда от една добра порция традиционен Лондонски стил, затова започвам "Нещо прекрасно" на Джудит Макнот, книжката изглежда много интересна и особено като знам какъв кеф беше наскоро със "Сега и завинаги", не се и съмнявам, че и този роман е класен. Като навлезна в сюжета ще давам мнение :)

П.С. Благодарности за Тихи, добре че беше тя да ми услужи с книжката kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Снощи къмто 2,30 ч :) приключих Есенен любовник на Елизабет Лоуел.

Категорично Хънтър ми влиза във фоворити при брат си Кейс-Зовът на сърцето.

Прекрасно книга ,аз съм очарова и дори си поподсмърчах тук там ,

и разтреперана от яд и възбуда на моменти......

Абе жестока ,поне за мен книжка :)

И найстина Елизабет Лоуел ми става една от любимките,

както с историческите, така и със съвременните си романи.

Снощи къмто 2,30 ч :wors: приключих Есенен любовник на Елизабет Лоуел.

Категорично Хънтър ми влиза във фоворити при брат си Кейс-Зовът на сърцето.

Прекрасно книга ,аз съм очарова и дори си поподсмърчах тук там ,

и разтреперана от яд и възбуда на моменти......

Абе жестока ,поне за мен книжка :)

И найстина Елизабет Лоуел ми става една от любимките,

както с историческите, така и със съвременните си романи.

Много драма,много нещо,но и на мен ми е от любимите.Прочети "Магията на тропика",няма как да не я харесаш.

Прочетох първата книга "Роза през зимата".Много ми харесва :blink: Невероятна е. Сега ще подхващам и втората част. :)

Много драма,много нещо,но и на мен ми е от любимите.Прочети "Магията на тропика",няма как да не я харесаш.

Охооооооооо,още преди седмица я "изядох" на един дъх :clap:

А какво ще кажеш за поредицата Макензи-Блекторн :(

Адски готини Мъже/с глъвно М,моите любими грубияни :) / и страхотни Жени .

Само ме е яд ,че не намирам и останалите книги за Юта и останалите sad.gif

направо съм пред разреваване като се сетя,че някаде стоят,ама не в моя досег :blink:

Охооооооооо,още преди седмица я "изядох" на един дъх :)

А какво ще кажеш за поредицата Макензи-Блекторн :)

Адски готини Мъже/с глъвно М,моите любими грубияни :speak: / и страхотни Жени .

Само ме е яд ,че не намирам и останалите книги за Юта и останалите sad.gif

направо съм пред разреваване като се сетя,че някаде стоят,ама не в моя досег :speak:

Даа.

Ми те такива няма,за съжаление.Моята любима е за Тенеси.Много забавно бе когато Даяна(?) му каза,че съжалявала този с името Ню Хемпшир.

Ето това са.

MacKenzie-Blackthorn

1. Reckless Love

2. Fire and Rain

3. Outlaw

4. Granite Man

5. Warrior

Ей сегичка приключих с "Мисията на Макензи" на Линда Хауърд.

Само мога да кажа,че ако я пропуснете ще съжалявата и то много.

Жестокаааааа :wow: изпълнена е с емоция,интрига и адки нажежени стасти :clap:

Джо и Каролайн влязоха многто надълдоко в сърцето ми :clap:

peppinka аз все си се надявам да има и книжка за Юта.

В "Самотникът" /Warrior за Юта се спомена, че е имало нещо със Сибил.

Невада беше категоричен:

"— Е, поне няма защо да се притесняваш, че ще загуби ума си по някоя жена. Не и след Сибил. — Невада се приведе над седлото и издърпа края на въжето, с което бе вързан конят за оградата. — Жалко, че Сибил не е мъж, ако беше, щях да я убия."

И от това изречение на мен ми полетя въображението :cool:

Но и без него това е едно запомняща се поредица ,която с кеф си препрочитам :clap:

Аз любимец не мога да си избера,май съм малко влюбена и в четиримата :doh:

сега до прочетох "Венчило с дявола" на Джуле Гарууд. Невероятна книга мн ми хареса

• Автор

сега до прочетох "Венчило с дявола" на Джуле Гарууд. Невероятна книга мн ми хареса

Абсолютно, това е един от любимите романи на всички форумки :)

А аз дочетох "Нещо прекрасно" на Макнот, и както и очаквах много, много ми хареса. Все повече се убеждавам - Макнот пише невероятно! Самия сюжет на романа е перфектен, няма нищо по-хубаво от добрия, стар брак по неволя :P Главните също страхотни, любимите ми типажи - Александра толкова сладка и невинна, а Джордън такъв един лош, лош мечо :cool: , много готина двойка. Останалите герои също ме впечатлиха, начело с херцогинята, Тони и приятелското семейство на Мелъни и Джон извадено като от поредица :cool: и разбира се прислугата, която отново се надпреварваше да осигури щастието на господарите.

Изобщо книгата е същинско бижу, жалко само че е не част от една огромна поредица, гледам че във фикшъна са я сложили като част от трилогията Sequels, заедно със "Сега и завинаги" и "Ад и Рай", но поне на този етап не зацепвам връзката между трите книги :huh:

Снощи прочетох двамата Макензи на Хауърд и Защото те обичам на Робъртс, а сега чета Дни на промени и ще продължа с Треска на Лоуел и Авантюристът на Кренц. Благодаря на разкошните книги kiss.gif

За Нещо прекрасно- Джейсън от Сега и завинаги и Антъни от Нещо прекрасно са приятели, а пък Иън от Ад и рай е далечен братовчед на Тони :cool:

Абсолютно, това е един от любимите романи на всички форумки :)

А аз дочетох "Нещо прекрасно" на Макнот, и както и очаквах много, много ми хареса. Все повече се убеждавам - Макнот пише невероятно! Самия сюжет на романа е перфектен, няма нищо по-хубаво от добрия, стар брак по неволя :P Главните също страхотни, любимите ми типажи - Александра толкова сладка и невинна, а Джордън такъв един лош, лош мечо :) , много готина двойка. Останалите герои също ме впечатлиха, начело с херцогинята, Тони и приятелското семейство на Мелъни и Джон извадено като от поредица :lol6: и разбира се прислугата, която отново се надпреварваше да осигури щастието на господарите.

Изобщо книгата е същинско бижу, жалко само че е не част от една огромна поредица, гледам че във фикшъна са я сложили като част от трилогията Sequels, заедно със "Сега и завинаги" и "Ад и Рай", но поне на този етап не зацепвам връзката между трите книги :biggrin:

Пете, връзката между книгите е, че мъжете са най-добри приятели. :cool: Прочете ли "Преди да те срещна" за Стивън - брата на Клейтън Уестморланд? В тази книга се срещат почти всички двойки от останалите книги. Един вид с изключение на новелата "Вълшебства" - за Никълас Дьовил, "Преди да те срещна" ми се струва като завършек на цялата поредица исторически романси на Макнот. Аз за съжаление първия път, ги четох в доста разбъркан вид - според датата им на снабдяване с тях :) След което започнах бясно да се ровя за още и още нейни исторически романи, но за грамаааааданско мое съжаление в сайта й стоеше инфо, че повече романи от тази поредица, писателката няма да издава a6a3dd90929a6bd478ed1a49399b7f5a.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

peppinka аз все си се надявам да има и книжка за Юта.

В "Самотникът" /Warrior за Юта се спомена, че е имало нещо със Сибил.

Невада беше категоричен:

"— Е, поне няма защо да се притесняваш, че ще загуби ума си по някоя жена. Не и след Сибил. — Невада се приведе над седлото и издърпа края на въжето, с което бе вързан конят за оградата. — Жалко, че Сибил не е мъж, ако беше, щях да я убия."

И от това изречение на мен ми полетя въображението :clap:

Но и без него това е едно запомняща се поредица ,която с кеф си препрочитам :lol6:

Аз любимец не мога да си избера,май съм малко влюбена и в четиримата :eek:

Много добре те разбирам и се надявам да си права,но виж какво открих на уебсайта на Е.Л. :

Are you going to write Utah's story?

I have no plans for writing any book except the one I'm working on right now. Life just isn't predictable one year down the road, much less 3 or 4.
For example, I had planned a lot of Fire Dancer stories but left my publisher because I simply couldn't survive on the money they paid me for a book. No other publisher at the time wanted to take a series that another house had begun. End of Fire Dancer series.

I had planned to write Utah's story; then my publisher at the time decided it didn't want any more books from me, because I insisted on getting my out-of-print books back from them. End of Utah.

Sometimes, even staying at the same publisher doesn't guarantee predictability. I planned on writing Erik's story after Enchanted (but not before!) because he just kept "growing." Then my publisher decided it didn't want more medievals. Good-bye, Erik. [ed. note: Welcome back, "Erik"! See #1] So I did Only Love and two more westerns.

Then I decided I really missed contemporary settings. My publisher agreed, I started writing contemporary romantic suspense, and I'm very happy. If that changes (doubtful, under one name or another I've been writing contemporary fiction for 30 years), I'll let everyone on the bb know.

Явно шансът за издаване на нова книга е малък,още повече,че тогава е работила с друг издател.Както сама казва издателите не се занимават с книги ,които автора е писал при друг.

I had planned to write Utah's story; then my publisher at the time decided it didn't want any more books from me, because I insisted on getting my out-of-print books back from them. End of Utah.

много мъчно ми стана като прочетох "End of Utah." Но такъв е живота. Сега разбирам, че не само работата на издателите зависи от много обстоятелства, върху които те нямат контрол, но още по-лошо работата на писателите е подвластна на същите такива.

• Автор

Пете, връзката между книгите е, че мъжете са най-добри приятели. :baby: Прочете ли "Преди да те срещна" за Стивън - брата на Клейтън Уестморланд? В тази книга се срещат почти всички двойки от останалите книги. Един вид с изключение на новелата "Вълшебства" - за Никълас Дьовил, "Преди да те срещна" ми се струва като завършек на цялата поредица исторически романси на Макнот. Аз за съжаление първия път, ги четох в доста разбъркан вид - според датата им на снабдяване с тях :ph34r: След което започнах бясно да се ровя за още и още нейни исторически романи, но за грамаааааданско мое съжаление в сайта й стоеше инфо, че повече романи от тази поредица, писателката няма да издава a6a3dd90929a6bd478ed1a49399b7f5a.gif

Ох Боби още не съм стигнала до нея, мисля да мина първо през "Ад и Рай" и след това тя е наред в списъка ми, тамън ще си видя всички двойки на куп. Жалко, че не знаех за кого да се оглеждам в "Сега и завинаги", но когато чета книжката за Иън ще внимавам повече за имената!

Иначе наистина е жалко, че няма повече исторически помани, направо е грехота да не се прочетат историите на приятелските семейства, но пък от друга страна пред авторката има още много години творчество и можем да се надяваме, че не се е отказала от писането на исторически романи и рано или късно ще прочетем още някоя невероятна история, пък макар и тя част от някоя нова поредица :cool: !

Сега чета на Джули Гаруд Лед и огън. Много хубава книга, поредицата е също страхотна. А и съм започнала Белязаният Макензи- и тя е много хубава. :ph34r:

Момичета започнах да чета "Рицаря на нейните мечти", където се разказва за три сестри отгледани в манастир, историята е за втората сестра Мег Радклиф. Естествено веднага си помислих, че има и книги за другите и почнах да търся името на авторката Лейл Сейнт Джеймс,за моя изненада се оказа ,че това е псевдоним на Линда Леъл Милър и открих още една книга за по-голямата сестра Габриела - My Lady Beloved, естествено непреведена. Авторката има още две книги качени в форума - Съпругата-янки и Укротяване на Шарлота. Още съм в началото, за да си кажа мнението за самата книга ,но засега имаме рицар с амнезия и изчезнала по-голяма сестра - става интересно...............

Ъх уручасана съм. Купих си "Непокорната" на Беатрис Смол. Резюмето й беше многообещаващо. Главната и главния оженени против волята им. И така ожениха ги. Тя към на 15, той към на 30. Преживях го, че тя малолетна, ама си живееха като мъж и жена. Майка й на 30 се ожени за най-добрия приятел на нашия дето беше на 32. После на 17 наща забременява, а главния заминава на война. Наща ражда момче, няколко месеца преди това майка й също ражда момче. После главната заминава за кралския двор, да пита кво става с главния, че вече две години го няма. Краля й хвърля око, иска я за любовница, ама тя се измъкна. Реши да дири нашия, преоблечена като мъж обикаляше, и го намери. Той в дома на едни потомствени магьосници, дето за да потдържат дара да са магьосници раждат поколения с кръвосмешение. Самоче веднъж се родил някъв гаден дето изнасилил момиче от съседен замък и рода им бил прокълнат да няма никога деца, ако мъжа и жената са от семейството. В замъка живеят брат и сестра, дето и двамата не могат да имат деца. Ама това не пречи на жената да си хване главния за любовник, който пък е с изгубена памет. Главната отива там за да го измъкне, ама братя разбира, че е жена, почва да си въобразява, че я обича и я взима за любовница, първия път я вързва, а после наща "търпи" за д спаси главния. После брата и сестрата измислиха гениалния план главната и главния да си направят дете (те не знаят, че са съпрузи, само главната знае) и като наща роди, да й го вземат. И как наще си правят бебето? Главния, бряата и тя в едно легло, като главния и брата си я прехвърлят първо единия после другия. Главната нарече главния по име, той си върна паметта, ама си треше. После сестрата я омъжиха за един, дето в първата брачна нощ брата отиде да го светне, че той е бил първия мъж на сестра си. Двамата се избиха взаимно, сестрата си направи харакири, а главния и главната се прибраха у дома, вече беше минало повече от година, откак тя беше тръгнала да го търси. Нашия сульо, я обвиняваше, че й харесвало да е с брата и се сърдеше, а това, че и той имаше любовница не се броеше, после замина да се бие, а тя му роди щерка, все пак тройката си беше свършила предназначението. На него на бойното поле му изкараха очото и той си се върна у дома, сдобриха си се и хепи енд. Навпрочем продавам я ако някой я иска да свирне :)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

• Автор

Оххх Инче, ти сигурно си болна от мъка, като ти знам вкуса - даже не знам как си я дочела. Вече окончателно записвам авторката в черния списък! Дано скоропостижно се отървеш от книгата.

Инче, с това обширно мнение, такава реклама направи на книжката, че искрено се надявам някой да я купи. Аз понеже съм мазохистка, въпреки че имам Адора и Блез Уиндъм, си поръчах други нейни от Поля, знае ли се може пък да дойде време да ми харесат... :eek:

Ине,възхищавам ти се на търпението да я дочетеш до края...От това,което прочетох,аз определено не бих се справила.Историята звучи направо грозно :D Успех с продажбата!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.