Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Сега я поръчах,за което съм ти адски благорана :)

Чакам я с нетърпение.

Няма защо. :snowflake:

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Скандал и още нещо - страхотно! :P

Шапка и свалям на таз жена дет' ги пише такива!

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аз ще почна днес "Смелостта да обичаш" на Евелин Роджърс. Ако някой я е чел да каже мнение, май е за рицари :P Резюмето е яко. Главния спасява главната от непочтенните намерения на неин ухажор и се влюбва лудо в нея, затова бърза да я направи своя съпруга. Но вече мъж и жена, главния разбира, че главната има тайни, които могат да го унищожат. :P Мисля, че ще е яка. :huh:

Аз ще почна днес "Смелостта да обичаш" на Евелин Роджърс. Ако някой я е чел да каже мнение, май е за рицари :down: Резюмето е яко. Главния спасява главната от непочтенните намерения на неин ухажор и се влюбва лудо в нея, затова бърза да я направи своя съпруга. Но вече мъж и жена, главния разбира, че главната има тайни, които могат да го унищожат. :yanim: Мисля, че ще е яка. :clap:

Инче,доколкото си спомням книгата е мнооооого,мноооого хубава, но беше за Дивия Запад, ранчо и каубои, ако не се бъркам де.;)

Инче,доколкото си спомням книгата е мнооооого,мноооого хубава, но беше за Дивия Запад, ранчо и каубои, ако не се бъркам де.:yanim:

Да да, точно такива. Към 50-та страница съм, главните вече са женени. За дивия запад е, засега е интересна. Дано и до края да е така :down:

Сега прочетох Омагьосаният остров на Бронуен Уилямс - книжката е много симпатична и се чете леко , има доста забавни моменти, защото главната не може да различи бик от крава или кокошка от петел, а главният е полу-индианец. Само това ,че развръзката беше доста къса и малка ме разочерова, но обесненията на главния ......................ех......красота! kiss.gif Затова заслужена 9-ка за книжлето. Който си пада по индиански истории, много ще я хареса!

"Седем дни и седем нощи" на Уенди Уакс.До сутринта стоях докато я прочета.Луда работа :P Хареса ми книжката де :P

Прочетох "Смелостта да обичаш" на Евелин Роджърс. Беше много хубава. Главния, дълги години е отцъствал от дома си, затова щом получава писмо от баща си, бърза да се върне в родния дом. Вече е богат и има много мечти, за новия си живот с баща си. На два дни път от дома, в един бар среща най-невероятната жена, която е виждал и се влюбва в нея от пръв поглед. След като става сбиване в бара, той я измъква и започва да я ухажва. Постоянно й казва, че иска да се ожени за нея, а тя е дистанцирана, и той си мисли, че е срамежлива. Главната му разказва, че с брат й са дошли в града за да получат писмо с пари, и че той я е разменил за едно магаре, давайки я на някакъв мъж. Това с магарето е вярно, но главната причина наща да се озове в бара е, че принудена от брат си и баща си, за да спаси по-малкия си брат й майка си, тя трябва да задържи главния няколко дни далеч от дома му. Да му попречи да пристигне на време, за погребението на баща си. А главния дори не подозира, че баща му е мъртъв, а именно брата на главната го е убил, и забавяйки се, ако пристигне след погребението, ще изгуби ранчото и земята на семейството, които ще преминат в ръцете на бащата на главната. Ох така го описах, че ужас. както и да е, главната успява да го забаламоса, и след три дни, той я преметна, издебна я и я нацелува а после докара свещеник който да ги венчае. Двамата се ожениха, консумираха брака си, и си признаха, че се обичат. Главния слезе да вземе нещо за ядене, а главната реши, че трябва да му каже истината. Но в хотела той срещна стар познат, който му разказа всичко, коя е жена му, че баща му е мъртъв и е изгубил наследството си. Главния побесна, изпокара се с главната ия замъкна да отиват към дома му. Там в къщата му, беше цялото й семейство и той пред всички каза, че му е жена, ама не я ще и им я връща, след това замина и като всеки самооважаващ се мъж се нафирка до козерката. Но бащата и големия брат на нащя, й се накараха, че се е оженила за главния, можела само да спи с него, но сега като носи името му, няма място в дома им, и я изгониха. А тя отиде при главния. Той не я щеше, гледаше я на криво и скърцаше със зъби, но тя бе твърдо решена да направи всичко, за да спечели отново любовта и уважението му. И тук следват много интересни, забавни, романтични и тук там тъжни моменти. Главния толкова я искаше, че постоянни киснеше в близкия поток да охлажда страстта си, а тя хич не го олесняваше. Много хубава книжка. Лека и приятна препоръчвам я на всички, които харесват каубойските истории.

Сега тъкмо се захванах с "Изпепеляваща жарава" на Каси Едуърдс. Честно да си кажа, малко съм озадачена от начина по който започва, затова ако някой я е чел, моля, кажете хубава ли е. Значи аз съм само в началото. Започва как главната краде едни пари от сейфа на мъжа, който предишната нощ я изнасилва, отнемайки девствеността й. После я дават девет месеца по-късно. Тя е бременна от изнасилвача си и вече й наближава да ражда. Когато бяга от мръсника, се скрива в каруцата на един мъж, който като я открива й предлага да пътува с него. Тя се съгласява, а скоро разбира, че е бременна и се жени за нея. Той е на 50, а тя на 19. Та наща тамън си събираше яйца и си галеше корема, мислейки си, колко ще обича детето, нищо, че е плод на насилие, и колко се е старала да угоди на съпруга си в леглото, но не можела да изпита страст към него, и го чу да врещи. Изтърча и го видя, че е получил инфаркт и се е гътнал. Завалата с еотрепа да реве, после изрови парите (не беше казала на мъжа си, че е взела парите на гадняра) натвари си партакешите на каручката и тръгна да пътува за най-близкото селище, че я беше шубе да ражда сама. През тва време главния денскаше около огъня, молейки се да завали и после се раздели с дядо си, щото трябвало да се осамоти за да са чути молбите му. Като в същото време се молеше, няква индинака, дето не я траеше, а се беше лепнала като вадинка за него, да си намери мъж и да го остави на мира. И така нашия си препуска полу гол и си се кефи, като вижда главната. Ареса я, ама май не разбра, че е бременна, и реши да я проследи. Самоче видя, че се е запътила към няква река със замърсена вода и хукна да я спре. Излишно е да казвам, че й изкара акъла, както врещеше и препускаше към нея, ама после й обясни, че реката е замърсена, и почна да я разпитва, що е сама. Тя му обясни за къде пътува и, че мъжа й е умрял преди два дни, и той й каза, че е тръгнала в грешна посока, и че я заведе в селото си, а после ще я отведе там дето тя иска. А през това време гадния, дето главната ще ражда от него, е по петите й. И така, да ви кажа хич не ми се нрави тва дето го чета, ама Касито пише толкова хубаво, че не знам. Кажете бива ли я нататък? :nono:

И аз го свърших Бойд най-накрая. Сега тамън почвам втора редакция и бягам бързо да не ме уцели някой камък хихи.

И аз го свърших Бойд най-накрая. Сега тамън почвам втора редакция и бягам бързо да не ме уцели някой камък хихи.

хихи,бягай ще ги виждам ,идат и са големи

ох,направо ме разбиваш понякога

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Бравооооооооо! Ще се радвам и нея да издадеш, та и на български да й порадвам :) А и да сложа начало на поредицата Малори на рафта :)

В краен случай дори да не ги намеря на български, ще си ги поръчам от амазона, че тов не е краста, която минава.

А иначе в момента съм на Рицарят на А.Куик. Доста добре е до средата, после ще казвам, според мен как е и след нея. :)

Аххххххххххххххххх!!!!!!!!!!!

Мило, и аз ще те бия, с тези твои изказвания :)

Инче, направо ме разби с "Изпепеляваща жарава" на Касито ;) По принцип харесвам авторката, а специално тази книга толкова много драпах докато я стистнах за гръцмуля, че голям зор видях. 34e8f3a69786dcbf8ed36c6a6724c37b.gifАма май, май няма да й се мераклисам да я чета и ще я пропусна по тъч линията

Сънчо, така и така си изровила бойната томаховка и си поела по пътечката на войната, айде сега да ни довършиш и с книжката на Аманда, че не мога вече да изтрая, мила dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Съни, миличка чакаме те с нетърпение......

Сънчо, така и така си изровила бойната томаховка и си поела по пътечката на войната, айде сега да ни довършиш и с книжката на Аманда, че не мога вече да изтрая, мила dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Избрала си грешната икона, на която да се молиш за Амандичка! :mad:;)

;)

Избрала си грешната икона, на която да се молиш за Амандичка! :mad:;)

:P

Ааааа, Ванче, знам аз знаааам, ти щеше да си следващата, дет да ръчкам с остена, мила ;) Ама реших да съм малко по-скромна и нетолкоз нахална. Но все пак, да си дойдем на думата, дай малко инфо за книжката на Аманда, мила kiss.gif

Вчера свърщих "До края на света" на Елизабет Лоуел... Беше страхотна...

Сега съм почнала една книжка- уж я взех от любопитство да видя за какво става въпрос, а тя взе че се указа доста интересна... Не е любовна ама аз да си я похваля... "Пърси Джаксън и боговете на Олимп-Похитителят на мълнии" на Рик Риърдън. Книжката по принцип е детска, но е страшно увлекателна... без да се усетя стигнах до 90 стр. ;)

След трилогията за Вихрения танцьор и Целувката на тигъра, какво само ми дойде до главата да се оплача, Непокорна страст на Джейн Арчър. Не стига че още в първа глава Александра главната я изнасили един гад, а и през цялата книга, та до края все гадости й се случваха,беше си жив магнит за тях, ужас ви казвам.Страст, приключения, Ню Ориънс, още малко,само бруталност, насилие, неприятности. Книгата който си я е харесал направо го съветвам да се отказва.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

След трилогията за Вихрения танцьор и Целувката на тигъра, какво само ми дойде до главата да се оплача, Непокорна страст на Джейн Арчър. Не стига че още в първа глава Александра главната я изнасили един гад, а и през цялата книга, та до края все гадости й се случваха,беше си жив магнит за тях, ужас ви казвам.Страст, приключения, Ню Ориънс, още малко,само бруталност, насилие, неприятности. Книгата който си я е харесал направо го съветвам да се отказва.

Оооо мила, ти си направо върха, аз въобще не можах да я довърша....започнах я и просто не можах.....

Ухххх,добре,че се изказа.Навремето помня,че я търсих под дърво и камък и сега се гласях да си я припомня.Пу-пу! :yanim:

Ако не беше за редакция още след първа глава щях да се откажа...

Да се похваля,че вчера ми пристигна "Загубена в твоите обятия"

и наистина обещава да е интересна.

Само я прелистих ,защото бях почнала "Невинни лъжи" на Линда Хауърд и първо си я довърших.

Абсолютно не отстъпва по нищо на първите две книги от поредицата Kell Sabin,

но аз си харесвам най-много първата"Среднощна дъга".

Сега се сещам,че и в "Невинни лъжи" и в "Загубена в твоите обятия"

има мъже преживели инциденти и жени които се грижат за тях с идеята,че са женени-хихихи.

Много подобни сюжети,ама през различни столетия.

А "До края на света" на Елизабет Лоуел наистина е страхотна и разтърсваща.

От време на време, като искам да се поразчуствам си я прелиствам.

Вчера свърщих "До края на света" на Елизабет Лоуел... Беше страхотна...

Сега съм почнала една книжка- уж я взех от любопитство да видя за какво става въпрос, а тя взе че се указа доста интересна... Не е любовна ама аз да си я похваля... "Пърси Джаксън и боговете на Олимп-Похитителят на мълнии" на Рик Риърдън. Книжката по принцип е детска, но е страшно увлекателна... без да се усетя стигнах до 90 стр. :angry:

Аз ли не я виждам книжката на Елизабет Лоуел при сканираните ,или все още не е ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.