Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Инче,какви са тези ужасии,изтръпнах само като четях резюмето,а на мен авторката ми се струва позната,май съм чела нещо от нея,но вече ще знам

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Ох аз от нея имам само "Брачен договор" и макар и тя да е плюта, затова, че главната се натискаше с един, а главния се ожени за сестрата по погрешка, оная нещеше да спи с него, той я изнасили за да има дете, а тя роди изродче и двамата умряха, не мислех, че е толкова зле книгата. Много ми допадаше резщмето и бая се ръснах за книжката, чак сърцето ме боли като се сетя, затва ще видя поне парите да си избия, и на нейно място да купя друга. Вече нищо няма да взимам от тая авторка. Това с тройката беше най-гадния епизод, главната уж се дърпа, не... не... ама с половин уста, а главния дори като си вирна паметта, много не му пукаше, а после тя виновна, а той не. Ужас и половина.

Ох аз от нея имам само "Брачен договор" и макар и тя да е плюта, затова, че главната се натискаше с един, а главния се ожени за сестрата по погрешка, оная нещеше да спи с него, той я изнасили за да има дете, а тя роди изродче и двамата умряха, не мислех, че е толкова зле книгата. Много ми допадаше резщмето и бая се ръснах за книжката, чак сърцето ме боли като се сетя, затва ще видя поне парите да си избия, и на нейно място да купя друга. Вече нищо няма да взимам от тая авторка. Това с тройката беше най-гадния епизод, главната уж се дърпа, не... не... ама с половин уста, а главния дори като си вирна паметта, много не му пукаше, а после тя виновна, а той не. Ужас и половина.

Ох, мила, истински ти съчувствам за здравия тормоз, на който си била подложена sad.gif Аз се отказах много отдавна от тази авторка: след като прочетох нейната Адора и Блез Уиндам много здраво се отвратих, нооооо ... междувременно вече се бях нахендрила с още три нейни книги, дето си ги пазя в библиотеката / да ми държат влага, ако реша пак да се сдобия с нещо нейно 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

Тази нейна "Адора" е най-най-дразнещата и проклета книга, дето съм чела някога през живота си.5e7b7130eab8d1a914c0ded4575943ac.gif Още ме тресе бяс, че само я продадох, вместо да я стъпча с двата крака, наплюя и разфасовам на дрееееееееееееебни парченца, а след това с нааааай-голяма наслада да я изхвърля през прозореца.72d6ce25622ceae91babed6ba6af2175.gif Боже, докато я четех, захвърляйки я периодично, не можех да повярвам, че е възможно толкова силно да ме нервира една книга 224bf1b662fdc0fabc93b957faac0eec.gif

Ох, мила, истински ти съчувствам за здравия тормоз, на който си била подложена sad.gif Аз се отказах много отдавна от тази авторка: след като прочетох нейната Адора и Блез Уиндам много здраво се отвратих, нооооо ... междувременно вече се бях нахендрила с още три нейни книги, дето си ги пазя в библиотеката / да ми държат влага, ако реша пак да се сдобия с нещо нейно 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

Тази нейна "Адора" е най-най-дразнещата и проклета книга, дето съм чела някога през живота си.5e7b7130eab8d1a914c0ded4575943ac.gif Още ме тресе бяс, че само я продадох, вместо да я стъпча с двата крака, наплюя и разфасовам на дрееееееееееееебни парченца, а след това с нааааай-голяма наслада да я изхвърля през прозореца.72d6ce25622ceae91babed6ba6af2175.gif Боже, докато я четех, захвърляйки я периодично, не можех да повярвам, че е възможно толкова силно да ме нервира една книга 224bf1b662fdc0fabc93b957faac0eec.gif

Аз някак ги избегнах и Адора и Блез, че нещо в резюметата ми намирисваше.

Така ,значи "Непокорната " на Бертрис Смол няма да се чете .Аз след като не успях да прочета "Брачен договор ",заради ужасните секссцени ,също се отказах да чета нещо от тази авторка.Въпреки ,че пазя хубави спомени за Блез Уиндъм и за това и я сканирах и я пуснах в тракера.Там също имаще едни неприятни сцени в двора на крал Хенри ,но общо взето ставаше .Сега ,когато я редактирам ще си я припомня и ще пиша по -подробно.

Прочетох и "Вкусът на греха" на Кони Мейсън ,но за мен беше пак прекалено наситена със секс ,имах чувството ,че на всяка страница имаше описание на секс.това е книгата ,в която главния ми е най-малко симпатичния герой.Въобще не успях да го харесам ,не ми допадат такъв тип мъже- разгулни ,които се чудят какво да правят по цял ден ,неработещи, абе ...не са като героите в книгите примерно на Джудит Макнот.

• Автор

Аз започнах "Чаровникът, който я укроти", нооо нещо хич не ми върви четенето, от снощи съм зациклила на 40 страница. Явно съм прекалено предубедена за Офелия, (въпреки че четох "Наследникът" преди няколко месеца), все още ме дразни и не мога да я възприема като главна героиня.

Така ,значи "Непокорната " на Бертрис Смол няма да се чете .Аз след като не успях да прочета "Брачен договор ",заради ужасните секссцени ,също се отказах да чета нещо от тази авторка.Въпреки ,че пазя хубави спомени за Блез Уиндъм и за това и я сканирах и я пуснах в тракера.Там също имаще едни неприятни сцени в двора на крал Хенри ,но общо взето ставаше .Сега ,когато я редактирам ще си я припомня и ще пиша по -подробно.

Прочетох и "Вкусът на греха" на Кони Мейсън ,но за мен беше пак прекалено наситена със секс ,имах чувството ,че на всяка страница имаше описание на секс.това е книгата ,в която главния ми е най-малко симпатичния герой.Въобще не успях да го харесам ,не ми допадат такъв тип мъже- разгулни ,които се чудят какво да правят по цял ден ,неработещи, абе ...не са като героите в книгите примерно на Джудит Макнот.

О, мила, те на Конито са всичките такива, много еротика, много нещо, но пък сюжетите са интересни за сметка на това...

Мдаа, наистина Конито е доста натуралистична в книгите си, сексът между главните присъства и за закуска, и за обяд, и за вечеря :eek: А понякога и за следобедна закуска. :yanim: Но хубавото при нея е, че цялото това натискане е само между главните,като израз на неустоимата любов между тях (толкова много се обичат, че непрекъснато се награбват и не могат да се оставят и за секунда) ;) , а не си сменят партньорите (в повечето й романи). Докато в повечето книги на Бъртрис Смол главната я опрашва кой ли не - в Блез Уиндам точно сцените в кралския двор ми дойдоха в повече - това мачкане на главната даже и с краля... В романите й (поне според мен) секса е не израз на любовта между двама души, а средство за постигане на определени цели. sad.gif Аз например сканирах нейната книга "Пламенно", но въобще не мисля да я чета, след като й хвърлих едно очо най-вече заради страхотното резюме: доколкото схванах картинката е следната (ако някой я е чел и греша, моля да ме поправи) - главната още 12 годишна е сгодена за английски благородник и имаше една сценка дето тя още 12 годишна седеше на коленете на годеника си, който я обарваше (брррррр :help wanted3: ), а нашата се мислеше за много голяма и недоволстваше, че майка й роптае. После се жени за главния (шотландеца), а майка й се омъжи за годеника й. След време главните се разделиха и нашата, за да си запази имението спа с някакъв французин .... Ох, само от разлистването на книгата, ми беше предостатъчно ;) Направо ще пропусна прочита й :nono:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

За да се отърся от "Непокорната" от денс започвам "Измамата" на Аманда :help wanted3: Поне да знам, че нещо свясно ще чета :yanim:

Момичета направо ме шашнахте с отзивите от тези книги! :rolleyes: Не знам що за извратен човек би харесал нещо подобно!? Това за мен си е чиста подигравка с любовните романи и техните читатели.

Добре че има достатътчно автори и издателства, които да ни радват и да ни карат да заобичаме книгите още повече. Току що привърших с Бък. Никога не съм мислелела, че ще ми хареса роман за каубои, но Бък и Джейк коренно промениха мнението ми. С огромно нетърпение чакам да излязат и следващите книги от поредицата и най- искрено заявявам, че Бък заема много специално място сред любимите ми книги.

bobych,много ти е точен коментара ,права си за Конито,че в нейните книги натискането е само между главните и е израз на голямата им любов ,докато при Смол има повече вулгарност (извинявам се за грозната дума ),не са така чисто романтични и това я отличава от другите автори .

От всички книги на Кони Мейсън ,които съм чела само 2-3 стават.На героините какво ли не им се случва.Абе с няколко думи:д... да им е яко.

Не казвам,че пише зле,просто рядко сюжетите ми харесват.

Здравейте на всички.

За тези, които все още не са си закупили новият роман на Джудит Макнот - "Нощни шепоти", издаван от ПЛЕЯДА - един съвет - спестете си парите. Госпожа Макнот си е свършила работата идеално, както винаги, но издателството е успяло много сполучливо да и съсипе труда. Ако се чудите какъв точно е проблема, то той не е един и ще Ви обясня за да знаете защо не трябва да си давате парите за тази книга.

1. Липсват 10 страници - ключовите според мен - така и не разбрах как се развиха нещата между главната героиня и избраникът и.

2. Десет други страници са дублирани - обяснимо защо - сигурно защото при преводът са били 343 страници - та да заместим липсващите, че да се изпълни нормата.

3. Има правописни грешки и изпуснати думи. Добре, че четейки така се потапям в историите та ако не ме дразнеше това щях да се чудя за смисълът на изреченията.

4. Още при отварянето на книгата - казах сбогом на 3 листа - те просто си изпадаха - разбирам, че е криза и пестим ама бива ли чак толкоз.

Няма да обяснявам ядът си и разочарованието си от издателството, но при положение, че месеци наред четем в раздела им "Очаквайте" и търпеливо чакаме не смятам, че поради некомпетентност, небрежност и не знам си още какво заслужавам търпението ми да бъде възнаградено с изгубено време вместо с една хубава история.

Здравейте на всички.

За тези, които все още не са си закупили новият роман на Джудит Макнот - "Нощни шепоти", издаван от ПЛЕЯДА - един съвет - спестете си парите. Госпожа Макнот си е свършила работата идеално, както винаги, но издателството е успяло много сполучливо да и съсипе труда. Ако се чудите какъв точно е проблема, то той не е един и ще Ви обясня за да знаете защо не трябва да си давате парите за тази книга.

1. Липсват 10 страници - ключовите според мен - така и не разбрах как се развиха нещата между главната героиня и избраникът и.

2. Десет други страници са дублирани - обяснимо защо - сигурно защото при преводът са били 343 страници - та да заместим липсващите, че да се изпълни нормата.

3. Има правописни грешки и изпуснати думи. Добре, че четейки така се потапям в историите та ако не ме дразнеше това щях да се чудя за смисълът на изреченията.

4. Още при отварянето на книгата - казах сбогом на 3 листа - те просто си изпадаха - разбирам, че е криза и пестим ама бива ли чак толкоз.

Няма да обяснявам ядът си и разочарованието си от издателството, но при положение, че месеци наред четем в раздела им "Очаквайте" и търпеливо чакаме не смятам, че поради некомпетентност, небрежност и не знам си още какво заслужавам търпението ми да бъде възнаградено с изгубено време вместо с една хубава история.

Мила защо не се оплачеш до Комисията за защита на потребителя, имат си сайт може и онлайн, просто подай една молба като опишеш всичко това и поискаш да ти върнат парите и да преиздадат книгата, да не забравиш да оставиш верни данни в молбата и 100 на 100 ще ти се обадят.Може и едно писмо до Плеяда да пуснеш, ако ти се занимава с последните. Благодаря ти ,че ни предопреди за тези неща.

Здравейте на всички.

Беше станало на въпрос за липсващи последни страници от книгата преди време, в общата тема се коментира и всъщност се оказа, че:

Поради техническа грешка при отпечатването на книгата, от 53 глава до края са публикувани в книгата Да си играеш с огъня на Барбара Фрийти.

Не знам дали става дума точно за тези 10 страници, за които споменаваш. Множко ще им е вече ако има други липси.

Прочетох "Диви нощи"-Лайза Клейпас :yanim: Приятна за четене,интересна историйка. Зарадвах се,че е в поредица с "Ще те открия някой ден" ;) която ми беше харесала доста,доколкото си спомням.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Аз съм на "Възкресено минало" на Нора Робъртс. Много интересна е направена, като две книги в една. Половината книга се разказваше за дъщерята на един крадец. Партньора на баща й идва в градчето където главната се е остановила за да я предупреди, че един мъж с който са работили с баща й, я търси, за да се докпа да плячката от последния им удър, но бива убит, преди да я предупреди. Тогава в града пристига детектива, който е натоварен със задачата да открие диамантите откраднати от бащата на главната, мъртвия му партньор и лошия, който иска да докопа наща. Гкавната и главния бързо се влюбват един в друг и се залавят да открият и върнат диамантите. Накрая залавят гадняра, бутат го в затвора и заживяват щастливо. И после след 50 години, дават внучка им, която си мисли за тях, как скоро ще празнуват 50 години от сватбата си. Аз съм до тук, но май гадняра дето вкараха в затвора ще е излязъл и пак ще трепе на поразия, защото тук се намесват любимите ми Ив и Рурк, заедно с приятелите им от поредицата "В смъртта" :) Горещо препоръчвам книжката :)

• Автор

Аз започнах "Докосване на жена" на Джейн Ан Кренц. Интересна е, значи на Ребека й завещават едно парченце земя, което е обект на много дълга вражда, между семейството на главния Кайл и още някой(все още не знам кой). И преди още Ребека да разбере за новата си придобивка, Кайл вече знае, открива я и й предлага работа при него като главен секретар. Два месеца работи тя за него и съответно понеже е много готин се влюбва в него, пък Кайл само се чуди как да я вкара в кревата (всъщност туй не му отне много време :super: ) и как да я убеди да му продаде земята. Общо взето подозирам че Кайл ще се опита да я прикотка, само защото тя го обича, но усещам че ще срещне голяма съпротива от нейна страна. До тук съм доволна, повече като я дочета.

Аз започнах "Докосване на жена" на Джейн Ан Кренц. Интересна е, значи на Ребека й завещават едно парченце земя, което е обект на много дълга вражда, между семейството на главния Кайл и още някой(все още не знам кой). И преди още Ребека да разбере за новата си придобивка, Кайл вече знае, открива я и й предлага работа при него като главен секретар. Два месеца работи тя за него и съответно понеже е много готин се влюбва в него, пък Кайл само се чуди как да я вкара в кревата (всъщност туй не му отне много време :rolleyes: ) и как да я убеди да му продаде земята. Общо взето подозирам че Кайл ще се опита да я прикотка, само защото тя го обича, но усещам че ще срещне голяма съпротива от нейна страна. До тук съм доволна, повече като я дочета.

а тази книжка е доста добра,ще ти хареса като цяло,препоръчвам я :eek:

Днес започнах Двойна сватба, Миси от 1992 и Мелиса от 1852 са толкова различни колкото и времето в което живеят. Миси е темпераментна, недоволна, дори груба, докато Мелиса е нежна и сладка, общото е че и двете не харесват годениците си, приличат си като две капаки вода и сватбите, и на двете са 29 февруари в една и съща къща с разлика от 140 години, преди венчавката си пожелават да са някъде другаде и се спъват, и падат по стълбите при което сменят местата си, въпреки че им е много странно, изглежда, че тази смяна ги праща при подходящото семейство и годеник.

Книжката обещава да е много интересна, но още незнам как ще свърши.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Днес започнах Двойна сватба, Миси от 1992 и Мелиса от 1852 са толкова различни колкото и времето в което живеят. Миси е темпераментна, недоволна, дори груба, докато Мелиса е нежна и сладка, общото е че и двете не харесват годениците си, приличат си като две капаки вода и сватбите и на двете са 29 февруари в една и съща къща с разлика от 140 години, преди венчавката си пожелават да са някъде другаде и се спъват и падат по стълбите при което сменят местата си, въпреки че им е много странно, изглежда, че тази смяна ги праща при подходящото семейство и годеник.

Книжката обещава да е много интересна, но още незнам как ще свърши.

Тази книга съм чела и ми една от любимите ми.Тя е много интересна.Няма да съжаляваш ако я прочетеш докрай :)

Тази книга съм чела и ми една от любимите ми.Тя е много интересна.Няма да съжаляваш ако я прочетеш докрай :)

Ооооо, тя си личи че е интересна, освен това я редактирам, а и книжка на половина не оставям, дори гадните.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Мила,Нощни шепоти я има тук сканирана ако не се лъжа,ако не си я чела прочети я тук,аз книжката преди да я взема обстойно я прегледах и като видях че нещо ставаше със страниците а в книжарницата ми казаха,че сигурно само получените при тях са такива се отказах да копувам дори и от друго място,аа нали момичетата тук бяха споменали нещо,оттогава съм супер предпазлива какво купувам,а колкото до това да е оплачеш направи го,другите са прави,знам колко струва една книга на Плеяда,не са от най евтините и не само това развалено ти е удоволствието от новата книжка,трябва да се сигнализира за такива книги,не може да постъпват с нас така.Ох аз се отплеснах а сега по темата чета Сенки от мрака на Линда Хауърд,книжката е интересна разказва се за трима братовчеди Джеси и Уеб се женят но малката роана е влюбена в Уеб,една нощ убиват Джеси и неслед дълго Уеб си тръгва,а Роана остава "сама" в къщата и с роднините които я мразят и смятат за непохватна....

"Далече от Дунава"- Кристофър Бъкстон.

Разказва се за българка,която спасява френски рицар-монах,влюбва се в него и решава да го последва във Франция ,когато турците превземат България. :whist:

Невероятно смела жена със силна воля. Навсякъде среща връждебност,но умее да уцелява.

Героите са действително съществували.

Историята вероятно е доста украсена и измислена от самия автор тъй като сведенията са оскъдни.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Мила,Нощни шепоти я има тук сканирана ако не се лъжа,ако не си я чела прочети я тук,аз книжката преди да я взема обстойно я прегледах и като видях че нещо ставаше със страниците а в книжарницата ми казаха,че сигурно само получените при тях са такива се отказах да копувам дори и от друго място,аа нали момичетата тук бяха споменали нещо,оттогава съм супер предпазлива какво купувам,а колкото до това да е оплачеш направи го,другите са прави,знам колко струва една книга на Плеяда,не са от най евтините и не само това развалено ти е удоволствието от новата книжка,трябва да се сигнализира за такива книги,не може да постъпват с нас така.Ох аз се отплеснах а сега по темата чета Сенки от мрака на Линда Хауърд,книжката е интересна разказва се за трима братовчеди Джеси и Уеб се женят но малката роана е влюбена в Уеб,една нощ убиват Джеси и неслед дълго Уеб си тръгва,а Роана остава "сама" в къщата и с роднините които я мразят и смятат за непохватна....

тази книга е чисто и просто страхотна,тя ми е любимата и постоянно я препрочитам(само малко не е добро качеството,но и тва не пречи да й се насладя) чети без страх...муцка е

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.